eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Bia³ystok¦wiadczenie us³ug cateringowych podczas Spotkania Noworocznego organizowanego przez Prezydenta Miasta w dniu 22 stycznia 2011r.

To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie



Og³oszenie z dnia 2011-01-25

Bia³ystok: ¦wiadczenie us³ug cateringowych podczas Spotkania Noworocznego organizowanego przez Prezydenta Miasta w dniu 22 stycznia 2011r.
Numer og³oszenia: 28349 - 2011; data zamieszczenia: 25.01.2011
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Us³ugi

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: tak, numer og³oszenia w BZP: 3787 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: tak.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Miasto Bia³ystok, ul. S³onimska 1, 15-950 Bia³ystok, woj. podlaskie, tel. 085 869 60 02, faks 085 869 62 65.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Administracja samorz±dowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: ¦wiadczenie us³ug cateringowych podczas Spotkania Noworocznego organizowanego przez Prezydenta Miasta w dniu 22 stycznia 2011r..

II.2) Rodzaj zamówienia: Us³ugi.

II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest: ¦wiadczenie us³ug cateringowych podczas Spotkania Noworocznego organizowanego przez Prezydenta Miasta w dniu 22.01.2011 r., o godz. 20.00 w Auli Magna Pa³acu Branickich przy ul. J. Kiliñskiego 1 w Bia³ymstoku. 2. Przewidywana liczba uczestników bankietu - 280 osób. 3. Zamawiaj±cy wymaga dostarczenia: - sto³ów szwedzkich okr±g³ych o ¶rednicy min. 150 cm w ilo¶ci 10 sztuk, na których rozstawione zostan± potrawy; - sto³ów prostok±tnych, które ustawione zostan± wzd³u¿ ¶cian, do wydawania posi³ków gor±cych, - stolików koktajlowych 4-6 osobowych w ilo¶ci 13 sztuk i rozstawienie ich na holach bocznych przy Auli Magna, do spo¿ycia posi³ku na stoj±co, - sto³y powinny byæ nakryte bia³ymi obrusami, zastaw± sk³adaj±c± siê z porcelany gastronomicznej, z czystego bia³ego szk³a, bez napisów oraz udekorowane ¿ywymi kwiatami (kolorystyka dobrana do wnêtrza Sali oraz zaakceptowana przez Zamawiaj±cego). 4. Wymagania dotycz±ce obs³ugi: - 12 kelnerów posiadaj±cych do¶wiadczenie w zawodzie, ubranych w jednolite stroje (bia³e kurtki, bia³e koszule z d³ugim rêkawem, bia³e muchy, czarne spodnie, czarne pantofle, bia³e rêkawiczki), - cechy charakterystyczne kelnerów: wysoka kultura osobista, sprawno¶æ, uprzejmo¶æ, minimum 2 letnie do¶wiadczenie w zawodzie, znajomo¶æ dwóch jêzyków obcych (jêzyk angielski minimum w stopniu ¶rednim). Wy³±cznie mêska obs³uga, wykluczone jest palenie papierosów przez kelnerów w czasie realizacji zamówienia nawet w czasie przerwy. 5. Dnia 22 stycznia 2011 roku Wykonawca zobowi±zujê siê do dostarczenia posi³ków oraz sto³ów w³asnym ¶rodkiem transportu na miejsce wskazane przez Zamawiaj±cego najpó¼niej na 30 min. przed rozpoczêciem spotkania (pe³na gotowo¶æ wymagana jest na godz. 19.30). 6. Wykonawca odpowiada za przygotowanie spotkania zgodnie z ustalonym menu, rozstawienie w³asnych sto³ów, nakrycia, obs³ugê uroczysto¶ci oraz uprz±tniêcie sali po zakoñczeniu spotkania w ci±gu 30 min. 7. Wykonawca zapewnia naczynia, sztuæce, termosy, podgrzewacze oraz inne narzêdzia i przedmioty niezbêdne do wykonania zamówienia. 