eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Suwałki › Dostawa produktów rybnych, mrożonek i wody do Aresztu Śledczego w Suwałkach

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych




Ogłoszenie z dnia 2022-12-29


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawa produktów rybnych, mrożonek i wody do Aresztu Śledczego w Suwałkach

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: ARESZT ŚLEDCZY W SUWAŁKACH

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000319598

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Wojska Polskiego

1.5.2.) Miejscowość: Suwałki

1.5.3.) Kod pocztowy: 16-400

1.5.4.) Województwo: podlaskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL843 - Suwalski

1.5.7.) Numer telefonu: 87 565 12 07

1.5.8.) Numer faksu: 87 565 03 28

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: as_suwalki@sw.gov.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl/jednostka/areszt-sledczy-w-suwalkach

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://miniportal.uzp.gov.pl

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inna państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Porządek i bezpieczeństwo publiczne

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Dostawa produktów rybnych, mrożonek i wody do Aresztu Śledczego w Suwałkach

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-869e0b15-6b7a-11ed-aea3-5a7c432eaced

2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00523554

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2022-12-29

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2022/BZP 00093318/04/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.5 Dostawa produktów rybnych, konserw, mrożonek i wody

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00457066/01

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: DKW.2232.8.2022

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.3.) Wartość zamówienia: 56451,00 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. SREBRZYK TUSZA (MROŻONA)
-produkt głęboko mrożony, glazura 15 % (+/- 2 %);
Wymagania: brak oznak rozmrożenia, nie uszkodzona glazura ochronna, tusze całe, bez głowy, bez obcych zanieczyszczeń, tkanka mięsna jasna (bez przekrwień i przebarwień); niedopuszczalna obecność pasożytów. Tkanka mięsna sprężysta po rozmrożeniu, nie rozpadająca się, o prawidłowym zapachu, niedopuszczalna zbyt miękka i mazista. Zapach właściwy dla ryb mrożonych, po rozmrożeniu zapach świeżej ryby danego gatunku, niedopuszczalny zapach gnilny.
Sposób mrożenia: SHP „shatter pack”: ryby układane warstwami, przekładane folią, mrożone w blokach.
Opakowanie: tusze ułożone warstwowo z zastosowaniem przekładek z folii umożliwiających łatwe oddzielenie każdej tuszy, tzw. shatter pack, zapakowane w pudła kartonowe. Opakowania powinny być całe, bez uszkodzeń mechanicznych, czyste, bez obcych zapachów oraz wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Każde opakowanie zbiorcze powinno posiadać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: nazwa gatunku ryby, termin przydatności do spożycia lub data produkcji, zawartość glazury, warunki przechowywania oraz pozostałe informacje zgodne z aktualnie obowiązującymi przepisami. Opakowanie jednostkowe: masa netto 5 kg, masa netto bez glazury 4,25 kg. Temperatura dostarczonego towaru od -24°C do -18°C.
Termin przydatności do spożycia: min 60 dni od daty dostawy do magazynu zamawiającego.
CPV 15221000-3 Ilość: 560,00 kg

