eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kalisz › Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pracy Twórczej "Pałac Myśliwski w Antoninie" w podziale na 19 części



Ogłoszenie z dnia 2021-11-09


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o zamówieniu
Dostawy
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pracy Twórczej „Pałac Myśliwski w Antoninie” w podziale na 19 części

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: CENTRUM KULTURY I SZTUKI W KALISZU

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000282814

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: ul. Łazienna 6

1.5.2.) Miejscowość: Kalisz

1.5.3.) Kod pocztowy: 62-800

1.5.4.) Województwo: wielkopolskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL416 - Kaliski

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: administracja@ckis.kalisz.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: http://ckis.kalisz.pl/

1.6.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - państwowe i samorządowe instytucje kultury

1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: Rekreacja, kultura i religia

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pracy Twórczej „Pałac Myśliwski w Antoninie” w podziale na 19 części

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-e4f86b5e-3c92-11ec-8c2d-66c2f1230e9c

2.5.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00262372

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2021-11-09

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2021/BZP 00003591/03/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.2 Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pracy Twórczej „Pałac Myśliwski w Antoninie”

2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie

2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną

Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA

3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania

https://ckis-kalisz.ezamawiajacy.pl/

3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: Nie

3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: Tak

3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: https://ckis-kalisz.ezamawiajacy.pl/

3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: Zgodnie z pkt VIII SWZ

3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: Nie

3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy

3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu:

polski

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie

4.1.2.) Numer referencyjny: 03/ZP/2021

4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: Tak

4.1.9.) Liczba części: 19

4.1.10.) Ofertę można składać na wszystkie części

4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: Nie

4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie

4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:

Część 1

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

DRÓB (świeży)
1. Filet z kurczaka kg 220 kalibrowany (szt ok. 150g);
2. Filet z gęsi kg 25 kalibrowany (szt ok. 600g);
3. Filet z indyka kg 20;
4. Indyk tusza kg 85;
5. Kaczka świeża kg 20 świeża patroszona bez podrobów;
6. Kurczak świeży kg 100 świeży;
7. Noga z gęsi kg 25 świeża;
8. Porcje rosołowe z kurczaka kg 140 świeże;
9. Skrzydła z indyka kg 60;
10. Udka z kurczaka kg 15 świeże, kalibrowane (szt ok. 200-250g);
11. Wątróbka drobiowa kg 30;
12. Gęś tusza kg 40;
13. Smalec z gęsi kg 30;
14. Szyje indycze kg 20;
15. Noga z kaczki kg 100 świeża;
16. Porcje rosołowe z indyka kg 100 świeże z szyją;
17. Szponder wołowy kg 20 świeży;
18. Wątróbka indycz kg 10 świeża;
19. Filet z kaczki kg 10 Świeży, kalibrowany (szt ok. 200g);

4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-01-01 do 2022-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 2

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

MIĘSO (świeże)
1. Boczek surowy kg 60;
2. Udziec cielęcy kg 140 kulka;
3. Karkówka b/k kg 48;
4. Mielone kg 20;
5. Polędwica wołowa kg 30;
6. Polędwiczki wieprzowe kg 200;
7. Policzki wołowe kg 10 odbłonione;
8. Schab b/k kg 50;
9. Słonina kg 30;
10. Smalec wieprzowy kg 30;
11. Udziec wieprzowy z kością kg 50 10-12 kg/1szt;
12. Wątroba wieprzowa kg 10;
13. Wołowina extra zrazowa kg 60 bez żył i przerostów szeroka;
14. Prosiak kg 30 ok. 15 kg/1szt;
15. Żeberka wieprzowe kg 10 mięsiste;
16. Kości wędzone od schabu kg 20;
17. Łopatka wieprzowa kg 30;
18. Golonka surowa z kością kg 20 szt ok. 300g;
19. Schab z kością kg 10;
20. Comber jagnięcy kg 8;
21. Kości wieprzowe ze schabu kg 80;
22. Gicz jagnięca kg 8;
23. Szynka myszka kg 20;

4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-01-01 do 2022-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 3

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

LODY
1. "Lody gastronomiczne waniliowe kuweta 3300g/5000 ml" szt 120 lody waniliowe bardzo dobrej jakości , smak wanilii bez obcych posmaków i zapachów;
2. "Lody gastronomiczne czekoladowe kuweta 3300g/5000 ml" szt 25 lody czekoladowe bardzo dobrej jakości , smak czekolady bez obcych posmaków i zapachów;
3. "Lody gastronomiczne śmietankowe z wiśniami i wkręconym sosem wiśniowym kuweta 3300g/5000 ml" szt 10 zawartość śmietany w produkcie min. 16%, zawartość wiśni kandyzowanej min. 12%;
4. "Lody gastronomiczne słodki orzech laskowy kuweta 3300g/5000 ml" szt 18 zawartość śmietany w produkcie min. 20%, zawartość orzecha laskowego w formie pasty min. 4%;
5. "Lody gastronomiczne pistacjowe kuweta 3300g/5000 ml" szt 10 zawartość śmietany w produkcie min. 20%, zawartość pistacji w formie pasty min. 5%;
6. "Lody gastronomiczne o smaku gumy balonowej kuweta 2800g/5000 ml" szt 8 zawartość śmietany w produkcie min. 20%;
7. "Lody gastronomiczne jogurtowe z wkręconym sosem porzeczkowym kuweta 3300g/5000 ml" szt 8 zawartość jogurtu naturalnego w produkcie min. 25%, zawartość śmietany min. 17%, zawartość sosu porzeczkowego min. 12% (czarna porzeczka);
8. "Lody gastronomiczne sorbetowe truskawkowe kuweta 3300g/5000 ml" szt 10 zawartość truskawki w produkcie min. 40%, produkt nie powinien zawierać składników pochodzących z organizmów genetycznie zmodyfikowanych;
9. "Lody gastronomiczne z mango kuweta 3300g/5000 ml" szt 8 zawartość puree z mango min. 20%, produkt nie powinien zawierać składników pochodzących z organizmów genetycznie zmodyfikowanych;
10. "Lody gastronomiczne sorbetowe limonkowe kuweta 3300g/5000 ml" szt 8 lody sorbetowe o smaku limonki bez obcych posmaków i zapachów;
11. Lody rożki szt 100;

