eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Banie › Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie styczeń - lipiec 2023 roku



Ogłoszenie z dnia 2022-12-19


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o zamówieniu
Dostawy
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie styczeń - lipiec 2023 roku

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Przedszkole w Baniach

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 00100317600000

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Pocztowa 3

1.5.2.) Miejscowość: Banie

1.5.3.) Kod pocztowy: 74-110

1.5.4.) Województwo: zachodniopomorskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL428 - Szczeciński

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@przedszkole.banie.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://przedszkolebanie.edupage.org/

1.6.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa

1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie styczeń - lipiec 2023 roku

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-cf75dd07-7f81-11ed-b4ea-f64d350121d2

2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00503679

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2022-12-19

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Nie

2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie

2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną

Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA

3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania

https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-cf75dd07-7f81-11ed-b4ea-f64d350121d2

3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: Nie

3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: Tak

3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: 1. Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami:
1) Z zastrzeżeniem art. 61 ust. 2 ustawy, komunikacja między zamawiającym
a wykonawcami, w tym oferty oraz wszelkie oświadczenia, wnioski (w tym
o wyjaśnienie treści SWZ), zawiadomienia i informacje przekazywane są przy użyciu Platformy e-Zamówienia, która jest dostępna pod adresem https://ezamowienia.gov.pl
2) Korespondencja przekazana zamawiającemu w inny sposób (np. listownie, mailem) nie będzie brana pod uwagę. W szczególnie
uzasadnionych przypadkach uniemożliwiających komunikację wykonawcy i zamawiającego za pośrednictwem Platformy e Zamówienia, zamawiający dopuszcza komunikację za pomocą poczty elektronicznej na adres e-mail: bzp@um.szczecin.pl (nie dotyczy składania ofert).
3) Korzystanie z Platformy e-Zamówienia jest bezpłatne.

3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: 1) Ofertę i oświadczenia, o których mowa w art. 125 ust. 1 ustawy, składa się, pod rygorem nieważności w formie elektronicznej (tj. przy użyciu kwalifikowanego podpisu elektronicznego) lub w postaci elektronicznej opatrzonej podpisem zaufanym lub podpisem osobistym.2) Wykonawca zamierzający wziąć udział w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego musi posiadać konto podmiotu „Wykonawca” na Platformie e-Zamówienia. Szczegółowe informacje na temat zakładania kont oraz zasady i warunki korzystania z Platformy e-Zamówienia określa Regulamin Platformy e-Zamówienia, dostępny na stronie internetowej https://ezamowienia.gov.pl oraz informacja zamieszczona w zakładce „Centrum Pomocy”.3) Przeglądanie i pobieranie publicznej treści dokumentacji postępowania nie wymaga posiadania konta na Platformie e-Zamówienia ani logowania.
4) Sposób sporządzania i przekazywania dokumentów elektronicznych lub dokumentów elektronicznych będących kopią elektroniczną treści zapisanej w postaci papierowej (cyfrowe odwzorowania) musi być zgodny z wymaganiami określonymi w rozporządzeniu Prezesa Rady Ministrów z 30 grudnia 2020 r. w sprawie sposobu sporządzania i przekazywania informacji oraz wymagań technicznych dla dokumentów elektronicznych oraz środków komunikacji elektronicznej w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego lub konkursie (zw. dalej „Rozporządzeniem w sprawie wymagań dla dokumentów elektronicznych”).5) Dokumenty elektroniczne, o których mowa w § 2 ust. 1 Rozporządzenia w sprawie wymagań dla dokumentów elektronicznych, sporządza się w postaci elektronicznej, w formatach danych określonych w przepisach rozporządzenia Rady Ministrów z 12 kwietnia 2012 r. w sprawie Krajowych Ram Interoperacyjności, minimalnych wymagań dla rejestrów publicznych i wymiany informacji w postaci elektronicznej oraz minimalnych wymagań dla systemów teleinformatycznych (zw. dalej „Rozporządzeniem w sprawie Krajowych Ram Interoperacyjności”), z uwzględnieniem rodzaju przekazywanych danych i przekazuje się jako załączniki. W przypadku formatów, o których mowa w art. 66 ust. 1 ustawy, ww. regulacje nie będą miały bezpośredniego zastosowania.
Z uwagi na limit znaków wymagania zostały zawarte w Rozdz. IX SWZ

3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: Nie

3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy

3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu:

polski

3.15.) RODO (obowiązek informacyjny): Zgodnie z rozdz. II SWZ

3.16.) RODO (ograniczenia stosowania): Zgodnie z rozdz. II SWZ

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Informacje ogólne odnoszące się do przedmiotu zamówienia.

