eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Prószków › Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół w Prószkowie w roku 2023

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych




Ogłoszenie z dnia 2022-12-20


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół w Prószkowie w roku 2023

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: ZESPÓŁ SZKÓŁ IM. JÓZEFA WARSZEWICZA W PRÓSZKOWIE

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000095041

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: ul. Pomologia 11

1.5.2.) Miejscowość: Prószków

1.5.3.) Kod pocztowy: 46-060

1.5.4.) Województwo: opolskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL524 - Opolski

1.5.7.) Numer telefonu: 774648070

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: info@pomologia.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.pomologia.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

http://zsproszkow.biuletyn.info.pl/12/147/informacje-o-szkole.html

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający


szkoła

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół w Prószkowie w roku 2023

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-554f37de-77c9-11ed-94da-6ae0fe5e7159

2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00507384

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2022-12-20

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2022/BZP 00000742/03/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.3 Dostawa żywności

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00488402

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: ZSP.26.3.2022

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.
1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.
2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:
1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,
2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,
3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,
4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,
5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15500000-3 - Produkty mleczarskie

4.5.5.) Wartość części: 120000,00 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.
1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.
2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:
1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,
2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,
3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,
4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,
5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

4.5.5.) Wartość części: 80000,00 PLN

Część 3

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.
1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.
2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:
1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,
2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,
3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,
4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,
5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

4.5.5.) Wartość części: 105000,00 PLN

Część 4

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.
1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.
2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:
1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,
2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,
3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,
4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,
5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty

4.5.5.) Wartość części: 52000,00 PLN

Część 5

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.
1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.
2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:
1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,
2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,
3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,
4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,
5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.

4.5.3.) Główny kod CPV: 03142500-3 - Jaja

4.5.5.) Wartość części: 18000,00 PLN

Część 6

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.
1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.
2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:
1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,
2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,
3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,
4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,
5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.

4.5.3.) Główny kod CPV: 03212100-1 - Ziemniaki

4.5.5.) Wartość części: 18000,00 PLN

Część 7

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.
1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.
2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:
1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,
2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,
3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,
4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,
5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15890000-3 - Różne produkty spożywcze i produkty suszone

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15431000-8 - Margaryna i podobne produkty

15600000-4 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych

15400000-2 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne

4.5.5.) Wartość części: 80000,00 PLN

Część 8

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.
1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.
2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:
1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,
2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,
3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,
4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,
5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty

4.5.5.) Wartość części: 70000,00 PLN

Część 9

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.
1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.
2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:
1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,
2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,
3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,
4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,
5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15811000-6 - Pieczywo

4.5.5.) Wartość części: 90000,00 PLN

Część 10

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.
1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.
2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:
1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,
2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,
3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,
4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,
5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15980000-1 - Napoje bezalkoholowe

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15320000-7 - Soki owocowe i warzywne

15842000-2 - Czekolada i wyroby cukiernicze

4.5.5.) Wartość części: 80000,00 PLN

Część 11

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.
1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.
2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:
1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,
2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,
3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,
4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,
5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15894300-4 - Dania gotowe

4.5.5.) Wartość części: 35000,00 PLN

Część 12

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.
1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.
2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:
1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,
2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,
3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,
4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,
5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15842300-5 - Wyroby cukiernicze

4.5.5.) Wartość części: 17000,00 PLN

Część 13

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.
1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.
2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:
1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,
2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,
3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,
4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,
5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15200000-0 - Ryby przetworzone i konserwowane

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15210000-3 - Filety rybne, wątróbki rybne i ikra

4.5.5.) Wartość części: 47000,00 PLN

Część 14

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Józefa Warszewicza w Prószkowie. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera wykaz rzeczowo – cenowy stanowiący załącznik nr 1 do SWZ.
1. Zamawiający zastrzega, że podane ilości są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmniejszeniu w zależności od potrzeb Zamawiającego.
2. Wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia:
1) Zamawiane produkty muszą być wytwarzane w klasie I,
2) Wykonawca będzie realizował dostawy transportem własnym i na własny koszt,
3) Koszt załadunku i rozładunku w magazynie Zamawiającego obciążają Wykonawcę,
4) Artykuły opisane poprzez wskazania producenta są jedynie przykładowe, a Zamawiający dopuszcza artykuły równoważne,
5) Dostawy będą realizowane na podstawie zamówienia telefonicznego lub przesłane mailem.

4.5.3.) Główny kod CPV: 03200000-3 - Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15872000-1 - Zioła i przyprawy korzenne

4.5.5.) Wartość części: 20000,00 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

cena przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

cena przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.

Część 3

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

cena przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.

Część 4

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

cena przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.

Część 5

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 5)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

cena przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.

Część 6

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 6)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

cena przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.

Część 7

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 7)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

cena przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.

Część 8

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 8)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

cena przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.

Część 9

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 9)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

cena przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.

Część 10

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 10)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

cena przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.

Część 11

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 11)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

cena przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.

Część 12

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 12)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

cena przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.

Część 13

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 13)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

cena przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.

Część 14

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 14)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

cena przewyższa kwotę jaką Zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.