4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-01-01 do 2022-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 4

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

DZICZYZNA
1. Mięso drobne z dzika, sarny kg 10;
2. Łopatka z dzika b/kości kg 5;
3. Porcja rosołowa z perliczki kg 30;
4. Przepiórka szt. 50;
5. Schab z dzika b/k kg 80;
6. Udziec z łani/jelenia b/k szt. 3;
7. Udziec z sarny b/k kg 45;
8. Bażant tusza szt. 20;
9. Kuropatwa tusza szt. 10;
10. Skoki z królika kalibrowane 250g-300g kg 12;
11. Perliczka cała patroszona kg 30;
12. Filet z perliczki kg 10;
13. Mięso gulaszowe jeleń/dzik kg 45;
14. Carpaccio z jelenia kg 6;
15. Policzki z dzika kg 10;

4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-01-01 do 2022-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 5

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

OWOCE, WARZYWA (świeże)
1. Ananas szt. 13;
2. Awokado szt. 40;
3. Bakłażan kg 6;
4. Banany kg 25;
5. Bazylia doniczka XXL szt. 100;
6. Borówka amerykańska kg 20;
7. Brokuł świeży szt. 20;
8. Buraki czerwone kg 390;
9. Cebula biała kg 150;
10. Cebula czerwona kg 150;
11. Cukinia kg 40;
12. Cykoria kg 10;
13. Cytryna kg 150;
14. Czosnek kg 15;
15. Dynia kg 60;
16. Fasola ziarno kg 5;
17. Granat świeży szt. 30;
18. Grejfrut kg 5;
19. Gruszka kg 6;
20. Imbir świeży kg 7;
21. Jabłka kg 200;
22. Jagody kg 5;
23. Kalafior szt. 20;
24. Kapusta biała kg 150;
25. Kapusta biała młoda szt. 100;
26. Kapusta czerwona kg 120;
27. Kapusta kiszona kg 30;
28. Kapusta pekińska kg 5;
29. Kapusta włoska kg 5;
30. Kiełki brokułu op. 250 g szt. 20;
31. Kiełki buraczka op. 40 g szt. 150;
32. Kiełki mix op. 250 g szt. 20;
33. Kiełki rzodkiewki op. 250 g szt. 40;
34. Kiwi kg 8;
35. Koperek natka pęczek 500 pęczek 25 g;
36. Limonka kg 8;
37. Maliny 250 g op. szt. 40;
38. Mandarynki kg 15 ;
39. Marchew kg 350 ;
40. Melon szt. 15 ;
41. Mięta cięta 200 g op. szt. 60;
42. Mięta świeża doniczka XXL szt. 200;
43. Ogórek gruntowy kg 30;
44. Ogórek świeży długi szklarniowy kg 120;
45. Ogórki kiszone kg 20;
46. Papryka świeża mix kg 70;
47. Pieczarki świeże kg 60;
48. Pietruszka korzeń kg 100;
49. Pietruszka natka pęczek 240 pęczek 40 g;
50. Pomarańcza kg 60;
51. Pomidory kg 150;
52. Pomidory Chery 250 g op. szt. 70;
53. Pomidory koktajlowe 250 g op. szt. 50;
54. Por kg 90;
55. Roszponka 100 g op. szt. 40;
56. Roszponka 500 g op. szt. 20;
57. Rozmaryn doniczka szt. 15;
58. Rozmaryn świeży cięty 100 g op. szt. 10;
59. Rukola 100 g op. szt. 80;
60. Rukola 500 g op. szt. 25;
61. Rzodkiewka pęczek 100 pęczek 200 g;
62. Sałata dekoracyjna frisse szt. 50;
63. Sałata lodowa szt. 100;
64. Sałata masłowa (zwykła) szt. 50;
65. Sałata rzymska szt. 160;
66. Seler kg 140;
67. Seler naciowy szt. 20;
68. Szczypiorek pęczek 120 pęczek 15 g;
69. Szparagi świeże białe kg 10;
70. Szparagi świeże zielone kg 10;
71. Szpinak świeży 125 g op. szt. 60;
72. Truskawka kg 60;
73. Tymianek cięty 200 g op. szt. 10;
74. Tymianek doniczka szt. 15;
75. Winogrono białe kg 30;
76. Winogrono czerwone kg 30;
77. Ziemniaki kg 900;
78. Bataty kg 20;
79. Topinambur kg 10;
80. Porzeczka czerwona 200g szt. 50;
81. Jarmuż kg 10;
82. Botwinka kg 10;
83. Cebula szalotka kg 8;
84. Cebula dymka kg 3;
85. Koper włoski kg 5;
86. Boczniak świeży kg 30;

4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-01-01 do 2022-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 6

