eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi GdańskPrzygotowanie i dostarczenie wyżywienia uczestnikom zajęć dydaktycznych stanowiącego element realizacji projektu SZKOLENIE - PRAKTYKA - ZATRUDNIENIE - ROZWÓJ III EDYCJA współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki Priorytet 1, Działanie 1.3, Poddziałanie 1.3.3.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2010-07-13

Gdańsk: Przygotowanie i dostarczenie wyżywienia uczestnikom zajęć dydaktycznych stanowiącego element realizacji projektu SZKOLENIE - PRAKTYKA - ZATRUDNIENIE - ROZWÓJ III EDYCJA współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki Priorytet 1, Działanie 1.3, Poddziałanie 1.3.3.
Numer ogłoszenia: 206714 - 2010; data zamieszczenia: 13.07.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 178302 - 2010r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ochotnicze Hufce Pracy - Pomorska Wojewódzka Komenda, ul. J. Uphagena 27, 80-237 Gdańsk, woj. pomorskie, tel. 58 3017916, faks 58 3017916.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Instytucja rynku pracy.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przygotowanie i dostarczenie wyżywienia uczestnikom zajęć dydaktycznych stanowiącego element realizacji projektu SZKOLENIE - PRAKTYKA - ZATRUDNIENIE - ROZWÓJ III EDYCJA współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki Priorytet 1, Działanie 1.3, Poddziałanie 1.3.3..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie wyżywienia uczestnikom zajęć dydaktycznych stanowiącego element realizacji projektu SZKOLENIE - PRAKTYKA - ZATRUDNIENIE - ROZWÓJ III EDYCJA współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. Przedmiot zamówienia został podzielony na 4 zadania częściowe w następujący sposób: Część 1 - Zadanie nr 1 - polegające na przygotowaniu i dostarczeniu wyżywienia 20 osobom, uczestnikom (18-24 lata) odbywających się zajęć dydaktycznych w HP 11-12 w Gdyni. Szacunkowa ilość posiłków - około 1400 w okresie do końca trwania umowy. Część 2 - Zadanie nr 2 - polegające na przygotowaniu i dostarczeniu wyżywienia 20 osobom, uczestnikom (15-17 lat) odbywających się zajęć dydaktycznych w HP 11-16 w Kwidzynie. Szacunkowa ilość posiłków - około 1400 w okresie do końca trwania umowy. Część 3 - Zadanie nr 3 - polegające na przygotowaniu i dostarczeniu wyżywienia 40 osobom, uczestnikom (30 osób 15-17 lat, 10 osób 18-24 lata) odbywających się zajęć dydaktycznych w ŚHP 11-23 w Słupsku. Szacunkowa ilość posiłków - około 2800 w okresie do końca trwania umowy. Część 4 - Zadanie nr 4 - polegające na przygotowaniu i dostarczeniu wyżywienia 20 osobom, uczestnikom (18-24 lata) odbywających się zajęć dydaktycznych w CEiPM w Słupsku. Szacunkowa ilość posiłków - około 1400 w okresie do końca trwania umowy. 2 Wyżywienie w ilości jednego posiłku dziennie na uczestnika będzie dostarczane uczestnikom w trakcie zajęć dydaktycznych. 3 Przez wyżywienie rozumie się posiłek składający się z: - drugiego dania obiadowego (dopuszcza się raz w miesiącu posiłki typu pizza, chińszczyzna lub inne nietradycyjne danie obiadowe), - napoju (ciepłe lub zimne w zależności od pory roku). 4 Przedmiot zamówienia będzie realizowany dla osób w wieku 15-24 lata. 5 Posiłki muszą być dostarczone w naczyniach jednorazowych razem z workami na odpady. 6 Wykonawca jest zobowiązany do przygotowania jednego posiłku dziennie dla każdego z uczestników, przy czym będzie to posiłek ciepły składający się z dania głównego i napoju. 7 Posiłek zostanie dostarczony przez Wykonawcę w miejsce wskazane przez pracownika Zamawiającego, pełniącego funkcję koordynatora terenowego przy czym w szczególnych przypadkach mogą to być soboty i niedziele oraz dni wolne od pracy. 8 Dokładna ilość zamawianych posiłków określana będzie przez koordynatora terenowego w momencie rozpoczęcia zajęć w danym dniu i uzależniona jest od liczby osób obecnych na zajęciach danego dnia. 9 Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia zróżnicowanego menu. Z początkiem miesiąca Wykonawca przekłada do akceptacji koordynatorowi terenowemu jadłospis na dany miesiąc. 10 W uzasadnionych przypadkach Wykonawca obowiązany jest zapewnić odrębne menu dla indywidualnych uczestników (np.: ze względów zdrowotnych, światopoglądowych uczestników) 11 Wykonawca jest zobowiązany do przygotowania posiłków ze świeżych produktów przy zachowaniu wszelkich norm i wymogów sanitarnych. Wartość kaloryczna powinna być zgodna z obowiązującymi normami żywienia. 12 W razie stwierdzenia przez pracownika Zamawiającego niezgodności przygotowania lub dostarczenia posiłku z normami i wymogami sanitarnymi, Wykonawca zobowiązany jest do niezwłocznego dostarczenia innego posiłku. 13 Wykonawcy przysługuje wynagrodzenie za ilość wydanych posiłków, uzależnioną od obecności uczestników na zajęciach. 14 Dostawa posiłków do wskazanych miejsc odbywać się będzie na koszt Wykonawcy. 15 Dokładne określenie ilości posiłków i ilości uczestników w każdym dniu będzie możliwe dopiero na etapie praktycznej realizacji projektu. Możliwa jest również sytuacja, kiedy w danym dniu nie będą zamawiane i dostarczane posiłki..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt SZKOLENIE - PRAKTYKA - ZATRUDNIENIE - ROZWÓJ III EDYCJA współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki Priorytet 1, Działanie 1.3, Poddziałanie 1.3.3..

