eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi CzernichówDostawa artykułów żywnościowych do stołówki internatu od 25.08.2025 r. do 30.06.2026 r.



Ogłoszenie z dnia 2025-06-30


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki internatu od 25.08.2025 r. do 30.06.2026 r.

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: ZESPÓŁ SZKÓŁ ROLNICZE CENTRUM KSZTAŁCENIA USTAWICZNEGO IM. FRANCISZKA STEFCZYKA W CZERNICHOWIE

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000096187

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: ul. Rynek 17

1.5.2.) Miejscowość: Czernichów

1.5.3.) Kod pocztowy: 32-070

1.5.4.) Województwo: małopolskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL214 - Krakowski

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@czernichow.edu.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.czernichow.edu.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-2fdb3419-2782-4cb8-b970-ba5c6db98712

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki internatu od 25.08.2025 r. do 30.06.2026 r.

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-2fdb3419-2782-4cb8-b970-ba5c6db98712

2.5.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00298753

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2025-06-30

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2025/BZP 00029017/01/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.3 Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki internatu od 25.08.2025 r. do 30.06.2026 r.

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00229972

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: ZSRC/270/3/2025

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak

4.3.1) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 753270,00 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych od 25.08.2025 r. do 30.06.2026 r. do Internatu przy Zespole Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Czernichowie, ul. Rynek 11, 32-070 Czernichów.
2. Część /nr zadania/: 1
Nazwa zadania: Dostawa artykułów ogólnospożywczych
Częstotliwość dostawy: 3-5 razy w tygodniu w godz. 06.00-09.00 po złożeniu zamówienia telefonicznego.
3. Ilości asortymentu dla każdego zadania są zawarte w tabelach Formularza ofertowego, stanowiącego załącznik nr 1 do SWZ.
4. Miejsce dostawy: Internat przy Zespole Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Czernichowie, ul. Rynek 11, 32-070 Czernichów.
5. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych Wykonawcy.
6. Przedmiot zamówienia winien być dostarczony transportem, spełniającym wymogi ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jedn. Dz. U. z 2023 r. poz. 1448 z późn. zm.).
7. Wykonawca zabezpieczy należycie towar na czas przewozu (opakowania, pojemniki przystosowane do przewozu danego asortymentu) i ponosi całkowitą odpowiedzialność za dostawę i jakość dostarczanego towaru. Opakowania, w których jest dostarczana przez wykonawcę żywność, powinny spełniać wymogi sanitarno-higieniczne (pojemniki czyste, odpowiednio zabezpieczone).
8. Dostarczane wyroby:
1) powinny spełniać wymogi Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach zbiorowego żywienia dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz. U. z 2016 r. poz. 1154), w tym spełniać warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, magazynowania, transportu i sprzedaży bezpośredniej;
2) powinny być świeże, pierwszego gatunku, pierwszej klasy, zgodnie z obowiązującymi przepisami;
3) powinny cechować się wysokimi walorami smakowymi;
4) opakowania powinny być oznakowane i zawierać informacje dotyczące m.in.: nazwy i adresu producenta, nazwy dystrybutora, nazwy towaru, jego klasy jakości, daty produkcji, terminu przydatności do spożycia;
5) produkty przetworzone (wędliny i przetwory mięsne) zgodnie z polską normą powinny posiadać etykiety określające nazwę handlową produktu, procentowy skład surowcowy zawartości mięsa w wędlinie, substancje stosowane w produkcji. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamawiania wędlin w formie plasterkowanej i z możliwością próżniowego zapakowania;
6) mięso należy dostarczać w zamkniętych pojemnikach lub opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Do każdego pojemnika winna być dołączona etykieta zawierająca informacje dotyczące m. in: nazwę i adres producenta, nazwę dystrybutora, nazwę towaru, klasę jakości i termin przydatności do spożycia
9. W przypadku dostarczenia przez Wykonawcę towaru wadliwego lub niepełnowartościowego Zamawiający odmówi odbioru towaru, zaś Wykonawca wymieni towar wadliwy lub niepełnowartościowy na towar nie wadliwy / pełnowartościowy i dostarczy - na koszt i ryzyko Wykonawcy - pełnowartościowy towar do 3 godzin od momentu stwierdzenia wady. Jakość towaru ocenia Zamawiający dokonujący odbioru.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.5.5.) Wartość części: 172781,00 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych od 25.08.2025 r. do 30.06.2026 r. do Internatu przy Zespole Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Czernichowie, ul. Rynek 11, 32-070 Czernichów.
2. Część /nr zadania/: 2
Nazwa zadania: Dostawa mięsa wołowego
Częstotliwość dostawy: 1-2 razy w tygodniu w godz. 06.00-09.00 po złożeniu zamówienia telefonicznego.
3. Ilości asortymentu dla każdego zadania są zawarte w tabelach Formularza ofertowego, stanowiącego załącznik nr 1 do SWZ.
4. Miejsce dostawy: Internat przy Zespole Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Czernichowie, ul. Rynek 11, 32-070 Czernichów.
5. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych Wykonawcy.
6. Przedmiot zamówienia winien być dostarczony transportem, spełniającym wymogi ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jedn. Dz. U. z 2023 r. poz. 1448 z późn. zm.).
7. Wykonawca zabezpieczy należycie towar na czas przewozu (opakowania, pojemniki przystosowane do przewozu danego asortymentu) i ponosi całkowitą odpowiedzialność za dostawę i jakość dostarczanego towaru. Opakowania, w których jest dostarczana przez wykonawcę żywność, powinny spełniać wymogi sanitarno-higieniczne (pojemniki czyste, odpowiednio zabezpieczone).
8. Dostarczane wyroby:
1) powinny spełniać wymogi Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach zbiorowego żywienia dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz. U. z 2016 r. poz. 1154), w tym spełniać warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, magazynowania, transportu i sprzedaży bezpośredniej;
2) powinny być świeże, pierwszego gatunku, pierwszej klasy, zgodnie z obowiązującymi przepisami;
3) powinny cechować się wysokimi walorami smakowymi;
4) opakowania powinny być oznakowane i zawierać informacje dotyczące m.in.: nazwy i adresu producenta, nazwy dystrybutora, nazwy towaru, jego klasy jakości, daty produkcji, terminu przydatności do spożycia;
5) produkty przetworzone (wędliny i przetwory mięsne) zgodnie z polską normą powinny posiadać etykiety określające nazwę handlową produktu, procentowy skład surowcowy zawartości mięsa w wędlinie, substancje stosowane w produkcji. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamawiania wędlin w formie plasterkowanej i z możliwością próżniowego zapakowania;
6) mięso należy dostarczać w zamkniętych pojemnikach lub opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Do każdego pojemnika winna być dołączona etykieta zawierająca informacje dotyczące m. in: nazwę i adres producenta, nazwę dystrybutora, nazwę towaru, klasę jakości i termin przydatności do spożycia
9. W przypadku dostarczenia przez Wykonawcę towaru wadliwego lub niepełnowartościowego Zamawiający odmówi odbioru towaru, zaś Wykonawca wymieni towar wadliwy lub niepełnowartościowy na towar nie wadliwy / pełnowartościowy i dostarczy - na koszt i ryzyko Wykonawcy - pełnowartościowy towar do 3 godzin od momentu stwierdzenia wady. Jakość towaru ocenia Zamawiający dokonujący odbioru.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15111000-9 - Mięso wołowe