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

CIASTO
1. Babeczki kruche słodkie kg 10;
2. Babeczki kruche wytrawne kg 15;
3. Babka piaskowa kg 3;
4. Beza kg 15;
5. Biszkopt z galaretką i owocami kg 10;
6. Ciastka bankietowe szt. 200;
7. Ciastka kruche kg 30;
8. Ciasto domowe sernik Rosa kg 5;
9. Jabłecznik kg 5;
10. Orzechowiec kg 5;
11. Paj wiśniowy kg 6;
12. Pierniki kg 5;
13. Rolada makowa kg 6;
14. Torcik bezowy kg 5;
15. Tort okolicznościowy kg 80;
16. Mini Deserek szt. 250;

4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-01-01 do 2022-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 7

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

ALKOHOLE
1. Adwokat 0,5 l szt 20;
2. Bailes Cream 0,7 l szt 2;
3. Ballantines 0,5 l szt 4;
4. Ballantines 0,7 l szt 4;
5. Campari Bitter 0,5 l szt 2;
6. CHOPIN 0,7 l szt 20;
7. FINLANDIA 0,7 l szt 10;
8. Gin Seagram's 0,7 l szt 4;
9. Grzaniec 1 l szt 25;
10. Hubertówka 0,5 l szt 8;
11. Jack Daniel's 0,7 l szt 8;
12. Jagermeister 0,5 l szt 4;
13. Johnie Walker Black 0,7 l szt 4;
14. Johnie Walker Red 0,7 l szt 4;
15. Krupnik 0,7 l szt 3;
16. Likier Pasoa 0,5 l szt 2;
17. Malibu Rum 0,7 l szt 4;
18. Martell V.S.O.P. 0,7 l szt 3;
19. Martini Bianco 1 l szt 4;
20. Martini czerwone 1 l szt 4;
21. METAXA 5* 0,7 l szt 4;
22. METAXA 7* 0,7 l szt 4;
23. Napoleon Maxime VS 0,7 l szt 2;
24. Pałacowa 0,5 l szt 30;
25. Rum Bacardi 0,5 l biały szt 5;
26. Stoc'k 84 0,7 l szt 2;
27. Tequila 0,7 l szt 1;
28. Whisky Chivas Regal 0,7 l szt 4;
29. Wino musujące b/alk Pikolo 0,75 l szt 4;
30. Wódka Prawda 0,5 l szt 4;
31. Wyborowa 0,5 l szt 20;
32. Żołądkowa gorzka 0,5 l szt 6;
33. Żubrówka 0,5 l szt 10;
34. Rum do drinków 33,5% 1l szt 7;
35. Żurawinówka 0,5 l szt 4;

4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-01-01 do 2022-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 8

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

PIWO, NAPOJE, SOKI
1. Pepsi 0,2 l szt. 280;
2. Piwo BEZALKOHOLOWE Lech 0,5l szt. 30 butelka szklana;
3. Piwo Heineken 0,5 l szt. 130 butelka szklana;
4. Piwo Lech bezalkoholowe 0,33 l szt. 300 butelka szklana;
5. Piwo Lech Premium 0,33 l szt. 50 butelka szklana;
6. Piwo Lech Premium 0,5 l szt. 200 butelka szklana;
7. Piwo Pilsner 0,5 l szt. 250 butelka szklana;
8. Piwo Redds 0,4 l szt. 60 butelka szklana;
9. Piwo Żywiec 0,5 l szt. 600 butelka szklana;
10. Piwo Żywiec bezalkoholowe 0,33 l szt. 100 butelka szklana;
11. Sok czarna porzeczka 1 l szt. 40 sok 100% bez cukru;
12. Sok grejfrutowy 1 l szt. 40 sok 100% bez cukru;
13. Sok jabłkowy 1 l szt. 200 sok 100% bez cukru;
14. Sok pomarańczowy 1 l szt. 200 sok 100% bez cukru;
15. Sok pomidorowy 0,25 l szt. 80 100% sok, szklana butelka;
16. Woda gazowana / niegazowana 1,5 l szt. 120;
17. Woda niegazowana 5 l szt. 180 butelka plastikowa;
18. Piwo Grolsch 0,45 l szt. 150;
19. Piwo Heineken 0,33l szt. 100;
20. Piwo Budweizer 0,5l szt. 150;
21. Piwo „Król Żyta" szt. 50;
22. Piwo Żywiec 0,33 l szt. 80;

4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-01-01 do 2022-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 9

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

NAPOJE GAZOWANE, NIEGAZOWANE
1. Coca Cola Light 0,25 l szt. 50 butelka szklana;
2. Coca-Cola 0,25 l szt. 700 butelka szklana;
3. Coca-Cola 1 l szt. 20;
4. Fanta 0,25 l szt. 80 butelka szklana;
5. Fanta 1 l szt. 20;
6. Sok czarna porzeczka 0,3 l szt. 100 sok 100%, butelka szklana;
7. Sok grejfrutowy 0,3 l szt. 100 sok 100%, butelka szklana;
8. Sok jabłkowy naturalny 0,3 l szt. 200 sok 100%, butelka szklana;
9. Sok jabłkowy naturalny tłoczony 0,3 l szt. 500 sok 100%, butelka szklana;
10. Sok pomarańczowy 0,3 l szt. 700 sok 100%, butelka szklana;
11. Sprite 0,25 l szt. 170 butelka szklana;
12. Sprite 1 l szt. 10;
13. Tonic Kinley 0,25 l szt. 170 butelka szklana;
14. Tonic Kinley 1 l szt. 20;
15. Woda gazowana / niegazowana 0,33 l szt. 1500 butelka szklana;
16. Woda gazowana 0,5 l szt. 40;
17. Woda niegazowana 0,5 l szt. 40;

4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-01-01 do 2022-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 10

