eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Rzeszów › Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla stołówki Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 3, w skład którego wchodziPrzedszkole Publiczne Nr 6 oraz Szkoła Podstawowa Nr 13 w Rzeszowie, ul. Skrajna 1, w okresie od 1 stycznia 2014 r. do 31 grudnia 2014 r.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-11-26

Rzeszów: Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla stołówki Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 3, w skład którego wchodzi: Przedszkole Publiczne Nr 6 oraz Szkoła Podstawowa Nr 13 w Rzeszowie, ul. Skrajna 1, w okresie od 1 stycznia 2014 r. do 31 grudnia 2014 r.
Numer ogłoszenia: 253359 - 2013; data zamieszczenia: 26.11.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 3 w Rzeszowie , ul. Skrajna 1, 35-231 Rzeszów, woj. podkarpackie, tel. 17 748 24 30, faks 17 748 24 40.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp13.resman.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla stołówki Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 3, w skład którego wchodzi: Przedszkole Publiczne Nr 6 oraz Szkoła Podstawowa Nr 13 w Rzeszowie, ul. Skrajna 1, w okresie od 1 stycznia 2014 r. do 31 grudnia 2014 r..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla stołówki Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 3 w Rzeszowie w okresie od 1 stycznia 2014 r. do 31 grudnia 2014 r. wg zestawień stanowiących załączniki od 2.1 do 2.7. Zakres przedmiotu zamówienia obejmuje: część I - Mięso, drób i wędliny; część II - Ryby i mrożonki; część III - Warzywa i owoce; część IV - Wyroby mleczarskie, nabiał i jaja; część V - Pieczywo; część VI - Wyroby garmażeryjne; część VII - Pozostałe art. spożywcze..

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.11.00.00-2, 15.11.21.00-7, 15.13.00.00-8, 15.13.11.30-5, 15.13.15.00-0, 15.20.00.00-0, 15.22.10.00-3, 15.33.11.00-8, 15.89.60.00-5, 03.31.10.00-2, 03.22.22.00-5, 03.22.00.00-9, 03.20.00.00-3, 03.22.11.00-7, 15.50.00.00-3, 15.81.00.00-9, 15.81.00.00-6, 15.85.10.00-8, 03.14.25.00-3.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 7.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: wadium nie jest wymagane

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wykonawca spełni w/w warunek, jeżeli prowadzi działalność gospodarczą w zakresie objętym niniejszym zamówieniem - zał. nr 4 do SIWZ

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie określa szczegółowo sposobu oceny spełniania tego warunku - zał. nr 4 do SIWZ

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wykonawca musi dysponować właściwym środkiem transportu do dostawy poszczególnych artykułów spożywczych danej kategorii - zał. nr 4 do SIWZ

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wymaga przedstawienia potwierdzenia dysponowania osobami - zał. nr 4 do SIWZ

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wykonawca musi znajdować się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia - zał. nr 4 do SIWZ

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

  • oświadczenie, że osoby, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, posiadają wymagane uprawnienia, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień;