4.5.5.) Wartość części: 32000,00 PLN

Część 3

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych od 25.08.2025 r. do 30.06.2025 r. do Internatu przy Zespole Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Czernichowie, ul. Rynek 11, 32-070 Czernichów.
2. Część /nr zadania/: 3
Nazwa zadania: Dostawa wieprzowiny
Częstotliwość dostawy: 1-2 razy w tygodniu w godz. 06.00-09.00 po złożeniu zamówienia telefonicznego.
3. Ilości asortymentu dla każdego zadania są zawarte w tabelach Formularza ofertowego, stanowiącego załącznik nr 1 do SWZ.
4. Miejsce dostawy: Internat przy Zespole Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Czernichowie, ul. Rynek 11, 32-070 Czernichów.
5. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych Wykonawcy.
6. Przedmiot zamówienia winien być dostarczony transportem, spełniającym wymogi ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jedn. Dz. U. z 2023 r. poz. 1448 z późn. zm.).
7. Wykonawca zabezpieczy należycie towar na czas przewozu (opakowania, pojemniki przystosowane do przewozu danego asortymentu) i ponosi całkowitą odpowiedzialność za dostawę i jakość dostarczanego towaru. Opakowania, w których jest dostarczana przez wykonawcę żywność, powinny spełniać wymogi sanitarno-higieniczne (pojemniki czyste, odpowiednio zabezpieczone).
8. Dostarczane wyroby:
1) powinny spełniać wymogi Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach zbiorowego żywienia dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz. U. z 2016 r. poz. 1154), w tym spełniać warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, magazynowania, transportu i sprzedaży bezpośredniej;
2) powinny być świeże, pierwszego gatunku, pierwszej klasy, zgodnie z obowiązującymi przepisami;
3) powinny cechować się wysokimi walorami smakowymi;
4) opakowania powinny być oznakowane i zawierać informacje dotyczące m.in.: nazwy i adresu producenta, nazwy dystrybutora, nazwy towaru, jego klasy jakości, daty produkcji, terminu przydatności do spożycia;
5) produkty przetworzone (wędliny i przetwory mięsne) zgodnie z polską normą powinny posiadać etykiety określające nazwę handlową produktu, procentowy skład surowcowy zawartości mięsa w wędlinie, substancje stosowane w produkcji. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamawiania wędlin w formie plasterkowanej i z możliwością próżniowego zapakowania;
6) mięso należy dostarczać w zamkniętych pojemnikach lub opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Do każdego pojemnika winna być dołączona etykieta zawierająca informacje dotyczące m. in: nazwę i adres producenta, nazwę dystrybutora, nazwę towaru, klasę jakości i termin przydatności do spożycia
9. W przypadku dostarczenia przez Wykonawcę towaru wadliwego lub niepełnowartościowego Zamawiający odmówi odbioru towaru, zaś Wykonawca wymieni towar wadliwy lub niepełnowartościowy na towar nie wadliwy / pełnowartościowy i dostarczy - na koszt i ryzyko Wykonawcy - pełnowartościowy towar do 3 godzin od momentu stwierdzenia wady. Jakość towaru ocenia Zamawiający dokonujący odbioru.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15113000-3 - Wieprzowina