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

RYBY ŚWIEŻE I PRZETWORZONE
1. Filet z karpia kg 8;
2. Filet z łososia kg 50;
3. Karp świeży kg 80 tuszka;
4. Kawior czarny 75 g szt 6;
5. Kawior czerwony 75 g szt 6;
6. Łosoś wędzony 500 g szt 5;
7. Sum świeży kg 30 tuszka;
8. Sum wędzony kg 5 filet;
9. Szczupak świeży kg 5 tuszka;
10. Śledź sol. 4/5 matiasy kg 10 płaty;
11. Tuńczyk 170 g szt 10 kawałki w sosie własnym;
12. Węgorz wędzony kg 5 tuszka;
13. Makrela wędzona kg 8;
14. Krewetki świeże kg 5;
15. Łosoś wędzony 100g szt 20;
16. Jesiotr tusza kg 20;
17. Polędwica z dorsza kg 10 świeża, grube kawałki z dużej ryby;

4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-01-01 do 2022-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 11

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

ARTYKUŁY MLECZARSKIE
1. Jogurt naturalny 1 kg szt 40;
2. Jogurt naturalny 150 g szt. 200;
3. Jogurt naturalny grecki 1 kg szt. 40;
4. Jogurt owocowy 150 g szt. 1300;
5. Margaryna 250 g kg 15;
6. Masło 10 g szt. 4600 zawartość tłuszczu 82%;
7. Masło extra 82% kg 180 zawartość tłuszczu 82%;
8. Mleko 3,2% 1 l l 700 niesłodzone, w kartonach papierowych;
9. Mleko zagęszczone 0,5 l szt 150;
10. Ser biały kg 90 twaróg półtłusty;
11. Ser camembert 120 g kg 15 jakości nie gorszej niż lazur;
12. Ser feta 270 g kg 9 pełnotłusty;
13. Ser mascarpone 250 g kg 8 opakowania pojedyńcze;
14. Ser mozarella biała 125 g kg 8 opakowania pojedyńcze;
15. Ser parmezan kg 12 twardy (nie tarty);
16. Ser plastry 150g szt. 15;
17. Ser pleśniowy 100 g kg 10 z żółtą pleśnią;
18. Ser pleśniowy 100 g kg 10 z niebieską pleśnią;
19. Ser Valbon 200 g szt. 30;
20. Ser żółty I/40% kg 60 ser dobrej jakości z dziurami;
21. Ser Mimmolle kg 20 barwinik: annato, tłuszcz: 28 %;
22. Serki topione mix 180g szt. 60;
23. Śmietana 18% 250 g szt 60 kubki;
24. Śmietana 30% 1 L szt 70;
25. Śmietana 36% 1 L szt 480 kubki, kartony papierowe;
26. Śmietana fix 10 g szt. 100;
27. Śmietana luz 30% opak. pojemnik zamknięty 5 l l 15 pojemnik typu wiaderko;
28. Śmietana w aerozolu szt. 220;
29. Śmietanka do kawy 10g szt. 100;
30. Mleczko kokosowe 0,4 l szt 30;
31. Śmietana 33% 1 L szt 300;
32. Rolada – ser kozi 200g szt 20;
33. Mozarella żółta 200g szt 10 ;
34. Ser Chedar kg 4 ;
35. Ser smażony szt 20;
36. Ser biały ziarnisty szt 50;
37. Kefir 0,25 l szt 50;

4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-01-01 do 2022-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 12

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

WARZYWA I RYBY MROŻONE, OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE
1. Ananas 580 g szt 10;
2. Borowik połówki 2,5 kg szt 15;
3. Borowik kostki 2,5 kg szt 15;
4. Brokuł róża 2,5 kg szt 15 produkt I-klasy jakości;
5. Brukselka 2,5 kg szt 10;
6. Brzoskwinie 850 g szt 15;
7. Dorsz filet b/s kg 8;
8. Fasolka żółta 2,5 kg szt. 4;
9. Frytka prosta gruba 2,5 kg szt 20 9mm, produkt I-klasy jakości;
10. Frytki Wedges grube 2,5 kg szt 40 ćwiartki ze skórą, produkt I-klasy jakości;
11. Frytura 22 l szt. 18;
12. Groszek 2,5 kg szt 12 Produkt I-gatunku;
13. Gruszka w syropie 850 g szt. 8 połówki;
14. Kalafior róża 2,5 kg szt 10 produkt I-klasy jakości;
15. Kapary 720 g szt 20;
16. Koncentrat pomidorowy 200 g szt 35 koncentrat pomidorowy 30% pasteryzowany;
17. Koncentrat pomidorowy 1 l szt 15;
18. Kurki mrożone 2,5 kg szt 25;
19. Malina 2,5 kg szt 120 malina cała,produkt I-klasy jakości;
20. Marchew młoda 2,5 kg mini szt 10 produkt I-klasy jakości;
21. Marchew z groszkiem 2,5 kg szt 5;
22. Miruna filet ze skórą kg 15;
23. Morele suszone kg 4;
24. Ogórki konserwowe 1 kg szt 30;
25. Okoń nilowy filet kg 30;
26. Oliwki czarne 900 g szt 10;
27. Oliwki zielone 900 g szt 8;
28. Papryka konserwowa kg 5;
29. Pieczarki konserwowe 0,8 kg szt 15;
30. Pieczywo czosnkowe (36 szt w kartonie) op 20;
31. Pieporz zielony w zalewie 115 g szt 6;
32. Pstrąg patroszony z głową kg 22;
33. Rodzynki sułtańskie kg 15 produkt I-klasy jakości;
34. Sos cytrynowo-maślany 750g szt. 2;
35. Szparagi mrożone białe kg 8;
36. Szyjki rakowe kg 15;
37. Rydze kapelusze 2,5 kg szt 8;
38. Szparagi mrożone zielone kg 8;
39. Szparagi konserwowe 370 g szt 8;
40. Szpinak mrożony 2,5 kg szt 20;
41. Śliwka Kalifornijska Nałęczowska kg 5;
42. Truskawka 2,5 kg szt 70 truskawka cała;
43. Wiśnie drylowane 2,5 kg szt 3;
44. Włoszczyzna paski 2,5 kg szt. 5;
45. Filet z sandacza mrożony kg 60 bez lodu;
46. Pomidory w puszce 1,5 kg szt 15;
47. Flaki wołowe rosołowe 0,9 kg kg 10 typu abel;
48. Frytki Julienne 2,5 kg szt 15 produkt I-klasy jakości;
49. Frytki do steku „Belgijskie” 1 kg szt 12 gruba do steku, produkt I-klasy jakości;
50. Groszek cukrowy w całości 1 kg szt 5;
51. Kapary jabłkowe 1 l szt 10;
52. Frytki z batatów 2,5kg szt 22;
53. Ciast półfrancuskie mrożone kg 18;
54. Halibut dzwonki kg 10 kalibrowany (szt ok. 200-220g);
55. Flaki wołowe suche, krojone (mrożone) 2,5 kg kg 25;
56. Frytki Croquettes 2,5 kg 15;
57. Bułka bankietowa szt 200;