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1. Wypełniony w odpowiednich miejscach formularz ofertowy, stanowiący zał. nr 1 do SIWZ oraz szczegółowe formularze cenowe stanowiące zał. nr 2.1.-2.7. dla wybranej części zamówienia. 2. Zaświadczenie z Krajowego Rejestru Sądowego. 3. Prawidłowo wypełniony zał. nr 4 do SIWZ. 4. Parafowany wzór umowy - zał. nr 3 do SIWZ.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Przewiduje się możliwość zmiany umowy w stosunku do treści oferty w następujących przypadkach: a. zamawiający zastrzega sobie możliwość zwiększania lub zmniejszania ilości zamawianego towaru w zależności od potrzeb wynikających ze zmiany liczby uczniów i wychowanków uprawnionych do korzystania ze stołówki szkolnej i przedszkolnej; b. w przypadku zmiany stawki podatku VAT, na towary sprzedawane w ramach niniejszej umowy zmiana ceny następuje nie wcześniej niż z dniem wejścia w życie aktu prawnego zmieniającego stawkę, po zawarciu stosownego aneksu.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sp13.resman.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 3, ul. Skrajna 1, 35-231 Rzeszów, I piętro, sekretariat.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 06.12.2013 godzina 09:00, miejsce: Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 3, ul. Skrajna 1, 35-231 Rzeszów.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Mięso, drób i wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Filet z piersi indyka, świeży - kg 240 2. Filet z piersi kurczaka, świeży - kg 280 3. Karkówka wieprzowa, bez kości, świeża - kg 270 4. Kiełbasa podwawelska - kg 210 5. Kiełbasa wiejska - kg 10 6. Kurczak cały - kg 5 7. Łopatka bez kości - kg 240 8. Parówka (cielęca, drobiowa, wieprzowa) - kg 60 9. Pasztet pieczony - kg 8 10. Polędwica wieprzowa surowa - kg 60 11. Porcja rosołowa - kg 470 12. Schab bez kości - kg 310 13. Smalec - szt. 200 14. Szynka bez kości - kg 100 15. Szynka drobiowa - kg 20 16. Szynka wieprzowa - kg 10 17. Szynka wieprzowa konserwowa - kg 15 18. Żeberka surowe - kg 10 19. Żeberka wędzone - kg 10.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2, 15.13.00.00-8, 15.11.21.00-7, 15.13.11.30-5, 15.13.15.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Ryby i mrożonki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Brokuł mrożony, opak. 2,5 kg - kg 40 2. Fasola szparagowa mrożona, opak. 2,5 kg - kg 20 3. Filet z dorsza - kg 40 4. Filet z mintaja - kg 105 5. Filet z miruny - kg 126 6. Filet z soli - kg 40 7. Kalafior mrożony, opak. 2,5 kg - kg 15 8. Mieszanka kompotowa (bez rabarbaru), opak. 2,5 kg - kg 660 9. Paluszki rybne z fileta nie mielone - kg 100 10. Papryka mrożona, opak. 2,5 kg - kg 30 11. Porzeczka czarna, opak. 2,5 kg - kg 20 12. Szpinak - kg 4 13. Truskawki mrożone, opak. 2,5 kg - kg 110 14. Włoszczyzna paski, opak. 2,5 kg - kg 515.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.31.10.00-2, 15.20.00.00-0, 15.22.10.00-3, 15.33.11.00-8, 15.89.60.