Og³oszenie z dnia 2022-08-16
Powi±zane og³oszenia:
- 2022/BZP 00246665/01 - Og³oszenie z dnia 2022-07-08
- 2022/BZP 00266373/01 - Modyfikacja z dnia 2022-07-19
Og³oszenie o wyniku postêpowania
Dostawy
Dostawa specjalistycznego sprzêtu gastronomiczno - ch³odniczego
SEKCJA I - ZAMAWIAJ¡CY
1.1.) Rola zamawiaj±cego
Postêpowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiaj±cego1.2.) Nazwa zamawiaj±cego: 21. Baza Lotnictwa Taktycznego w ¦widwinie
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 331029355
1.5) Adres zamawiaj±cego
1.5.1.) Ulica: Po³czyñska 32
1.5.2.) Miejscowo¶æ: ¦widwin
1.5.3.) Kod pocztowy: 78-301
1.5.4.) Województwo: zachodniopomorskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL427 - Szczecinecko-pyrzycki
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zam.publ.21blt@ron.mil.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.21blt.wp.mil.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postêpowania:
https://portal.smartpzp.pl/21blt1.7.) Rodzaj zamawiaj±cego: Zamawiaj±cy publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka bud¿etowa
1.8.) Przedmiot dzia³alno¶ci zamawiaj±cego: Obrona
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Og³oszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Og³oszenie dotyczy us³ug spo³ecznych i innych szczególnych us³ug: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawa specjalistycznego sprzêtu gastronomiczno - ch³odniczego2.4.) Identyfikator postêpowania: ocds-148610-a3f8a7a1-feaa-11ec-8000-d680d39e541a
2.5.) Numer og³oszenia: 2022/BZP 00305353
2.6.) Wersja og³oszenia: 01
2.7.) Data og³oszenia: 2022-08-16
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zosta³y ujête w planie postêpowañ: Tak
2.9.) Numer planu postêpowañ w BZP: 2022/BZP 00062221/06/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postêpowañ:
1.2.13 Dostawa specjalistycznego sprzetu gasptronomiczno - ch³odniczego i wyposa¿enia kuchni
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa by³o poprzedzone og³oszeniem o zamówieniu/og³oszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer og³oszenia: 2022/BZP 00246665/01
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstaw± prawn± Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: ZP/28/2022
4.2.) Zamawiaj±cy udziela zamówienia w czê¶ciach, z których ka¿da stanowi przedmiot odrêbnego postêpowania: Nie
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
Czê¶æ 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowego specjalistycznego sprzêtu gastronomiczno-ch³odniczego w ilo¶ci zgodnej z opisem przedmiotu zamówienia (za³±cznik nr 4 do SWZ).Zadanie nr 1 – Dostawa ci±gu wydawczego wraz z monta¿em w Miros³awcu szt 1
4.5.3.) G³ówny kod CPV: 39220000-0 - Sprzêt kuchenny, artyku³y gospodarstwa domowego i artyku³y domowe oraz artyku³y cateringowe
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
39221000-7 - Sprzêt kuchenny
4.5.5.) Warto¶æ czê¶ci: 70018,70 PLN
Czê¶æ 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowego specjalistycznego sprzêtu gastronomiczno-ch³odniczego w ilo¶ci zgodnej z opisem przedmiotu zamówienia (za³±cznik nr 4 do SWZ).Zadanie nr 2 - Dostawa pieca konwekcyjno – parowego 10GN 1/1 zawieraj±cego: podstawê, okap kondensacyjny, filtr wody, zmiêkczacz wody automatyczny wraz z monta¿em w Miros³awcu szt 1,
4.5.3.) G³ówny kod CPV: 39220000-0 - Sprzêt kuchenny, artyku³y gospodarstwa domowego i artyku³y domowe oraz artyku³y cateringowe
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
39221000-7 - Sprzêt kuchenny
4.5.5.) Warto¶æ czê¶ci: 47291,06 PLN
Czê¶æ 3
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowego specjalistycznego sprzêtu gastronomiczno-ch³odniczego w ilo¶ci zgodnej z opisem przedmiotu zamówienia (za³±cznik nr 4 do SWZ).Zadanie nr 3 - Dostawa szafy ch³odniczej przeszklonej 1400 L , zamra¿arki skrzyniowej przeszklonej 700 L , szafy mro¼niczej 1400 l, baru sa³atkowego 10xGN 1/3 z wyposa¿eniem z prowadnic± na tace wraz z pojemnikiem GN 1/3 i pokrywa do GN 1/3, witryny ch³odniczzej 3 – pó³kowej z klapkami, kot³ów el. warzelne przechylne ( zestaw 3 x 30L) do ¦widwina szt 1
4.5.3.) G³ówny kod CPV: 39220000-0 - Sprzêt kuchenny, artyku³y gospodarstwa domowego i artyku³y domowe oraz artyku³y cateringowe
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
39221000-7 - Sprzêt kuchenny
4.5.5.) Warto¶æ czê¶ci: 89772,35 PLN
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA
Czê¶æ 1
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA (dla czê¶ci 1)
5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê uniewa¿nieniem
5.2.) Podstawa prawna uniewa¿nienia postêpowania: art. 255 pkt 2 ustawy
5.2.1.) Przyczyna uniewa¿nienia postêpowania:
Wszystkie z³o¿one oferty podlega³y odrzuceniu.