4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-01-01 do 2022-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 13

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

RÓŻNE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
1. Barszcz czerwony koncentrat 0,33 l szt. 60;
2. Borówka 300 g szt. 30;
3. Budyń bez cukru 35 g szt. 150;
4. Chrzan 180 g szt. 35;
5. Cukier 1 kg kg 250;
6. Cukier puder 500 g op 80;
7. Cukier trzcinowy 100 szt op. op 3;
8. Cukier trzcinowy 1 kg kg 3;
9. Cukier porcjowany 5g kg 30 opakowanie: 1000 szt;
10. Cukier porcjowany 4g kg 30 opakowanie: 1000 szt;
11. Czekolada gorzka 100 g szt. 60 min. 60% kakao;
12. Delikat do drobiu 0,6 kg szt. 4;
13. Delikat do mięs 0,6 kg szt. 6;
14. Delikat grill do mięs 0,6 kg szt. 3;
15. Dżem 280 g szt. 100;
16. Dżem / powidła porcjowane 25 g szt. 1500;
17. Galaretka 75 g szt. 60;
18. Goździki 10 g szt. 20;
19. Grzyby suszone 20 g szt. 200;
20. Jałowiec mielony 200 g szt. 5;
21. Kakao 250 g szt. 2;
22. Kasza jęczmienna 1 kg kg 9;
23. Kasza manna 1 kg kg 3;
24. Ketchup 3000 g op 8;
25. Krakersy solone 180 g szt. 30;
26. Krem balsamiczny 0,5 l l 6;
27. Liść laurowy 200 g szt. 5;
28. Przyprawa do zup magii 1 l szt. 6;
29. Majeranek 0,5 kg szt. 4;
30. Majonez wiadro 3 l szt. 12;
31. Makaron łazanki 250 g szt. 5;
32. Makaron penne 5000 g szt. 12 100% mąki durum;
33. Makaron nitki 250 g szt. 20;
34. Makaron spaghetti 500 g szt. 5 100% mąki durum;
35. Makaron muszelki 500 g szt. 5;
36. Makaron lazagne 500 g szt. 5 100% mąki durum;
37. Makaron domowy 250 g szt. 100;
38. Makaron wstążki tagiatella 1500 g szt. 15 100% mąki durum;
39. Makaron tagiatella z sepią 1500 g szt. 30 100% mąki durum;
40. Makaron kokardki 1500 g szt. 8 100% mąki durum;
41. Masa makowa 850 g kg 3;
42. Mąka tortowa 1 kg kg 250;
43. Mąka ziemniaczana kg 40;
44. Migdały płatki 600 g kg 10;
45. Miód 15 g szt. 1000;
46. Miód pszczeli 1000 g szt. 20;
47. Musztarda Francuska 185 g szt. 15 z gorczycą;
48. Musztarda Stołowa 0,9 kg szt. 15;
49. Musztarda typu Dijon Oryginalna Francuska 215 g szt. 10;
50. Ocet 0,5 l szt. 50;
51. Ocet balsamiczny 0,5 l szt. 15;
52. Ocet winny 0,5 L/jabłkowy szt. 10;
53. Olej 5 l szt. 40;
54. Oliwa z oliwek virgine 1000 ml szt. 15 z pierwszego tłoczenia;
55. Orzech włoski 1 kg szt. 15;
56. Owoce suszone mix 500 g kg 5;
57. Papryka ostra 0,5 kg szt. 3;
58. Papryka słodka 0,5 kg szt. 3;
59. Papryka wędzona proszek 20 g szt. 5;
60. Pasty różne w tubkach szt. 15;
61. Pieprz kolorowy 0,8 kg szt. 4;
62. Pieprz biały mielony 0,5 kg szt. 2;
63. Pieprz czarny ziarnisty 1 kg szt. 3;
64. Pieprz mielony czarny 0,9 kg szt. 8;
65. Pieprz różowy (czerwony) ziarnisty 60 g szt. 30;
66. Pistacje 80 g kg 3;
67. Płatki śniadaniowe 0,6 kg kg 10;
68. Pomidor suszony 280 g kg 15;
69. Primerba bazyliowa 340 g szt. 2;
70. Primerba włoska 340 g szt. 2;
71. Proszek do pieczenia 30 g szt. 250;
72. Cukier waniliowy 30 g szt. 250;
73. Cynamon 100 g szt. 10;
74. Vegeta 1 kg szt. 30;
75. Rurki czekoladowe 200 g szt. 100;
76. Ryż długoziarnisty 1 kg kg 20 opakowanie w kg (nie w torebkach);
77. Ryż paraboliczny 1 kg kg 8 opakowanie w kg (nie w torebkach);
78. Ryż jaśminowy 1 kg kg 8 opakowanie w kg (nie w torebkach);
79. Ryż włoski arborio do risotto 0,5 kg kg 10 opakowanie w kg (nie w torebkach);
