Ogłoszenie z dnia 2021-10-07
Powiązane ogłoszenia:
- 2021/BZP 00199445/01 - Ogłoszenie z dnia 2021-10-01
- 2021/BZP 00201600/01 - Modyfikacja z dnia 2021-10-04
- 2021/BZP 00255788/01 - Wynik z dnia 2021-11-03
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Usługi dostarczania posiłków dla pacjentów Milickiego Centrum Medycznego sp. z o.o., w Miliczu
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Nazwa zamawiającego: Milickie Centrum Medyczne Sp. z o. o.
1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 021370427
1.4.) Adres zamawiającego:
1.4.1.) Ulica: Grzybowa 1
1.4.2.) Miejscowość: Milicz
1.4.3.) Kod pocztowy: 56-300
1.4.4.) Województwo: dolnośląskie
1.4.5.) Kraj: Polska
1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL518 - Wrocławski
1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: sz@mcm-milicz.pl
1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.mcm-milicz.pl
1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej - spółka prawa handlowego
1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Zdrowie
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00224287
2.2.) Data ogłoszenia: 2021-10-07
SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA
3.1.) Nazwa zmienianego ogłoszenia:
Ogłoszenie o zamówieniu,3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2021/BZP 00199445/02
3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 02
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia Przed zmianą:
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia Zamawiający zawarł w Załączniku Nr 1 do SWZ Opis przedmiotu zamówienia, ilości dostarczanych posiłków zawiera Załącznik Nr 2 do SWZ Formularz cenowy a warunki realizacji zawiera Załącznik Nr 4 do SWZ wzór umowy stanowiące integralną część SWZ.
Dostarczane posiłki w związku z potrzebą zapewnienia pacjentom MCM sp. z o.o., w Miliczu ciepłych i świeżych posiłków, dwukrotnie w ciągu dnia Zamawiający: Milickie Centrum Medyczne sp. z o.o., w Miliczu zastrzega sobie, że posiłki mają być przygotowywane z zachowaniem zasad dobrej praktyki higienicznej oraz zasad dobrej praktyki produkcyjnej oraz wykonawca ma stosować wdrożone zasady systemu HACCP.
Po zmianie:
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia Zamawiający zawarł w Zmienionym Załączniku Nr 1 do SWZ Opis przedmiotu zamówienia, ilości dostarczanych posiłków zawiera Załącznik Nr 2 do SWZ Formularz cenowy a warunki realizacji zawiera Zmieniony Załącznik Nr 4 do SWZ wzór umowy stanowiące integralną część SWZ.
Dostarczane posiłki w związku z potrzebą zapewnienia pacjentom MCM sp. z o.o., w Miliczu ciepłych i świeżych posiłków, dwukrotnie w ciągu dnia Zamawiający: Milickie Centrum Medyczne sp. z o.o., w Miliczu zastrzega sobie, że posiłki mają być przygotowywane z zachowaniem zasad dobrej praktyki higienicznej oraz zasad dobrej praktyki produkcyjnej oraz wykonawca ma stosować wdrożone zasady systemu HACCP.
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
5.11. Wykaz innych wymaganych oświadczeń lub dokumentów Przed zmianą:
Do oferty Wykonawca załącza:
1) Podpisany kwalifikowanym podpisem elektronicznym, zaufanym podpisem lub podpisem
osobistym. Opis przedmiotu zamówienia – Załącznik Nr 1 do SWZ.
2) Załącznik Nr 2 do SWZ Formularz cenowy wypełnione i podpisane jw.
3) Załącznikiem Nr 3 do SWZ Oświadczenie wykonawcy podpisane jw.
4) Załącznik Nr 5 do SWZ Formularz oferty podpisany jw.
5) Załącznik Nr 6 do SWZ zawierający wykaz kuchni będących w dyspozycji Wykonawcy
wraz z informacją o podstawie dysponowania kuchnią, wykaz środków transportu służących do przewozu żywności będących w dyspozycji Wykonawcy, wykaz osób, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, w szczególności odpowiedzialnych za świadczenie usług, kontrolę jakości, wraz z informacjami na temat ich kwalifikacji zawodowych, doświadczenia i wykształcenia niezbędnych do wykonania zamówienia, a także zakresu wykonywanych przez nie czynności zgodnie z wzorem – stanowiącym załącznik Nr 6 do SWZ.
6) Oświadczenie Wykonawcy stanowiące Załącznik Nr 7 do SWZ potwierdzające, że oferowany
przedmiot zamówienia będzie realizowany zgodnie z przepisami ustawy o Bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 r i przepisami wykonawczymi do tej ustawy oraz że przygotowanie i transport posiłków będzie odbywał się zgodnie z zasadami systemu HACCP.