2. FILET ŚLEDZIOWY
-filet śledziowy bez skóry w zalewie solankowej;
Wymagania: płaty mięsa śledzia o równej wielkości, błyszczące o naturalnym, jasnym zabarwieniu właściwym dla śledzi, całe, nie uszkodzone, oprawienie staranne, smak i zapach: właściwy dla ryb, bez naleciałości znamionujących początek rozkładu, tkanka mięsna: mięso właściwie związane, sprężyste, bez rozwarstwień i uszkodzeń; solanka: nie powinna wykazywać obcych zapachów oraz smaku jełkiego lub gorzkiego. Właściwości fizykochemiczne i biologiczne: brak zanieczyszczeń fizycznych, chemicznych, brak oznak i obecności pleśni, szkodników, brak zanieczyszczeń mikrobiologicznych i bakterii chorobotwórczych.
Cechy dyskwalifikujące: płaty o luźnej konsystencji (rozpadające się), przebarwienia świadczące o nieświeżości; zapach mięsa: jełki, kwaśny, gnilny, inny obcy; smak mięsa: jełki, kwaśny, gorzki, metaliczny, chemiczny, inny obcy, słodki z równoczesnym występowaniem różowej barwy mięsa; mazista tekstura tkanki mięsnej, występowanie pasożytów szkodliwych dla zdrowia ludzkiego.
Opakowanie: dostarczane w oryginalnych, nieuszkodzonych, szczelnych, zamkniętych, prawidłowo oznakowanych opakowaniach z podaną informacją dotyczącą nazwy produktu, ilości, terminu ważności oraz nazwy i adresu producenta oraz pozostałe informacje zgodne z aktualnie obowiązującymi przepisami. Opakowanie – wiaderko plastikowe, wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Waga z zalewą 6 kg, waga po odsączeniu 4 kg.
Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy do magazynu Zamawiającego.
Wymagana cena w formularzu ofertowym to waga samego produktu (bez zalewy) !!
CPV 15230000-9 Ilość: 205,00 kg
3. BURGER RYBNY PANIEROWANY (MROŻONY)
- produkt głęboko mrożony,
- mielone mięso ryby / farsz rybny, bez ości, łusek i skóry, bez dodatków, panierowany, wstępnie podsmażony;
Wymagania: powierzchnia całkowicie pokryta panierem, okrągłe, wielkość i kształt wyrobów wyrównane w opakowaniu jednostkowym (masa 1 szt co najmniej 60-70g) niedopuszczalne zabrudzenia, zapleśnienia, zdeformowania oraz rozmrożenie produktu. Nie rozpadające się po obróbce cieplnej.
Opakowanie: wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Opakowania jednostkowe powinny zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, powinny być czyste, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. Każde opakowanie powinno posiadać etykietę z podaną informacją dotyczącą nazwy produktu, ilości, terminu ważności oraz nazwy, adresu producenta oraz pozostałe informacje zgodne z aktualnie obowiązującymi przepisami. Dostawa w opakowaniu pozwalającym na porcjowanie produktu bez konieczności rozmrażania całego opakowania. Opakowanie jednostkowe do 20 kg. Temperatura dostarczonego towaru od -24°C do -18°C.
Termin przydatności do spożycia min. 60 dni od dnia dostawy do Zamawiającego.
CPV15229000-9 Ilość : 2 400,00 kg
4. FARSZ RYBNY
- produkt głęboko mrożony,
Wymagania: granulacja farszu (1-3cm) bez ości, łusek i skóry.
Opakowanie: bloki głęboko mrożone pakowane w karton, warstwy przełożone folią (wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością). Każde opakowanie powinno posiadać etykietę z podaną informacją dotyczącą nazwy produktu, ilości, terminu ważności oraz nazwy, adresu producenta oraz pozostałe informacje zgodne z aktualnie obowiązującymi przepisami. Opakowanie jednostkowe do 10 kg.
Temperatura dostarczonego towaru od -24°C do -18°C.
Termin przydatności do spożycia min. 30 dni od dnia dostawy do Zamawiającego.
CPV 15229000-9 Ilość: 1 500,00 kg