80. Sezam 200 g szt. 5;
81. Kucharek 1 kg szt. 40;
82. Syrop malinowy 0,5 l szt. 6;
83. Sok z limonki 0,5 l szt. 5;
84. Sos do deserów czekoladowy 1 l szt. 70;
85. Sos do deserów owocowy 1 l szt. 50;
86. Sos sałatkowo-ogrodowy 0,7 kg szt. 3;
87. Sos serowo-brokułowy 0,9 kg szt. 3;
88. Sos z zielonym pieprzem 0,85 kg szt. 2;
89. Sól 1 kg kg 80;
90. Sól peklowa 1 kg kg 18;
91. Syrop amaretto 0,7 l szt. 4;
92. Syrop waniliowy 0,7 l szt. 4;
93. Syrop mojito 0,7 l szt. 5;
94. Tymianek 300 g szt. 5;
95. Wafelek do lodów szt. 100;
96. Wafle serduszka 1 kg kg 5;
97. Rurki waflowe 1 kg kg 3;
98. Ziele angielskie 500 g szt. 6;
99. Żurawina suszona 1 kg szt. 10;
100. Żelatyna 1 kg szt. 6;
101. Żurawina 314 ml szt. 40;
102. Ażurki czekoladowe 30 g szt. 20;
103. Bazylia 250 g szt. 4;
104. Czereśnie koktajlowe 370 g szt. 10;
105. Czosnek granulowany 0,5 kg szt. 3;
106. Estragon 10 g szt. 10;
107. Fasola "Jaś" kg 8;
108. Kukurydza konserwowa 400 g szt. 20;
109. Kwasek cytrynowy 0.5 kg szt. 4;
110. Oregano 250 g szt. 5;
111. Jałowiec owoc 200 g szt. 10;
112. Pieprz cytrynowy 900 g szt. 2;
113. Pierożki Raviolli 250 g kg 10;
114. Wiórki czekoladowe 100 g szt. 20;
115. Posypka cukiernicza 80 g szt. 15;
116. Przyprawa gyros 0,5 kg szt. 4;
117. Chałwa 250 g szt. 25;
118. Rozmaryn 500 g szt. 5;
119. Słone paluszki 100 g szt. 20;
120. Syrop Grenadina 0,5 l szt. 4;
121. Tabasco 50/60 ml szt. 8;
122. Tortellini 250 g szt. 8;
123. Wiśnie drylowane 720 g szt. 12;
124. Zioła prowansalskie 500 g szt. 4;
125. Chili 20 g szt. 12;
126. Curry 20 g szt. 20;
127. Kasza pęczak 1 kg szt. 10;
128. Kasza gryczana 400 g kg 10;
129. Sól morska w płatkach (biała) kg 4 typu Maldon;
130. Sos z chilli 200 g szt. 6;
131. Cieciorka konserwowa 400 g szt. 8;
132. Primerba rozmarynowa 340 g szt. 2;
133. Sos miodowo-musztardowy 1 l szt. 4;
134. Marynata do drobiu 700 g szt. 4;
135. Marynata do wieprzowiny 750 g szt. 10;
136. Marynata do wołowiny 750 g szt. 3;
137. Primerba czerwona pesto 340 g szt. 2;
138. Peperoni papryczki 1,5 kg szt. 4;
139. Pikantny sos chilli i pomidorowy 1 l szt. 2;
140. Chrzan vasabi zielony 170 g szt. 8;
141. Olej sezamowy 1000 ml szt. 3;
142. Olej truflowy 250 ml szt. 15;
143. Mąka kukurydziana 1 kg kg 10;
144. Gwiazdka anyżu 200 g szt. 15;
145. Nasiona słonecznika łusk. 1 kg szt. 5;
146. Tortilla pszenna op 20 5 szt w opakowaniu;
147. Czereśnie z ogonkami 750 g szt. 2;
148. Jabłka prażone 900 ml szt. 200 nie mus, jabłka w kawałkach;
149. Kawa mielona 0,5 kg kg 15 100% Arabica 0% Robusta;
150. Kawa rozpuszczalna 200 g kg 15 w 100% z ziaren kawy;
151. Kawior czerwony 80 g szt. 5 słoik;
152. Kawior czarny 80 g szt. 5 słoik;
153. Sos sałatkowy Cesar 1 l szt. 36;
154. Sos sojowy 150 ml szt. 30;
155. Soczewica zielona 1 kg kg 10;
156. Imbir mielony 30g szt. 10;
157. Grzyby suszone Mun 50g szt. 10;
158. Kmin ziarno 20g szt. 20;
159. Sos barbecue 1l szt. 6;
160. Gałka muszkatałowa 20g szt. 10;
161. Czarnuszka nasiona 200 g szt. 15;
162. "Panierka do mięs, ryb i warzyw 3 kg" szt. 10 z aromatem papryki;
163. Lubczyk suszony 8 g szt. 35;
164. Drożdże świeże 100g szt. 40;

4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-01-01 do 2022-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 14

