eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Strzelce OpolskieWarzywa korzeniowe

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-10-24

Strzelce Opolskie: Warzywa korzeniowe
Numer ogłoszenia: 204013 - 2007; data zamieszczenia: 24.10.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny nr 1 w Strzelcach Opolskich, ul. Karola Miarki 1, 47-100 Strzelce Opolskie, woj. opolskie, tel. 077 4621520+25.

    I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Państwowa Jednostka Organizacyjna Wymiaru Sprawiedliwości.

    SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

    II.1) OPIS

    II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Warzywa korzeniowe.

    II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

    II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1.1.Burak czerwony - odmiany zimowe w ilości 5 000kg., dostawy sukcesywne nie mniejsze niż 500kg 1.2.Marchew - odmiany zimowe w ilości 17 500kg., dostawy sukcesywne po 3 500kg 1.3.Pietruszka korzeń - odmiany zimowe w ilości 7 500kg., dostawy sukcesywne po 1 500kg 1.4.Seler korzeń - odmiany zimowe w ilości 4 500kg., dostawy sukcesywne po 900kg

    II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.11.10 - 01.12.11.10 .

    II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 4.

    II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


    II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 5.

    SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

    III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

    • Informacja na temat wadium: Nie jest wymagane.

    III.2) WARUNKI UDZIAŁU

    • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1)posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; 2)posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie do wykonania zamówienia, t.j. wykonują lub wykonali co najmniej jedno zamówienie w okresie ostatnich trzech latach przed dniem wszczęcia postępowania, a jeżeli okres prowadzonej działalności jest krótszy - w tym okresie odpowiadające swoim rodzajem i wartością, dostawy stanowiące przedmiot zamówienia. 3)dysponują niezbędnym potencjałem techniczny do wykonania zamówienia, t.j. środek transportu przystosowany do przewozu art. żywnościowych stanowiących przedmiot zamówienia. 4)dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, t.j. dysponują co najmniej 1 pracownikiem, ze stażem pracy nie mniejszym niż 3m-ce w obrocie art. żywnościowymi. 5)znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, t.j. posiadają na podstawowym rachunku bankowym lub zdolność kredytową nie mniejszą niż: - burak czerwony 800,00zł. - marchew 3 150,00zł. - pietruszka 4 500,00zł. - seler 1 800,00zł. 6)nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia (art. 24 ust. 1 i 2 ustawy) Ocena spełniania warunków dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia - nie spełnia, w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach. Z treści załączonych dokumentów musi wynikać jednoznacznie, iż warunki wykonawca spełnił.
    • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: oświadczenia, że Wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu, określone w art. 22 ust. 1 ustawy oraz w pkt 2 SIWZ ;(załącznik nr 1, 2, 3, 4 do SIWZ) formularz ofertowy

    SEKCJA IV: PROCEDURA

    IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

    IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

    IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

    IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


    IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

    IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

    Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny Nr 1 ul. Karola Miarki 1 47-100 Strzelce Op..

    IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 02.11.2007 godzina 08:00, miejsce: Sekretariat Zakładu Karnego Nr 1 ul. Karola Miarki 1 47-100 Strzelce Op..

    IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

    ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

    CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: burak czerwony.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.1.Burak czerwony - odmiany zimowe w ilości 5 000kg., dostawy sukcesywne nie mniejsze niż 500kg.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.11.11-2.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: marchew.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.1.Marchew - odmiany zimowe w ilości 17 500kg., dostawy sukcesywne po 3 500kg.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.11.12-9.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: pietruszka.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.1.Pietruszka korzeń - odmiany zimowe w ilości 7 500kg., dostawy sukcesywne po 1 500kg.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.11.10-5.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 30.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: seler.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Seler korzeń - odmiany zimowe w ilości 4 500kg., dostawy sukcesywne po 900kg.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.11.10-5.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 5.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    Podziel się

    Poleć ten przetarg znajomemu poleć

    Wydrukuj przetarg drukuj

    Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








    Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


    Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

    chcę zamieszczać ogłoszenia

    Dodaj swoje pytanie

    Najnowsze orzeczenia

    Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.