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Warzywa i owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Arbuz - kg 105 2. Banan - kg 1310 3. Borówka - kg 6 4. Brokuł świeży - szt. 13 5. Brzoskwinia - kg 14 6. Burak ćwikłowy - kg 315 7. Cebula - kg 150 8. Cebula czerwona - kg 20 9. Cukinia - kg 10 10. Cytryna - kg 14 11. Czereśnie - kg 40 12. Czosnek - kg 12 13. Fasola Jaś karłowy - kg 25 14. Fasola Jaś piękny - kg 70 15. Fasolka szparagowa - kg 20 16. Groch łuskany - kg 30 17. Gruszka deserowa - kg 110 18. Jabłko deserowe - kg 750 19. Kalafior - szt. 14 20. Kapusta biała - kg 300 21. Kapusta czerwona - kg 45 22. Kapusta kiszona w wiaderku - kg 170 23. Kapusta młoda - kg 50 24. Kapusta pekińska - szt. 170 25. Kapusta włoska - szt. 35 26. Kiwi - kg 25 27. Koperek - szt. 490 28. Maliny - kg 10 29. Mandarynka - kg 170 30. Marchew - kg 650 31. Natka pietruszki - szt. 415 32. Nektarynka - kg 75 33. Ogórek kiszony w wiaderku - kg 185 34. Ogórek świeży - kg 240 35. Papryka czerwona - kg 12 36. Pieczarki - kg 70 37. Pietruszka korzeń - kg 120 38. Pomarańcza - kg 20 39. Pomidor - kg 235 40. Por - szt. 370 41. Rzodkiewka - szt. 15 42. Sałata zielona - kg 125 43. Szczypiorek - szt. 460 44. Śliwka - kg 20 45. Truskawki świeże - kg 50 46. Winogron biały - kg 245 47. Ziemniaki - kg 6000 48. Ziemniaki młode - kg 1000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.22.00-5, 03.22.00.00-9, 03.20.00.00-3, 03.22.11.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Wyroby mleczarskie, nabiał i jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Deser mleczny, op. 100 g - szt. 650 2. Jaja L - szt. 5550 3. Jogurt naturalny, op. 400 g - szt. 225 4. Jogurt owocowy, różne smaki, op. 150 g - szt. 3600 5. Masło 82 %, 200 g - kg 270 6. Maślanka - l. 180 7. Mleko od 2 % do 3,2 %, 1000 ml - l. 3230 8. Mleko smakowe, 200 ml - szt 650 9. Ser biały półtłusty - kg 410 10. Ser topiony, 100 g - szt. 190 11. Ser żółty pełnotłusty - kg 35 12. Serek homogenizowany naturalny, poj. 150 g - szt. 335 13. Śmietana 18 %, 500 ml - l 330 14. Śmietana 30 %, 500 ml - l 90.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Bułka czerstwa (do mięsa mielonego) - szt. 280 2. Bułka kajzerka, 60 g - szt. 1200 3. Bułka tarta, op. 0,5 kg - kg 130 4. Bułka typu rogal, 100 g - szt. 80 5. Bułka typu weka (tzw. paryska, francuska), 400 g - szt. 480 6. Bułka zwykła, 100 g - szt. 1000 7. Chałka, 400 g - szt. 125 8. Chleb graham, 500 g - szt. 200 9. Chleb razowy, 500 g - szt. 200 10. Chleb zwykły, 700 g - szt. 570 11. Drożdżówka z nadzieniem - z budyniem, serem, jabłkiem, marmoladą, jagodzianka, 50 g - szt. 520 12. Pączek z nadzieniem (różne smaki), 50 g - szt. 1150 13. Rogaliki drożdżowe małe (na wagę) - kg 25.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9, 15.81.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Wyroby garmażeryjne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Kluski śląskie świeże - kg 135 2. Kopytka świeże - kg 50 3. Pierogi ruskie świeże - kg 365.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.10.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Pozostałe art. spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Ananasy w puszce, 340 g - szt. 7 2. Barszcz czerwony, 0,3 l - szt. 28 3. Bazylia, 10 g - szt. 35 4. Bita śmietana w proszku, 60 g - szt. 40 5. Brzoskwinie w puszce, 440 g - szt. 16 6. Budyń w proszku - różne smaki - kg 18 7. Bulion drobiowy w kostkach, 120 g - szt. 35 8. Bulion grzybowy w kostkach, 120 g - szt. 35 9. Chrupki kukurydziane, 250 g - szt. 50 10. Chrzan tarty w słoiku, 270 g - szt. 28 11. Ciastka na wagę - kruche, z cukrem lub kokosem, maślane lub kakaowe - kg 20 12. Ciasta na wagę przekładane - z masą, marmoladą, galaretką - kg 30 13. Cukier biały kryształ, 1 kg - kg 780 14. Cukier puder - kg 3 15. Cukier waniliowy, 16 g - szt. 90 16. Cukierki - Galaretka w czekoladzie - kg 5 17. Cukierki - Krówki - kg 5 18. Cynamon w proszku, 20 g - szt. 48 19. Czekolada gorzka, 100 g - szt. 10 20. Drożdże w kostce, 100 g - szt. 10 21. Dżem owocowy, 300 g - szt. 20 22. Filet z makreli w oleju, 170 g - szt. 100 23. Filet śledziowy w pomidorach, 170 g - szt. 40 24. Galaretka w proszku różne smaki - kg 20 25. Groszek konserwowy, 400 ml - szt. 55 26. Groszek ptysiowy, 80 g - szt. 70 27. Grzyby suszone - kg 0,4 28. Herbata zwykła ekspresowa, opak. 100 szt. - szt. 17 29. Herbatniki paczkowane, 16 g - szt. 1000 30. Jabłko prażone z brzoskwinią, 900 g - szt. 220 31. Kakao rozpuszczalne, 0,5 kg - szt. 36 32. Kasza gryczana prażona, 4 x 100 g - szt. 205 33. Kasza jęczmienna średnia - kg 30 34. Kasza jęczmienna, 4 x 100 g - szt. 170 35. Kasza kukurydziana drobna - kg 6 36. Kasza manna zwykła - kg 32 37. Kasza kuskus, 250-300 g - szt. 90 38. Kawa zbożowa - szt. 25 39. Keczup łagodny, 480-500 g - szt. 40 40. Kisiel w proszku różne smaki - kg 16 41. Kminek mielony, 20 g - szt. 45 42. Koncentrat pomidorowy, 900 g - szt. 70 43. Krem czekoladowy, 350 g - szt. 20 44. Kukurydza konserwowa, 340 g - szt. 90 45. Kwasek cytrynowy, 20 g - szt. 85 46. Liść laurowy, 0,6 g - szt. 120 47. Lody owocowe w kuwetach - kg 40 48. Majeranek, 15 g - szt. 50 49. Majonez, 900 ml - szt. 35 50. Makaron drobny (muszelki, gwiazdki, literki) - kg 70 51. Makaron kokardki - kg 70 52. Makaron łazanki - kg 70 53. Makaron nitki (rosołowy) - kg 70 54. Makaron pióra - kg 70 55. Makaron spaghetti - kg 70 56. Makaron świderki - kg 100 57. Makaron zacierka, 250 g - szt. 20 58. Mąka pszenna - kg 260 59. Mąka ziemniaczana - kg 15 60. Miód prawdziwy (różne rodzaje), 400 g - szt. 23 61. Musztarda łagodna, 180 ml - szt. 14 62. Napój owocowy, butelka plastikowa 400 ml - szt. 780 63. Ogórki konserwowe, 430 g - szt. 44 64. Olej uniwersalny, 1000 ml - l 300 65. Paluszki francuskie - kg 6 66. Paluszki solone, 200 g - szt. 50 67. Papryka konserwowa, 390 g - szt. 44 68. Papryka słodka w proszku, 20 g - szt. 10 69. Pasztet drobiowy w puszce, 150 g - szt. 60 70. Pestki dyni łuskane, 100 g - kg 2 71. Pieprz naturalny mielony - kg 1,5 72. Pierniki - kg 4 73. Płatki czekoladowe, 1000 g - kg 15 74. Płatki miodowe, 1000 g - kg 15 75. Płatki owsiane, 1000 g - kg 4 76. Płatki śniadaniowe kukurydziane, 1000 g - kg 30 77. Polewa czekoladowa lub owocowa - różne smaki, 1000 g - szt. 26 78. Powidło śliwkowe, 300 g - szt. 20 79. Proszek do pieczenia, 16 g - szt. 20 80. Przyprawa do bigosu, 20 g - szt. 10 81. Przyprawa do fasoli, 20 g - szt. 30 82. Przyprawa warzywna, 1000 g - kg 43 83. Przyprawa w płynie do zup, 1000 ml - l 35 84. Rodzynki, 100 g - kg 2 85. Ryba wędzona makrela - kg 3 86. Ryż pełnoziarnisty, 1000 g - kg 210 87. Ryż w saszetkach, 4 x 100 g - szt. 280 88. Słonecznik łuskany, 100 g - kg 2 89. Sok owocowy, kartonik 0,2 l - szt. 4000 90. Sok owocowy przecierowy, butelka plastikowa 0,3 l - szt. 490 91. Sok owocowy, karton 1000-2000 ml - l 100 92. Sos boloński,1000 g - szt. 5 93. Sos pieczeniowy, 1000 g - kg 8 94. Sól jodowana - kg 134 95. Syrop owocowy - l 130 96. Wafelki w czekoladzie - różne smaki, 35 g - szt. 500 97. Wafelki domowe na wagę - kg 5 98. Wafle tortowe - szt. 20 99. Woda mineralna gazowana, 1,5 l - szt. 50 100. Woda mineralna niegazowana, 1,5 l - szt. 110 101. Ziele angielskie, 15 g - szt. 60 102. Żurek (zakwas), 0,5 l - szt. 145.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.