eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Przygodzice › Dostawa produktów spożywczych dla Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych CKU

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-08-05

Przygodzice: Dostawa produktów spożywczych dla Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych CKU
Numer ogłoszenia: 239196 - 2010; data zamieszczenia: 05.08.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Centrum Kształcenia Ustawicznego , ul. PTR 6, 63-421 Przygodzice, woj. wielkopolskie, tel. 0-62 7336131, faks 0-62 7336132.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.zspprzygodzice.com/

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: szkoła publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa produktów spożywczych dla Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych CKU.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiot zamówienia oraz zakres zamówienia - dostawa produktów spożywczych dla Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych CKU w Przygodzicach - zgodnie z ilością podaną w załączniku 2 do SIWZ.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.80.00.00-6.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 11.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 28.02.2011.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Spełnienie warunków udziału w postępowaniu Komisja będzie oceniała według zasady spełnia/ nie spełnia na podstawie załączonych dokumentów

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.zspprzygodzice.com/
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Centrum Kształcenia Ustawicznego ul. PTR 6 63-421 Przygodzice.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 13.08.2010 godzina 10:00, miejsce: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Centrum Kształcenia Ustawicznego ul. PTR 6 63-421 Przygodzice sekretariat.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Mięso.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Boczek 180 kg 2.Łopatka b/k 190 kg 3.Karkówka b/k 150 kg 4.Schab b/k 130 kg 5.Szynka b/k 130 kg 6.Smalec czysty 400 g 200 szt. 7.Flaki wieprzowe 80 kg 8.Wątroba wieprzowa 30 kg 9.Wołowina extra 4 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Baleron w osłonce 20 kg 2.Łopatka prasowana 30 kg 3.Mielonka 15 kg 4.Pieczeń drobiowa 15 kg 5.Szynka chlebowa 15 kg 6.Szynka gotowana 20 kg 7.Szynka w bloku z indyka 25 kg 8.Szynkowa wieprzowa 18 kg 9.Ogonówka 18 kg 10.Szynka konserwowa 20 kg 11.Kiełbasa biała parzona 25 kg 12.Kiełbasa śląska 35 kg 13.Serdelki cielęce 18 kg 14.Serdelki grube 40 kg 15.Mortadela 30 kg 16.Kiełbasa zwyczajna 100 kg 17.Kabanosy 3 kg 18. Boczek wędzony kg 5.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Ryby i konserwy rybne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Filet mrożony z miruny op. 6800- 110 kg 2.Makrela wędzona tusza 20 kg 3.Matias solony 25 kg 4.Konserwa rybna w pomidorach 170 g-110 szt.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Pyzy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Pyzy luz - 1500 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.60.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Drób.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Filet drobiowy 220 kg 2.Kurczak 350 kg 3.Udka drobiowe 150 kg 4.Wątroba drobiowa 50 kg 5.Porcje rosołowe 360 kg 6.Żołądki drobiowe 30 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Mąka i przetwory mączne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Mąka tortowa 450 typu Kraszewice lub równoważny 200 kg 2.Mąka ziemniaczana 1000g -50 kg 3.Makaron 500 g kolanka, świderki 140 szt. 4.Makaron nitka 250g - 160 szt. 5.Makaron spahgetti 500g - 160 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.60.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Mleko i przetwory mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Mleko 2% w kartonie typu Łowicz lub równoważny 350 szt. 2.Śmietanka do kawy pak. 10 szt.- 5 op. 3.Śmietana ukwaszona 12% 400g- 500 szt. 4.