Ogłoszenie z dnia 2025-10-02
Powiązane ogłoszenia:
- 2025/BZP 00335678/01 - Ogłoszenie z dnia 2025-07-21
 
Ogłoszenie o wyniku postępowania
            Dostawy
            Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych (produktów spożywczych) do Zespołu Szkolno – Przedszkolnego w Tuszymie 
w roku szkolnym 2025 – 2026 – w podziale na 7 części    
    SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: Zespół Szkolno-Przedszkolny w Tuszymie
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 380840317
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Tuszyma 482
1.5.2.) Miejscowość: Tuszyma
1.5.3.) Kod pocztowy: 39-321
1.5.4.) Województwo: podkarpackie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL824 - Tarnobrzeski
1.5.7.) Numer telefonu: (17) 227 65 58
1.5.8.) Numer faksu: -
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@zsptuszyma.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://zsptuszyma.edupage.org/
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-5d5d5ca3-38f5-4e0a-8187-d8c57c3f4a351.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych (produktów spożywczych) do Zespołu Szkolno – Przedszkolnego w Tuszymiew roku szkolnym 2025 – 2026 – w podziale na 7 części
2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-5d5d5ca3-38f5-4e0a-8187-d8c57c3f4a35
2.5.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00453956
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2025-10-02
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2025/BZP 00335243/01/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.1 Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych (produktów spożywczych) do Zespołu Szkolno – Przedszkolnego w Tuszymie w roku szkolnym 2025 – 2026 – w podziale na 7 części
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00335678
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: 6/2025/ZSPT
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak
4.3.1) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 265304,45 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część 1 - Artykuły spożywcze i inne produkty1. Sok marchwiowo - owocowy ( różne smaki ) bez dodatku cukru szt. 1000
2. Sok marchwiowo - owocowy ( różne smaki ) bez dodatku cukru szt. 1000
3. Sok w kartoniku ze słomką szt. 800
4. Koncentrat pomidorowy 30% szt. 200
5. Ketchup łagodny szt. 60
6. Cukier biały kg 400
7. Dżem 100 % owoców bez konserwantów bez dodatku cukru, niskosłodzony ( różne smaki m.in. truskawka, wiśnia, brzoskwinia, czarna porzeczka szt. 250
8. Powidła śliwkowe szt. 35
9. Olej pierwsze tłoczenie omega-3 szt. 70
10. Woda źródlana niegazowana szt. 800
11. Oliwa z oliwek z pierwszego tłocz. szt. 10
12. Cukier waniliowy torebka szt. 10
13. Cukier puder szt. 6
14. Proszek do pieczenia szt. 15
15. Budyń bez dodatku cukru ( różne smaki ) szt. 80
16. Kisiel owocowy ( różne smaki ) szt. 80
17. Biszkopty okrągłe szt. 50
18. Herbatniki szt. 26
19. Mace / podpłomyki szt. 10
20. Barszcz czerwony koncentrat szt. 10
21. Kakao szt. 25
22. Kawa zbożowa typu Inka szt. 25
23. Brzoskwinie w syropie połówki puszka szt. 8
24. Ananas w syropie puszka szt. 8
25. Kukurydza konserwowa złocista bez dodatku cukru puszka szt. 5
26. Groszek konserwowy bez dodatku cukru puszka szt. 5
27. Filet z makreli w sosie pomidorowym puszka szt. 60
28. Tuńczyk w oleju w kawałkach puszka szt. 10
29. Chrzan tarty zawartość chrzanu w składzie min 70% szt. 30
30. Barszcz Biały Brzeźnicki szt. 130
31. Galaretka owocowa rózne smaki ( w proszku) szt. 60
32. Żurawina suszona szt. 20
33. Morela suszona szt. 20
34. Rodzynki sułtańskie szt. 20
35. Pestki dyni szt. 15
36. Pestki słonecznika szt. 15
