eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Pawłowice Śląskie › Dostawę produktów spożywczych do kuchni Przedszkola Publicznego nr 1 w Pawłowicach wg zadań1. Zadanie nr 1- DOSTAWA OLEJÓW , TŁUSZCZY ZWIERZĘCYCH I ROŚLINNYCH 2. Zadanie nr 2- DOSTAWA OWOCÓW I WARZYW ŚWIEŻYCH I MROŻONYCH 3. Zadanie nr 3- DOSTAWA OWOCÓW I WARZYW PRZETWORZONYCH 4. Zadanie nr 4- DOSTAWA PRODUKTÓW MLECZARSKICH 5. Zadanie nr 5- DOSTAWA PRODUKTÓW PRZEMIAŁU ZIARNA , SKROBI I JEJ PRODUKTÓW

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2014-02-10

Pawłowice Śląskie: Dostawę produktów spożywczych do kuchni Przedszkola Publicznego nr 1 w Pawłowicach wg zadań: 1. Zadanie nr 1- DOSTAWA OLEJÓW , TŁUSZCZY ZWIERZĘCYCH I ROŚLINNYCH 2. Zadanie nr 2- DOSTAWA OWOCÓW I WARZYW ŚWIEŻYCH I MROŻONYCH 3. Zadanie nr 3- DOSTAWA OWOCÓW I WARZYW PRZETWORZONYCH 4. Zadanie nr 4- DOSTAWA PRODUKTÓW MLECZARSKICH 5. Zadanie nr 5- DOSTAWA PRODUKTÓW PRZEMIAŁU ZIARNA , SKROBI I JEJ PRODUKTÓW
Numer ogłoszenia: 26117 - 2014; data zamieszczenia: 10.02.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Publiczne Przedszkole nr 1 , ul. Szkolna 1a, 43-250 Pawłowice Śląskie, woj. śląskie, tel. 32 472 24 19, faks 32 472 27 57.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka samorządowa - Publiczne Przedszkole.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawę produktów spożywczych do kuchni Przedszkola Publicznego nr 1 w Pawłowicach wg zadań: 1. Zadanie nr 1- DOSTAWA OLEJÓW , TŁUSZCZY ZWIERZĘCYCH I ROŚLINNYCH 2. Zadanie nr 2- DOSTAWA OWOCÓW I WARZYW ŚWIEŻYCH I MROŻONYCH 3. Zadanie nr 3- DOSTAWA OWOCÓW I WARZYW PRZETWORZONYCH 4. Zadanie nr 4- DOSTAWA PRODUKTÓW MLECZARSKICH 5. Zadanie nr 5- DOSTAWA PRODUKTÓW PRZEMIAŁU ZIARNA , SKROBI I JEJ PRODUKTÓW.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawę produktów spożywczych do kuchni Przedszkola Publicznego nr 1 w Pawłowicach wg zadań: 1. Zadanie nr 1- DOSTAWA OLEJÓW , TŁUSZCZY ZWIERZĘCYCH I ROŚLINNYCH 2. Zadanie nr 2- DOSTAWA OWOCÓW I WARZYW ŚWIEŻYCH I MROŻONYCH 3. Zadanie nr 3- DOSTAWA OWOCÓW I WARZYW PRZETWORZONYCH 4. Zadanie nr 4- DOSTAWA PRODUKTÓW MLECZARSKICH 5. Zadanie nr 5- DOSTAWA PRODUKTÓW PRZEMIAŁU ZIARNA , SKROBI I JEJ PRODUKTÓW.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2, 15.30.00.00-1, 15.33.00.00-0, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 5.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 26.06.2014.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: brak

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • złożenie oświadczenia z art. 22 ust 1,

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • złożenie oświadczenia z art. 22 ust 1,

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • złożenie oświadczenia z art. 22 ust 1,

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • złożenie oświadczenia z art. 22 ust 1,

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • złożenie oświadczenia z art. 22 ust 1,

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

wycena przedmiotu zamówienia

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Zamawiający dopuszcza możliwość dokonania zmiany w umowie polegającej na zwiększeniu lub zmniejszeniu ilości dostarczanych produktów spożywczych ze względu na zwiększenie lub zmniejszenie liczby uczniów lub pracowników przedszkola uprawnionych do korzystania ze stołówki.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://gwpawlowice.peup.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Publiczne Przedszkole nr 1 Pawłowice.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 18.02.2014 godzina 12:00, miejsce: Publiczne Przedszkole nr 1 Pawłowice.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zadanie nr 1 - DOSTAWA OLEJÓW , TŁUSZCZY ZWIERZĘCYCH I ROŚLINNYCH.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie nr 1 - DOSTAWA OLEJÓW , TŁUSZCZY ZWIERZĘCYCH I ROŚLINNYCH - zgodnie z formularzem asortymentowo - cenowym - załącznik nr 3a do specyfikacji.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 26.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zadanie nr 2 - DOSTAWA OWOCÓW I WARZYW ŚWIEŻYCH I MROŻONYCH.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie nr 2 - DOSTAWA OWOCÓW I WARZYW ŚWIEŻYCH I MROŻONYCH - zgodnie z formularzem asortymentowo- cenowym - załącznik nr 3b do specyfikacji.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 26.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Zadanie nr 3 - DOSTAWA OWOCÓW I WARZYW PRZETWORZONYCH.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie nr 3 - DOSTAWA OWOCÓW I WARZYW PRZETWORZONYCH - zgodnie z formularzem asortymentowo- cenowym - załącznik nr 3c do specyfikacji.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 26.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Zadanie nr 4 - DOSTAWA PRODUKTÓW MLECZARSKICH.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie nr 4 - DOSTAWA PRODUKTÓW MLECZARSKICH - zgodnie z formularzem asortymentowo- cenowym - załącznik nr 3d do specyfikacji.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 26.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Zadanie nr 5 - DOSTAWA PRODUKTÓW PRZEMIAŁU ZIARNA , SKROBI I JEJ PRODUKTÓW.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie nr 5 - DOSTAWA PRODUKTÓW PRZEMIAŁU ZIARNA , SKROBI I JEJ PRODUKTÓW - zgodnie z formularzem asortymentowo- cenowym - załącznik nr 3e do specyfikacji.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 26.06.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.