eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Pniewy › DOSTAWA ARTYKUłóW SPOżYWCZYCH DLA PRZEDSZKOLA MIś W PNIEWACH

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2007-12-17

Pniewy: DOSTAWA ARTYKUłóW SPOżYWCZYCH DLA PRZEDSZKOLA MIś W PNIEWACH
Numer ogłoszenia: 252281 - 2007; data zamieszczenia: 17.12.2007
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak, numer ogłoszenia w BZP: 226215 - 2007.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole "Miś", ul. Dworcowa, 62-045 Pniewy, woj. wielkopolskie, tel. 061 2911216.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka organizacyjna Gminy Pniewy.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA ARTYKUłóW SPOżYWCZYCH DLA PRZEDSZKOLA MIś W PNIEWACH.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: TABELA A* WARZYWA I OWOCE 1. Marchew luzem kg 60 2. Pietruszka korzeń kg 50 3.Rzodkiewka świeża p. pęczek 30 4.Sałata szt. 20 5.Por korzeń kg 30 6.Cebula biała kg 40 7.Buraki kg 100 8.Seler korzeń kg 60 9.Jabłka lobo 12 kg op. op. 20 10.Mandarynki kg 80 11.Kiwi luz kg 5 12.Cytryny kg 8 13.Ziemniaki jadalne kg 1000 14.Kapusta czerwona świeża kg 40 15.Kapusta pekińska szt. 50 16.Kalafior świeży szt. 40 17.Pomidory luz kg 20 18.Ogórki szklarniowe kg 20 19.Ogórki kwaszone 3 kg op. kg 15 20.Kapusta kwaszona kg 60 21. Kapusta biała główka kg kg 50 22.Pieczarki świeże luz kg 20 23.Banan kg 100 24. Papryka konserwowa 0,9l szt. szt. 15 25. Ogórki konserwowe 0,9l szt. 35 26. Papryka świeża kg 5 27. Szczypior pęczek 10 28.Koper świeży pęczek 10 29.Natka pietruszki p. pęczek 15 TABELA B* MIęSA I PRZETWORY 30.Kości od schabu kg 160 31.Ogonówka wieprzowa wędzona kg 100 32.Boczek wędzony wieprz. B k kg 15 33.Parówka gruba wieprzowa 30%tł. kg 80 34.Szynka wieprzowa wędzona got. kg 90 35.Mięso wieprzowe mielone drobne kg 80 36.Mielonka zapiekana wieprzowa kg 40 37.Mięso gulaszowe wieprzowe kg 100 38.Filet drobiowy z kurczaka kg 100 39.Żeberka wieprzowe kg 30 40.Porcje rosołowe z kurczaka kg 20 41.Kiełbasa wieprzowa gruba kg 100 42.Udka z kurczaka kg 80 43..Karkówka b/k wieprzowa kg 90 44.Kaszanka kg 60 45.Kurczak świeży patroszony do 2kg kg 90 46.Wątróbka wieprzowa kg 50 47..Parówka drobiowa cienka kg 90 48.Kotlet schabowy b k kg 45 49.Pasztet drobiowy kg 60 50.Smalec luz kg 30 TABELA C* MROżONKI 51. Fasolka szparagowa mrożona 450 g op. szt. 80 52. Truskawki mrożone 450 g op. szt. 100 53. Mieszanka warzywna paski 450g op. szt. 150 54. Brokuły mrożone 5 kg op. szt. 100 55. Zupa pieczarkowa, 450g op. szt. 100 56. Zupa kalafiorowa, 450g op. szt. 160 57. Zupa jarzynowa, 450g op. szt. 160 58. Kalafior, 450g op. szt. 120 59. Pyzy drożdżowe op.9szt szt. 300 60. Groszek zielony, 450g op. szt. 90 61. Marchew z groszkiem, 450g op. szt. 100 62. Wiśnie drążone 20 TABELA D* PRZETWORY MąCZNE, INNE 63. Mąka pszenna 500 kg 200 64. Ryż długoziarnisty kg 100 65. Kawa zbożowa (typu inka)150 g szt. 15 66. Kasza jęczmienna średnia luz kg 50 67. Kasza manna 1kg szt. 15 68. Kisiel różne smaki 40 g szt. 300 69. Budyń różne smaki 40 g szt. 300 70. Fasola czerwona konserwowa 450g op. szt. 15 71. Cukier biały kryształ, paczkowany 1kg szt. 600 72. Syrop wieloowocowy, wysokosłodzony 1l szt. 50 73. Napoje różne smaki 0.20l kartonik szt. 1200 74. Krem do smarowania orzech.