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

PIECZYWO
1. Bułka duża szt. 320;
2. Bułka mała 50 g szt. 1500;
3. Bułka tarta kg 27;
4. CHLEB bezglutenowy szt. 10;
5. Chleb ciemny żytni 400g szt. 80;
6. Chleb do żuru szt. 50;
7. Chleb graham szt. 60;
8. Chleb razowy szt. 80;
9. Chleb słonecznikowy szt. 40;
10. Chleb tostowy szt. 20;
11. Chleb typu pumpernikiel kg 6;
12. Chleb wiejski 1,5 kg szt. 20;
13. Chleb wieloziarnisty szt. 40;
14. Chleb zwykły 550 g szt. 700;
15. Chleb zwykły krojony 550 g szt. 100;
16. Chleb żytni szt. 80;
17. Groszek ptysiowy kg 5;
18. Drożdżówka szt. 140;
19. Bułka do hamburgerów szt. 30;
20. Zakwas do żuru l 60;

4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-01-01 do 2022-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 15

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

WINA
1. Wino stołowe (Hiszpania, Włochy, Grecja) białe półsłodkie szt. 10 butelka 0,75 l;
2. Wino stołowe (Hiszpania, Włochy, Grecja) czerwone półsłodkie szt. 10 butelka 0,75 l;
3. Wino stołowe (Włochy, Francja, Hiszpania) białe półwytrawne szt. 52 butelka 0,75 l;
4. Wino stołowe (Włochy, Francja, Hiszpania) czerwone półwytrawne szt. 48 butelka 0,75 l;
5. Wino stołowe (Hiszpania, Włochy) białe wytrawne szt. 14 butelka 0,75 l;
6. Wino stołowe (Hiszpania, Włochy) czerwone wytrawne szt. 8 butelka 0,75 l;
7. Wino szczepu Viura białe wytrawne szt. 6 butelka 0,75 l;
8. Wino szczepu Tempranillo czerwone wytrawne szt. 14 butelka 0,75 l;
9. Riesling wino białe wytrawne szt. 6 butelka 0,75 l;
10. Wino szczepu Sauvignon białe wytrawne szt. 20 butelka 0,75 l;
11. Wino szczepu Cabernet Sauvignon czerwone wytrawne szt. 30 butelka 0,75 l;
12. AOC Bordeaux Francja białe wytrawne szt. 14 butelka 0,75 l;
13. AOC Bordeaux Francja czerwone wytrawne szt. 22 butelka 0,75 l;
14. AOC Cotes Rhone Francja białe wytrawne szt. 8 butelka 0,75 l;
15. AOC Cotes Rhone Francja czerwone wytrawne szt. 24;
16. Wino szczep Chardonnay białe wytrawne szt. 4 butelka 0,75 l;
17. Wino szczepowe Reserva (Australia, Argentyna, Chile) białe wytrawne szt. 18 butelka 0,75 l;
18. Wino szczepowe Reserva (Australia, Argentyna, Chile) białe wytrawne szt. 12 butelka 0,75 l;
19. Wino szczepowe (Hiszpania, Włochy, Chile, Francja) białe półwytrawne szt. 24 butelka 0,75 l;
20. Wino szczepu Shiraz czerwone wytrawne szt. 4 butelka 0,75 l;
21. Wino szczepu Merlot czerwone wytrawne szt. 36 butelka 0,75 l;
22. Wino szczepowe (Hiszpania, Włochy, Chile, Francja) czerwone półwytrawne szt. 24 butelka 0,75 l;
23. Champagne Francja biały wytrawny szt. 4 butelka 0,75 l;
24. Wino musujące (Włochy, Francja, Hiszpania) białe półwytrawne szt. 24 butelka 0,75 l;
25. Wino musujące (Włochy, Francja, Hiszpania) białe wytrawne szt. 18 butelka 0,75 l;
26. Wino białe wytrawne Chabilis (Francja,burgundia) szt. 6 butelka 0,75 l;
27. Wino czerwone wytrawne Chianti Classico ( Toskania) szt. 6 butelka 0,75 l;
28. Wino czerwone wytrawne Chianti Riserva ( Toskania) szt. 6 butelka 0,75 l;
29. Wino musujące białe półsłodkie szt. 6 butelka 0,75 l;

4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-01-01 do 2022-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 16

