Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2010-07-21
Zawiercie: Zakup i dostawa artykułów żywnościowych tj.: mięsa, wędlin, nabiału, tłuszczów, ryb, jaj, warzyw, owoców, pieczywa, przypraw, słodyczy, produktów zbożowych dla Zespołu Szkół i Placówek Specjalnych im. M. Grzegorzewskiej w Zawierciu, ul. Rataja 29a oraz Internatu przy Zespole Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Żarnowcu z siedzibą w Jeziorowicach
Numer ogłoszenia: 218158 - 2010; data zamieszczenia: 21.07.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Obsługi Ekonomiczno-Administracyjnej Szkół i Placówek Oświatowo-Wychowawczych w Zawierciu , ul. Macieja Rataja 29a, 42-400 Zawiercie, woj. śląskie, tel. 032 6710254.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.zoeas.com.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup i dostawa artykułów żywnościowych tj.: mięsa, wędlin, nabiału, tłuszczów, ryb, jaj, warzyw, owoców, pieczywa, przypraw, słodyczy, produktów zbożowych dla Zespołu Szkół i Placówek Specjalnych im. M. Grzegorzewskiej w Zawierciu, ul. Rataja 29a oraz Internatu przy Zespole Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Żarnowcu z siedzibą w Jeziorowicach.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: groch, fasola Jaś, szczypiorek, pietruszka, seler, pora, marchew, cebula, ogórki kiszone, ogórki zielone, kapusta czerwona, kapusta biała, kapusta kiszona, kapusta pekińska, pomidory, pietruszka natka, buraki, papryka świeża, czosnek, ziemniaki, pieczarki, sałata, cytryny, jabłka, rzodkiewki, pomarańcze, banany, kiwi, mandarynki, kalafior, rzodkiewki, koperek pęczek, brukselki, jajka, wątroba drobiowa, mięso mielone indycze, mięso wieprzowe , udka z drobiu, skrzydełka z kurczaka, wątroba wieprzowa, schab bez kości, schab z kością, wołowina z kością, mortadela, kiełbasy cienkie, baleron, boczek surowy, szynka wiejska, parówki typu HAM, kiełbasa krakowska, kiełbasa szynkowa, pasztet z drobiu 160 g, paprykarz, mielonka Tyrolska, konserwy rybne 170g, pasztet pieczony, pasztetowa, baton drobiowy, polędwica drobiowa, szynka z indyka, boczek wędzony, kiełbasa typu śląska, kurczaki, flaki wołowe, wątroba drobiowa,rybne filety typu Mintaj, płaty solone -śledzie, dżemy 280 g koncentrat pomidorowy typu Pudliszki 200g, ogórki konserwowe 1 litr, szczaw 330 g, mrożonki warzywne 400 g, chrzan, papryka konserwowa 0,9 l, syrop wiśnia 440g, przecier ogórkowy 330 g netto, kukurydza w puszce 300g, groszek w puszce 300g, drożdże, ananas w puszce, kalafior mrożony, olej uniwersalny, słonina, smalec 200 g, margaryna mleczna 200g, margaryna 250g typu Kasia, mleko 2 % opak. 0,9 l, ser biały, serek kremowy typu Danio 140g, jogurt 150 ml typu Jogobella, ser topiony 20g, ser żółty typu kanapkowy, masło 200 g, śmietana 30 %, jogurt naturalny 400g typu Włoszczowa, maślanka 1 litr, serek homogenizowany 150g, mleko karton 2%, serek topiony 100g, kasza jęczmienna, mąka, mąka ziemniaczana, ryż, kasza manna, majonez 0,7l typu Winiary, chleb typu Baltoński 0,65 kg, bułki zwykłe 0,1 kg, chleb razowy 0,4kg, bułka tarta, kawa zbożowa typu INKA, żurek 0,5 l, makarony różne 0,4 kg, makaron typu Łazanka 0,4kg, cukier, syrop typu Herbapol 0,5 l, cukier waniliowy 32g ,herbata granulowana 100 g, ziele angielskie 15 g, liść laurowy 7 g, papryka mielona, sól, majeranek 16g, kakao 200g, bulion 1l typu WINIARY , Bulion drobiowy 12 kostek, musztarda 200g, przyprawa typu Kucharek 1000 g, przyprawy do gulaszu 20g, pieprz mielony 20 g, ocet 0,5 l 10%, keczup 0,5l, cynamon 20g, czekolady 100 g, ciasto drożdżowe, płatki kukurydziane 400g, drożdżówki, cukier puder, sos sałatkowy włoski 6g, koncentrat barszczu czerw. 220g,sok do herbaty, rolada makowa, sos jasny typu Winiary, przyprawa do bigosu, budyń, batoniki (min 40g), przyprawa do kurczaka 20g typu Prymat, przyprawa do flaków 20g, przyprawa do ziemniaków 20g typu Prymat, sos tatarski 200ml, cynamon 20g, barszczyk w proszku instant typu Winiary 50g, kwasek cytrynowy 50g, kuleczki zbożowe do mleka 500g. Szczegółowy zakres zamówienia wraz z ilościami został określony w Załącznikach Nr 2 i 2a..
