Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2007-12-10
Szczytno: Dostawy mięsa i produktów mięsnych według grupy CPV 15100000-9.
Numer ogłoszenia: 245810 - 2007; data zamieszczenia: 10.12.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Jednostka Wojskowa 2031, Lipowiec 138, 12-111 Szczytno, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 089 6743117, fax 089 6743129.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.jw2031.oz.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa i produktów mięsnych według grupy CPV 15100000-9..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy mięsa i produktów mięsnych dla stołówki żołnierskiej JW 2031 Lipowiec w 2008 r.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data rozpoczęcia: 01.01.2008.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W przetargu mogą wziąć udział oferenci niewykluczeni na podstawie art.24 i spełniający warunki zawarte w Art. 22 ust. 1 pkt 1-4 i 24 Prawa zamówień publicznych. Inne informacje, dokumenty i oświadczenia dotyczące sytuacji Wykonawcy niezbędne do udziału w postępowaniu: - posiadanie aktualnej decyzji Państwowej Inspekcji Sanitarnej, w przypadku dystrybutorów lub Inspekcji Weterynaryjnej dla producentów, na prowadzenie działalności gospodarczej w zakresie obrotu artykułami spożywczymi objętymi postępowaniem przetargowym; - Certyfikat systemu HACCP lub zaświadczenie organu urzędowej kontroli żywności potwierdzające wdrożenie systemu HACCP lub zaświadczenie organu urzędowej kontroli żywności potwierdzające iż Wykonawca jest na etapie wdrażania systemu HACCP. - aktualny odpis z właściwego rejestru sądowego (KRS) lub aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, potwierdzające dopuszczenie do obrotu prawnego w zakresie objętym zamówieniem Ocena spełniania w/w warunków dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia - nie spełnia, w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) Aktualny odpis z właściwego rejestru sądowego (KRS) lub aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, potwierdzające dopuszczenie do obrotu prawnego w zakresie objętym zamówieniem, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Z dokumentów musi wynikać jednoznacznie, że profil działania Wykonawcy odpowiada charakterowi usługi będącej przedmiotem zamówienia oraz wskazywać osoby uprawnione do wykonywania czynności prawnych w imieniu Wykonawcy; 2) oświadczenie pisemne o spełnianiu warunków, o których mowa w art 22 ust. 1 Prawa zamówień publicznych, 3) Aktualną decyzję Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub Inspekcji Weterynaryjnej na prowadzenie działalności gospodarczej w zakresie obrotu artykułami spożywczymi objętymi postępowaniem przetargowym. 4) Certyfikat systemu HACCP lub zaświadczenie organu urzędowej kontroli żywności potwierdzające wdrożenie systemu HACCP lub zaświadczenie organu urzędowej kontroli żywności potwierdzające iż Wykonawca jest na etapie wdrażania systemu HACCP.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.jw2031.oz.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: JW 2031 Lipowiec, 12-100 SZCZYTNO Formularz zawierający Istotne Warunki Zamówienia można odebrać osobiście w siedzibie zamawiającego, za pośrednictwem poczty, faksem lub e-mailem..
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 20.12.2007 godzina 12:00, miejsce: Ofertę należy złożyć w kancelarii Jednostki Wojskowej Nr 2031, budynek nr 4, pok. nr 4 w Lipowcu, w godz. od 7:30 do do 15:30, od poniedziałku do piątku, osobiście lub drogą pocztową..
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
INNE PRZETARGI Z SZCZYTNA
- Dowóz uczniów niepełnosprawnych do/z placówek oświatowych w Olsztynie i w Szczytnie, w roku szkolnym 2024/2025.
- SPRZĘT I NARZĘDZIA DO ZABIEGÓW ENDOSKOPOWYCH
- dostawa sprzętu medycznego
więcej: przetargi w Szczytnie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 124 WE WROCŁAWIU
- Sprzedaż i dostawa artykułów mięsnych i drobiowych dla potrzeb tutejszego Domu.
- "Zakup i dostawa artykułów spożywczych"
- "SUKCESYWNE DOSTAWY ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO SIEDZIBY ZAMAWIAJĄCEGO na II PÓŁROCZE 2024r."
- Sukcesywna dostawa różnych artykułów spożywczych, w tym mięsa, produktów mięsnych oraz produktów mleczarskich.
- Dostawa artykułów żywnościowych do internatu Młodzieżowego Ośrodka Wychowawczego Nr 1 w Malborku
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.