eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Opole › Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Regionalnego Zespołu Placówek Wsparcia Edukacji



Ogłoszenie z dnia 2023-07-12


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Regionalnego Zespołu Placówek Wsparcia Edukacji

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: REGIONALNY ZESPÓŁ PLACÓWEK WSPARCIA EDUKACJI

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 365183911

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: ul. Głogowska 27

1.5.2.) Miejscowość: Opole

1.5.3.) Kod pocztowy: 45-315

1.5.4.) Województwo: opolskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL524 - Opolski

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zp@rzpwe.opolskie.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.rzpwe.opolskie.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://platformazakupowa.pl/pn/rzpwe

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Regionalnego Zespołu Placówek Wsparcia Edukacji

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-88c8dd39-09c0-11ee-9355-06954b8c6cb9

2.5.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00303340

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2023-07-12

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2023/BZP 00029306/03/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.1 Dostawa artykułów spożywczych

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00256645

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: 11/ZP/RZPWE/2023

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak

4.3.1) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 267994,50 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w formularzu rzeczowo-cenowym stanowiącym załącznik nr 1 do SWZ (odpowiednio dla każdej części załącznik nr 1a – część 1, załącznik nr 1b- część 2, załącznik nr 1c – część 3, załącznik nr 1 d- część 4), który stanowi integralną część formularza ofertowego. Nie złożenie kalkulacji wraz z formularzem ofertowym skutkować będzie odrzuceniem oferty. Zamawiający wymaga od Wykonawcy podania w ofercie (w kalkulacji rzeczowo - finansowej) pełnych nazw oferowanego sprzętu (producent, typ), by Zamawiający był w stanie stwierdzić czy zaoferowane elementy przedmiotu zamówienia spełniają wymagania określone w specyfikacji – dotyczy tylko części 4. W razie złej jakości towaru Zamawiającemu przysługuje możliwość wypowiedzenia umowy z winy Wykonawcy. Miejsce dostawy: Ośrodek Szkoleniowy Niwki ul. Wiejska 17, 46-053 Chrząstowice.Wykonawca dostarcza produkty pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktów, które obowiązują na terenie Polski, oraz o aktualnych terminach przydatności do spożycia nie później niż w połowie okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego artykułu spożywczego, z zastrzeżeniem: pieczywo i wyroby cukiernicze wyprodukowane będą w dobie dostawy. Ryby i mrożonki będą posiadać termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od dostawy. Jaja konsumpcyjne nie będą starsze niż 7 dni od daty pakowania. Warzywa i owoce świeże, cechować się będą regularnym kształtem właściwym dla danej odmiany, będą wolne od: szkodników, zanieczyszczeń, uszkodzeń, oznak wyrastania pędów nasiennych, oznak więdnięcia, wyschnięcia czy gniecenia. Mięso i wędliny będą produktami świeżymi, terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 7 dni od dostawy. Wykonawca zapewnia, że dostarczane artykuły żywnościowe będą dostarczane w oryginalnych i nienaruszonych opakowaniach. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę produktów żywnościowych będą posiadać nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego (skład), informację w sprawie producenta (nazwie), dacie przydatności do spożycia oraz gramaturze/litrażu, alergenach. Dostarczane produkty spełniać muszą prawem określone wymogi dla tych produktów, w tym wymogi zdrowotne. Każdy asortyment produktów musi być dostarczony w oddzielnym pojemniku. Mięso i wędliny muszą być dostarczone w oddzielnych, czystych, zamkniętych pojemnikach przeznaczonych do przewozu mięsa i wędlin. Mrożonki mają być dostarczone w formie nie rozmrożonej. Wykonawca będzie dostarczać podany w tabeli asortyment w ilości zgodnej z zamówieniami częściowymi składanymi przez osobę upoważnioną, telefonicznie bądź pisemnie (e-mailem) najpóźniej do godz. 12:00 dnia poprzedzającego dostawę wg cen określonych w formularzach rzeczowo– cenowych.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

