eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Pniewy › DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA PRZEDSZKOLA MIŚ W PNIEWACH

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-11-20

Pniewy: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA PRZEDSZKOLA MIŚ W PNIEWACH
Numer ogłoszenia: 226215 - 2007; data zamieszczenia: 20.11.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole "Miś", ul. Dworcowa 23, 62-045 Pniewy, woj. wielkopolskie, tel. 061 2911216.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.przedszkole-mis.pniewy.org

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka organizacyjna Gminy Pniewy.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA PRZEDSZKOLA MIŚ W PNIEWACH.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: TABELA A*WARZYWA I OWOCE Nazwa artykułu, jedn. miary, kg:marchew60, pietruszka korzeń50, rzodkiewka30, sałata20, por korzeń30, cebula biała50, buraki100, seler korzeń60, jabłko lobo12kg/op.20, mandarynka80, kiwi5kg, cytryny8, ziemniaki1000, kapusta czerw.40, kap.pekińska30, kap.biała60, pieczarka luz100, papryka kons.0,9l20szt, ogórki kons.35, papryka św.5kg, szczypior 10pęczków, koper św.10pęcz., natka pietruszki15pęczków TABELA B* MIĘSO I PRZETWORY Nazwa, jedn. miary,kg: kości od schabu160, ogonówka wieprz.wędzona100, boczek wędzonyb/k15, parówka gruba wieprz.80%tł.80, szynka wieprz.got.90, mięso drobne wieprz.80, mielonka zapiekana wieprz.40, mięso gulasz.wieprz.100, filet drob.z kurczaka100, żeberka wieprz.30, porcje rosołowe z kurcz.20, kiełbasa wieprz.gruba100, udka z kurcz.80, karkówka b/kwieprz.90, kaszanka60, kurczak świeży patroszony do2kg90, wątróbka wieprz50, parówka drobna cienka90, kotlet schabowy b/k45, pasztet drob.60, smalec luz30 TABELA C* MROŻONKI Nazwa art, jedn.miary,w szt. po450g: fasolka szparag80, truskawki mroż100, mieszanka warzywna paski150, brokuły100, zupa pieczarkowa100, zupa kalafiorowa160, zupa jarzynowa160, kalafior 120, pyzy drożdzowe300op. po9szt, groszek zielony90, march.z groszkiem100, wiśnie drążone20 TABELA D* PRZETWORY MĄCZNE,INNE Nazwa art,jedn.miary, kg:mąka pszenna 500 200kg, ryz długoziar.100, kawa zbożowa15, kasza jęczmienna50, kasza manna15, kisiel różne smaki300, budyń różne smaki300, fasola kons.15, cukier biały600, syropwieloowoc. słodz.50, napoje różne smaki kartoniki 0,2l 1200, krem do smar.orzech.-czekolad.180, miód pszczeli nekt.100, dżemy rózne sm100, kakao3op.200g/op., majonez dekor.40, musztarda sarep.3 po 0,9l/op., płatki kukurydz.250g 60, grochpołówkiluz 5kg/op.8szt, fasola sucha60, konc.pomidor0,9l50, galaretka r.s.240szt., proszek dopieczenia 36g30szt., drożdze 60szt, ketchup łag.500g5szt, ocet spir.20, sól120kg, liść laur.10g.30, cukier waniliowy32g.60szt, cukier puder 0,5kg40, kwasek cytryn.spoż.20g50, rodzynki200g5szt, ananas puszka30, brzoskwinia kons. puszka30, kukurydza kons.20, groszek zielony 400g.20, przecier ogórkowy0,5kg50, cynamon20g.20, ziele ang.100g.30, mąka ziemn.5kg, olej roślinny 120l, margaryna zwykła 220szt., szprot w pomid puszka40, paprykarz szczecin.100, masło extra 86%tł.2100 TABELA E* SŁODYCZE Nazwa art., jedn. miary, szt/op.: cukierki mieszane 2,5kg/op.5, batony wafl.-czek.display10szt.,wafle nadz. w czekol. (typu Grześki)display 10szt, wafle kakaoweb/czek. 10display, wafle śmiet.3,2kg/op.3szt, lizaki owoc kulkaop.8, cukierki nadz.2op.po3,5kg, biszkopty120g 100szt, baton mleczny 10 display, draże 250sztpo 100g, batoniki nadziewane 10szt.display, sękacz 10display, zajączek czek.240szt, jajka czek.świat.250 TABELA F*PIECZYWO Nazwa art., jedn.miary, szt: chleb balton.1600, chleb razowy 300, bułka firmowa3500, bułka maślana 2000, chleb pszenny600, drożdzówki600, bułka tarta 50kg., babka okrągła śred. 50szt TABELA G* NABIAŁ Nazwa art., jedn.miary,ilość w szt.: śmietana 12%sł.130, śmietana zakwaszana 50, twaróg półtł.500, serek homog.70, ser salami luz60kg, ser topiony blocz.180, jajka kurze4800, mleko 2%1200, serdelek topiony150, ser kanapk.150, ser królewski50, maślanka kart.50, jogurt natur.0,5l50, jogurt smakowy1200po125g, śmiet.kremowa36%tł.20 TABELA H* MAKARONY I PRZYPRAWY Nazwa art, jedn.miary, ilośćkg/szt: sos piecz.4sztpo2kg, majeranek0,25kg10, delikat do mięs i potraw700g5szt, delikat do drobiu600g.6, delikat do mięs4, delikat do ryb3, przyprawa szefa2kg.5szt., makaron śwderkiop.po5kg szt4, makar.nitki2, makaron rurki6, makar.koła4, makaron łazanki12szt po3kg, makar.turbanki4szt, konc. pomarań 5l. 10szt, konc.grapefruit 10szt, herbata gran.60, papryka słodka 0,5kg 4, pieprz mielony 3, przyprawa w płynie 6sztpo 5l, napój pomarań, cytryn. z czarnej porzeczki i wiśniowy 1litrowe z każdego po 20sztTABELA I* RYBY Nazwa art, ilość ,kg: filet z pangi 60, filet z mintaja60, płaty śledziowe4szt. po 4kg.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.13.11.00 - Produkty mięsno - wędliniarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie Oryginalny kod CPV: 15.11.20.00 - Drób Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.20.00 - Drób Oryginalny kod CPV: 15.31.00.00 - Ziemniaki i produkty z ziemniaków Kod CPV wg słownika 2008: 15.31.00.00 - Ziemniaki i produkty z ziemniaków .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 9.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 30.06.2008.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca musi spełnić warunki określone w art.22 ustawy 1 cyt.ustawy- Wykonawca nie może podlegać wykluczeniu z postępowania z przyczyn określonych w art.24 ustawy1,2 cyt.ustawy- oferta Wykonawcy winna być przygotowana zgodnie z wymogami SWIZ- Wykonawca powinien złożyć dokumenty wymagane w Rozdziale XII specyfikacji
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: zawarte w SWIZ