8. Posi³ki winny byæ dostarczone w termosach i szczelnych pojemnikach, w³asnym transportem Wykonawcy. 9. Posi³ki musz± byæ bezwzglêdnie ¶wie¿e i przyrz±dzone w dniu dostawy. 10. Dania na ciep³o powinny byæ gor±ce (min. 85 stp. C). 11. Posi³ki musz± byæ urozmaicone, wysokiej jako¶ci zarówno co do warto¶ci od¿ywczej, gramatury jaki i estetyki. 12. Wykonawca zadba o w³a¶ciwy stan dostarczonych posi³ków. 13. W razie stwierdzenia wad w realizacji us³ugi Zamawiaj±cy niezw³ocznie poinformuje o ich zaistnieniu Wykonawcê. Wykonawca jest zobowi±zany do usuniêcia wad niezw³ocznie po otrzymaniu zg³oszenia. 14. Do obowi±zków Wykonawcy nale¿y: odbiór pojemników i odpadów pokonsumpcyjnych niezale¿nie od ich ilo¶ci. Pojemniki oraz odpady pokonsumpcyjne bêd± zbierane po zakoñczeniu uroczysto¶ci. 15. Stan posi³ków i sposób dowo¿enia musi spe³niaæ wymogi Pañstwowej Stacji Sanitarno- Epidemiologicznej. 16. Wykonawca zobowi±zany jest do przygotowania posi³ków o najwy¿szym standardzie, na bazie produktów najwy¿szej jako¶ci i bezpieczeñstwem zgodnie z normami HACCP. Przez ¦wiadczenie us³ug cateringowych Zamawiaj±cy rozumie us³ugê przygotowania, dostarczenia i podawania cateringu zgodnie z menu podanym w SIWZ. 17. Menu na jedn± osobê powinno zawieraæ: Dania gor±ce; Ko³duny z majerankiem w rosole Cielêcina nadziewana podgrzybkami w ¶mietanie duszona Gulasz z dzika z darami lasu Nale¶niki cannelloni na beszamelu (Dania na gor±co po 80-100g/os) Dodatki do dañ gor±cych: Ziemniaki gratin Warzywa z pary (Dodatki po 80-100g/os) Dania na zimno: Szczupak faszerowany po polsku Jesiotr z sosem chrzanowo jab³kowym Roladki z ³ososia i sera Sa³atka z wêdzonej makreli na jajkach podana Ga³eczki rybne w warzywnym auszpiku Tatar z tuñczyka na cytrynie Koszyczki serowe z sa³atk± z tuñczyka Cielêcina na zimno w sosie musztardowym Deska pasztetów z æwik³± domow± Rolada z kurczaka z pistacjami zawijana Piersi gêsie wêdzone w plastry siekane Pó³misek wêdzonej dziczyzny Polêdwiczki ze ¶liwkami i sosem ¿urawinowym Klopsiki z królika na ogórku podane Boczek na zimno w cebuli balsamicznej Tatar Rostbef na pestkach dyni i pomidorach (Dania na zimno po 30-50g/os Dodatki: Sa³atka ³ososiowa Sa³atka krabowa Sa³atka polska Sa³atka ch³opska z grubo krojon± fet± Sa³atka w³oska z grillowanym kurczakiem Pó³miski warzyw Chrzan tarty na ¶mietanie Grzybki marynowane Ogórki korniszonki Sos tatarski Chleby wiejskie (Dodatki po 30-50/osobê) Ciasta: Sernik Strucla Szarlotka Patery owoców Deserki (truskawkowy, waniliowy) (Ciasta w wadze 100 g/os) Napoje zimne: Woda gazowana i niegazowana w szklanych kieliszkach (1l/os) Sok jab³kowy, pomarañczowy, z czarnej porzeczki, w dzbanach szklanych (1l/os) Bar kawowy: Kawa, Herbata (po 400 ml na osobê).

II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 55.30.00.00 - Us³ugi restauracyjne i dotycz±ce podawania posi³ków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.01.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PHU ALICJA Skurski Tomasz, ul. Rzemie¶lnicza 40, 15-773 Bia³ystok, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 40000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 30240,00

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 30240,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 8769600,00

  • Waluta: PLN.

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.