4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie

4.1.2.) Numer referencyjny: PB.271.1.2022

4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak

4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: Tak

4.1.9.) Liczba części: 10

4.1.10.) Ofertę można składać na wszystkie części

4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: Nie

4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie

4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:

Część 1

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie styczeń - lipiec 2023 roku, dostarczone do siedziby zamawiającego i wniesione do magazynów kuchennych:
Nabiał
Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość
1. Masło zawartość tłuszczu mleka min. 82%, bez dodatków i konserwantów aʼ 200g szt.
683
2. Mleko krowie UHT 3,2%, możliwość ponownego zamknięcia, aʼ 1l szt.
2427
3. Śmietana 18% homogenizowana, gęsta aʼ 0,40 l szt.
152
4. Śmietana 36% (kartonik) świeża bez dodatków i konserwantów. Bez dodatku karagenu, aʼ 0,5 l szt.
31
5. Śmietana UHT 18% aʼ 0,5 l szt.
152

4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

15500000-3 - Produkty mleczarskie

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: do 2023-07-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Czas konieczny na wymianę lub uzupełnienie towaru

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 2

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie styczeń - lipiec 2023 roku, dostarczone do siedziby zamawiającego i wniesione do magazynów kuchennych:
przetwory nabiałowe
Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość
1. Jogurt naturalny bez mleka w proszku, bez substancji słodzących, skład: mleko pasteryzowane, kultury bakterii jogurtowych. a’ 350 ml szt. 439
2. Ser żółty dojrzewający, min 25% tłuszczu zwierzęcego typu Gouda, plastry kg 35
3. Twaróg biały, półtłusty, świeży bez konserwantów kg 83
4. Ser Mozarella wiórki kg 4,5

4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

15500000-3 - Produkty mleczarskie

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: do 2023-07-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Czas konieczny na wymianę lub uzupełnienie towaru

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 3

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie styczeń - lipiec 2023 roku, dostarczone do siedziby zamawiającego i wniesione do magazynów kuchennych:
pieczywo
1. Bułka pszenna aʼ 50 g. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji spulchniających, polepszaczy- środków do przetwarzania mąki, substancji utrzymujących wilgoć) szt. 1.122
2. Bułka maślana a’ 70g. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji spulchniających, polepszaczy- środków do przetwarzania mąki, substancji utrzymujących wilgoć) szt. 502
3. Chleb pszenny zwykły aʼ 600 g. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji spulchniających, polepszaczy- środków do przetwarzania mąki, substancji utrzymujących wilgoć) szt. 296
4. Chleb wieloziarnisty a’700 g. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji spulchniających, polepszaczy- środków do przetwarzania mąki, substancji utrzymujących wilgoć) szt. 131
5. Chleb staropolski a’700g. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji spulchniających, polepszaczy- środków do przetwarzania mąki, substancji utrzymujących wilgoć) szt. 30
6. Chleb graham a’ 500g. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji spulchniających, polepszaczy- środków do przetwarzania mąki, substancji utrzymujących wilgoć) szt. 28
7. Rogal maślany aʼ 70 g. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji spulchniających, polepszaczy- środków do przetwarzania mąki, substancji utrzymujących wilgoć) szt. 417
8. Rogal wyborowy a’ 80 g. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji spulchniających, polepszaczy- środków do przetwarzania mąki, substancji utrzymujących wilgoć) szt. 296
9. Bułka drożdżówka z owocami aʼ 100g, bez dodatku sztucznych aromatów szt. 197
10. Kawiorka a’ 300g. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji spulchniających, polepszaczy- środków do przetwarzania mąki, substancji utrzymujących wilgoć) szt. 167
11. Chałka a’ 350g. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji spulchniających, polepszaczy- środków do przetwarzania mąki, substancji utrzymujących wilgoć) szt. 96
12. Bułka sojowa a’ 80g. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji spulchniających, polepszaczy- środków do przetwarzania mąki, substancji utrzymujących wilgoć) szt. 54
13. Pączek z dżemem a’ 70 g. Bez dodatku sztucznych aromatów. szt. 125

