Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2009-06-22
Zawiercie: Zakup i dostawa artykułów żywnościowych tj.: mięsa, wędlin, nabiału, tłuszczów, ryb, jaj, warzyw, owoców, pieczywa, przypraw, słodyczy, produktów zbożowych dla Zespołu Szkół i Placówek Specjalnych im. M. Grzegorzewskiej w Zawierciu oraz Gospodarstwa Pomocniczego przy Zespole Obsługi Ekonomiczno -Administracyjnej Szkół i Placówek Oświatowo Wychowawczych w Zawierciu z siedzibą w Jeziorowicach.
Numer ogłoszenia: 203824 - 2009; data zamieszczenia: 22.06.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Obsługi Ekonomiczno-Administracyjnej Szkół i Placówek Oświatowo-Wychowawczych w Zawierciu , ul. Macieja Rataja 29a, 42-400 Zawiercie, woj. śląskie, tel. 032 6710254.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup i dostawa artykułów żywnościowych tj.: mięsa, wędlin, nabiału, tłuszczów, ryb, jaj, warzyw, owoców, pieczywa, przypraw, słodyczy, produktów zbożowych dla Zespołu Szkół i Placówek Specjalnych im. M. Grzegorzewskiej w Zawierciu oraz Gospodarstwa Pomocniczego przy Zespole Obsługi Ekonomiczno -Administracyjnej Szkół i Placówek Oświatowo Wychowawczych w Zawierciu z siedzibą w Jeziorowicach..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: groch, fasola Jaś, szczypiorek, pietruszka, seler, pora, marchew, cebula, ogórki kiszone, ogórki zielone, kapusta czerwona, kapusta biała, kapusta kiszona, kapusta pekińska, pomidory, pietruszka natka, buraki, papryka świeża, czosnek, ziemniaki, pieczarki, sałata, cytryny, jabłka, rzodkiewki, pomarańcze, banany, kiwi, mandarynki, kalafior, rzodkiewki, fasolka szparagowa, nektarynki, gruszki, śliwki, koperek pęczek, brukselki, grejpfruty, jajka, wątroba drobiowa, mięso mielone indycze, mięso wieprzowe , filety z kurczaka, udka z drobiu, skrzydełka z kurczaka, wątroba wieprzowa, schab bez kości, schab z kością, karczek bez kości, wołowina z kością, wołowina bez kości, mortadela, kiełbasy cienkie, baleron, szynka wiejska, parówki typu HAM, kiełbasa krakowska, kiełbasa szynkowa, pasztet z drobiu 160 g, paprykarz, mielonka Tyrolska, konserwy rybne 180g, pasztet pieczony, pasztetowa, baton drobiowy, polędwica drobiowa, szynka z indyka, boczek wędzony, kiełbasa typu śląska, kurczaki, flaki wołowe, wątroba drobiowa, rybne filety typu Mintaj, płaty solone -śledzie,mąka ziemniaczana, dżemy 280 g koncentrat pomidorowy typu Pudliszki 200g, ogórki konserwowe 1 litr, szczaw 330 g, mrożonki warzywne 400 g, chrzan, papryka konserwowa 0,9 l, syrop wiśnia 440g, soki owocowe 1l, przecier ogórkowy 330 g netto, kukurydza w puszce 300g, groszek w puszce 300g, drożdże, ananas w puszce, kalafior mrożony, olej uniwersalny, słonina, smalec 200 g, margaryna mleczna 200g, mleko 2 % opak. 0,9 l, ser biały, serek kremowy typu Danio 140g, jogurt 150 ml typu Jogobella, ser topiony 20g, ser żółty, masło 200 g, śmietana 30 %, jogurt naturalny 400g typu Włoszczowa, maślanka 1 litr, serek homogenizowany 150g, mleko karton 2%, serek topiony 100g, kasza jęczmienna, mąka, mąka ziemniaczana, ryż, kasza manna, majnez 07l typu Winiary, chleb Baltoński 0,65 kg, bułki zwykłe 0,1 kg, chleb razowy 0,4kg, bułka tarta, kawa rozpuszczalna 200g, kawa do ekspresu gastronom., kawa zbożowa typu INKA , żurek 0,5 l, makarony różne 0,4 kg, makaron typu Łazanka 0,4kg, cukier, syrop typu Herbapol 0,5 l, cukier waniliowy 32g ,herbata granulowana 100 g, herbata ekspresowa 100szt, ziele angielskie 15 g, liść laurowy 7 g, papryka mielona, sól, majeranek 16g, kakao 200g, bulion 1l typu WINIARY , Bulion drobiowy 12 kostek, musztarda 200g, przyprawa typu Kucharek 1000 g, przyprawy do gulaszu 20g, pieprz mielony 20 g, ocet 0,5 l 10%, keczup 0,5l, cynamon 20g, czekolady 100 g, ciasto drożdżowe, paluszki, ciastka, płatki kukurydziane 400g, drożdżówki, cukier puder, sos sałatkowy włoski 6g, koncentrat barszczu czerw. 220g, rodzynki 200g, rolada makowa, sos jasny typu Winiary, żelatyna 20g, przyprawa do bigosu, kotlety sojowe 200g, budyń, kisiel, miód 200g, woda mineralna 1,5l, batoniki (min 40g), napoje w kartonie 1l, przyprawa do kurczaka 20g typu Prymat, przyprawa do flaków 20g, przyprawa do ziemniaków 20g typu Prymat, sos tatarski 200ml, cynamon 20g, barszczyk w proszku instant typu Winiary 50g, kwasek cytrynowy 50g, galaretka owocowa 75g, kuleczki zbożowe do mleka 500g..