15331100-8 - Warzywa świeże lub mrożone

15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa

15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

15110000-2 - Mięso

15111000-9 - Mięso wołowe

15113000-3 - Wieprzowina

15112000-6 - Drób

15131100-6 - Produkty mięsno-wędliniarskie

4.5.5.) Wartość części: 41684,40 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w formularzu rzeczowo-cenowym stanowiącym załącznik nr 1 do SWZ (odpowiednio dla każdej części załącznik nr 1a – część 1, załącznik nr 1b- część 2, załącznik nr 1c – część 3, załącznik nr 1 d- część 4), który stanowi integralną część formularza ofertowego. Nie złożenie kalkulacji wraz z formularzem ofertowym skutkować będzie odrzuceniem oferty. Zamawiający wymaga od Wykonawcy podania w ofercie (w kalkulacji rzeczowo - finansowej) pełnych nazw oferowanego sprzętu (producent, typ), by Zamawiający był w stanie stwierdzić czy zaoferowane elementy przedmiotu zamówienia spełniają wymagania określone w specyfikacji – dotyczy tylko części 4. W razie złej jakości towaru Zamawiającemu przysługuje możliwość wypowiedzenia umowy z winy Wykonawcy. Wykonawca dostarcza produkty pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktów, które obowiązują na terenie Polski, oraz o aktualnych terminach przydatności do spożycia nie później niż w połowie okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego artykułu spożywczego, z zastrzeżeniem: pieczywo i wyroby cukiernicze wyprodukowane będą w dobie dostawy. Ryby i mrożonki będą posiadać termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od dostawy. Jaja konsumpcyjne nie będą starsze niż 7 dni od daty pakowania. Warzywa i owoce świeże, cechować się będą regularnym kształtem właściwym dla danej odmiany, będą wolne od: szkodników, zanieczyszczeń, uszkodzeń, oznak wyrastania pędów nasiennych, oznak więdnięcia, wyschnięcia czy gniecenia. Mięso i wędliny będą produktami świeżymi, terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 7 dni od dostawy. Wykonawca zapewnia, że dostarczane artykuły żywnościowe będą dostarczane w oryginalnych i nienaruszonych opakowaniach. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę produktów żywnościowych będą posiadać nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego (skład), informację w sprawie producenta (nazwie), dacie przydatności do spożycia oraz gramaturze/litrażu, alergenach. Dostarczane produkty spełniać muszą prawem określone wymogi dla tych produktów, w tym wymogi zdrowotne. Każdy asortyment produktów musi być dostarczony w oddzielnym pojemniku. Mięso i wędliny muszą być dostarczone w oddzielnych, czystych, zamkniętych pojemnikach przeznaczonych do przewozu mięsa i wędlin. Mrożonki mają być dostarczone w formie nie rozmrożonej,
Wykonawca ponosi odpowiedzialność za wady jakościowe dostarczonych produktów (ukryte, nieukryte) i za uszkodzenia powstałe w wyniku ich transportu oraz zobowiązany jest do niezwłocznej wymiany wadliwego towaru we własnym zakresie i na własny koszt. Wykonawca będzie dostarczać podany w tabeli asortyment w ilości zgodnej z zamówieniami częściowymi składanymi przez osobę upoważnioną, telefonicznie bądź pisemnie (e-mailem) najpóźniej do godz. 12:00 dnia poprzedzającego dostawę wg cen określonych w formularzach rzeczowo– cenowych.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