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.przedszkole-mis.pniewy.org

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: http://www.przedszkole-mis.pniewy.org.

IV.3.2) Opis potrzeb i wymagań zamawiającego określonych w sposób umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu: nie dotyczy

IV 3.3) Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody: nie dotyczy

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 29.11.2007 godzina 09:00, miejsce: siedziba Zamawiającego, na parterze, biuro Dyrektora.

IV.3.5) Termin związania ofertą: 29.12.2007.

IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: WARAYWA I OWOCE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu, jedn. miary, kg:marchew60, pietruszka korzeń50, rzodkiewka30, sałata20, por korzeń30, cebula biała50, buraki100, seler korzeń60, jabłko lobo12kg/op.20, mandarynka80, kiwi5kg, cytryny8, ziemniaki1000, kapusta czerw.40, kap.pekińska30, kap.biała60, pieczarka luz100, papryka kons.0,9l20szt, ogórki kons.35, papryka św.5kg, szczypior 10pęczków, koper św.10pęcz., natka pietruszki 15pęczków.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00-6, 15.11.20.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: SŁODYCZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa art., jedn. miary, szt/op.: cukierki mieszane 2,5kg/op.5, batony wafl.-czek.display10szt.,wafle nadz. w czekol. (typu Grześki)display 10szt, wafle kakaoweb/czek. 10display, wafle śmiet.3,2kg/op.3szt, lizaki owoc kulkaop.8, cukierki nadz.2op.po3,5kg, biszkopty120g 100szt, baton mleczny 10 display, draże 250sztpo 100g, batoniki nadziewane 10szt.display, sękacz 10display, zajączek czek.240szt, jajka czek.świat.250.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00-6, 15.11.20.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.