4.5.5.) Wartość części: 26900,00 PLN

Część 4

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych od 25.08.2025 r. do 30.06.2026 r. do Internatu przy Zespole Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Czernichowie, ul. Rynek 11, 32-070 Czernichów.
2. Część /nr zadania/: 4
Nazwa zadania: Dostawa drobiu
Częstotliwość dostawy: 2-3 razy w tygodniu w godz. 06.00-09.00 po złożeniu zamówienia telefonicznego.
3. Ilości asortymentu dla każdego zadania są zawarte w tabelach Formularza ofertowego, stanowiącego załącznik nr 1 do SWZ.
4. Miejsce dostawy: Internat przy Zespole Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Czernichowie, ul. Rynek 11, 32-070 Czernichów.
5. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych Wykonawcy.
6. Przedmiot zamówienia winien być dostarczony transportem, spełniającym wymogi ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jedn. Dz. U. z 2023 r. poz. 1448 z późn. zm.).
7. Wykonawca zabezpieczy należycie towar na czas przewozu (opakowania, pojemniki przystosowane do przewozu danego asortymentu) i ponosi całkowitą odpowiedzialność za dostawę i jakość dostarczanego towaru. Opakowania, w których jest dostarczana przez wykonawcę żywność, powinny spełniać wymogi sanitarno-higieniczne (pojemniki czyste, odpowiednio zabezpieczone).
8. Dostarczane wyroby:
1) powinny spełniać wymogi Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach zbiorowego żywienia dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz. U. z 2016 r. poz. 1154), w tym spełniać warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, magazynowania, transportu i sprzedaży bezpośredniej;
2) powinny być świeże, pierwszego gatunku, pierwszej klasy, zgodnie z obowiązującymi przepisami;
3) powinny cechować się wysokimi walorami smakowymi;
4) opakowania powinny być oznakowane i zawierać informacje dotyczące m.in.: nazwy i adresu producenta, nazwy dystrybutora, nazwy towaru, jego klasy jakości, daty produkcji, terminu przydatności do spożycia;
5) produkty przetworzone (wędliny i przetwory mięsne) zgodnie z polską normą powinny posiadać etykiety określające nazwę handlową produktu, procentowy skład surowcowy zawartości mięsa w wędlinie, substancje stosowane w produkcji. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamawiania wędlin w formie plasterkowanej i z możliwością próżniowego zapakowania;
6) mięso należy dostarczać w zamkniętych pojemnikach lub opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Do każdego pojemnika winna być dołączona etykieta zawierająca informacje dotyczące m. in: nazwę i adres producenta, nazwę dystrybutora, nazwę towaru, klasę jakości i termin przydatności do spożycia
9. W przypadku dostarczenia przez Wykonawcę towaru wadliwego lub niepełnowartościowego Zamawiający odmówi odbioru towaru, zaś Wykonawca wymieni towar wadliwy lub niepełnowartościowy na towar nie wadliwy / pełnowartościowy i dostarczy - na koszt i ryzyko Wykonawcy - pełnowartościowy towar do 3 godzin od momentu stwierdzenia wady. Jakość towaru ocenia Zamawiający dokonujący odbioru.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15112000-6 - Drób