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Przygotowanie i dostarczenie wyżywienia 20 osobom,uczestnikom (18-24 lata) odbywających się zajęć dydaktycznych w HP 11-12 w Gdyni,ul. Śląska 53, stanowiącego element realizacji projektu SZKOLENIE - PRAKTYKA - ZATRUDNIENIE - ROZWÓJ III EDYCJA współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki Priorytet 1, Działanie 1.3, Poddziałanie 1.3.3.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 13.07.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • P.P.H. AGIS s.c. Anna i Jakub Madej - Bieszke, ul. Kwiatkowskiego 60, 81-127 Gdynia, kraj/woj. pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 16800,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 15953,70

  • Oferta z najniższą ceną: 15953,70 / Oferta z najwyższą ceną: 16792,58

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Przygotowanie i dostarczenie wyżywienia 20 osobom,uczestnikom (15-17 lat) odbywających się zajęć dydaktycznych w HP 11-16 w Kwidzynie, ul. Piłsudskiego 25 stanowiącego element realizacji projektu SZKOLENIE - PRAKTYKA - ZATRUDNIENIE - ROZWÓJ III EDYCJA współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki Priorytet 1, Działanie 1.3, Poddziałanie 1.3.3.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 13.07.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Usługi Gastronomiczne Marzena Leśkiewicz, ul. Braterstwa Narodów 59, 82-500 Kwidzyn, kraj/woj. pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 16800,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 18200,00

  • Oferta z najniższą ceną: 18200,00 / Oferta z najwyższą ceną: 18200,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Przygotowanie i dostarczenie wyżywienia 40 osobom,uczestnikom (30 osób 15-17 lat, 10 osób 18-24 lata) odbywających się zajęć dydaktycznych w ŚHP 11-23 w Słupsku, ul. Dunikowskiego 3 stanowiącego element realizacji projektu SZKOLENIE - PRAKTYKA - ZATRUDNIENIE - ROZWÓJ III EDYCJA współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki Priorytet 1, Działanie 1.3, Poddziałanie 1.3.3.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 13.07.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Gastronomiczna S.C. MAJA Szadzik Ewa, Sienkiewicz Janusz, ul. Leszczyńskiego 2, 76-200 Słupsk, kraj/woj. pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 33600,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 32656,4

  • Oferta z najniższą ceną: 32656,4 / Oferta z najwyższą ceną: 32656,4

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Przygotowanie i dostarczenie wyżywienia 20 osobom, uczestnikom (18-24 lata) odbywających się zajęć dydaktycznych w CEiPM w Słupsku, ul. Dunikowskiego 3, stanowiącego element realizacji projektu SZKOLENIE - PRAKTYKA - ZATRUDNIENIE - ROZWÓJ III EDYCJA współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki Priorytet 1, Działanie 1.3, Poddziałanie 1.3.3.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 13.07.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Gastronomiczna s.c. MAJA Szadzik Ewa, Sienkiewicz Janusz, ul. Leszczyńskiego 2, 76-200 Słupsk, kraj/woj. pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 16800,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 16328,2

  • Oferta z najniższą ceną: 16328,2 / Oferta z najwyższą ceną: 16328,2

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.