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 31.00.00.0 - Produkty rolnictwa i ogrodnictwa 32.00.00.0 - Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2009.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca ubiegający się o zamówienie musi spełnić warunki określone w art. 22 ust.1 ustawy PZP. 1. Zamawiający celem potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienia do wykonywania działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy PZP, żąda załączenia do oferty następujących dokumentów: a)wypełnionego oświadczenia wykonawcy wg Załącznika Nr 3 do SIWZ, b)aktualnego odpisu z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert (w przypadku składania oferty przez podmioty występujące wspólnie, ww. dokument musi być złożony przez każdego wykonawcę ), c)aktualnego zaświadczenia właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzającego odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat lub zaświadczenia, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawionego nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert (w przypadku składania oferty przez podmioty występujące wspólnie, ww. dokument musi być złożony przez każdego wykonawcę), d)aktualnego zaświadczenia właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzającego odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne, lub zaświadczenia, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawionego nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert (w przypadku składania oferty przez podmioty występujące wspólnie, ww. dokument musi być złożony przez każdego wykonawcę), 1.1. Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej (na podstawie Rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać zamawiający od wykonawcy, oraz form, w jakich te dokumenty mogą być składane - Dz. U. z 2008r. Nr 188, poz. 1155), zamiast dokumentów, o których mowa w punkcie 1.1. : 1)lit. b, c, d - składa dokument lub dokumenty, wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że: - nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości (wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert), - nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat lub składek na ubezpieczenie społeczne lub zdrowotne albo, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu (wystawionego nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert), - nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie (wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert); 1.2. Jeżeli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów, o których mowa w pkt. 1.1 tego punktu, zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania. Przepisy pkt.1.1 dotyczące terminów stosuje się odpowiednio. 2. W celu potwierdzenia, że Wykonawca posiada niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponuje potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, Zamawiający żąda następujących dokumentów: - wykazu wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw w okresie ostatnich trzech lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, odpowiadających swoim rodzajem i wartością dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, wg Zał. Nr 4 oraz załączeniem dokumentów potwierdzających, że dostawy te zostały wykonane należycie; za spełnienie warunku uważać się będzie wykazaniem minimum jednej dostawy w okresie 1 roku o charakterze porównywalnym do przedmiotu zamówienia. W przypadku składania oferty przez Wykonawców ubiegających się wspólnie o udzielenie zamówienia, ww. warunek mogą oni spełnić łącznie. Zamawiający dopuszcza przedstawienie pisemnego zobowiązania innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia..