4.5.5.) Wartość części: 39115,00 PLN

Część 5

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych od 25.08.2025 r. do 30.06.2026 r. do Internatu przy Zespole Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Czernichowie, ul. Rynek 11, 32-070 Czernichów.
2. Część /nr zadania/: 5
Nazwa zadania: Dostawa wędlin
Częstotliwość dostawy: 3-5 razy w tygodniu w godz. 06.00-09.00 po złożeniu zamówienia telefonicznego.
3. Ilości asortymentu dla każdego zadania są zawarte w tabelach Formularza ofertowego, stanowiącego załącznik nr 1 do SWZ.
4. Miejsce dostawy: Internat przy Zespole Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Czernichowie, ul. Rynek 11, 32-070 Czernichów.
5. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych Wykonawcy.
6. Przedmiot zamówienia winien być dostarczony transportem, spełniającym wymogi ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jedn. Dz. U. z 2023 r. poz. 1448 z późn. zm.).
7. Wykonawca zabezpieczy należycie towar na czas przewozu (opakowania, pojemniki przystosowane do przewozu danego asortymentu) i ponosi całkowitą odpowiedzialność za dostawę i jakość dostarczanego towaru. Opakowania, w których jest dostarczana przez wykonawcę żywność, powinny spełniać wymogi sanitarno-higieniczne (pojemniki czyste, odpowiednio zabezpieczone).
8. Dostarczane wyroby:
1) powinny spełniać wymogi Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach zbiorowego żywienia dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz. U. z 2016 r. poz. 1154), w tym spełniać warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, magazynowania, transportu i sprzedaży bezpośredniej;
2) powinny być świeże, pierwszego gatunku, pierwszej klasy, zgodnie z obowiązującymi przepisami;
3) powinny cechować się wysokimi walorami smakowymi;
4) opakowania powinny być oznakowane i zawierać informacje dotyczące m.in.: nazwy i adresu producenta, nazwy dystrybutora, nazwy towaru, jego klasy jakości, daty produkcji, terminu przydatności do spożycia;
5) produkty przetworzone (wędliny i przetwory mięsne) zgodnie z polską normą powinny posiadać etykiety określające nazwę handlową produktu, procentowy skład surowcowy zawartości mięsa w wędlinie, substancje stosowane w produkcji. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamawiania wędlin w formie plasterkowanej i z możliwością próżniowego zapakowania;
6) mięso należy dostarczać w zamkniętych pojemnikach lub opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Do każdego pojemnika winna być dołączona etykieta zawierająca informacje dotyczące m. in: nazwę i adres producenta, nazwę dystrybutora, nazwę towaru, klasę jakości i termin przydatności do spożycia
9. W przypadku dostarczenia przez Wykonawcę towaru wadliwego lub niepełnowartościowego Zamawiający odmówi odbioru towaru, zaś Wykonawca wymieni towar wadliwy lub niepełnowartościowy na towar nie wadliwy / pełnowartościowy i dostarczy - na koszt i ryzyko Wykonawcy - pełnowartościowy towar do 3 godzin od momentu stwierdzenia wady. Jakość towaru ocenia Zamawiający dokonujący odbioru.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 79178,00 PLN

Część 6

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych od 25.08.2025 r. do 30.06.2026 r. do Internatu przy Zespole Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Czernichowie, ul. Rynek 11, 32-070 Czernichów.
2. Część /nr zadania/: 6
Nazwa zadania: Dostawa produktów mleczarskich
Częstotliwość dostawy: 3-5 razy w tygodniu w godz. 06.00-09.00 po złożeniu zamówienia telefonicznego.
3. Ilości asortymentu dla każdego zadania są zawarte w tabelach Formularza ofertowego, stanowiącego załącznik nr 1 do SWZ.
4. Miejsce dostawy: Internat przy Zespole Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Czernichowie, ul. Rynek 11, 32-070 Czernichów.
5. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych Wykonawcy.
6. Przedmiot zamówienia winien być dostarczony transportem, spełniającym wymogi ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jedn. Dz. U. z 2023 r. poz. 1448 z późn. zm.).
7. Wykonawca zabezpieczy należycie towar na czas przewozu (opakowania, pojemniki przystosowane do przewozu danego asortymentu) i ponosi całkowitą odpowiedzialność za dostawę i jakość dostarczanego towaru. Opakowania, w których jest dostarczana przez wykonawcę żywność, powinny spełniać wymogi sanitarno-higieniczne (pojemniki czyste, odpowiednio zabezpieczone).
8. Dostarczane wyroby:
1) powinny spełniać wymogi Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach zbiorowego żywienia dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz. U. z 2016 r. poz. 1154), w tym spełniać warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, magazynowania, transportu i sprzedaży bezpośredniej;
2) powinny być świeże, pierwszego gatunku, pierwszej klasy, zgodnie z obowiązującymi przepisami;
3) powinny cechować się wysokimi walorami smakowymi;
4) opakowania powinny być oznakowane i zawierać informacje dotyczące m.in.: nazwy i adresu producenta, nazwy dystrybutora, nazwy towaru, jego klasy jakości, daty produkcji, terminu przydatności do spożycia;
5) produkty przetworzone (wędliny i przetwory mięsne) zgodnie z polską normą powinny posiadać etykiety określające nazwę handlową produktu, procentowy skład surowcowy zawartości mięsa w wędlinie, substancje stosowane w produkcji. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamawiania wędlin w formie plasterkowanej i z możliwością próżniowego zapakowania;
6) mięso należy dostarczać w zamkniętych pojemnikach lub opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Do każdego pojemnika winna być dołączona etykieta zawierająca informacje dotyczące m. in: nazwę i adres producenta, nazwę dystrybutora, nazwę towaru, klasę jakości i termin przydatności do spożycia
9. W przypadku dostarczenia przez Wykonawcę towaru wadliwego lub niepełnowartościowego Zamawiający odmówi odbioru towaru, zaś Wykonawca wymieni towar wadliwy lub niepełnowartościowy na towar nie wadliwy / pełnowartościowy i dostarczy - na koszt i ryzyko Wykonawcy - pełnowartościowy towar do 3 godzin od momentu stwierdzenia wady. Jakość towaru ocenia Zamawiający dokonujący odbioru.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15500000-3 - Produkty mleczarskie