4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: do 2023-07-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Czas konieczny na wymianę lub uzupełnienie towaru

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 4

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie styczeń - lipiec 2023 roku, dostarczone do siedziby zamawiającego i wniesione do magazynów kuchennych:
przetwory sypkie
Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość
1. Kasza burgul a’ 1kg kg 38
2. Kasza gryczana a’ 1kg kg 38
3. Kasza jęczmienna a’ 1kg kg 38
4. Kasza kuskus a’ 1kg kg 12
5. Kasza manna a’ 1kg kg 38
6. Kasza pęczak a’ 1 kg kg 38
7. Kasza jaglana a’ 1kg kg 6
8. Makaron kokardki – mąka pszenna, a’ 5kg kg 35
9. Makaron łazanki - mąka pszenna, a’ 5kg kg 30
10. Makaron nitka - mąka pszenna, a’ 5 kg kg 30
11. Makaron świderki - mąka pszenna a’ 5kg kg 60
12. Mąka pszenna typ 500 a’ 1kg kg 190
13. Mąka ziemniaczana a’ 1kg kg 8
14. Płatki kukurydziane, bez dodatku cukru, bez glutenu, a’ 1kg
kg 30
15. Płatki owsiane a’ 1kg kg 23
16. Płatki pszenne ekstrudowane a’ 1kg kg 23
17. Płatki ryżowe a ‘ 1kg kg 15
18. Ryż a’ 5kg kg 45
19. Cukier biały kryształ a’ 1kg kg 228
20. Cukier puder kg 4
21. Sól drobna 1kg kg 30
22. Mąka kukurydziana a’ 1kg kg 8
23. Bułka tarta kg 13

4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: do 2023-07-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Czas konieczny na wymianę lub uzupełnienie towaru

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 5

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie styczeń - lipiec 2023 roku, dostarczone do siedziby zamawiającego i wniesione do magazynów kuchennych:
przyprawy, przetwory, produkty strączkowe
Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość szacunkowa
1. Budyń czekoladowy, z naturalnych składników, bez dodatków sztucznych aromatów i barwników kg 15
2. Budyń waniliowy, z naturalnych składników, bez dodatków sztucznych aromatów i barwników kg 15
3. Cukier waniliowy kg 4
4. Dżem wiśniowy. Bez dodatku cukru i substancji słodzących, syropu glukozowego lub syropu glukozowo- fruktozowego, Zawartość owoców min. 40%, a’3,5 kg szt. 8

5. Dżem brzoskwiniowy. Bez dodatku cukru i substancji słodzących, syropu glukozowego lub syropu glukozowo-fruktozowego, Zawartość owoców min. 40%, a’3,5 kg szt. 15

6. Dżem truskawkowy. Bez dodatku cukru i substancji słodzących, syropu glukozowego lub syropu glukozowo-fruktozowego, Zawartość owoców min. 40%, a’3,5 kg szt. 1