-czek. 200g szt. 180 75. Miód pszczeli nektarowy lipowy 230 g szt. 100 76. Dżemy różne smaki 0,30 l szt. 100 77. Kakao naturalne 200 g op. szt. 3 78. Majonez dekoracyjny 0,7 kg op. szt. 40 79. Musztarda sarepska 0,9 kg op. szt. 3 80. Płatki kukurydziane 250 g op. szt. 60 81. Groch połówki luz 5 kg op. szt. 8 82. Fasola sucha luz kg szt. 50 83. Koncentrat pomidorowy 30% 0,9 l szt. 50 84. Galaretka różne smaki 0,75g szt. 240 85. Proszek do pieczenia 36g szt. 30 86. Drożdże piekarskie 100g szt. 60 87. Ketchup łagodny 500g szt. 5 88. Ocet spirytusowy 10%, 0,5l szt. 20 89. Sól 1kg szt. 120 90. Liść laurowy 10g szt. 30 91. Cukier waniliowy 32g szt. 60 92. Cukier puder 0,5kg szt. 40 93. Kwasek cytrynowy spożywczy 20g szt. 50 94. Rodzynki 200g szt. 5 95. Papryka konserwowa 0,9l szt. 20 96. Ananas puszka plastry, 0,58 kg szt. 30 97. Brzoskwinia puszka połówki, 850dkg szt. 30 98. Kukurydza konserwowa 400 ml szt. 20 99. Groszek zielony puszka 400ml szt. 20 100. Przecier ogórkowy 0,5 kg op. szt. 50 101. Cynamon 20 g szt. 20 102. Ziele angielskie 100g szt. 30 103. Mąka ziemniaczana 1kg kg 5 104. Olej roślinny, 1l szt. 120 105. Margaryna zwykła 250g szt. 220 106. Szprot w pomidorach puszka 170g op. szt. 40 107. Paprykarz szczecinecki 135g op. szt. 100 108 Masło śmietankowe 200g op. zaw. 86%tł. TABELA E* SłODYCZE 108. Cukierki mieszane czekolad 2,5kg op. szt. 5 109. Batony waflowo-czekoladowe 43g 30 szt op display szt. 10 110. Wafle nadziewane w czekoladzie 28g (typu: Grześki) 30 szt op display szt.10 111. Wafle kakaowe b/czekolady (typu:Grześki) 30 szt op display szt. 20 112. Wafle śmietankowe 3,2 kg op. szt. 3 113. Lizaki owocowe kulka - tuba 50szt op. szt. 8 114. Cukierki mieszane nadziewane 3,5kg op. szt. 5 115. Biszkopty 120g/op. szt. 100 116. Baton mleczny 23,5g 30szt op display szt. 20 117. Draże różne smaki 100g op. szt. 250 118. Batoniki nadziewane masą w mlecznej czekoladzie różne smaki 45g 24szt. op.szt.10 119. Sękacz 24g 40szt op display szt. 10 120. Figurki czekoladowe - zajączki szt. 240 121. Jajka czekoladowe świąteczne szt. 250 TABELA F* PIECZYWO 122. Chleb baltonowski 0,6 kg szt. 1600 123. Chleb razowy 0,5 kg litewski szt. 400 124. Bułka firmowa 0,06 kg szt. 3500 125. Bułka maślana 0,05 kg szt. 2500 126. Chleb pszenny 0,35 kg szt. 600 127. Drożdżówki szt. 500 128. Bułka tarta 1 kg szt. 50 129. Babka okrągła średnia 0,5kg szt. 20 TABELA G* NABIAł 130. Śmietana 12% słodka 0,5l kartonik szt. 130 131. Śmietana zakwaszana 12% 180g szt. 50 132. Twaróg półtłusty 250 g op. szt. 500 133. Ser homogenizowany tłusty 200 g szt. 70 134. Ser salami luz kg 60 135. Sery topione bloczki 100g/op. różne smaki szt. 180 136. Jajka kurze świeże średnie szt. 1800 137. Mleko 2% folia 0,9l op. szt. 1200 138. Serdelek topiony kiełbaski 100g szt. 150 139. Ser kanapkowy 150g op. szt. 150 140. Ser królewski luz kg 50 141. Maślanka naturalna, karton 1l PL28101601 WE szt. 50 142. Jogurt naturalny 0,45l op. szt. 10 143. Jogurt smakowy 125g szt. 1200 144. Śmietanka kremowa 36% 0,50 szt. 20 TABELA H* MAKARONY I PRZYPRAWY 145. Sos pieczeniowy 2kg op. szt. 4 146. Majeranek 0,30kg op. szt. 10 147. Delikat do mięs i innych potraw 700g op. szt. 5 148. Delikat do drobiu 600g op. szt. 6 149. Delikat do mięs szt. 4 150. Delikat do ryb 600g/op. szt. 3 151. Przyprawa szefa kuchni 2kg op. szt. 5 152. Makaron świderki, 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 4 153. Makaron nitki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 2 154. Makaron rurki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 6 155. Makaron koła 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 4 156. Makaron łazanki 100% pszenicy Durum 3kg op. szt. 12 157. Makaron turbanki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 4 158. Koncentrat pomarańczowy 5l szt. 10 159. Koncentrat grapefruitowy 5l szt. 10 160. Herbata granulowana 100g op. szt. 60 161. Papryka słodka syp. 0,5kg szt. 2 162. Pieprz mielony 0,5 kg szt. 3 163. Przyprawa w płynie 5l szt. 6 164. Napój cytrynowy z wit.C 1kg szt. 20 165. Napój pomarańczowy z wit.C 1kg szt. 20 166. Napój z czarnej porzeczki z wit.C 1kg szt. 20 167. Napój wiśniowy z wit.C 1kg szt. 20 TABELA I* RYBY 168. Ryby mrożone filet z Pangi kg op. kg 60 169. Ryby mrożone filet z mintaja kg op. kg 60 171. Ryby wiadro płaty śledziowe ocet 4 kg op. kg 4