Śmietana 30% 250ml- 30 szt. 5.Masło 82% typu Sieradz lub równoważny-220 kg 6.Ser topiony bloczek 100g- 300 szt. 7.Ser twardy 26% typu Olecko lub równoważny 80 kg 8.Ser wiedeński biały 40 kg 9.Ser półtłusty biały 30 kg 10.Jogurt smakowy 150g Serduszko lub równoważny 300 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Bułka duża 100g - 4000 szt. 2.Chleb zwykły 600 g-1050 szt. 3.Drożdżówka- 1000 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Seler konserwowa 350 ml typu Rolnik lub równoważny 20 szt. 2.Pieczarka konserwowa w zalewie octowej 900 ml-5 szt. 3.Fasolka konserwowa 900 ml typu Hektor lub równoważny- 90 szt. 4.Groszek konserwowy 900 ml typu Hektor lub równoważny- 70 szt. 5.Kukurydza konserwowa 900 ml typu Hektor lub równoważny- 15 szt. 5.Papryka konserwowa 750 ml typu Słoneczny Ogród lub równoważny- 40 szt. 6.Ogórki konserwowe 900 ml typu Słoneczny Ogród lub równoważny- 200 szt. 7.Dżem 280g różne smaki typu Słoneczny Ogród lub równoważny- 250 szt. 8.Syropy różne smaki 440 ml typu Łowicz lub równoważny- 500 szt. 9.Soki różne smaki 1 litr- 10 szt. 10.Brzoskwinie konserwowe 820 g- 5 szt. 11.Ananasy plastry 560 g - 20 szt. 12.Szczaw konserwowy 300 ml typu Hektor lub równoważny 40 szt. 13.Chrzan konserwowy 200 ml typu Dymecki lub równoważny- 30 szt. 14.Kukurydza kolby 300g typu Rolnik lub równoważny 5 szt. 15.Koncentrat pomidorowy 900 ml typu Wojna lub równoważny 70 szt. 16.Ketchup łagodny 380g typu Kotlin lub równoważny 70 szt. 17.Mus jabłkowy 900 ml typu Szarlotka lub równoważny 20 szt. 18.Majonez 400g typu Winiary lub równoważny 140 szt 19.Margaryna 250 g palma typu Bielmar lub równoważny 700 szt 20.Olej uniwersalny 1 litr 190 szt. 21.Ocet 10% 0,5 litra- 40 szt. 22.Musztarda stołowa 200g- 60 szt. 23.Pasztet drobiowy w puszkach 160g typu Drop lub równoważny- 200 szt. 24.Krem czekoladowy 400 typu Bomila lub równoważny- 100 szt. 25.Ryż 1000 g- 150 szt. 26.Bułka tarta 400g-150 szt. 27.Cukier 1000 g- 350 szt. 28.Cukier puder 400g typu Kupiec lub równoważny 5 szt. 29.Kasza jęczmienna 1000g - 50 szt. 30.Cynamon mielony 20g- 5 szt. 31.Kawa 250g typu Tchibo żółta lub równoważny- 5 szt. 32.Sól 1000 g- 120 szt. 33.Ciastka luz różne smaki- 3 kg 34.Cukierki czekoladowe - mieszanka- 2 kg 35.Zupa borowikowa 60g typu Winiary lub równoważny- 130 szt. 36.Żurek 60g typu Winiary lub równoważny 120 szt. 37.Sos grzybowy 60g typu Winiary lub równoważny 60 szt. 38.Zupa cebulowa 60g typu Knorr lub równoważny 40 szt. 39.Budyń śmietankowy bez cukru 0,75 l typu Delecta lub równoważny 50 szt. 40.Cukier waniliowy 32g typu Delecta lub równoważny 10 szt. 41.Drożdże piekarskie 100g- 20 szt. 42.Galaretki 75g typu Winiary lub równoważny- 10 szt. 43.Herbata indyjska granulowana 100g- 150 szt. 44.Kakao ciemne extra 100g -15 szt. 45.Kisiel bez cukru na 0,75 l typu Delecta lub równoważny- 40 szt. 46.Kwasek cytrynowy 20g- 90 szt. 47.Liść laurowy 20g typu Galeo lub równoważny - 5 szt. 48.Majeranek 20g typu Galeo lub równoważny 30 szt. 49.Papryka słodka 20 g typu Galeo lub równoważny 60 szt. 50.Przyprawa uniwersalna 200 g typu Kucharek lub równoważny 150 szt. 51.Czosnek granulowany 20g typu Galeo lub równoważny 70 szt. 52.Pieprz ziarnisty 20g typu Galeo lub równoważny 150 szt. 53.Ziele angielskie 20g typu Galeo lub równoważny 5 szt. 54.Żelatyna czysta 50g typu Cykoria lub równoważny 20 szt. 55.Rodzynki 100g- 30 szt. 56.Proszek do pieczenia 30g typu Delecta lub równoważny 5 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Jaja I gatunek - 4000 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Warzywa i owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Buraki 200 kg 2.Cebula 130 kg 3.Kapusta biała 150 szt. 4.Kapusta czerwona 80 szt. 5.Kapusta kiszona 1 kg- 200 szt. 6.Marchew 500 kg 7.Ogórek szklarniowy 80 kg 8.Ogórek kiszony 0,5kg- 55 szt. 9.Koperek 30 pęczków 10.Pietruszka 150 kg 11.Pomidor 70 kg 12.Por 150 szt. 13.Sałata 80 szt. 14.Mandarynka 3 kg 15.Kiwi 3 koszyczki 16.Jabłka 60 kg 17.Banany 50 kg 18.Brokuły 30 szt. 19.Pomarańcze 3 kg 20.Winogrono 3 kg 21.Seler 200 kg 22.Ziemniaki 500 kg 23.Śliwka suszona 2 kg 24.Kalafior 50 szt. 25.Fasola 20 kg 26.Fasolka 30 kg 27.Groch 20 kg 28. Pieczarki 50 kg 29. Natka pietruszki 30 pęczków 30. Rzodkiewka 30 pęczków 31. Czosnek 15 szt. 32. Kalafior mrożony 2000 g - 40 szt. 33. Szpinak mrożony 450g - 20 szt. 34.Frytki do piekarnika 1500g typu Avico lub równoważny 20 szt. 35.Kapusta pekińska 60 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.