4.5.5.) Wartość części: 120574,00 PLN

Część 7

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych od 25.08.2025 r. do 30.06.2026 r. do Internatu przy Zespole Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Czernichowie, ul. Rynek 11, 32-070 Czernichów.
2. Część /nr zadania/: 7
Nazwa zadania: Dostawa jaj
Częstotliwość dostawy: 1-2 razy w tygodniu w godz. 06.00-09.00 po złożeniu zamówienia telefonicznego.
3. Ilości asortymentu dla każdego zadania są zawarte w tabelach Formularza ofertowego, stanowiącego załącznik nr 1 do SWZ.
4. Miejsce dostawy: Internat przy Zespole Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Czernichowie, ul. Rynek 11, 32-070 Czernichów.
5. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych Wykonawcy.
6. Przedmiot zamówienia winien być dostarczony transportem, spełniającym wymogi ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jedn. Dz. U. z 2023 r. poz. 1448 z późn. zm.).
7. Wykonawca zabezpieczy należycie towar na czas przewozu (opakowania, pojemniki przystosowane do przewozu danego asortymentu) i ponosi całkowitą odpowiedzialność za dostawę i jakość dostarczanego towaru. Opakowania, w których jest dostarczana przez wykonawcę żywność, powinny spełniać wymogi sanitarno-higieniczne (pojemniki czyste, odpowiednio zabezpieczone).
8. Dostarczane wyroby:
1) powinny spełniać wymogi Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach zbiorowego żywienia dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz. U. z 2016 r. poz. 1154), w tym spełniać warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, magazynowania, transportu i sprzedaży bezpośredniej;
2) powinny być świeże, pierwszego gatunku, pierwszej klasy, zgodnie z obowiązującymi przepisami;
3) powinny cechować się wysokimi walorami smakowymi;
4) opakowania powinny być oznakowane i zawierać informacje dotyczące m.in.: nazwy i adresu producenta, nazwy dystrybutora, nazwy towaru, jego klasy jakości, daty produkcji, terminu przydatności do spożycia;
5) produkty przetworzone (wędliny i przetwory mięsne) zgodnie z polską normą powinny posiadać etykiety określające nazwę handlową produktu, procentowy skład surowcowy zawartości mięsa w wędlinie, substancje stosowane w produkcji. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamawiania wędlin w formie plasterkowanej i z możliwością próżniowego zapakowania;
6) mięso należy dostarczać w zamkniętych pojemnikach lub opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Do każdego pojemnika winna być dołączona etykieta zawierająca informacje dotyczące m. in: nazwę i adres producenta, nazwę dystrybutora, nazwę towaru, klasę jakości i termin przydatności do spożycia
9. W przypadku dostarczenia przez Wykonawcę towaru wadliwego lub niepełnowartościowego Zamawiający odmówi odbioru towaru, zaś Wykonawca wymieni towar wadliwy lub niepełnowartościowy na towar nie wadliwy / pełnowartościowy i dostarczy - na koszt i ryzyko Wykonawcy - pełnowartościowy towar do 3 godzin od momentu stwierdzenia wady. Jakość towaru ocenia Zamawiający dokonujący odbioru.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

03142500-3 - Jaja

4.5.5.) Wartość części: 17502,00 PLN

Część 8

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych od 25.08.2025 r. do 30.06.2026 r. do Internatu przy Zespole Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Czernichowie, ul. Rynek 11, 32-070 Czernichów.
2. Część /nr zadania/: 8
Nazwa zadania: Dostawa pieczywa i wyrobów piekarskich
Częstotliwość dostawy: Codziennie poniedziałek-piątek w godz. 05:00-06:00, sobota 07:00-08:00, po złożeniu zamówienia telefonicznego.
3. Ilości asortymentu dla każdego zadania są zawarte w tabelach Formularza ofertowego, stanowiącego załącznik nr 1 do SWZ.
4. Miejsce dostawy: Internat przy Zespole Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Czernichowie, ul. Rynek 11, 32-070 Czernichów.
5. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych Wykonawcy.
6. Przedmiot zamówienia winien być dostarczony transportem, spełniającym wymogi ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jedn. Dz. U. z 2023 r. poz. 1448 z późn. zm.).
7. Wykonawca zabezpieczy należycie towar na czas przewozu (opakowania, pojemniki przystosowane do przewozu danego asortymentu) i ponosi całkowitą odpowiedzialność za dostawę i jakość dostarczanego towaru. Opakowania, w których jest dostarczana przez wykonawcę żywność, powinny spełniać wymogi sanitarno-higieniczne (pojemniki czyste, odpowiednio zabezpieczone).
8. Dostarczane wyroby:
1) powinny spełniać wymogi Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach zbiorowego żywienia dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz. U. z 2016 r. poz. 1154), w tym spełniać warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, magazynowania, transportu i sprzedaży bezpośredniej;
2) powinny być świeże, pierwszego gatunku, pierwszej klasy, zgodnie z obowiązującymi przepisami;
3) powinny cechować się wysokimi walorami smakowymi;
4) opakowania powinny być oznakowane i zawierać informacje dotyczące m.in.: nazwy i adresu producenta, nazwy dystrybutora, nazwy towaru, jego klasy jakości, daty produkcji, terminu przydatności do spożycia;
5) produkty przetworzone (wędliny i przetwory mięsne) zgodnie z polską normą powinny posiadać etykiety określające nazwę handlową produktu, procentowy skład surowcowy zawartości mięsa w wędlinie, substancje stosowane w produkcji. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamawiania wędlin w formie plasterkowanej i z możliwością próżniowego zapakowania;
6) mięso należy dostarczać w zamkniętych pojemnikach lub opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Do każdego pojemnika winna być dołączona etykieta zawierająca informacje dotyczące m. in: nazwę i adres producenta, nazwę dystrybutora, nazwę towaru, klasę jakości i termin przydatności do spożycia
9. W przypadku dostarczenia przez Wykonawcę towaru wadliwego lub niepełnowartościowego Zamawiający odmówi odbioru towaru, zaś Wykonawca wymieni towar wadliwy lub niepełnowartościowy na towar nie wadliwy / pełnowartościowy i dostarczy - na koszt i ryzyko Wykonawcy - pełnowartościowy towar do 3 godzin od momentu stwierdzenia wady. Jakość towaru ocenia Zamawiający dokonujący odbioru.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

