eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Elbląg › ZAKUP I DOSTAWY MIĘSA ORAZ WĘDLIN W 2022 R.

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych




Ogłoszenie z dnia 2022-09-07


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
ZAKUP I DOSTAWY MIĘSA ORAZ WĘDLIN W 2022 R.

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: 21 Wojskowy Oddział Gospodarczy

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 281385396

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Kwiatkowskiego 15

1.5.2.) Miejscowość: Elbląg

1.5.3.) Kod pocztowy: 82-300

1.5.4.) Województwo: warmińsko-mazurskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL621 - Elbląski

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: 21wog@ron.mil.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://21wog.wp.mil.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://portal.smartpzp.pl/21wog

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający


21 Wojskowy Oddział Gospodarczy

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Obrona

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

ZAKUP I DOSTAWY MIĘSA ORAZ WĘDLIN W 2022 R.

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-f49ea1cc-1953-11ed-acbd-46d0480cd9c4

2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00337901

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2022-09-07

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2022/BZP 00072520/07/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.2 ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00303428/01

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: 21WOG-SZP.2712.24.2022

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak

4.3.1) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 449827,00 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawy mięsa oraz wędlin w 2022 r. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1,2a i 4 do SWZ.
ILOŚCI MINIMALNE
Lp. Wyszczególnienie
przedmiotu zamówienia J.m. Miejsca dostaw
Razem
(4+5+6+7)
Grupa Zabezpieczenia
21 WOG Elbląg,
ul. Łęczycka 10-12 Grupa Zabezpieczenia
21 WOG Braniewo,
ul. Sikorskiego 41 Grupa Zabezpieczenia
21 WOG Bartoszyce,
ul. Wojska Polskiego 4 Grupa Zabezpieczenia
21 WOG Morąg,
Al. Wojska Polskiego 16
1 2 3 4 5 6 7 8
1. Antrykot wołowy b/k kręg. kg 20 20 20 20 80
2. Wołowina ekstra kg 20 20 20 20 80
3. Polędwica wieprzowa kg 25 25 25 25 100
4. Wołowina zrazowa b/k kg 25 25 25 25 100
5. Karkówka wieprzowa b/k kg 90 90 90 90 360
6. Łopatka wieprzowa b/k kg 90 90 90 90 360
7. Schab wieprzowy b/k kg 85 85 85 85 340
8. Boczek surowy b/k kg 25 25 25 25 100
9. Żeberka wieprzowe kg 45 45 45 45 180
10. Szynka wieprzowa b/k kg 50 50 50 50 200
11. Mięso wieprzowe od szynki b/k drobne kg 50 50 50 50 200
12. Golonka wieprzowa z/k kg 10 10 10 10 40
13. Wątroba wieprzowa kg 17 17 17 17 68
14. Pasztetowa kg 20 20 20 20 80
15. Salceson włoski kg 15 15 15 15 60
16. Salceson ozorkowy kg 15 15 15 15 60
17. Kaszanka z kaszy gryczanej kg 20 20 20 20 80
18. Kiełbasa salami kg 20 20 20 20 80
19. Kiełbasa myśliwska kg 20 20 20 20 80
20. Kiełbasa jałowcowa kg 20 20 20 20 80
21. Kiełbasa parówkowa kg 25 25 25 25 100
22. Parówki z szynki kg 25 25 25 25 100
23. Mortadela kg 20 20 20 20 80
24. Kiełbasa biała parzona kg 25 25 25 25 100
25. Kiełbasa podlaska kg 25 25 25 25 100
26. Kiełbasa wiejska kg 20 20 20 20 80
27. Kiełbasa śląska kg 25 25 25 25 100
28. Kiełbasa toruńska kg 25 25 25 25 100
29. Kiełbasa zwyczajna kg 40 40 40 40 160
30. Kiełbasa krakowska parzona kg 20 20 20 20 80
31. Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 25 25 25 25 100
32. Kiełbasa krakowska sucha kg 20 20 20 20 80
33. Kiełbasa żywiecka kg 20 20 20 20 80
34. Kabanosy kg 25 25 25 25 100
35. Baleron kg 20 20 20 20 80
36. Salami kg 20 20 20 20 80
37. Polędwica wieprzowa wędzona kg 20 20 20 20 80
38. Szynka wieprzowa wędzona kg 20 20 20 20 80
39. Szynka wieprzowa gotowana kg 25 25 25 25 100
40. Szynka wieprzowa konserwowa kg 25 25 25 25 100
41. Boczek wędzony parzony b/k kg 20 20 20 20 80
42. Rolada z boczku kg 20 20 20 20 80
43. Pasztet wieprzowy pieczony kg 20 20 20 20 80
44. Golonka wieprzowa kg 20 20 20 20 80
45. Ogonówka kg 20 20 20 20 80
46. Schab pieczony kg 20 20 20 20 80
47. Flaki wołowe krojone blanszowane kg 10 10 10 10 40

