To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2010-09-01
Bełchatów: DOSTAWA NABIAŁU W GAT.I
Numer ogłoszenia: 273724 - 2010; data zamieszczenia: 01.09.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 213918 - 2010r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Szpital Wojewódzki im. Jana Pawła II, ul. Czapliniecka 123, 97-400 Bełchatów, woj. łódzkie, tel. 044 6358236, faks (0-44) 63 58 208.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA NABIAŁU W GAT.I.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: L.p. Nazwa artykułu Gramatura Jm Ilość w skali 12 -cy 1. Maślanka naturalna- zaw. tł.1% , Skład: maślanka naturalna, mleko paster., żywe kultury bakterii. Wartość odżywcza w 100 g : wartość energ. - 165 kJ39kcal białko - 3g, tłuszcz - 1g, węglowod. - 4,5 g. PL 26131601 WE 750 ml lub 1000 ml szt 400 lub 300 2. Serek do chleba śmiet.-zaw. tł. 15%. Skład: twaróg, tł. mleczny 15%, sól, skrobia modyfikowana, zagęstnik guma guar. Wartość odżywcza w 100 g: wart. energet.-701 kJ169kcal białko - 8g węglowod.-0,6 g tłuszcz -15 g ZN-A_15:1999 lub Serek śmietankowy naturalny Skład: paster. mleko i śmiet., sól, nie zawiera konserwantów. Wartość odżywcza w 100 g: wartość energ. 1001 kJ 239kcal, białko - 6 g węglow. - 4,3g, tłuszcz - 22 g. PL 20071601 WE 100 g 125g szt szt 2 000 1 600 3. Ser żółty Goudapełnotłusty o zawartości tł. 45 % . Skład: mleko, sól, subst. konserwuj.- lizozym z jaj, podpuszczka, kultury bakteryjne, barwnik annato. Wartość energ. w 100 g 1408 kJ339 kcal, białka -25,7 g, węglow. - 1,6 g, tłuszcz - 25,5 g, PL 26131601 WE kg 36 4. Ser topiony plastry o zawart. tł.26%. Skład: ser, woda, masło, ser gouda 15%, ml. odtł. w proszku, białka mleka, sole emulg.,:E339,E452,regul. kwas.E331,sól, barwnik nat. annato. Wartość odżywcza w 100 g: wart. energ. 1322kJ /319kcal/, białko- 13 g, tłuszcz - 27 g, węglow. - 6 g, wapń- 550 mg. Gramatura: 150 g szt 400 5. Masło Extra, o zawart. tł.82.5 %. Wartość energ. 100 g : 3132 kJ748kcal, PL 10011601 EWG Gramatura: 200g szt 29 600 6. Mleko 2% 10 l op 8 500 7. Śmietana kremowa 30% 1 l l 1 500 8. Jogurt nat. b/cukru, Skład: mleko paster., odtł. ml. w proszku, żywe kultury bakt. jogurtowych. Wartość odż. w 100 g: wartość energ.- 271kJ69kcal, białko -4,5 g,węglow.-6,5 g tłuszcz-2,8 g, wapń-158 mg. PL 14311602 WE 150 g szt 2 600 9. Ser top. śmietank., trójkąt o zawart. tł. 29%. Skład: woda, masło, ser, odtł. ml. w proszku, sole emulgujące: E450,E452,E339, białka ml., sól, rekulatory kwasow.:E331,kw.cytryn Wartość odżywcza w 100 g: wart. energ.- 1277 kJ309kcal, białko-8 g, węglow.-4 g, tł. - 29 g. PL 30241601 WE . 25 g szt 20 200 10. Ser twarogowy półtłusty o zawartości tłuszczu 15%. Wartość energ. w 100 g: 572 kJ128kcal PN-91/A-86300 kg 1 900 11. Ser żółty plasterkowany 6 szt pojed Skład: mleko paster, sól, stabilizator chlorek wapnia, substancja konserwująca lizozym z jaj, podpuszczka, kultury bakterii mlekowych, barwnik annato. Zawartość tłuszczu 45%. Wartość energet. W 100 g - 339 kcal., wartość odżywcza; białko 25,7 g, węglow. 1,6g tłuszcz 25,5 g. 150 g szt 700 W/w ilości są średnioroczne i szacunkowe, mogą ulec zmianie w zależności od faktycznego zapotrzebowania /ruchu chorych/. Realizacja dostaw odbywać się będzie codziennie przez okres 12 m-cy, z dostawą do magazynu Żywności Szpitala, zgodnie z bieżącym zapotrzebowaniem. Zamawiający składa zapotrzebowanie cząstkowe telefonicznie lub faxem po godz. 9:45 na dzień przed realizacją dostawy, lub tego samego dnia w przypadku wprowadzenia korekty do zamówienia z dnia poprzedniego. Dostawca realizuje dostawę w terminie 1-go dnia od złożenia zamówienia cząstkowego w godz. 5:30 do 6:00. W przypadku konieczności realizacji korekty do zamówienia Dostawca realizuje dostawę do godz.14:00 w dniu złożenia zamówienia przez Zamawiającego..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Pakiet nr 1
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.08.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
HURTOWNIA ARTYKUŁÓW MLECZARSKICH PAWEŁ SPOLINIAK
jakie przetargi wygrała firma
HURTOWNIA ARTYKUŁÓW MLECZARSKICH PAWEŁ SPOLINIAK
- Paweł Spoliniak Handel Obwoźny Artykułami Spożywczymi, Kącik 14A, 97-420 Szczerców, kraj/woj. łódzkie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 236146,80 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 241108,91
Oferta z najniższą ceną: 241108,91 / Oferta z najwyższą ceną: 276108,84
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z BEŁCHATOWA
- Dostawa wraz z montażem poczty pneumatycznej oraz urządzenia do automatycznej rejestracji i sortowania probówek w ramach realizacji zadania pn. "Podniesienie jakości i dostępności do usług ... "
- Budowa Leśnej Krainy Rekreacji - II przetarg
- Budowa chodników w osiedlach mieszkaniowych na terenie Miasta Bełchatowa (Część I, Część II) - Część I - Budowa chodnika w ul. Żytniej - Część II - Budowa chodnika w ul. Zbożowej
- Rozbudowa i przebudowa dróg w miejscowości Poręby (ZRID) - wykonanie dokumentacji projektowo - kosztorysowej
- "Wykonanie robót budowlanych polegających na odtworzenie nawierzchni jezdni drogi powiatowej nr 4912E na odc. od msc. Grabostów do msc. Ostoja"
- Wykonanie robót budowlanych dotyczących obszaru związanego z SOR, w tym podjazdu i chodnika, żelbetowej konstrukcji nośnej oraz wiaty, w ramach realizacji zadania pn. "Podniesienie jakości (....)"
więcej: przetargi w Bełchatowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej nr 34 w Białymstoku
- Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 3 z Oddziałami Integracyjnymi w Lubinie.
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla Ośrodka Szkoleniowo- Wypoczynkowego Malinówka
- "Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej z Oddziałami Integracyjnymi im ks. Jana Twardowskiego w Turośli w roku szkolny 2025/2026"
- Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Sportowych w Siemianowicach Śląskich w roku szkolnym 2025/2026 - od września do grudnia 2025r.
- Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych na potrzeby Bursy Szkolnej w Kędzierzynie-Koźlu w II półroczu 2025 roku
więcej: Produkty mleczarskie »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.