4.5.5.) Wartość części: 90100,00 PLN

Część 9

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych od 25.08.2025 r. do 30.06.2026 r. do Internatu przy Zespole Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Czernichowie, ul. Rynek 11, 32-070 Czernichów.
2. Część /nr zadania/: 9
Nazwa zadania: Dostawa warzyw i owoców
Częstotliwość dostawy: 4-5 razy w tygodniu w godz. 06.00-09.00 po złożeniu zamówienia telefonicznego.
3. Ilości asortymentu dla każdego zadania są zawarte w tabelach Formularza ofertowego, stanowiącego załącznik nr 1 do SWZ.
4. Miejsce dostawy: Internat przy Zespole Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Czernichowie, ul. Rynek 11, 32-070 Czernichów.
5. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych Wykonawcy.
6. Przedmiot zamówienia winien być dostarczony transportem, spełniającym wymogi ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jedn. Dz. U. z 2023 r. poz. 1448 z późn. zm.).
7. Wykonawca zabezpieczy należycie towar na czas przewozu (opakowania, pojemniki przystosowane do przewozu danego asortymentu) i ponosi całkowitą odpowiedzialność za dostawę i jakość dostarczanego towaru. Opakowania, w których jest dostarczana przez wykonawcę żywność, powinny spełniać wymogi sanitarno-higieniczne (pojemniki czyste, odpowiednio zabezpieczone).
8. Dostarczane wyroby:
1) powinny spełniać wymogi Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach zbiorowego żywienia dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz. U. z 2016 r. poz. 1154), w tym spełniać warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, magazynowania, transportu i sprzedaży bezpośredniej;
2) powinny być świeże, pierwszego gatunku, pierwszej klasy, zgodnie z obowiązującymi przepisami;
3) powinny cechować się wysokimi walorami smakowymi;
4) opakowania powinny być oznakowane i zawierać informacje dotyczące m.in.: nazwy i adresu producenta, nazwy dystrybutora, nazwy towaru, jego klasy jakości, daty produkcji, terminu przydatności do spożycia;
5) produkty przetworzone (wędliny i przetwory mięsne) zgodnie z polską normą powinny posiadać etykiety określające nazwę handlową produktu, procentowy skład surowcowy zawartości mięsa w wędlinie, substancje stosowane w produkcji. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamawiania wędlin w formie plasterkowanej i z możliwością próżniowego zapakowania;
6) mięso należy dostarczać w zamkniętych pojemnikach lub opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Do każdego pojemnika winna być dołączona etykieta zawierająca informacje dotyczące m. in: nazwę i adres producenta, nazwę dystrybutora, nazwę towaru, klasę jakości i termin przydatności do spożycia
9. W przypadku dostarczenia przez Wykonawcę towaru wadliwego lub niepełnowartościowego Zamawiający odmówi odbioru towaru, zaś Wykonawca wymieni towar wadliwy lub niepełnowartościowy na towar nie wadliwy / pełnowartościowy i dostarczy - na koszt i ryzyko Wykonawcy - pełnowartościowy towar do 3 godzin od momentu stwierdzenia wady. Jakość towaru ocenia Zamawiający dokonujący odbioru.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