7. Wafle ryżowe aʼ 110 g szt. 68
8. Fasola Jaś kg 30
9. Groch łuskany kg 23
10. Ananas w plastrach w syropie a’ 565 g. szt. 30
11. Herbata mięta 100% liści mięty (saszetka) szt. 152
12. Herbata rumianek (saszetka) szt. 152
13. Herbata czarna (saszetka) szt. 228
14. Herbata malinowa susz malinowy min 40% (saszetka) szt. 152
15. Kakao gorzkie extra ciemne, zawartość tłuszczu kakaowego 10- 12%, a’ 150 g szt. 46
16. Rozpuszczalna kawa zbożowa min. 70% zbóż a’ 150 g szt. 114
17. Kisiel truskawkowy kg 15
18. Kisiel cytrynowy kg 8
19. Kisiel żurawinowy kg 8
20. Galaretka truskawkowa kg 4
21. Galaretka pomarańczowa
kg 4
22. Galaretka wiśniowa kg 4
23. Migdały kg 1
24. Orzech włoski kg 1,5
25. Orzech nerkowca kg 17
26. Morela suszona kg 6
27. Jabłka suszone aʼ 18 g. szt. 300
28. Rodzynki kg 1,5
29. Pestki dyni kg 2,5
30. Koncentrat pomidorowy 30% pasteryzowany, Bez sztucznych barwników i konserwantów, a’800g szt. 38
31. Ketchup łagodny, bez konserwantów, zagęstników, polepszaczy, zawartość pomidorów 185g na 100g produktu gotowego. Bez dodatku chemicznych substancji dodatkowych do żywności (głównie substancji konserwujących, regulatorów kwasowości),Bez dodatku skrobi modyfikowanej, octu spirytusowego, sztucznych. Aromatów i barwników, a’ 1l szt. 7
32. Musztarda stołowa, a’ 1l szt. 2
33. Konfitura jagodowa kg 8
34. Powidła śliwkowe min. 150 g owoców na 100g gotowego produktu. Bez dodatku substancji słodzących, syropu glukozowego lub syropu glukozowo-fruktozowego, bez dodatku chemicznych substancji . kg 8
35. Kwasek cytrynowy a’1 kg kg 3
36. Liść Laurowy – zioła wysokiej jakości, a’ 100 g g 607
37. Lubczyk suszony– zioła wysokiej jakości, a’ 100 g g 3222
38. Majeranek suszony- zioła wysokiej jakości, a’ 100g g 758
39. Miód pszczeli wielokwiatowy a’ 1 l sz. 38
40. Olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia, 100 % rafinowany, filtrowany na zimno a’ 5l szt. 38
41. Papryka mielona słodka a’ 1 kg szt. 4
42. Pieprz mielony czarny a’ 1 kg szt. 2
43. Czosnek granulowany a’ 1kg szt. 2
44. Pieprz cytrynowy g 164
45. Chrupki kukurydziane a’50g szt. 152
46. Fasola czerwona puszka, a’400g szt. 30
47. Kukurydza puszka, a’400 szt. 76
48. Mus owocowy 100 % owoców, tubka, bez cukru, a’100 g. szt. 455
49. Chrzan tarty kg 4
50. Żur - w składzie tylko: zakwas żytni, mąka razowa, czosnek, a’300 ml szt. 27
51. Sałatka Szwedzka słodka, a’ 2500g szt. 32
52. Sos sojowy ciemny l 1,5
53. Szczaw konserwowy pasteryzowany, w składzie tylko szczaw, sól, a’ 2500 g szt. 18
54. Orzech laskowy kg 1
55. Konserwa rybna ( filet z makreli min. 60%), a’ 310g szt. 60

4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: do 2023-07-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Czas konieczny na wymianę lub uzupełnienie towaru