37. Galaretka owocowa w pojemiku (różne smaki) szt. 400
38. Mus owocowy w tubce różne smaki bez dodatku cukru szt. 1500
39. Czekolada gorzka szt. 200
40. Herbata ekspresowa min. 100 torebek w opakowaniu zbiorczym Lipton op. 20
41. Herbata ekspresowa owocowa różne smaki op. 15
42. Makaron typu kokardka duża świderek 5 jajeczny szt. 200
43. Płatki jaglane błyskawiczne szt. 10
44. Pieprz mielony czarny szt. 100
45. Majeranek szt. 20
46. Liść laurowy szt. 5
47. Ziele angielskie szt. 5
48. Oregano szt. 5
49. Lubczyk szt. 5
50. Zioła prowansalskie szt. 10
51. Suszone chipsy z jabłek - jabłko 100% szt. 30
52. Majonez dekoracyjny szt. 50
53. Muszt.arda szt. 5
54. Bazylia suszona szt. 90
55. Buraczki tarte w słoiku szt. 150
56. Ciastko zbożowe szt. 500
57. Cynamon mielony szt. 5
58. Papryka mielona słodka szt. 80
59. Czosnek granulowany w proszku szt. 80
60. Płatki śniadaniowe zbożowe o smaku czekoladowym szt. 200
61. Płatki śniadaniowe kukurydziane szt. 150
62. Płatki śniadaniowe zbożowe z miodem szt. 100
63. Płatki śniadaniowe owsiane szt. 100
64. Makaron gwiazdki 5-jajeczny szt. 60
65. Ogórki konserwowe łagodne szt. 400
66. Ogórki kwaszone w słoiku łagodne szt. 200
67. Mąka ziemniaczana szt. 30
68. Ryż biały kg 100
69. Ryż biały (torebki) op. 400
70. Mąka pszenna poznańska typ 500 szt. 150
71. Makaron ozdobny kolanko 5 jajeczny szt. 250
72. Płatki owsiane błyskawiczne szt. 26
73. Makaron muszelki drobne 5 jajeczny szt. 150
74. Kasza bulgur (torebka) szt. 80
75. Kasza jęczmienna szt. 30
76. Kasza jaglana (torebka) op. 80
77. Kasza manna błyskawiczna szt. 20
78. Kasza jęczmienna perłowa (torebka) szt. 100
79. Wafle ryżowe zwykłe okrągłe szt. 60
80. Ciasto francuskie szt. 15
81. Mus jabłkowy 100% szt. 500
82. Drożdże świeże szt. 12
83. Sól szt. 160
84. Makaron łazanki 5 jajeczny szt. 30
85. Makaron penne 5 jajeczny szt. 180
86. Makaron spaghetti 5 jajeczny szt. 300
87. Makaron zacierka 5 jajeczny szt. 180
88. Makaron alfabet 5 jajeczny szt. 150
89. Makaron ryżowy 5 jajeczny szt. 80
90. Płatki ryżowe szt. 80
91. Pasztet driobowy szt. 100
92. Ocet 10% szt. 6
93. Wafle tortowe szt. 40
94. Kminek mielony szt. 5
95. Pałeczki kukurydziane szt. 60
96. Musli owocowe pełnoziarniste szt. 30
97. Herbatniki szt. 50
98. Woda źródlana niegazowana z dziubkiem do picia 330 ml szt. 120
99. Fasola piękny Jaś 500g szt. 15
100. Przyprawa korzenna do piernika szt. 5
101. Kolendra liście szt. 5
102. Rozmaryn mielony szt. 5
Dostawa 2 razy tygodniu (wtorek, piątek)
4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.5.) Wartość części: 56108,80 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część 2 - Mięso i wędliny1. Mięso wieprzowe - schab świeży bez kości Jakość I kg 50
2. Mięso wieprzowe - karkówka świeża bez kości Jakość I kg 750
3. Mięso wieprzowe - szynka wieprzowa świeża bez kości Jakość I kg 30
4. Mięso drobiowe z kurczaka - filet z piersi kurczaka Jakość I kg 750
5. Wędliny - polędwica sopocka zawartość mięsa wieprzowego ze schabu co najmniej 83%, wędzona, parzona, szynka konserwowa kg 60
6. Wędliny - szynka z indyka zawartość mięsa z indyka co najmniej 90% kg 20
7. Wędliny szynka z kurczaka zawartość mięsa z kurczaka co najmniej 90% kg 20
8. Pasztet drobiowy wielkopolski kg 10
9. Mięso wieprzowe - parówki z szynki zawartość mięsa z szynki co najmniej 90% kg 200
10. Kiełbasa krakowska wędzona 60% mięsa wieprzowego kg 5
11. Kiełbasa zwyczajna extra zaw mięsa wieprzowego nie mniej niż 50 % kg 90
12. Kiełbasa szynkowa zaw mięsa wieprzowego min 90 % kg 40
13. Lencz królewski zawartość mięsa wieprzowego min 60%, zaw miesa drobiowego min 30% kg 20
14. Wędzonka kg 50
15. Kiełbasa swojska kg 15