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15221000-3 - Ryby mrożone

15230000-9 - Ryby suszone lub solone; ryby w solance; ryby wędzone

15229000-9 - Mrożone produkty rybne

4.5.5.) Wartość części: 37556,00 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Marchew z groszkiem
-produkt głęboko mrożony;
Wymagania: składniki marchew 60%, groch zielony 40% (dozwolona zmiana proporcji do 20%).
Opakowanie: dostarczane w oryginalnych, nieuszkodzonych, szczelnych, zamkniętych, prawidłowo oznakowanych opakowaniach przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Każde opakowanie powinno posiadać etykietę z podaną informacją dotyczącą nazwy produktu, ilości, terminu ważności oraz nazwy, adresu producenta oraz pozostałe informacje zgodne z aktualnie obowiązującymi przepisami. Dostawa w opakowaniu pozwalającym na porcjowanie produktu bez konieczności rozmrażania całego opakowania. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Temperatura dostarczonego towaru od -24°C do -18°C.
Termin przydatności do spożycia min. 30 dni od dnia dostawy do Zamawiającego.
CPV:15331170-9 Ilość: 220,00 kg
Mieszanka warzywna
-produkt głęboko mrożony;
Wymagania: 7 składników1) warzyw – proporcje zmienne.
Opakowanie: dostarczane w oryginalnych, nieuszkodzonych, szczelnych, zamkniętych, prawidłowo oznakowanych opakowaniach przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Każde opakowanie powinno posiadać etykietę z podaną informacją dotyczącą nazwy produktu, ilości, terminu ważności oraz nazwy, adresu producenta oraz pozostałe informacje zgodne z aktualnie obowiązującymi przepisami. Dostawa w opakowaniu pozwalającym na porcjowanie produktu bez konieczności rozmrażania całego opakowania. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Temperatura dostarczonego towaru od -24°C do -18°C.
Termin przydatności do spożycia min. 30 dni od dnia dostawy do Zamawiającego.
CPV: 15331170-9 Ilość: 1 000,00 kg
Kalafior
-produkt głęboko mrożony;
Wymagania: skład: kalafior;
Opakowanie: dostarczane w oryginalnych, nieuszkodzonych, szczelnych, zamkniętych, prawidłowo oznakowanych opakowaniach przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Każde opakowanie powinno posiadać etykietę z podaną informacją dotyczącą nazwy produktu, ilości, terminu ważności oraz nazwy, adresu producenta oraz pozostałe informacje zgodne z aktualnie obowiązującymi przepisami. Dostawa w opakowaniu pozwalającym na porcjowanie produktu bez konieczności rozmrażania całego opakowania. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Temperatura dostarczonego towaru od -24°C do -18°C.
Termin przydatności do spożycia min. 30 dni od dnia dostawy do Zamawiającego.
CPV:15331170-9 Ilość: 420,00 kg
Brokuł
-produkt głęboko mrożony;
Wymagania: skład: brokuł;
Opakowanie: dostarczane w oryginalnych, nieuszkodzonych, szczelnych, zamkniętych, prawidłowo oznakowanych opakowaniach przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Każde opakowanie powinno posiadać etykietę z podaną informacją dotyczącą nazwy produktu, ilości, terminu ważności oraz nazwy, adresu producenta oraz pozostałe informacje zgodne z aktualnie obowiązującymi przepisami. Dostawa w opakowaniu pozwalającym na porcjowanie produktu bez konieczności rozmrażania całego opakowania. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Temperatura dostarczonego towaru od -24°C do -18°C.
Termin przydatności do spożycia min. 30 dni od dnia dostawy do Zamawiającego.
CPV:15331170-9 Ilość: 50,00 kg
Pieczarka plastry
-produkt głęboko mrożony;
Wymagania: skład: pieczarka plastry;
Opakowanie: dostarczane w oryginalnych, nieuszkodzonych, szczelnych, zamkniętych, prawidłowo oznakowanych opakowaniach przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Każde opakowanie powinno posiadać etykietę z podaną informacją dotyczącą nazwy produktu, ilości, terminu ważności oraz nazwy, adresu producenta oraz pozostałe informacje zgodne z aktualnie obowiązującymi przepisami. Dostawa w opakowaniu pozwalającym na porcjowanie produktu bez konieczności rozmrażania całego opakowania. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Temperatura dostarczonego towaru od -24°C do -18°C.
Termin przydatności do spożycia min. 30 dni od dnia dostawy do Zamawiającego.
CPV:15331170-9 Ilość: 50,00 kg
Mieszanka kompotowa
-produkt głęboko mrożony;
Wymagania: składniki: min. 5 rodzajów owoców, z wyjątkiem jabłek – proporcje zmienne.
Opakowanie: dostarczane w oryginalnych, nieuszkodzonych, szczelnych, zamkniętych, prawidłowo oznakowanych opakowaniach przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Każde opakowanie powinno posiadać etykietę z podaną informacją dotyczącą nazwy produktu, ilości, terminu ważności oraz nazwy, adresu producenta oraz pozostałe informacje zgodne z aktualnie obowiązującymi przepisami. Dostawa w opakowaniu pozwalającym na porcjowanie produktu bez konieczności rozmrażania całego opakowania. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Temperatura dostarczonego towaru od -24°C do -18°C.
Termin przydatności do spożycia min. 30 dni od dnia dostawy do Zamawiającego.
CPV:15332100-5 Ilość: 550,00 kg
Pierogi z serem
-produkt głęboko mrożony;
Wymagania: udział farszu – nie mniej niż 30 %
Opakowanie: dostarczane w oryginalnych, nieuszkodzonych, szczelnych, zamkniętych, prawidłowo oznakowanych opakowaniach przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Każde opakowanie powinno posiadać etykietę z podaną informacją dotyczącą nazwy produktu, ilości, terminu ważności oraz nazwy, adresu producenta oraz pozostałe informacje zgodne z aktualnie obowiązującymi przepisami. Dostawa w opakowaniu pozwalającym na porcjowanie produktu bez konieczności rozmrażania całego opakowania. Opakowanie jednostkowe do 10 kg. Temperatura dostarczonego towaru od -24°C do -18°C.
Termin przydatności do spożycia min. 30 dni od dnia dostawy do Zamawiającego.
CPV:15896000-5 Ilość: 450,00 kg

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15331170-9 - Warzywa mrożone

15332100-5 - Przetworzone owoce

15896000-5 - Produkty głęboko mrożone

4.5.5.) Wartość części: 16305,00 PLN

Część 3

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Woda źródlana/mineralna niegazowana
Opakowanie: pojemność opakowania PET 1,5L
Termin przydatności do spożycia min. 6 miesięcy od dnia dostawy do Zamawiającego.
CPV: 15981000-8 Ilość: 1 850 szt.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15981000-8 - Wody mineralne

4.5.5.) Wartość części: 2590,00 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 4

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 4

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 42235,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 68783,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 42235,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: HEALTHY FOOD MD Sp. z o.o.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6972345089

7.3.3) Ulica: ul. 55 Pułku Piechot 34

7.3.4) Miejscowość: Leszno

7.3.5) Kod pocztowy: 64-100

7.3.6.) Województwo: wielkopolskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-12-16

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 42235,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2023-12-15

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 4

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 4

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 16706,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 19068,60 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 16706,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: HEALTHY FOOD MD Sp. z o.o.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6972345089

7.3.3) Ulica: ul. 55 Pułku Piechot 34

7.3.4) Miejscowość: Leszno

7.3.5) Kod pocztowy: 64-100

7.3.6.) Województwo: wielkopolskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-12-16

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 16706,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2023-12-15

Część 3

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 2275,50 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 2867,13 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 2275,50 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Hurt-Detal Art. Spoż. - Rolne Anna Siekierko

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7221027136

7.3.3) Ulica: ul. Szpitalna 24

7.3.4) Miejscowość: Wysokie Mazowieckie

7.3.5) Kod pocztowy: 18-200

7.3.6.) Województwo: podlaskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-12-16

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 2275,50 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2023-12-15

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.