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 6

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie styczeń - lipiec 2023 roku, dostarczone do siedziby zamawiającego i wniesione do magazynów kuchennych:
warzywa i owoce
Lp. Nazwa artykułu Jednostka
miary Ilość
1. Arbuz czerwony, gat. I, bez przebarwień, świeży i dojrzały kg 250
2. Banan żółty, gat. I, twarde, kolor żółty, bez przebarwień kg 169
3. Borówka amerykańska świeża kg 19
4. Brokuł świeży, gat. I, bez wykwitów kg 38
5. Brzoskwinia gat. I, bez przebarwień i odgnieceń, świeże i dojrzałe kg 15
6. Buraki czerwone gat. I, bez zanieczyszczeń kg 152
7. Botwina gat. I, świeża szt. 34
8. Batat, gat. I, bez zanieczyszczeń kg 9
9. Cebula gat. I kg 114
10. Cebula czerwona gat. I kg 4
11. Cukinia kg 19
12. Cytryna gat. I kg 23
13. Papryka czerwona świeża, gat. I, bez przebarwień i odgnieceń kg 49
14. Czosnek główka kg 5
15. Gruszka, gat. I, jednakowej wielkości, waga ok. 150 g, dojrzała, bez przebarwień kg 228
16. Dynia piżmowa kg 3
17. Jabłko "Lobo" lub "Cortland", gat. I, jednakowej wielkości, waga ok.. 150g, dojrzałe, bez przebarwień i odgnieceń kg 182
18. Kalafior świeży, gat. I, bez wykwitów szt. 46
19. Kalarepa, gat. I waga ok. 250 g kg 17
20. Kapusta biała główka gat. I, duże główki, bez uszkodzeń biologicznych i fizycznych szt. 40
21. Kapusta biała młoda główka gat. I, duże główki, bez uszkodzeń biologicznych i fizycznych szt. 30
22. Kapusta czerwona gat. I, duże główki, bez uszkodzeń biologicznych i fizycznych szt. 23
23. Kapusta biała kiszona, niezakwaszona chemicznie, bez dodatku octu w zamykanym wiaderku kg 114
24. Kapusta pekińska główka gat. I, duże główki, bez uszkodzeń biologicznych i fizycznych szt. 46
25. Kiełki słonecznika lub lukrecji, lub rzodkiewki, gat. I, a ʼ50 g szt. 19
26. Kiwi, gat. I, dojrzałe, bez odgnieceń szt. 542
27. Koper zielony, świeży, pęczek waga ok.. 70-100g szt. 220
28. Malina, gat. I, świeża, bez przebarwień i odgnieceń kg 1,5
29. Mandarynka gat. I, bez pestek, słodka, cienka skórka, waga ok.. 100-120g kg 83
30. Marchew korzeń, gat. I, bez przebarwień, średniej wielkości kg 280
31. Melon żółty, gat. I, bez przebarwień i zagnieceń szt. 129
32. Natka pietruszki, świeża, pęczek min. 10 sztuk,70-100 g szt. 197
33. Nektarynka, gat. I, bez przebarwień i odgnieceń kg 38
34. Ogórek zielony świeży, gat. I, prosty, bez odgnieceń kg 106
35. Ogórek kwaszony, średniej wielkości, nie zakwaszany chemicznie bez dodatku octu w zamykanym wiaderku
kg 42
36. Fasola szparagowa zielona świeża, gat. I kg 23
37. Kaki świeże, gat. I, bez przebarwień i odgnieceń szt. 46
38. Pieczarka białe świeże, młode, średniej wielkości gat. I, bez przebarwień i odgnieceń kg 68
39. Pietruszka korzeń gat. I, bez przebarwień i odgnieceń kg 152
40. Pomarańcza gat. I, słodka, cienka skórka, waga ok.150g 1 szt. kg 30
41. Pomidor malinowy, gat. I, świeży, twardy, średniej wielkości, bez przebarwień i odgnieceń kg 46
42. Pomidor koktajlowy typu cherry aʼ 250 op. 65
43. Por świeży, gat. I szt. 281
44. Rzodkiewka gat. I kg 27
45. Sałata zielona, gat. I, duże główki szt. 129
46. Seler korzeń świeży, gat. I, bez przebarwień kg 129
47. Szczypior świeży, gat. I, pęczek min 10 sztuk szt. 174
48. Śliwka świeża gat. I kg 30
49. Truskawka świeża gat. I kg 42
50. Winogrono jasne i ciemne, dojrzałe, bez przebarwień i odgnieceń kg 91
51. Ziemniak kg 3030
52. Figa gat. I szt. 70
53. Rukola myta, aʼ 100g op. 8
54. Awokado gat. I, bez przebarwień, świeże i dojrzałe szt. 60
55. Chrzan kg 1
56. Limonka kg 8
57. Pomelo, gat. I, świeży, dojrzały szt. 25

4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

03200000-3 - Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy

15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: do 2023-07-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Czas konieczny na wymianę lub uzupełnienie towaru