16. Kiełbasa krucha z szynki kg 10
17. Żeberka kg 70
18. Słonina kg 12
19. Podgardle wędzone zaw mięsa wieprzowego min 90 % kg 40
20. Kiełbasa biała kg 10
21. Polędwica miodowa z piersi kurczaka kg 40
22. Ćwiartka z kurczaka kg 100
23. Mięso drobiowe z indyka - filet z piersi indyka Jakość I kg 200
24. Mięso wieprzowe - łopatka świeża bez kości Jakość I kg 100
25. Mięso wieprzowe - boczek wędzony Jakość I kg 30
26. Udziec z kurczaka bez kości kg 80
27. Udziec z kurczaka z kością kg 140
28. Podudzie z kurczaka kg 50
Dostawa 2 razy w tygodniu (wtorek, czwartek)
4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15110000-2 - Mięso
15112000-6 - Drób
15131130-5 - Wędliny
4.5.5.) Wartość części: 60659,13 PLN
Część 3
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część 3 - Jaja świeże1 Jajka świeże kurze klasy A rozmiar M szt. 4000
Dostawa raz w tygodniu (piątek)
4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
03142500-3 - Jaja
4.5.5.) Wartość części: 2730,00 PLN
Część 4
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część 4 - Mrożonki i produkty głęboko mrożone1. Borówka amerykańska kg 5
2. Truskawka bez szypułek kg 240
3. Malina kg 5
4. Mieszanka warzywna min. 6- składnikowa kg 70
5. Mieszanka kompotowa owocowa min. 3- składnikowa bez pestek kg 550
6. Bukiet/Mieszanka warzywna min. 3- składnikowa kg 140
7. Brokuł różyczki mrożony kg 50
8. Brukselka mrożona kg 20
9. Marchew mini kg 110
10. Włoszczyzna paski min. 4 składnikowa kg 10
11. Kalafior mrożony kg 40
12. Fasolka szparagowa zielona kg 50
13. Frytki karbowane kg 150
14. Groszek mrożony kg 5
15. Kostka miruna kg 650
16. Pyzy z mięsem kg 20
17. Pierogi blanszowane, z nadzieniem ziemniaczano-serowo-cebulowym, produkt gotowany, głęboko mrożony: mąka pszenna, ziemniaki gotowane 30%, ser twarogowy z mleka 10%, cebula 2%, jaja kurze, olej roslinny, przyprawy: sól, pieprz. Farsz nie mniej niż 40% kg 500
18. Szpinak brykiet kg 50
19. Kartacze z mięsem kg 150
20. Knedle z truskawką kg 350
21. Marchew kostka mrożona kg 150
22. Zupa fasolowa kg 150
23. Barszcz ukraiński kg 50
24. Koper mrożony kg 16
25. Natka pietruszki mrożona kg 16
26. Paluszki rybne o zaw mięsa z mintaja min 57% kg 350
27. Kluski śląskie kolorowe kg 230
Dostawa 1 raz w tygodniu (wtorek)
4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15331170-9 - Warzywa mrożone
15896000-5 - Produkty głęboko mrożone
4.5.5.) Wartość części: 47393,85 PLN
Część 5
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część 5 - Nabiał i produkty mleczarskie1. "Mleko świeże 2 % tłuszczu, pasteryzowane, butelka, opakowanie minimum 1 l wygląd i barwa jednolita, smak
i zapach czysty bez obcych posmaków
i zapachów, barwa jasnokremowa, konsystencja płynna, opakowanie czyste bez śladów uszkodzeń mechanicznych" szt. 500
2. Masło min.82 % tłuszczu, opakowanie min 200gdobrym smaku, nie solone, zapach charakterystyczny dla świeżego masła, bez śladów i zapachów obcych, nie dopuszcza się smaku ani zapachu zjeł-czałego świadczącego o zepsuciu arty-kułu. szt. 700
3. "Twaróg tłusty 3x mielony sernikowy trzykrotnie mielony, tłusty w formie batonu
o masie 600g o jednolitej konsystencji i czystym mlecznym smaku" kg 30
4. Ser biały twarogowy, półtłusty krajanka, folia kg 150
5. Ser biały twarogowy półtłusty mielony. Skład: mleko krowie pasteryzowane, czyste kultury bakterii. Bez soli, bez dodatku cukru, bez konserwantów. Typu Twaróg wiejski półtłusty lub równoważny o powyższych parametrach kg 30
6. Śmietana 18%: lekko kwaśny, kremowy, zapach: czysty szt. 80
7. "Śmietana 30% o dobrym smaku, charakterystycznym zapachu dla świeżych produktów mlecznych , opakowanie czyste bez śladów uszkodzeń mechanicznych.