ILOŚCI MAKSYMALNE
Lp. Wyszczególnienie
przedmiotu zamówienia J.m. Miejsca dostaw
Razem
(4+5+6+7)
Grupa Zabezpieczenia
21 WOG Elbląg,
ul. Łęczycka 10-12 Grupa Zabezpieczenia
21 WOG Braniewo,
ul. Sikorskiego 41 Grupa Zabezpieczenia
21 WOG Bartoszyce,
ul. Wojska Polskiego 4 Grupa Zabezpieczenia
21 WOG Morąg,
Al. Wojska Polskiego 16
1 2 3 4 5 6 7 8
1. Antrykot wołowy b/k kręg. kg 60 60 60 60 240
2. Wołowina ekstra kg 60 60 60 60 240
3. Polędwica wieprzowa kg 75 75 75 75 300
4. Wołowina zrazowa b/k kg 75 75 75 75 300
5. Karkówka wieprzowa b/k kg 270 270 270 270 1080
6. Łopatka wieprzowa b/k kg 270 270 270 270 1080
7. Schab wieprzowy b/k kg 255 255 255 255 1020
8. Boczek surowy b/k kg 75 75 75 75 300
9. Żeberka wieprzowe kg 135 135 135 135 540
10. Szynka wieprzowa b/k kg 150 150 150 150 600
11. Mięso wieprzowe od szynki b/k drobne kg 150 150 150 150 600
12. Golonka wieprzowa z/k kg 30 30 30 30 120
13. Wątroba wieprzowa kg 51 51 51 51 204
14. Pasztetowa kg 60 60 60 60 240
15. Salceson włoski kg 45 45 45 45 180
16. Salceson ozorkowy kg 45 45 45 45 180
17. Kaszanka z kaszy gryczanej kg 60 60 60 60 240
18. Kiełbasa salami kg 60 60 60 60 240
19. Kiełbasa myśliwska kg 60 60 60 60 240
20. Kiełbasa jałowcowa kg 60 60 60 60 240
21. Kiełbasa parówkowa kg 75 75 75 75 300
22. Parówki z szynki kg 75 75 75 75 300
23. Mortadela kg 60 60 60 60 240
24. Kiełbasa biała parzona kg 75 75 75 75 300
25. Kiełbasa podlaska kg 75 75 75 75 300
26. Kiełbasa wiejska kg 60 60 60 60 240
27. Kiełbasa śląska kg 75 75 75 75 300
28. Kiełbasa toruńska kg 75 75 75 75 300
29. Kiełbasa zwyczajna kg 120 120 120 120 480
30. Kiełbasa krakowska parzona kg 60 60 60 60 240
31. Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 75 75 75 75 300
32. Kiełbasa krakowska sucha kg 60 60 60 60 240
33. Kiełbasa żywiecka kg 60 60 60 60 240
34. Kabanosy kg 75 75 75 75 300
35. Baleron kg 60 60 60 60 240
36. Salami kg 60 60 60 60 240
37. Polędwica wieprzowa wędzona kg 60 60 60 60 240
38. Szynka wieprzowa wędzona kg 60 60 60 60 240
39. Szynka wieprzowa gotowana kg 75 75 75 75 300
40. Szynka wieprzowa konserwowa kg 75 75 75 75 300
41. Boczek wędzony parzony b/k kg 60 60 60 60 240
42. Rolada z boczku kg 60 60 60 60 240
43. Pasztet wieprzowy pieczony kg 60 60 60 60 240
44. Golonka wieprzowa kg 60 60 60 60 240
45. Ogonówka kg 60 60 60 60 240
46. Schab pieczony kg 60 60 60 60 240
47. Flaki wołowe krojone blanszowane kg 30 30 30 30 120

Zamówienie realizowane będzie z wykorzystaniem prawa opcji. Szczegółowe ilości maksymalne zostały określone w Opisie Przedmiotu Zamówienia i Formularzu Cenowym.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15111100-0 - Wołowina

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15113000-3 - Wieprzowina

15114000-0 - Podroby

15131130-5 - Wędliny

15131134-3 - Kaszanka i inne wędliny krwiste

15131210-0 - Szynka wędzona

15131000-5 - Konserwy i przetwory z mięsa

15131200-7 - Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane

15131310-1 - Pasztety

15131120-2 - Produkty wędliniarskie

4.5.5.) Wartość części: 343978,18 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawy mięsa oraz wędlin w 2022 r. Szczegółowy opis
przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1,2a i 4 do SWZ.