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

HERBATA
1. "Herbata czarna Cejlońska op. 500 kopert" op 2 każdy woreczek herbaty zapakowany w indywidualnej kopercie, kraj pochodzenia: Sri Lanka, skład: 100% czarna herbata cejlońska, zebrana i zapakowana w Sri Lance (Cejlon);
2. "Herbata czarna z aromatem miodu i imbiru op. 25 kopert" op 3 zawartość: czarna herbata cejlońska, aromat miodu: 3,5%, aromat imbiru: 2,5%, opakowanie: 25 torebek 1g zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.;
3. "Herbata Earl Grey op. 100 kopert" op 2 herbata czarna cejlońska aromatyzowana olejkiem z pomarańczy bergamoty, 100 torebek ekspresowych z zawieszką w indywidualnych kopertach, kraj pochodzenia: Sri Lanka;
4. "Herbata miętowa op. 25 kopert" op 4 herbata czarna cejlońska z aromatem mięty min. 5,7%, 25 torebek ekspresowych 1,5g z zawieszką zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.;
5. "Herbata mango i truskawka op. 25 kopert" op 3 czarna herbata cejlońska z aromatem truskawki i mango, 25 torebek ekspresowych 2g z etykietą zapakowanych w koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.;
6. "Herbata waniliowa op. 25 kopert" op 2 herbata czarna cejlońska z aromatem wanilii, 25 torebek ekspresowych 2g z zawieszką zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.;
7. "Herbata maracuja, granat i wiciokrzew op. 25 kopert" op 4 herbata czarna cejlońska z aromatem maracui, granatu i wiciokrzewu, 25 torebek ekspresowych 2g z zawieszką zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.;
8. "Herbata - mieszanka owocowo-ziołowa z przyprawami op. 25 kopert" op 3 mieszanka owocowo-ziołowa z aromatem malin, pomarańczy, truskawek i cynamonu, 25 torebek ekspresowych 1,5g zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.;
9. "Herbata czarna Cejlońska op. 100 kopert" op 7 skład: 100% czysta cejlońska czarna herbata bez dodatków, kraj pochodzenia: Sri Lanka region Uva, Dimbula, Nuwara Eliya, zebrana i zapakowana w Republice Sri Lanki (Cejlon), 100 torebek ekspresowych 2g z etykietą w indywidualnych kopertach.;
10. "Herbata zielona op. 100 kopert" op 2 naturalna cejlońska zielona herbata, bez dodatków, 100 torebek 1,5g z zawieszką zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.;
11. "Herbata truskawkowa op. 25 kopert" op 3 czarna herbata cejlońska z aromatem truskawki, 25 torebek ekspresowych z etykietą zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.;
12. "Herbata brzoskwiniowa op. 25 kopert" op 2 czarna herbata cejlońska z aromatem brzoskwini, 25 torebek ekspresowych z etykietą zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.;
13. "Herbata czerwona Pu-erh op. 20 kopert" op 2 naturalna czerwona herbata bez dodatków, 20 torebek ekspresowych z zawieszką zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.;
14. "Herbata malinowa op. 25 kopert" op 3 czarna herbata cejlońska z aromatem maliny, 25 torebek ekspresowych 2g z zawieszką zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.;
15. "Herbata czarna porzeczka op. 25 kopert" op 3 czarna herbata cejlońska z aromatem czarnej porzeczki 2,9%, 25 torebek ekspresowych 1,5g z etykietą zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.;
16. "Herbata czarna z aromatem pomarańczy i gruszki op. 25 kopert" op 2 zawartość: czarna herbata cejlońska, aromat pomarańczy: 4%, aromat gruszki: 2%, opakowanie: 25 torebek 2g z etykietą zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka.;
17. "Zielona herbata z kwiatami jaśminu op. 20 kopert" op 3 zawartość: chińska zielona herbata, płatki jaśminu: 1%, opakowanie: 20 stożkowych torebek 2g zapakowanych we folię.;

4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-01-01 do 2022-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 17

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

JAJA
1. Jaja kl. L szt. 6000;
2. Jaja z wolnego wybiegu szt. 1000 jaja z wolnego wybiegu;

4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-01-01 do 2022-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 18

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

WĘDLINY
1. Kabanos wieprzowy kg 6;
2. Kiełbasa biała kg 20 min.80% mięsa;
3. Kiełbasa myśliwska kg 8 min. 80% mięsa;
4. Kiełbasa śląska kg 20 min. 80% mięsa;
5. Parówki wieprzowe cienkie kg 40 pakowane próżniowo po 2 szt, min. 90% mięsa;
6. Szynka gotowana kg 40 min. 90% mięsa szynki;
7. Kaszanka kg 10;
8. Krakowska sucha kg 10;
9. Szynka konserwowa kg 20 min. 80% mięsa, nie mielonka;
10. Szynka z tłuszczykiem kg 30 min. 90% mięsa szynki;
11. Salami z pieprzem kg 10;
12. Kiełbaski śląskie cienkie kg 60;
13. Szynka chorizo kg 4;
14. Półgęsek wędzony kg 8;
15. Kabanosy z gęsi kg 8;
16. Boczek wędzony kg 40;
17. Rama schabu wędzonego kg 25;

4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-01-01 do 2022-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

Część 19

4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

KAWA, CZEKOLADA
1. Kawa w nabojach szt. 200 w nabojach plastikowych dedykowanych do ekspresu do kawy LAVAZZA Espresso point;
2. Kawa ziarnista 1 kg kg 120 70% arabica, 30% robusta;
3. Czekolada gęsta gastronomiczna 1 kg kg 15 gęsta gastronomiczna, min. 30% kakao;

4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie

4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2022-01-01 do 2022-12-31

4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie

4.3.) Kryteria oceny ofert:

4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo

4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny

Kryterium 1

4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena

4.3.6.) Waga: 100

4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie

SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW

5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak

5.2.) Fakultatywne podstawy wykluczenia:

Art. 109 ust. 1 pkt 4

Art. 109 ust. 1 pkt 7

Art. 109 ust. 1 pkt 10

5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: Tak

5.4.) Nazwa i opis warunków udziału w postępowaniu.

nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 108 ust. 1 pkt 1) - 6) oraz art. 109 ust. 1 pkt 4), 7) i 10) ustawy;

5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: Tak

5.7.) Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zgodnie z pkt VI SWZ

5.8.) Wykaz przedmiotowych środków dowodowych:

Zgodnie z pkt III 10 SWZ

5.9.) Zamawiający przewiduje uzupełnienie przedmiotowych środków dowodowych: Nie

SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA

6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: Nie

6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: Nie

6.4.) Zamawiający wymaga wadium: Nie

6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: Nie

6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: Nie

SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY

7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: Nie

7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: Nie

7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: Nie

SEKCJA VIII – PROCEDURA

8.1.) Termin składania ofert: 2021-11-18 10:00

8.2.) Miejsce składania ofert: https://ckiskalisz.ezamawiajacy.pl/

8.3.) Termin otwarcia ofert: 2021-11-18 10:15

8.4.) Termin związania ofertą: 30 dni

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.