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: a)wypełnione oświadczenie wykonawcy wg Załącznika Nr 3 do SIWZ, b)aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert (w przypadku składania oferty przez podmioty występujące wspólnie, ww. dokument musi być złożony przez każdego wykonawcę ), c)aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego wystawionego nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert (w przypadku składania oferty przez podmioty występujące wspólnie, ww. dokument musi być złożony przez każdego wykonawcę), d)aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert (w przypadku składania oferty przez podmioty występujące wspólnie, ww. dokument musi być złożony przez każdego wykonawcę), e) wypełniony wykaz wykonanych dostaw z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, wg Zał. Nr 4 oraz załączeniem dokumentów potwierdzających, że dostawy te zostały wykonane należycie (w przypadku składania oferty przez Wykonawców ubiegających się wspólnie o udzielenie zamówienia, ww. warunek mogą oni spełnić łącznie). Zamawiający dopuszcza przedstawienie pisemnego zobowiązania innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia, f) wypełniony druk OFERTA wg Załącznika Nr 1 g) wypełniony Załącznik Nr 2 i lub 2a do SIWZ h), parafowany wzór umowy - Załącznik Nr 5 i lub 5a i) pełnomocnictwo osoby lub osób podpisujących ofertę, jeżeli nie wynika to bezpośrednio z załączonych dokumentów. W przypadku złożenia oferty wspólnej przedsiębiorcy występujący wspólnie muszą upoważnić jednego spośród siebie jako przedstawiciela pozostałych - lidera , do zaciągania zobowiązań i rozporządzania prawem w sprawach związanych z przedmiotem postępowania, a jego upoważnienie musi być udokumentowane pełnomocnictwem podpisanym przez pozostałych przedsiębiorców lub ich uprawnionych przedstawicieli. Pełnomocnictwo musi zostać dołączone do oferty w formie oryginału lub poświadczonej za zgodność z oryginałem kopii. W powyższym przypadku przedsiębiorcy winni złożyć zgodne oświadczenie woli dotyczące wskazania podmiotu i jego rachunku bankowego, przez który przeprowadzane będą wszystkie operacje finansowe związane z przedmiotem zamówienia..
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zoeas.com.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Obsługi Ekonomiczno Administracyjnej Szkół i Placówek -Oświatowo Wychowawczych w Zawierciu, ul. Rataja 29a, nr tel.: 0326710254. pok nr 7.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 02.07.2009 godzina 09:00, miejsce: Zespół Obsługi Ekonomiczno Administracyjnej Szkół i Placówek -Oświatowo Wychowawczych w Zawierciu, ul. Rataja 29a, nr tel.: 0326710254. pok nr 7.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.3.13) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zakup i dostawa artykułów żywnościowych tj.: mięsa, wędlin, nabiału, tłuszczów, ryb, jaj, warzyw, owoców, pieczywa, przypraw, słodyczy, produktów zbożowych dla Zespołu Szkół i Placówek Specjalnych im. M. Grzegorzewskiej w Zawierciu.