eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Lubiczdostawa mięsa i wędlin drobiowych oraz wieprzowych do Internatu Zespołu Szkół, Centrum Kształcenia Ustawicznego w Gronowie

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2009-07-23

Lubicz: dostawa mięsa i wędlin drobiowych oraz wieprzowych do Internatu Zespołu Szkół, Centrum Kształcenia Ustawicznego w Gronowie
Numer ogłoszenia: 250832 - 2009; data zamieszczenia: 23.07.2009
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 201684 - 2009r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Centrum Kształcenia Ustawicznego w Gronowie, Gronowo 128, 87-162 Lubicz, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 056 6784118, -25, -66, faks 056 6784118.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: szkola ponadgimnazjalna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa mięsa i wędlin drobiowych oraz wieprzowych do Internatu Zespołu Szkół, Centrum Kształcenia Ustawicznego w Gronowie.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: boczek wieprzowy świeży kg 30 filet z kurczaka świeży kg 600 karkówka b/k kg 450 kurczak świeży kg 150 łopatka b/k kg 300 porcje rosołowe kg 250 schab b/k kg 400 udka drobiowe kg 550 wątroba wieprzowa kg 100 wątroba z kurczaka kg 100 szynka wieprzowa b/k kg 150 żołądki drobiowe kg 100 kurczak świeży kg 150 filet z piersi indyka kg 200 wieprzowina gulaszowa kg 270 boczek wędzony kg 30 filet z indyka wędzony kg 30 golonka bawarska kg 50 pulpety drobiowe kg 70 wędlina baleron wieprzowy kg 50 wędlina cebulowa kg 50 wędlina drosetki kg 50 wędlina fantazja królewska kg 50 wędlina filet królewski z indyka kg 60 wędlina golonkowa kg 50 wędlina jałowcowa kg 60 wędlina jarmarczna kg 60 wędlina kanapkowa kg 50 wędlina kaszanka kg 40 wędlina krakowska kg 80 wędlina krakowska drobiowa kg 70 wędlina luncheon królewski kg 50 wędlina metka wiejska kg 70 wędlina mielonka kg 50 wędlina mielonka kanapkowa kg 50 wędlina mortadela kg 40 wędlina myśliwska kg 50 wędlina ogonówka kg 60 wędlina parówkowa kg 70 wędlina parówkowa-paluszki kg 30 wędlina pasztet drobiowy kg 40 wędlina pasztet wiejski kg 40 wędlina pasztetowa wiejska kg 40 wędlina pieczeń drobiowa kg 50 wędlina pieczeń rzymska kg 50 wędlina pieczeń z papryką kg 50 wędlina piwna kg 50 wędlina podwawelska kg 80 wędlina polędwica drobiowa kg 60 wędlina polędwica sopocka kg 60 wędlina polędwica swojska kg 50 wędlina polska pieczona kg 40 wędlina przysmak tucholski kg 50 wędlina salami kg 50 wędlina salceson drobiowy kg 40 wędlina salceson ozorowy kg 40 wędlina serdelki pyszne kg 60 wędlina swojska kg 60 wędlina szynka czerniewicka kg 60 wędlina szynka drobiowa kg 60 wędlina szynka gotowana kg 90 wędlina szynka konserwowa kg 70 wędlina szynka krakowska kg 60 wędlina szynka mielona kg 30 wędlina szynkowa wieprzowa kg 60 wędlina śląska kg 90 wędlina zawijaniec drobiowy kg 30 wędlina zwyczajna kg 80 wędlina żywiecka kg 50 wędlina delicja drobiowa kg 40 wędlina łopatka kujawska kg 30 wędlina podlaska kg 40 wędlina słoikowa kg 30 wędlina szynka biała kg 30 wędlina krakowska sucha kg 20.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.00.00 - Mięso 15.13.00.00 - Produkty mięsne .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 79611.50 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.07.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Mięs-Hurt-Bis s.c. Dec Ryszard, Dec Agnieszka, ul. Chrobrego 14, 87-100 Toruń, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 79611.50
  • Oferta z najniższą ceną: 79611.50 oferta z najwyższą ceną: 81711,90
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.