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.10.00.00-3, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2010.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: nie dotyczy
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art.22 ust 1 ustawy Prawo zamówień publicznych oraz braku podstaw do wykluczenia z postępowania
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie (referencje itp.). Za spełnienie warunku uważać się będzie wykazaniem minimum jednej dostawy w okresie 1 roku o charakterze porównywalnym do przedmiotu zamówienia.
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
- wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
- aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
- aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
- aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
- wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na potencjał innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.
-
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
- nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
- nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
III.4.3.2) zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert - albo oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się takiego zaświadczenia
III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY , USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM
W zakresie potwierdzenia, że oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:
inne dokumenty
dokumenty potwierdzające, że dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
Referencje
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zoeas.com.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Obsługi Ekonomiczno-Administracyjnej Szkół i Placówek Oświatowo- Wychowawczych ul. Rataja 29a, 42-400 Zawiercie pok nr 8.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 02.08.2010 godzina 09:00, miejsce: Zespół Obsługi Ekonomiczno-Administracyjnej Szkół i Placówek Oświatowo- Wychowawczych ul. Rataja 29a, 42-400 Zawiercie pok nr 8.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zakup i dostawa artykułów żywnościowych tj.: mięsa, wędlin, nabiału, tłuszczów, ryb, jaj, warzyw, owoców, pieczywa, przypraw, słodyczy, produktów zbożowych dla Zespołu Szkół i Placówek Specjalnych im. M. Grzegorzewskiej w Zawierciu, ul. Rataja 29a.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: groch, fasola Jaś, szczypiorek, pietruszka, seler, pora, marchew, cebula, ogórki zielone, kapusta czerwona, kapusta biała, kapusta kiszona, kapusta pekińska, pomidory, pietruszka natka, buraki, papryka świeża, czosnek, ziemniaki, pieczarki, sałata, cytryny, jabłka, rzodkiewki, pomarańcze, banany, kiwi, mandarynki, kalafior, koperek pęczek, jajka, mięso wieprzowe ,filet z kurczaka, udka z drobiu, schab z kością, wołowina z kością, mortadela, kiełbasy cienkie, baleron, boczek surowy, szynka wiejska, kiełbasa krakowska, kiełbasa szynkowa, pasztet z drobiu 160 g, paprykarz, mielonka typu Tyrolska, pasztetowa, baton drobiowy, kiełbasa typu śląska, kurczaki, wątroba drobiowa, rybne filety typu Mintaj,dżemy 280 g koncentrat pomidorowy typu Pudliszki 200g, ogórki konserwowe 1 litr, szczaw 330 g, mrożonki warzywne 400 g, papryka konserwowa 0,9 l, przecier ogórkowy 330 g netto, kalafior mrożony, truskawki mrożone, olej uniwersalny, słonina, margaryna 250g typu Kasia, mleko 2 % opak. 0,9 l, ser biały, jogurt 150 ml typu Jogobella, ser żółty, masło 200 g, śmietana 30 %, maślanka 1 litr, serek homogenizowany 150g, serek topiony 100g, kasza jęczmienna, mąka, mąka ziemniaczana, ryż, kasza manna chleb typu Baltoński 0,65 kg, bułki zwykłe 0,1 kg, bułka tarta, kawa zbożowa typu INKA, żurek 0,5 l, makarony jajeczne 0,4 kg, cukier, syrop typu Herbapol 0,5 l, cukier waniliowy 32g ,herbata granulowana 100 g, ziele angielskie 15 g, liść laurowy 7 g, papryka mielona, sól, majeranek 16g, kakao 200g, bulion 1l typu WINIARY , przyprawa typu Kucharek 1000 g, pieprz mielony 20 g, ocet 0,5 l 10%, cynamon 20g, czekolady 100 g, cukier puder, wafelki typu Prince Polo (min.40g).