ILOŚCI MINIMALNE

Lp. Wyszczególnienie
przedmiotu zamówienia J.m. Miejsca dostaw
Razem
(4+5+6+7)
Grupa Zabezpieczenia
21 WOG Elbląg,
ul. Królewiecka 130
ul. Łęczycka 10-12 Grupa Zabezpieczenia
21 WOG Braniewo,
ul. Sikorskiego 41 Grupa Zabezpieczenia
21 WOG Bartoszyce,
ul. Wojska Polskiego 4 Grupa Zabezpieczenia
21 WOG Morąg,
Al. Wojska Polskiego 16
1 2 3 4 5 6 7 8
1. Noga z kurczaka mrożona kg 20 20 20 20 80
2. Noga z kurczaka kg 50 50 50 50 200
3. Filet z piersi kurczaka mrożony kg 20 20 20 20 80
4. Filet z piersi kurczaka kg 50 50 50 50 200
5. Filet z piersi indyka mrożony kg 20 20 20 20 80
6. Filet z piersi indyka kg 40 40 40 40 160
7. Filet z piersi kaczki kg 5 5 5 5 20
8. Skrzydełka z kurczaka kg 30 30 30 30 120
9. Wątroba z kurczaka kg 30 30 30 30 120
10. Żołądki kurczaka kg 30 30 30 30 120
11. Kabanosy drobiowe kg 25 25 25 25 100
12. Kiełbasa szynkowa drobiowa kg 30 30 30 30 120
13. Parówki z fileta z kurczaka kg 30 30 30 30 120
14. Szynka drobiowa kg 25 25 25 25 100
15. Szynka z indyka kg 30 30 30 30 120
16. Mortadela drobiowa kg 30 30 30 30 120


ILOŚCI MAKSYMALNE
Lp. Wyszczególnienie
przedmiotu zamówienia J.m. Miejsca dostaw
Razem
(4+5+6+7)
Grupa Zabezpieczenia
21 WOG Elbląg,
ul. Królewiecka 130
ul. Łęczycka 10-12 Grupa Zabezpieczenia 21 WOG Braniewo,
ul. Sikorskiego 41 Grupa Zabezpieczenia 21 WOG Bartoszyce,
ul. Wojska Polskiego 4 Grupa Zabezpieczenia 21 WOG Morąg,
Al. Wojska Polskiego 16
1 2 3 4 5 6 7 8
1. Noga z kurczaka mrożona kg 60 60 60 60 240
2. Noga z kurczaka kg 150 150 150 150 600
3. Filet z piersi kurczaka mrożony kg 60 60 60 60 240
4. Filet z piersi kurczaka kg 150 150 150 150 600
5. Filet z piersi indyka mrożony kg 60 60 60 60 240
6. Filet z piersi indyka kg 120 120 120 120 480
7. Filet z piersi kaczki kg 15 15 15 15 60
8. Skrzydełka z kurczaka kg 90 90 90 90 360
9. Wątroba z kurczaka kg 90 90 90 90 360
10. Żołądki kurczaka kg 90 90 90 90 360
11. Kabanosy drobiowe kg 75 75 75 75 300
12. Kiełbasa szynkowa drobiowa kg 90 90 90 90 360
13. Parówki z fileta z kurczaka kg 90 90 90 90 360
14. Szynka drobiowa kg 75 75 75 75 300
15. Szynka z indyka kg 90 90 90 90 360
16. Mortadela drobiowa kg 90 90 90 90 360

Zamówienie realizowane będzie z wykorzystaniem prawa opcji. Szczegółowe ilości maksymalne zostały określone w Opisie Przedmiotu Zamówienia i Formularzu Cenowym.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15112000-6 - Drób

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15114000-0 - Podroby

15112300-9 - Wątróbki drobiowe

15131135-0 - Wędliny drobiowe

4.5.5.) Wartość części: 105848,82 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 376903,20 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 376903,20 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 376903,20 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: MASARNICTWO "SINKO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5791000765

7.3.3) Ulica: Traugutta 39

7.3.4) Miejscowość: Dzierzgoń

7.3.5) Kod pocztowy: 82-440

7.3.6.) Województwo: pomorskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-09-05

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 376903,20 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2022-12-31

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 132000,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 132000,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 132000,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: MASARNICTWO "SINKO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5791000765

7.3.3) Ulica: Traugutta 39

7.3.4) Miejscowość: Dzierzgoń

7.3.5) Kod pocztowy: 82-440

7.3.6.) Województwo: warmińsko-mazurskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-09-05

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 132000,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2022-12-31

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.