03220000-9 - Warzywa, owoce i orzechy

4.5.5.) Wartość części: 146200,00 PLN

Część 10

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych od
25.08.2025 r. do 30.06.2026 r. do Internatu przy Zespole Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Czernichowie, ul. Rynek 11, 32-070 Czernichów.
2. Część /nr zadania/: 10
Nazwa zadania: Dostawa mrożonek warzywnych i ryb
Częstotliwość dostawy: 2-4 razy w tygodniu w godz. 06.00-09.00 po złożeniu zamówienia telefonicznego.
3. Ilości asortymentu dla każdego zadania są zawarte w tabelach Formularza ofertowego, stanowiącego załącznik nr 1 do SWZ.
4. Miejsce dostawy: Internat przy Zespole Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Czernichowie, ul. Rynek 11, 32-070 Czernichów.
5. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych Wykonawcy.
6. Przedmiot zamówienia winien być dostarczony transportem, spełniającym wymogi ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jedn. Dz. U. z 2023 r. poz. 1448 z późn. zm.).
7. Wykonawca zabezpieczy należycie towar na czas przewozu (opakowania, pojemniki przystosowane do przewozu danego asortymentu) i ponosi całkowitą odpowiedzialność za dostawę i jakość dostarczanego towaru. Opakowania, w których jest dostarczana przez wykonawcę żywność, powinny spełniać wymogi sanitarno-higieniczne (pojemniki czyste, odpowiednio zabezpieczone).
8. Dostarczane wyroby:
1) powinny spełniać wymogi Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach zbiorowego żywienia dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz. U. z 2016 r. poz. 1154), w tym spełniać warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, magazynowania, transportu i sprzedaży bezpośredniej;
2) powinny być świeże, pierwszego gatunku, pierwszej klasy, zgodnie z obowiązującymi przepisami;
3) powinny cechować się wysokimi walorami smakowymi;
4) opakowania powinny być oznakowane i zawierać informacje dotyczące m.in.: nazwy i adresu producenta, nazwy dystrybutora, nazwy towaru, jego klasy jakości, daty produkcji, terminu przydatności do spożycia;
5) produkty przetworzone (wędliny i przetwory mięsne) zgodnie z polską normą powinny posiadać etykiety określające nazwę handlową produktu, procentowy skład surowcowy zawartości mięsa w wędlinie, substancje stosowane w produkcji. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamawiania wędlin w formie plasterkowanej i z możliwością próżniowego zapakowania;
6) mięso należy dostarczać w zamkniętych pojemnikach lub opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Do każdego pojemnika winna być dołączona etykieta zawierająca informacje dotyczące m. in: nazwę i adres producenta, nazwę dystrybutora, nazwę towaru, klasę jakości i termin przydatności do spożycia
9. W przypadku dostarczenia przez Wykonawcę towaru wadliwego lub niepełnowartościowego Zamawiający odmówi odbioru towaru, zaś Wykonawca wymieni towar wadliwy lub niepełnowartościowy na towar nie wadliwy / pełnowartościowy i dostarczy - na koszt i ryzyko Wykonawcy - pełnowartościowy towar do 3 godzin od momentu stwierdzenia wady. Jakość towaru ocenia Zamawiający dokonujący odbioru.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15221000-3 - Ryby mrożone

4.5.5.) Wartość części: 22700,00 PLN

Część 11

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych od 25.08.2025 r. do 30.06.2026 r. do Internatu przy Zespole Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Czernichowie, ul. Rynek 11, 32-070 Czernichów.
2. Część /nr zadania/: 11
Nazwa zadania: Dostawa ryb przetworzonych i konserwowanych
Częstotliwość dostawy: 1-3 razy w tygodniu w godz. 06.00-09.00 po złożeniu zamówienia telefonicznego.
3. Ilości asortymentu dla każdego zadania są zawarte w tabelach Formularza ofertowego, stanowiącego załącznik nr 1 do SWZ.
4. Miejsce dostawy: Internat przy Zespole Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Czernichowie, ul. Rynek 11, 32-070 Czernichów.
5. Zamawiający nie będzie dostosowywał terminów dostaw do możliwości logistycznych Wykonawcy.
6. Przedmiot zamówienia winien być dostarczony transportem, spełniającym wymogi ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jedn. Dz. U. z 2023 r. poz. 1448 z późn. zm.).
7. Wykonawca zabezpieczy należycie towar na czas przewozu (opakowania, pojemniki przystosowane do przewozu danego asortymentu) i ponosi całkowitą odpowiedzialność za dostawę i jakość dostarczanego towaru. Opakowania, w których jest dostarczana przez wykonawcę żywność, powinny spełniać wymogi sanitarno-higieniczne (pojemniki czyste, odpowiednio zabezpieczone).
8. Dostarczane wyroby:
1) powinny spełniać wymogi Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach zbiorowego żywienia dzieci i młodzieży w tych jednostkach (Dz. U. z 2016 r. poz. 1154), w tym spełniać warunki sanitarne ich pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, magazynowania, transportu i sprzedaży bezpośredniej;
2) powinny być świeże, pierwszego gatunku, pierwszej klasy, zgodnie z obowiązującymi przepisami;
3) powinny cechować się wysokimi walorami smakowymi;
4) opakowania powinny być oznakowane i zawierać informacje dotyczące m.in.: nazwy i adresu producenta, nazwy dystrybutora, nazwy towaru, jego klasy jakości, daty produkcji, terminu przydatności do spożycia;
5) produkty przetworzone (wędliny i przetwory mięsne) zgodnie z polską normą powinny posiadać etykiety określające nazwę handlową produktu, procentowy skład surowcowy zawartości mięsa w wędlinie, substancje stosowane w produkcji. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamawiania wędlin w formie plasterkowanej i z możliwością próżniowego zapakowania;
6) mięso należy dostarczać w zamkniętych pojemnikach lub opakowaniach dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Do każdego pojemnika winna być dołączona etykieta zawierająca informacje dotyczące m. in: nazwę i adres producenta, nazwę dystrybutora, nazwę towaru, klasę jakości i termin przydatności do spożycia
9. W przypadku dostarczenia przez Wykonawcę towaru wadliwego lub niepełnowartościowego Zamawiający odmówi odbioru towaru, zaś Wykonawca wymieni towar wadliwy lub niepełnowartościowy na towar nie wadliwy / pełnowartościowy i dostarczy - na koszt i ryzyko Wykonawcy - pełnowartościowy towar do 3 godzin od momentu stwierdzenia wady. Jakość towaru ocenia Zamawiający dokonujący odbioru.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15200000-0 - Ryby przetworzone i konserwowane