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.10.00.00-2, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zakup i dostawa artykułów żywnościowych tj.: mięsa, wędlin, nabiału, tłuszczów, ryb, jaj, warzyw, owoców, pieczywa, przypraw, słodyczy, produktów zbożowych dla Internatu przy Zespole Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Żarnowcu z siedzibą w Jeziorowicach 25.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: groch, fasola Jaś, pietruszka, seler, pora, marchew, cebula, ogórki kiszone, ogórki zielone, kapusta czerwona, kapusta biała, kapusta kiszona, kapusta pekińska, pomidory, pietruszka natka, buraki, czosnek, ziemniaki, pieczarki, sałata, jabłka, banany, mandarynki, kalafior, rzodkiewki, brukselki, koperek pęczek, jajka wątroba drobiowa, mięso mielone indycze, mięso wieprzowe gulaszowe , udka z drobiu, skrzydełka z kurczaka, kaszanka, schab bez kości, kiełbasy cienkie, baleron, szynka wiejska, parówki typu HAM, kiełbasa krakowska, kiełbasa szynkowa, pasztet z drobiu 160 g, paprykarz, konserwy rybne 170g, pasztet pieczony, baton drobiowy, polędwica drobiowa, szynka z indyka, boczek wędzony, kurczaki, flaki wołowe, rybne filety typu Mintaj, płaty solone -śledzie, dżemy 280 g koncentrat pomidorowy typu Pudliszki 200g, ogórki konserwowe 1 litr, szczaw 270 g, mrożonki warzywne 400 g, chrzan, papryka konserwowa 0,9 l, syrop wiśnia 440g, kukurydza w puszce 300g, groszek w puszce 300g, drożdże, olej uniwersalny, smalec 200 g, margaryna mleczna 200g, mleko 2 % opak. 0,9 l, ser biały półtłusty, serek kremowy typu Danio 140g, jogurt 150 ml typu Jogobella, ser topiony 20g, ser żółty typu kanapkowy, masło 200 g, śmietana 30 %, jogurt naturalny 400g typu Włoszczowa, maślanka 1 litr, serek homogenizowany 150g, mleko karton 2%, kasza jęczmienna, mąka, mąka ziemniaczana, ryż, majonez 0,7l typu Winiary, chleb typu Baltoński 0,65 kg, bułki zwykłe 0,1 kg, chleb razowy 0,4kg, bułka tarta, żurek 0,5 l, makarony różne 0,4 kg, makaron typu Łazanka 0,4kg, cukier,herbata granulowana 100 g, ziele angielskie 15 g, liść laurowy 7 g, sól, majeranek 16g, kakao 200g, bulion 1l typu WINIARY , Bulion drobiowy 12 kostek, musztarda 200g, przyprawa typu Kucharek 1000 g, przyprawy do gulaszu 20g, pieprz mielony 20 g, ocet 0,5 l 10%, keczup 0,5l, czekolady 100 g, ciasto drożdżowe, płatki kukurydziane 400g, drożdżówki, sos sałatkowy włoski 6g, koncentrat barszczu czerw. 220g,rolada makowa, sos jasny typu Winiary, przyprawa do bigosu, budyń, batoniki (min 40g), sok do herbaty, przyprawa do kurczaka 20g typu Prymat, przyprawa do flaków 20g, przyprawa do ziemniaków 20g typu Prymat, sos tatarski 200ml, cynamon 20g, cukier puder, barszczyk w proszku instant typu Winiary 50g, kwasek cytrynowy 50g, kuleczki zbożowe do mleka 500g..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.10.00.00-2, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z ZAWIERCIA
- Usługa naprawy piły ortopedycznej system 8 SAGITTAL SAW firmy STRYKER
- Dostawa nowej koparko-ładowarki urządzenia podwójnego zastosowania dla Starostwa Powiatowego w Zawierciu
- Przebudowa drogi powiatowej nr 1711S ul. Skalny Widok w miejscowości Hucisko polegająca na wykonaniu chodnika
- "ZAKUP WRAZ ZDOSTAWĄ ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO MIEJSKIEGO OŚRODKA POMOCY SPOŁECZNEJ W ZAWIERCIU W PODZIALE NA 7 PAKIETÓW".
więcej: przetargi w Zawierciu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 28 WE WROCŁAWIU
- "Sukcesywna dostawa różnych artykułów spożywczych oraz innych przedmiotów zamówienia/wody mineralnej na potrzeby Zakładu Aktywności Zawodowej tworzonego w Strzyżowie
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych różnych dla Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Łodzi
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki Internatu Technikum Leśnego w Miliczu
- Dostawa art. spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Podzamku w 2026 r."
- Dostawa artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej im. Henryka Sienkiewicza w Starych Babicach
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.