15331100-8 - Warzywa świeże lub mrożone

15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa

15110000-2 - Mięso

15111000-9 - Mięso wołowe

15113000-3 - Wieprzowina

15112000-6 - Drób

15131100-6 - Produkty mięsno-wędliniarskie

4.5.5.) Wartość części: 43468,00 PLN

Część 3

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w formularzu rzeczowo-cenowym stanowiącym załącznik nr 1 do SWZ (odpowiednio dla każdej części załącznik nr 1a – część 1, załącznik nr 1b- część 2, załącznik nr 1c – część 3, załącznik nr 1 d- część 4), który stanowi integralną część formularza ofertowego. Nie złożenie kalkulacji wraz z formularzem ofertowym skutkować będzie odrzuceniem oferty. Zamawiający wymaga od Wykonawcy podania w ofercie (w kalkulacji rzeczowo - finansowej) pełnych nazw oferowanego sprzętu (producent, typ), by Zamawiający był w stanie stwierdzić czy zaoferowane elementy przedmiotu zamówienia spełniają wymagania określone w specyfikacji – dotyczy tylko części 4. W razie złej jakości towaru Zamawiającemu przysługuje możliwość wypowiedzenia umowy z winy Wykonawcy. Wykonawca dostarcza produkty pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktów, które obowiązują na terenie Polski, oraz o aktualnych terminach przydatności do spożycia nie później niż w połowie okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego artykułu spożywczego, z zastrzeżeniem: pieczywo i wyroby cukiernicze wyprodukowane będą w dobie dostawy. Ryby i mrożonki będą posiadać termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od dostawy. Jaja konsumpcyjne nie będą starsze niż 7 dni od daty pakowania. Warzywa i owoce świeże, cechować się będą regularnym kształtem właściwym dla danej odmiany, będą wolne od: szkodników, zanieczyszczeń, uszkodzeń, oznak wyrastania pędów nasiennych, oznak więdnięcia, wyschnięcia czy gniecenia. Mięso i wędliny będą produktami świeżymi, terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 7 dni od dostawy. Wykonawca zapewnia, że dostarczane artykuły żywnościowe będą dostarczane w oryginalnych i nienaruszonych opakowaniach. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę produktów żywnościowych będą posiadać nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego (skład), informację w sprawie producenta (nazwie), dacie przydatności do spożycia oraz gramaturze/litrażu, alergenach. Dostarczane produkty spełniać muszą prawem określone wymogi dla tych produktów, w tym wymogi zdrowotne. Każdy asortyment produktów musi być dostarczony w oddzielnym pojemniku. Mięso i wędliny muszą być dostarczone w oddzielnych, czystych, zamkniętych pojemnikach przeznaczonych do przewozu mięsa i wędlin. Mrożonki mają być dostarczone w formie nie rozmrożonej. Wykonawca ponosi odpowiedzialność za wady jakościowe dostarczonych produktów (ukryte, nieukryte) i za uszkodzenia powstałe w wyniku ich transportu oraz zobowiązany jest do niezwłocznej wymiany wadliwego towaru we własnym zakresie i na własny koszt. Wykonawca będzie dostarczać podany w tabeli asortyment w ilości zgodnej z zamówieniami częściowymi składanymi przez osobę upoważnioną, telefonicznie bądź pisemnie (e-mailem) najpóźniej do godz. 12:00 dnia poprzedzającego dostawę wg cen określonych w formularzach rzeczowo– cenowych.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