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: groch, fasola Jaś, szczypiorek, pietruszka, seler, pora, marchew, cebula, ogórki kiszone, ogórki zielone, kapusta czerwona, kapusta biała, kapusta kiszona, kapusta pekińska, pomidory, pietruszka natka, buraki, papryka świeża, czosnek, ziemniaki, pieczarki, sałata, cytryny, jabłka, rzodkiewki, pomarańcze, banany, kiwi, mandarynki, kalafior, koperek pęczek, jajka, mięso wieprzowe , filety z kurczaka, udka z drobiu, schab z kością, wołowina z kością, mortadela, kiełbasy cienkie, baleron, szynka wiejska, kiełbasa krakowska, kiełbasa szynkowa, pasztet z drobiu 160 g, mielonka Tyrolska, pasztetowa, kiełbasa typu śląska, kurczaki, wątroba drobiowa, rybne filety typu Mintaj, dżemy 280 g koncentrat pomidorowy typu Pudliszki 200g, ogórki konserwowe 1 litr, szczaw 330 g, mrożonki warzywne 400 g, papryka konserwowa 0,9 l, przecier ogórkowy 330 g netto, drożdże, kalafior mrożony, olej uniwersalny, słonina, smalec 200 g, mleko 2 % opak. 0,9 l, ser biały, jogurt 150 ml typu Jogobella, ser żółty, masło 200 g, śmietana 30 %, maślanka 1 litr, serek homogenizowany 150g, serek topiony 100g, kasza jęczmienna, mąka, mąka ziemniaczana, ryż, kasza manna, chleb Baltoński 0,65 kg, bułki zwykłe 0,1 kg, bułka tarta, kawa zbożowa typu INKA , żurek 0,5 l, makarony różne 0,4 kg, cukier, syrop typu Herbapol 0,5 l, cukier waniliowy 32g ,herbata granulowana 100 g, ziele angielskie 15 g, liść laurowy 7 g, papryka mielona, sól, majeranek 16g, kakao 200g, bulion 1l typu WINIARY , przyprawa typu Kucharek 1000 g, przyprawy do gulaszu 20g, pieprz mielony 20 g, ocet 0,5 l 10%, cynamon 20g, czekolady 100 g, cukier puder.Szczegółowy zakres zamówienia wraz z ilościami został określony w Załącznikach Nr 2 i 2a do SIWZ.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.10.00.00-2, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zakup i dostawa artykułów żywnościowych tj.: mięsa, wędlin, nabiału, tłuszczów, ryb, jaj, warzyw, owoców, pieczywa, przypraw, słodyczy, produktów zbożowych dla Gospodarstwa Pomocniczego przy Zespole Obsługi Ekonomiczno -Administracyjnej Szkół i Placówek Oświatowo Wychowawczych w Zawierciu z siedzibą w Jeziorowicach.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: groch, fasola Jaś, szczypiorek, pietruszka, seler, pora, marchew, cebula, ogórki kiszone, ogórki zielone, kapusta czerwona, kapusta biała, kapusta kiszona, kapusta pekińska, pomidory, pietruszka natka, buraki, papryka świeża, czosnek, ziemniaki, pieczarki, sałata, cytryny, jabłka, rzodkiewki, pomarańcze, banany, kiwi, mandarynki, kalafior, rzodkiewki, fasolka szparagowa, nektarynki, gruszki, śliwki, koperek pęczek, brukselki, grejpfruty, jajka, wątroba drobiowa, mięso mielone indycze, mięso wieprzowe , filety z kurczaka, udka z drobiu, skrzydełka z kurczaka, wątroba wieprzowa, schab bez kości, schab z kością, karczek bez kości, wołowina z kością, wołowina bez kości, mortadela, kiełbasy cienkie, baleron, szynka wiejska, parówki typu HAM, kiełbasa krakowska, kiełbasa szynkowa, pasztet z drobiu 160 g, paprykarz, mielonka Tyrolska, konserwy rybne 180g, pasztet pieczony, pasztetowa, baton drobiowy, polędwica drobiowa, szynka z indyka, boczek wędzony, kiełbasa typu śląska, kurczaki, flaki wołowe, wątroba drobiowa, rybne filety typu Mintaj, płaty solone -śledzie, mąka ziemniaczana, dżemy 280 g koncentrat pomidorowy typu Pudliszki 200g, ogórki konserwowe 1 litr, szczaw 330 g, mrożonki warzywne 400 g, chrzan, papryka