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 7

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie styczeń - lipiec 2023 roku, dostarczone do siedziby zamawiającego i wniesione do magazynów kuchennych:
mięso i wędliny
Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość
1. Filet z piersi kurczaka mięso świeże nie mrożone, bez skóry, połówki bez ścięgien, kości i chrząstek kg 258
2. Filet z indyka świeży, nie mrożony, bez skóry, bez kości kg 63
3. Kiełbasa krakowska sucha min 130 g mięsa wieprzowego w 100g, aʼ 120g szt. 53
4. Kiełbasa śląska min. 70% mięsa wieprzowego, średnio rozdrobniona, peklowana wędzona, parzona kg 80
5. Korpus drobiowy, świeży -nie mrożone kg 240
6. Kości wieprzowe wędzone kg 23
7. Kura rosołowa kg 22
8. Łopatka wieprzowa bez kości /mięso świeże – nie mrożone, bez ścięgien i tkanki tłuszczowej kg 89
9. Kiełbasa biała surowa skład: mięso wieprzowe 100%, czosnek, przyprawy naturalne kg 18
10. Parówki drobiowe ( min 90 % mięsa) kg 35
11. Schab bez kości schab bez kości, mięso świeże – nie mrożone kg 95
12. Skrzydło z indyka, mięso świeże- nie mrożone kg 55
13. Szponder, mięso wołowe, świeże- nie mrożone kg 9
14. Szynka gotowana, plastry, mięso wieprzowe min 75%, aʼ 100g szt.
53
15. Szynka wieprzowa surowa bez kości "kulka", mięso świeże - nie mrożone, element pozbawiony kości i tkanki tłuszczowej, bez ścięgien kg 228
16. Wątróbka drobiowa kg 28
17. Ćwiartka z kurczaka wędzonego (udziec + pałka) kg 20
18. Pałka z kurczaka mięso świeże -nie mrożone kg 121
19. Boczek wędzony /parzony, bez dodatków białkowych, utleniaczy, chemicznych, konserwujących, przeciwutleniaczy, wzmacniaczy smaku, stabilizatorów, regulatorów kwasowości, emulgatorów), sztucznych aromatów kg 17
20. Karkówka mięso świeże, nie mrożone kg 7
21. Pasztet z indyka (min. 55% mięsa z indyka) kg 8
22. Pasztet z fileta drobiowy, zapiekany (surowce drobiowe min. 55 %) kg 12
23. Polędwica Sopocka , plastry, min. 75% mięsa, zawartość tłuszczu nie więcej niż 10 g na 100 g, aʼ 100g szt. 76
24. Polędwica z kurczaka, plastry (97% mięsa ), aʼ100g szt. 228

4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

15112000-6 - Drób

15131135-0 - Wędliny drobiowe

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: do 2023-07-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Czas konieczny na wymianę lub uzupełnienie towaru

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 8

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie styczeń - lipiec 2023 roku, dostarczone do siedziby zamawiającego i wniesione do magazynów kuchennych:
jaja kurze
Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość
1. Jaja kurze rozmiar L szt. 2125

4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

03142500-3 - Jaja

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: do 2023-07-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Czas konieczny na wymianę lub uzupełnienie towaru

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 9

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie styczeń - lipiec 2023 roku, dostarczone do siedziby zamawiającego i wniesione do magazynów kuchennych:
mrożonki
Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość szacunkowa
1. Truskawka bez szypułek kg 30
2. Malina cała kg 30
3. Śliwka kg 15
4. Fasola szparagowa zielona, cięta, mrożona, kg 40
5. Porzeczka czarna kg 15
6. Brokuły mrożone różyczki, klasa I kg 30
7. Kalafior mrożone różyczki kg 22
8. Kluski śląski kg 38
9. Mieszanka owocowa (100%) kg 100
10. Marchew mini kg 22
11. Marchew z groszkiem kg 30
12. Szpinak rozdrobniony kg 22
13. Szpinak liście kg 22

4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: do 2023-07-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Czas konieczny na wymianę lub uzupełnienie towaru

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 10

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie styczeń - lipiec 2023 roku, dostarczone do siedziby zamawiającego i wniesione do magazynów kuchennych:
ryby
Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość
1. Tilapia filet mrożony, bez skóry, 0% glazury kg 114
2. Makrela wędzona kg 30
3. Paluszki panierowane rybne z fileta z dorsza kg 38
4. Paprykarz (mięso rybie min. 25%) aʼ 130g szt. 100
5. Tuńczyk w sosie własnym w kawałkach, puszka. Składniki: ryba - tuńczyk, woda, sól, aʼ 170 g szt. 46

4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

15220000-6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: do 2023-07-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 60

Kryterium 2

4.3.4.) Rodzaj kryterium: serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.

4.3.5.) Nazwa kryterium: Czas konieczny na wymianę lub uzupełnienie towaru

4.3.6.) Waga: 40

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW

5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Nie

5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: Tak

5.4.) Nazwa i opis warunków udziału w postępowaniu.