4.5.5.) Wartość części: 6220,00 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 4

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 4

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 156226,37 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 220780,01 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 156226,37 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Zakłady Produkcji Spożywczej AMBI M. Karkut i Wspólnicy Sp. J.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6262786341

7.3.3) Ulica: Składowa 11

7.3.4) Miejscowość: Bytom

7.3.5) Kod pocztowy: 41-802

7.3.6.) Województwo: śląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-06-04

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 156226,37 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2026-06-30

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 21861,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 30429,95 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 26213,25 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Gobarto S.A.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6991781489

7.3.3) Ulica: Wspólna 70

7.3.4) Miejscowość: Warszawa

7.3.5) Kod pocztowy: 00-687

7.3.6.) Województwo: mazowieckie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-06-12

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 26213,25 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2026-06-30

Część 3

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 23278,50 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 27573,21 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 23278,50 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Gobarto S.A.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6991781489

7.3.3) Ulica: Wspólna 70

7.3.4) Miejscowość: Warszawa

7.3.5) Kod pocztowy: 00-687

7.3.6.) Województwo: mazowieckie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-06-10

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 23278,50 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2026-06-30

Część 4

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 4)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 33360,60 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 34920,90 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 33360,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 4)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Gobarto S.A.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6991781489

7.3.3) Ulica: Wspólna 70

7.3.4) Miejscowość: Warszawa

7.3.5) Kod pocztowy: 00-687

7.3.6.) Województwo: mazowieckie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 4)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-06-10

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 33360,60 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2026-06-30

Część 5

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 5)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 7 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

p. Zamawiający informuje
o unieważnieniu postępowania dla zadania nr 5 Dostawa wędlin ponieważ
Wykonawcy odmówili podpisania umowy.

Część 6

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 6)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 6)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 156376,80 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 185329,62 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 156376,62 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 6)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 8680000752

7.3.3) Ulica: Wygoda 147

7.3.4) Miejscowość: Bochnia

7.3.5) Kod pocztowy: 32-700

7.3.6.) Województwo: małopolskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie

SEKCJA VIII UMOWA (dla części 6)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-06-09

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 156376,60 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2026-06-30

Część 7

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 7)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 7)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 4

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 4

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 18942,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 27720,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 18942,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 7)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Zakłady Produkcji Spożywczej AMBI M. Karkut i Wspólnicy Sp. J.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6262786341

7.3.3) Ulica: Składowa 11

7.3.4) Miejscowość: Bytom

7.3.5) Kod pocztowy: 41-802

7.3.6.) Województwo: śląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 7)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-06-04

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 18942,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2026-06-30

Część 8

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 8)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 8)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 74406,15 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 86312,63 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 74406,15 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 8)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Piekarnia Orlik Andrzej orlik Adam Sp. J.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6770004066

7.3.3) Ulica: Wiejska 5

7.3.4) Miejscowość: Rusocice

7.3.5) Kod pocztowy: 32-071

7.3.6.) Województwo: małopolskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 8)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-06-09

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 74406,15 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2026-06-30

Część 9

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 9)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 9)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 147138,60 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 147138,60 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 147138,60 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 9)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: WIGA Dystrybutor Warzyw i Owoców Wiesław Galos

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 9441544194

7.3.3) Ulica: Ogrodowa 2

7.3.4) Miejscowość: Czernichów

7.3.5) Kod pocztowy: 32-070

7.3.6.) Województwo: małopolskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 9)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-06-03

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 147138,60 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2026-06-30

Część 10

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 10)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 10)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 36098,16 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 41794,73 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 37331,54 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 10)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Zakłady Produkcji Spożywczej AMBI M. Karkut i Wspólnicy Sp. J.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6262786341

7.3.3) Ulica: Składowa 11

7.3.4) Miejscowość: Bytom

7.3.5) Kod pocztowy: 41-802

7.3.6.) Województwo: śląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 10)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-06-23

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 37331,54 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2026-06-30

Część 11

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 11)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 11)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 4

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 4

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 4268,25 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 5712,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 4268,25 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 11)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Zakłady Produkcji Spożywczej AMBI M. Karkut i Wspólnicy Sp. J.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6262786341

7.3.3) Ulica: Składowa 11

7.3.4) Miejscowość: Bytom

7.3.5) Kod pocztowy: 41-802

7.3.6.) Województwo: śląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 11)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-06-04

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 4268,25 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

do 2026-06-30

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.