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.13.11.00 - Produkty mięsno - wędliniarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie Oryginalny kod CPV: 15.11.20.00 - Drób Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.20.00 - Drób Oryginalny kod CPV: 15.31.00.00 - Ziemniaki i produkty z ziemniaków Kod CPV wg słownika 2008: 15.31.00.00 - Ziemniaki i produkty z ziemniaków .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 63616,67 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: WARZYWA I OWOCE.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PHU WALKOWIAK, UL. SZKOLNA 3, 64-553 GRZEBIENISKO, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 3905.35
  • Oferta z najniższą ceną: 3905.35 / oferta z najwyższą ceną: 5124.77
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: MIęSA I PRZETWORY.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • SPRZEDAZ MIęSA I WYROBóW WęDLINIARSKICH Z. MIGA, UL. DWORCOWA 17, 62-045 PNIEWY, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 17558.40
  • Oferta z najniższą ceną: 17558.40 / oferta z najwyższą ceną: 17558.40
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: MROżONKI.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • FIRMA SUND-MANN W. SUNDMANN, UL. POZNAńSKA 62, 62-045 PNIEWY, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 3795.89
  • Oferta z najniższą ceną: 3795.89 / oferta z najwyższą ceną: 6926.45
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: PRZETWORY MąCZNE.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • FIRMA SKWARCZYńSKI S. M. SKWARCZYńSCY SJ, UL. PROMIENISTA 2, 62-045 PNIEWY, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 14785.74
  • Oferta z najniższą ceną: 14785.74 / oferta z najwyższą ceną: 15543.18
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: SłODYCZE.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PHU WALKOWIAK, UL. SZKOLNA 3, 64-553 GRZEBIENISKO, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 3678.03
  • Oferta z najniższą ceną: 3678.03 / oferta z najwyższą ceną: 4305.43
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: PIECZYWO.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PRZEDSIęBIORSTWO WIELOBRANżOWE PNIEWEX H. BRZóSKA, UL. SPORTOWA 2, 62-045 PNIEWY, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 5960.37
  • Oferta z najniższą ceną: 5960.37 / oferta z najwyższą ceną: 7198.20
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: NABIAł.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • FIRMA SKWARCZYńSKI S. M. SKWARCZYńSCY SJ, UL. PROMIENISTA 2, 62-045 PNIEWY, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 8746.84
  • Oferta z najniższą ceną: 8746.84 / oferta z najwyższą ceną: 8817.80
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 8 NAZWA: MAKARONY I PRZYPRAWY.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • CDC ART-LINE, UL. H. SZAFRAN 10, 60-639 POZNAń, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 4071.91
  • Oferta z najniższą ceną: 4071.91 / oferta z najwyższą ceną: 6414.47
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 9 NAZWA: RYBY.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.12.2007.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • FIRMA SUND-MANN W. SUNDMANN, UL. POZNANSKA 62, 62-045 PNIEWY, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 1114.14
  • Oferta z najniższą ceną: 1114.14 / oferta z najwyższą ceną: 1374.54
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.