To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie
Og³oszenie z dnia 2011-09-08
Warszawa: ¦WIADCZENIE US£UG GASTRONOMICZNYCH
dla Krajowej Szko³y Administracji Publicznej
Numer og³oszenia: 278728 - 2011; data zamieszczenia: 08.09.2011
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Us³ugi
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: tak, numer og³oszenia w BZP: 206979 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: Krajowa Szko³a Administracji Publicznej, ul. Wawelska 56, 00-922 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 60 80 177, 60 80 173, faks 22 60 80 277, 60 80 273.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Inny: Pañstwowa Jednostka Organizacyjna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: ¦WIADCZENIE US£UG GASTRONOMICZNYCH dla Krajowej Szko³y Administracji Publicznej.
II.2) Rodzaj zamówienia: Us³ugi.
II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest ¶wiadczenie us³ug polegaj±cych na obs³udze gastronomicznej uczestników szkoleñ, konferencji oraz s³uchaczy i pracowników Krajowej Szko³y Administracji Publicznej w okresie 24 miesiêcy od dnia podpisania umowy..
II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 55.30.00.00 - Us³ugi restauracyjne i dotycz±ce podawania posi³ków 55.40.00.00 - Us³ugi podawania napojów 55.50.00.00 - Us³ugi bufetowe oraz w zakresie podawania posi³ków 55.31.10.00 - Restauracyjne us³ugi kelnerskie dla ograniczonej grupy klientów .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 07.09.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- ENTERPRISE S. C. Sabina Rajzer, Cezary Rot, ul. Szuberta 13, 02-408 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 400000,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 454,00
Oferta z najni¿sz± cen±: 45400,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 454,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- KZP/13/2025 Dostawa, wdro¿enie oraz ¶wiadczenie us³ugi Asysty Technicznej Modu³ów Systemu zwanej dalej "Modu³ami", w tym udzielenie Licencji dla 250 stanowisk
- Prowadzenie superwizji dla pracowników Instytutu Psychiatrii i Neurologii (3)
- Dostawa mebli dla I Oddzia³u ZUS w Warszawie
- Wykonanie robót budowlanych dla zadania inwestycyjnego pn.:"Termomodernizacja budynku A i C wraz z dwoma ³±cznikami Zespo³u Szkó³ Samochodowych i Licealnych nr 3 ul. W³o¶ciañska 35" realizowanego w ra
- Modernizacja instalacji przyzywowej polegaj±ca na wymianie systemu radiowego na przewodowy w Domu Pomocy Spo³ecznej "Budowlani" w Warszawie, przy ul. Elekcyjnej 6.
- Remont przy³±cza elektroenergetycznego budynku (zmiana sposobu zasilania lokali u¿ytkowych) oraz instalacji wewnêtrznych - budynek przy ul. Drawieñskiej 32 w Choszcznie
wiêcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Kompleksowa us³uga przeprowadzenia trzech 3-dniowych szkoleñ z zakresu aplikowania o fundusze UE oraz prowadzenia i rozliczania projektów.
- ¦wiadczenie us³ug cateringowych na rzecz Ma³opolskiej Agencji Rozwoju Regionalnego S.A.
- Kompleksowa organizacja dwóch krajowych trzydniowych wizyt studyjnych do podmiotów ekonomii spo³ecznej
- Organizacja i obs³uga poczêstunku dla 2 200 osób podczas obchodów 81. rocznicy wybuchu Powstania Warszawskiego
- Realizacja us³ug spo³ecznych wyjazdowych w ramach projektu pn.: "Centrum Us³ug Spo³ecznych w Po³añcu"
- Kompleksowe us³ugi hotelarskie, gastronomiczne oraz konferencyjne dla uczestników szkolenia organizowanego w dniach 21-23 pa¼dziernika 2025r. przez S±d Okrêgowy w Opolu
wiêcej: Us³ugi restauracyjne i dotycz±ce podawania posi³ków »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.