o terminie nie krótszym niż 14 dni" szt. 10
8. Jogurt naturalny 1% - 2,8 % tłuszczu; skład: mleko pasteryzowane i/lub mleko, żywe kultury bakterii (bez dodatku mleka w proszku, żelatyny) kg 250
9. Jogurt naturalny typu greckiego (w składzie bez żelatyny i mleka w proszku) szt. 30
10. "Jogurt pitny owocowy różne smaki czteropak (4x100 g)-smaki butelka plastikowa Smak łagodny , czysty charakterystyczny dla danego owocu , bez obcych posmaków,
z mleka pasteryzowanego , naturalnie fermentowany , zawierający zdrowe kultury bakterii jogurtowych, szczepy , zapach czysty charakterystyczny dla danego owocu, konsystencja jednolita, gęsta z widocznymi kawałkami owoców, bez dodatkowego cukru, naturalnie zagęszczony" szt. 300
11. "Jogurt pitny owocowy różne smaki -smaki butelka plastikowa Smak łagodny , czysty charakterystyczny dla danego owocu , bez obcych posmaków,
z mleka pasteryzowanego , naturalnie fermentowany , zawierający zdrowe kultury bakterii jogurtowych, szczepy , zapach czysty charakterystyczny dla danego owocu, konsystencja jednolita, gęsta z widocznymi kawałkami owoców, bez dodatkowego cukru, naturalnie zagęszczony" szt. 600
12. "Jogurt owocowy rożne smaki 30% owoców plastikowy kubeczek Smak łagodny , czysty charakterystyczny dla danego owocu , bez obcych posmaków,
z mleka pasteryzowanego , naturalnie fermentowany , zawierający zdrowe kultury bakterii jogurtowych, szczepy , zapach czysty charakterystyczny dla danego owocu, konsystencja jednolita, gęsta z widocznymi kawałkami owoców, bez dodatkowego cukru, naturalnie zagęszczony" szt. 350
13. Serek homogenizowany waniliowy-produkt mleczarski wytwarzany z twarogu, zazwyczaj uszlachetniony śmietanką, zaliczany do niedojrzewających serów twarogowo-kwasowych szt. 350
14. Serek kanapkowy śmietankowy szt. 30
15. Deser czekoladowy mleko 49% śmietanka, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu. szt. 200
16. Mleko świeże 2 % tłuszczu, UHT, karton, opakowanie minimum 1 l l 2600
17. Ser biały twarogowy, chudy blok pergamin kg 50
18. Śmietana 12% szt. 250
19. Ser salami blok podpuszczkowy, dojrzewający kg 150
20. Masło mix zawartość tłuszczu 68 % bez śladów i obcych zapachów, szt. 50
21. Mleko roślinne l 40
22. "Margaryna do pieczenia-bez śladów i obcych zapachów,
nie dopuszcza się smaku ani zapachu zjełczałego świadczącego o zepsuciu" szt. 20
23. Mleko bez laktozy świeże 2 % tłuszczu UHT, karton, opakowanie minimum 1 l l 20
24. Mleko bez laktozy świeże 2 % tłuszczu, pasteryzowane, butelka, opakowanie minimum 1 l l 40
25. Ser żółty bez laktozy w plastrach opakowanie 150 g szt. 15
26. Ser biały twarogowy bez laktozy, półtłusty szt. 15
27. Serek topiony śmietankow- kremowy kostka, jednolita kremowa konsystencja szt. 400
Dostawa 2 razy w tygodniu (wtorek, piatek)
4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15500000-3 - Produkty mleczarskie
4.5.5.) Wartość części: 34051,08 PLN
Część 6
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część 6 - Warzywa i owoce1. Jabłka kg 1000
2. Sałata rzymska szt. 30
3. Banan kg 1000
4. Gruszka kg 200
5. Kiwi kg 40
6. Cytryna kg 25
7. Pomarańcze kg 250
8. Nektarynka kg 20
9. Brzoskwinia kg 20
10. Mandarynka kg 300
11. Rukola ( opakowanie folia) szt. 5
12. Papryka czerwona kg 80
13. Sałata lodowa szt. 300
14. Ziemniaki kg 5000
15. Marchew kg 600
16. Seler kg 150
17. Pietruszka korzeń kg 150
18. Pietruszka natka szt. 20
19. Koper świeży szt. 20
20. Szczypiorek świeży szt. 100
21. Cebula biała kg 50
22. Czosnek polski główka szt. 80
23. Kalafior świeży kg 10
24. Brokuł świeży kg 5
25. Buraczki ćwikłowe kg 100
26. Rzodkiewka czerwona szt. 70
27. Kapusta biała kg 300
28. Kapusta kiszona kg 150