1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu
na zasadach określonych w Rozdziale VII SWZ.
2. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki dotyczące:
1) zdolności do występowania w obrocie gospodarczym- Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie.
2) uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów- Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie.
3) sytuacji ekonomicznej lub finansowej- Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie.
4) zdolności technicznej lub zawodowej- Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie.

5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: Tak

5.6.) Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie niepodlegania wykluczeniu: Oświadczenie o aktualności
informacji zawartych w oświadczeniu, o którym mowa w art. 125 ust. 1 ustawy Pzp, w zakresie art.
108 ust. 1 ustawy Pzp oraz art. 7 ust. 1 ustawy z dnia 13 kwietnia 2022 r. , – wzór stanowi załącznik nr 3 do SWZ

5.11.) Wykaz innych wymaganych oświadczeń lub dokumentów:

Wykaz dokumentów składających się na ofertę:
1) formularz ofertowy – zgodnie ze wzorem stanowiącym załącznik nr 1 do SWZ;
2) oświadczenie wykonawcy wskazujące części zamówienia, których wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcom, wraz
z podaniem nazw ewentualnych podwykonawców, jeżeli są już znani – zgodnie ze wzorem stanowiącym załącznik nr 1 do
SWZ;
3) oświadczenie wykonawcy składane na podstawie art. 117 ust. 4 ustawy Pzp (w przypadku wykonawców wspólnie
ubiegających się o udzielenie zamówienia) – zgodnie ze wzorem stanowiącym załącznik nr 1 do SWZ;
4) oświadczenie, o którym mowa w art. 125 ust. 1, składane na podstawie art. 273 ust. 2 ustawy Pzp, zgodnie ze wzorem
stanowiącym załącznik nr 2 do SWZ, w następującym zakresie:
a) spełniania warunków udziału w postępowaniu określonych przez zamawiającego
b) wstępnego potwierdzenia braku podstaw wykluczenia z postępowania na podstawie art. 108 ust. 1) ustawy Pzp;
5) Odpowiednie pełnomocnictwo lub inne dokumenty potwierdzające umocowanie do reprezentowania wykonawcy, gdy w
imieniu wykonawcy działa osoba, której umocowanie nie wynika z dokumentów takich jak odpis lub informacja z KRS,
CEiDG, lub innego właściwego rejestru, z zastrzeżeniem § 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Ministra Rozwoju, Pracy i
Technologii z dnia 23 grudnia 2020 r. w sprawie podmiotowych środków dowodowych oraz innych dokumentów lub
oświadczeń, jakich może żądać zamawiający od wykonawcy (t.j. Dz. U. 2020 poz. 2415. Powyższe ma zastosowanie
również do osoby działającej w imieniu wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia.
6) zobowiązanie i oświadczenie podmiotu udostępniającego zasoby do oddania wykonawcy do dyspozycji niezbędnych
zasobów na potrzeby realizacji danego zamówienia lub inny podmiotowy środek dowodowy potwierdzający, że wykonawca
realizując zamówienie, będzie dysponował niezbędnymi zasobami tych podmiotów, jeżeli wykonawca w celu potwierdzenia
spełniania warunków udziału w postępowaniu, zamierza polegać na zdolnościach innych podmiotów. Wzór dokumentu
stanowi załącznik nr 4 do SWZ

SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA

6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: Nie

6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: Nie

6.4.) Zamawiający wymaga wadium: Nie

6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: Nie

6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: Nie

SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY

7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: Nie

7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: Tak

7.4.) Rodzaj i zakres zmian umowy oraz warunki ich wprowadzenia:

Zgodnie z projektem umowy, który stanowi załącznik nr 5 do SWZ

7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: Nie

SEKCJA VIII – PROCEDURA

8.1.) Termin składania ofert: 2022-12-30 09:00

8.2.) Miejsce składania ofert: Ofertę należy złożyć na Platformie E-zamówienia

8.3.) Termin otwarcia ofert: 2022-12-30 09:30

8.4.) Termin związania ofertą: 30 dni

SEKCJA IX – POZOSTAŁE INFORMACJE

Zamawiający nie wymaga złożenia dokumentów, o których mowa w § 4 Rozporządzenia Ministra Rozwoju, Pracy i
Technologii z dnia 23 grudnia 2020 r. w sprawie podmiotowych środków dowodowych oraz innych dokumentów lub
oświadczeń, jakich może żądać zamawiający od wykonawcy

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.