SEKCJA VI OFERTY (dla czê¶ci 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od M¦P: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwach EOG innych ni¿ pañstwo zamawiaj±cego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 1
6.1.7.) Liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
Czê¶æ 2
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA (dla czê¶ci 2)
5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê uniewa¿nieniem
5.2.) Podstawa prawna uniewa¿nienia postêpowania: art. 255 pkt 2 ustawy
5.2.1.) Przyczyna uniewa¿nienia postêpowania:
Wszystkie z³o¿one oferty podlega³y odrzuceniu.
SEKCJA VI OFERTY (dla czê¶ci 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od M¦P: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwach EOG innych ni¿ pañstwo zamawiaj±cego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 2
6.1.7.) Liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
Czê¶æ 3
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA (dla czê¶ci 3)
5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê uniewa¿nieniem
5.2.) Podstawa prawna uniewa¿nienia postêpowania: art. 255 pkt 3 ustawy
5.2.1.) Przyczyna uniewa¿nienia postêpowania:
Cena najkorzystniejszej oferty przewy¿sza kwotê, któr± Zamawiaj±cy zamierza³ przeznaczyæ na sfinansowanie zamówienia.
SEKCJA VI OFERTY (dla czê¶ci 3)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od M¦P: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwach EOG innych ni¿ pañstwo zamawiaj±cego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najni¿sz± cen± lub kosztem: 114380,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwy¿sz± cen± lub kosztem: 114380,00 PLN
INNE PRZETARGI Z ¦WIDWINA
- Budowa boiska treningowego w ¦widwinie.
- "Adaptacja terenów zurbanizowanych do zmian klimatu - ma³a retencja wodna w szpitalu w Po³czynie - Zdroju - Utworzenie zbiornika retencyjnego przy budynku szpitala w Po³czynie-Zdroju
wiêcej: przetargi w ¦widwinie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Utworzenie dodatkowych miejsc w ¯³obku Gminnym w Dydni, 36-204 Dydnia 212
- DOSTAWA SPRZÊTU KUCHENNEGO ORAZ POJEMNIKÓW CATERINGOWYCH DO WYDAWANIA ¯YWNO¦CI
- Budowa i wyposa¿enie ¿³obka
- Gniezno stawia na rozwój us³ug spo³ecznych - wyposa¿enie mieszkañ wspomaganych, treningowych usytuowanych przy ul. Lecha i ul. Mogileñskiej w Gnie¼nie
- Dostawa pomocy dydaktycznych na potrzeby unowocze¶nienia procesu nauczania w PCE w Kêtrzynie w postaci urz±dzeñ, sprzêtu, mebli i materia³ów dydaktycznych w ramach projektu ,,Smakowita Przemiana"
- Remont zaplecza kuchni w budynku komunalnym w Kañczudze, ¶wiadcz±cy us³ugi spo³eczno-kulturalne
wiêcej: Sprzêt kuchenny, artyku³y gospodarstwa domowego i artyku³y domowe oraz artyku³y cateringowe »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.