29. Kapusta pekińska kg 150
31. Ogórek zielony szklarniowy kg 400
32. Pomidor kg 300
33. Pomidory koktajlowe kg 10
34. Sałata masłowa szt. 50
35. Por kg 150
36. Truskawka sezonowa kg 50
37. Borówka ameryk. kg 20
38. Morela kg 20
39. Arbuz sezonowy kg 20
40. Pieczarka kg 90
41. Śliwka kg 50
42. Ziemniaki młode kg 500
43. Kapusta młoda kg 100
44. Cebula czerwona kg 20
45. Kapusta czerwona kg 40
46. Cukinia kg 15
Dostawa 2 razy w tygodniu (poniedziałek, środa)
4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty
4.5.5.) Wartość części: 47434,28 PLN
Część 7
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Część 7 - Pieczywo1. Chleb zwykły pszenno / żytni szt. 1200
2. Chleb mieszany z ziarnami krojony szt. 150
3. Chleb graham krojony szt. 500
4. Chleb tostowy szt. 50
5. Bułka zwykła szt. 650
6. Bułka drożdżowa ser lub marmolada typu strucla szt. 50
7. Bagietka szt. 15
8. Bułka Chałka szt. 100
9. Bułka maślana z żurawina typu stokrotka szt. 30
10. Drożdżówka mini ser / marmolada szt. 400
11. Rogaliki małe szt. 100
12. Mini pączek szt. 100
13. Bułka tarta szt. 220
14. Wek szt. 150
15. Chleb graham ziarnisty szt. 100
16. Babka piaskowa szt. 20
17. Chleb śniadaniowy szt. 50
18. Bułka zwykła mini/ kajzerka szt. 300
Dostawa pieczywa codziennie do godz. 7:30 od poniedziałku do piątku
4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15811000-6 - Pieczywo
15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
4.5.5.) Wartość części: 16927,31 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 2 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
Wszystkie złożone oferty podlegały odrzuceniu
Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 4
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 63135,46 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 68402,52 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 63135,46 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: ZAKŁAD MIĘSNY "NOWY MAXPOL" R.J. KIZIOR SPÓŁKA JAWNA
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 8720008583
7.3.3) Ulica: LEŚNA
7.3.4) Miejscowość: BRZEŹNICA
7.3.5) Kod pocztowy: 39-207
7.3.6.) Województwo: podkarpackie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-08-29
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 63135,46 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 11 miesiące
Część 3
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 3402,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 3906,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 3780,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PPHU "ZZ" SPÓŁKA JAWNA ZBIGNIEW CZOCH ZDZISŁAW BAŁUSZYŃSKI
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7342830085
7.3.3) Ulica: KILIŃSKIEGO 58
7.3.4) Miejscowość: NOWY SĄCZ
7.3.5) Kod pocztowy: 33-300
7.3.6.) Województwo: małopolskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe 
i kontaktowe firmy 
ZAKŁAD MIĘSNY "NOWY MAXPOL" R.J. KIZIOR SPÓŁKA JAWNA
jakie przetargi wygrała firma 
ZAKŁAD MIĘSNY "NOWY MAXPOL" R.J. KIZIOR SPÓŁKA JAWNA
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-09-02
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 3780,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 11 miesiące
Część 4
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 4)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 4
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 49478,52 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 56269,26 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 49478,52 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 4)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE "PRIMA" BĄK SPÓŁKA JAWNA