15331100-8 - Warzywa świeże lub mrożone

15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa

15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

15110000-2 - Mięso

15111000-9 - Mięso wołowe

15113000-3 - Wieprzowina

15112000-6 - Drób

15131100-6 - Produkty mięsno-wędliniarskie

4.5.5.) Wartość części: 34920,75 PLN

Część 4

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w formularzu rzeczowo-cenowym stanowiącym załącznik nr 1 do SWZ (odpowiednio dla każdej części załącznik nr 1a – część 1, załącznik nr 1b- część 2, załącznik nr 1c – część 3, załącznik nr 1 d- część 4), który stanowi integralną część formularza ofertowego. Nie złożenie kalkulacji wraz z formularzem ofertowym skutkować będzie odrzuceniem oferty. Zamawiający wymaga od Wykonawcy podania w ofercie (w kalkulacji rzeczowo - finansowej) pełnych nazw oferowanego sprzętu (producent, typ), by Zamawiający był w stanie stwierdzić czy zaoferowane elementy przedmiotu zamówienia spełniają wymagania określone w specyfikacji – dotyczy tylko części 4. W razie złej jakości towaru Zamawiającemu przysługuje możliwość wypowiedzenia umowy z winy Wykonawcy. Wykonawca dostarcza produkty pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktów, które obowiązują na terenie Polski, oraz o aktualnych terminach przydatności do spożycia nie później niż w połowie okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego artykułu spożywczego, z zastrzeżeniem: pieczywo i wyroby cukiernicze wyprodukowane będą w dobie dostawy. Ryby i mrożonki będą posiadać termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od dostawy. Jaja konsumpcyjne nie będą starsze niż 7 dni od daty pakowania. Warzywa i owoce świeże, cechować się będą regularnym kształtem właściwym dla danej odmiany, będą wolne od: szkodników, zanieczyszczeń, uszkodzeń, oznak wyrastania pędów nasiennych, oznak więdnięcia, wyschnięcia czy gniecenia. Mięso i wędliny będą produktami świeżymi, terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 7 dni od dostawy. Wykonawca zapewnia, że dostarczane artykuły żywnościowe będą dostarczane w oryginalnych i nienaruszonych opakowaniach. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę produktów żywnościowych będą posiadać nadrukowaną informację o nazwie środka spożywczego (skład), informację w sprawie producenta (nazwie), dacie przydatności do spożycia oraz gramaturze/litrażu, alergenach. Dostarczane produkty spełniać muszą prawem określone wymogi dla tych produktów, w tym wymogi zdrowotne. Każdy asortyment produktów musi być dostarczony w oddzielnym pojemniku. Mięso i wędliny muszą być dostarczone w oddzielnych, czystych, zamkniętych pojemnikach przeznaczonych do przewozu mięsa i wędlin. Mrożonki mają być dostarczone w formie nie rozmrożonej. Wykonawca ponosi odpowiedzialność za wady jakościowe dostarczonych produktów (ukryte, nieukryte) i za uszkodzenia powstałe w wyniku ich transportu oraz zobowiązany jest do niezwłocznej wymiany wadliwego towaru we własnym zakresie i na własny koszt. Wykonawca będzie dostarczać podany w tabeli asortyment w ilości zgodnej z zamówieniami częściowymi składanymi przez osobę upoważnioną, telefonicznie bądź pisemnie (e-mailem) najpóźniej do godz. 12:00 dnia poprzedzającego dostawę wg cen określonych w formularzach rzeczowo– cenowych.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

15331100-8 - Warzywa świeże lub mrożone

15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa

15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

15110000-2 - Mięso

15111000-9 - Mięso wołowe

15113000-3 - Wieprzowina

15112000-6 - Drób

15131100-6 - Produkty mięsno-wędliniarskie

4.5.5.) Wartość części: 147921,35 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 36981,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 38360,18 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 36981,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Masarnia Borowe J.B. Pluta Sp. J.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5741932490

7.3.3) Ulica: Długa

7.3.4) Miejscowość: Węglowice

7.3.5) Kod pocztowy: 42-133

7.3.6.) Województwo: śląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-07-05

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 36981,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2023-07-05 do 2023-12-31

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 40705,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 40705,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 40705,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PPHU "Piekarnia Grabowski" Edyta Grabowska

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7561355359

7.3.3) Ulica: Kościuszki 67

7.3.4) Miejscowość: Otmice

7.3.5) Kod pocztowy: 47-180

7.3.6.) Województwo: opolskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-06-29

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 40705,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2023-07-01 do 2023-12-31

Część 3

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 32916,50 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 37735,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 32916,50 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Hurtowania "Aga"

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7542703486

7.3.3) Ulica: Głogowska

7.3.4) Miejscowość: Opole

7.3.5) Kod pocztowy: 45-315

7.3.6.) Województwo: opolskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-07-05

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 32916,50 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2023-07-05 do 2023-12-31

Część 4

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 4)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 152497,01 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 152497,01 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 152497,01 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 4)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PHU Blugel Angelika Uchańska

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 8992656913

7.3.3) Ulica: Wrocławska

7.3.4) Miejscowość: Długołęka

7.3.5) Kod pocztowy: 55-095

7.3.6.) Województwo: dolnośląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 4)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-07-03

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 152497,01 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2023-07-01 do 2023-12-31

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.