konserwowa 0,9 l, syrop wiśnia 440g, soki owocowe 1l, przecier ogórkowy 330 g netto, kukurydza w puszce 300g, groszek w puszce 300g, drożdże, ananas w puszce, kalafior mrożony, olej uniwersalny, słonina, smalec 200 g, margaryna mleczna 200g, mleko 2 % opak. 0,9 l, ser biały, serek kremowy typu Danio 140g, jogurt 150 ml typu Jogobella, ser topiony 20g, ser żółty, masło 200 g, śmietana 30 %, jogurt naturalny 400g typu Włoszczowa, maślanka 1 litr, serek homogenizowany 150g, mleko karton 2%, serek topiony 100g, kasza jęczmienna, mąka, mąka ziemniaczana, ryż, kasza manna, majonez 07l typu Winiary, chleb Baltoński 0,65 kg, bułki zwykłe 0,1 kg, chleb razowy 0,4kg, bułka tarta, kawa rozpuszczalna 200g, kawa do ekspresu gastronom., kawa zbożowa typu INKA , żurek 0,5 l, makarony różne 0,4 kg, makaron typu Łazanka 0,4kg, cukier, syrop typu Herbapol 0,5 l, cukier waniliowy 32g ,herbata granulowana 100 g, herbata ekspresowa 100szt, ziele angielskie 15 g, liść laurowy 7 g, papryka mielona, sól, majeranek 16g, kakao 200g, bulion 1l typu WINIARY , Bulion drobiowy 12 kostek, musztarda 200g, przyprawa typu Kucharek 1000 g, przyprawy do gulaszu 20g, pieprz mielony 20 g, ocet 0,5 l 10%, keczup 0,5l, cynamon 20g, czekolady 100 g, ciasto drożdżowe, paluszki, ciastka, płatki kukurydziane 400g, drożdżówki, cukier puder, sos sałatkowy włoski 6g, koncentrat barszczu czerw. 220g, rodzynki 200g, rolada makowa, sos jasny typu Winiary, żelatyna 20g, przyprawa do bigosu, kotlety sojowe 200g, budyń, kisiel, miód 200g, woda mineralna 1,5l, batoniki (min 40g), napoje w kartonie 1l, przyprawa do kurczaka 20g typu Prymat, przyprawa do flaków 20g, przyprawa do ziemniaków 20g typu Prymat, sos tatarski 200ml, cynamon 20g, barszczyk w proszku instant typu Winiary 50g, kwasek cytrynowy 50g, galaretka owocowa 75g, kuleczki zbożowe do mleka 500g. Szczegółowy zakres zamówienia wraz z ilościami został określony w Załącznikach Nr 2 i 2a do SIWZ.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.10.00.00-2, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z ZAWIERCIA
- Usługa naprawy piły ortopedycznej system 8 SAGITTAL SAW firmy STRYKER
- Dostawa nowej koparko-ładowarki urządzenia podwójnego zastosowania dla Starostwa Powiatowego w Zawierciu
- Przebudowa drogi powiatowej nr 1711S ul. Skalny Widok w miejscowości Hucisko polegająca na wykonaniu chodnika
- "ZAKUP WRAZ ZDOSTAWĄ ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO MIEJSKIEGO OŚRODKA POMOCY SPOŁECZNEJ W ZAWIERCIU W PODZIALE NA 7 PAKIETÓW".
więcej: przetargi w Zawierciu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 28 WE WROCŁAWIU
- "Sukcesywna dostawa różnych artykułów spożywczych oraz innych przedmiotów zamówienia/wody mineralnej na potrzeby Zakładu Aktywności Zawodowej tworzonego w Strzyżowie
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych różnych dla Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Łodzi
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki Internatu Technikum Leśnego w Miliczu
- Dostawa art. spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Podzamku w 2026 r."
- Dostawa artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej im. Henryka Sienkiewicza w Starych Babicach
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.