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 8172174032
7.3.3) Ulica: GŁOWACKIEGO 27
7.3.4) Miejscowość: MIELEC
7.3.5) Kod pocztowy: 39-300
7.3.6.) Województwo: podkarpackie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe 
i kontaktowe firmy 
PPHU "ZZ" SPÓŁKA JAWNA ZBIGNIEW CZOCH ZDZISŁAW BAŁUSZYŃSKI
jakie przetargi wygrała firma 
PPHU "ZZ" SPÓŁKA JAWNA ZBIGNIEW CZOCH ZDZISŁAW BAŁUSZYŃSKI
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 4)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-08-29
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 49478,52 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 11 miesiące
Część 5
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 5)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 5)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 0
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 40895,70 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 41866,71 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 40895,70 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 5)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: "ANKA2" ARTUR ZNAMIROWSKI
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 8731220080
7.3.3) Ulica: -
7.3.4) Miejscowość: WADOWICE GÓRNE
7.3.5) Kod pocztowy: 39-308
7.3.6.) Województwo: podkarpackie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe 
i kontaktowe firmy 
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE "PRIMA" BĄK SPÓŁKA JAWNA
jakie przetargi wygrała firma 
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE "PRIMA" BĄK SPÓŁKA JAWNA
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 5)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-08-29
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 40895,7 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 11 miesiące
Część 6
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 6)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 6)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 47124,53 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 49400,55 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 47124,53 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 6)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PPHU "ZZ" SPÓŁKA JAWNA ZBIGNIEW CZOCH ZDZISŁAW BAŁUSZYŃSKI
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7342830085
7.3.3) Ulica: KILIŃSKIEGO 58
7.3.4) Miejscowość: NOWY SĄCZ
7.3.5) Kod pocztowy: 33-300
7.3.6.) Województwo: małopolskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 6)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-08-29
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 47124,53 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 11 miesiące
Część 7
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 7)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
Nie została złożona żadna oferta
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby SP ZOZ Sanatorium Uzdrowiskowego MSWiA w Sopocie z podziałem na 7 części
 - Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla Publicznego Przedszkola nr 3 w Nowym Dworze Mazowieckim w 2025 roku
 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Kształcenia i Wychowania w Turzu z podziałem na części
 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Szkoły Podstawowej w Lubiszewice z podziałem na części
 - Sukcesywny zakup wraz z dostawą artykułów spożywczych na potrzeby Żłobka Samorządowego w Rzekuniu i jego Oddziału w Laskowcu
 - Sukcesywna dostawa mięsa i podrobów do Ogrodu Zoologicznego w Opolu w 2026 roku.
 
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