W toku badania i oceny ofert Zamawiający zastrzega sobie prawo do wezwania Wykonawcy do przedłożenia dodatkowych dokumentów dotyczących przedmiotu zamówienia w celu potwierdzenia, że oferowany asortyment odpowiada warunkom opisanym w SWZ i opisie zawartym w – Załączniku Nr 1 do SWZ.
7) Pełnomocnictwo (jeśli dotyczy):
Wykonawca, który powołuje się na zasoby innych podmiotów, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia oraz spełnienia – w zakresie, w jakim powołuje się na ich zasoby – warunków udziału w postępowaniu, składa także ich oświadczenie, o którym mowa w Załączniku Nr 7 do SWZ dotyczące tych podmiotów i zamieszcza informacje o tych podmiotach w oświadczeniu – Załączniku Nr 3 do SWZ.
Po zmianie:
Do oferty Wykonawca załącza:
1) Podpisany kwalifikowanym podpisem elektronicznym, zaufanym podpisem lub podpisem
osobistym. Opis przedmiotu zamówienia – Zmieniony Załącznik Nr 1 do SWZ.
2) Załącznik Nr 2 do SWZ Formularz cenowy wypełnione i podpisane jw.
3) Załącznikiem Nr 3 do SWZ Oświadczenie wykonawcy podpisane jw.
4) Załącznik Nr 5 do SWZ Formularz oferty podpisany jw.
5) Załącznik Nr 6 do SWZ zawierający wykaz kuchni będących w dyspozycji Wykonawcy
wraz z informacją o podstawie dysponowania kuchnią, wykaz środków transportu służących do przewozu żywności będących w dyspozycji Wykonawcy, wykaz osób, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, w szczególności odpowiedzialnych za świadczenie usług, kontrolę jakości, wraz z informacjami na temat ich kwalifikacji zawodowych, doświadczenia i wykształcenia niezbędnych do wykonania zamówienia, a także zakresu wykonywanych przez nie czynności zgodnie z wzorem – stanowiącym załącznik Nr 6 do SWZ.
6) Oświadczenie Wykonawcy stanowiące Załącznik Nr 7 do SWZ potwierdzające, że oferowany
przedmiot zamówienia będzie realizowany zgodnie z przepisami ustawy o Bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 r i przepisami wykonawczymi do tej ustawy oraz że przygotowanie i transport posiłków będzie odbywał się zgodnie z zasadami systemu HACCP.
W toku badania i oceny ofert Zamawiający zastrzega sobie prawo do wezwania Wykonawcy do przedłożenia dodatkowych dokumentów dotyczących przedmiotu zamówienia w celu potwierdzenia, że oferowany asortyment odpowiada warunkom opisanym w SWZ i opisie zawartym w – Załączniku Nr 1 do SWZ.
7) Pełnomocnictwo (jeśli dotyczy):
Wykonawca, który powołuje się na zasoby innych podmiotów, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia oraz spełnienia – w zakresie, w jakim powołuje się na ich zasoby – warunków udziału w postępowaniu, składa także ich oświadczenie, o którym mowa w Załączniku Nr 7 do SWZ dotyczące tych podmiotów i zamieszcza informacje o tych podmiotach w oświadczeniu – Załączniku Nr 3 do SWZ.
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA VIII - PROCEDURA3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
8.1. Termin składania ofert Przed zmianą:
2021-10-11 11:00
Po zmianie:
2021-10-12 11:00
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
8.3. Termin otwarcia ofert Przed zmianą:
2021-10-11 11:30
Po zmianie:
2021-10-12 11:30
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
8.4. Termin związania ofertą Przed zmianą:
2021-11-09
Po zmianie:
2021-11-10
INNE PRZETARGI Z MILICZA
- Dowóz oraz opieka nad uczniami w czasie przewozu dzieci niepełnosprawnych z terenu gminy Milicz do szkół podstawowych oraz ośrodków edukacyjnych, w okresie: 02.01-26.06.2026 oraz 01.09-31.12.2026 r.
- Zakup i dostawa sprzętu w ramach programu Ochrony Ludności i Obrony Cywilnej na lata 2025 - 2026
- REMONT ISTNIEJĄCYCH NAWIERZCHNI JEZDNI I CHODNIKÓW NA DROGACH GMINNYCH
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki Internatu Technikum Leśnego w Miliczu
więcej: przetargi w Miliczu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługa cateringowa zbiorowego żywienia dzieci uczęszczających do Gminnego Żłobka "Wesoła Ciuchcia" w Karczewie
- Świadczenie usług cateringowych w siedzibach Biura Rzecznika Finansowego i innych wyznaczonych miejscach - w podziale na 5 części
- Prowadzenie stołówki szkolnej wraz z przygotowaniem , dowiezieniem i wydaniem posiłków w placówkach oświatowych na terenie Gminy Świętajno w 2026 r.
- Usługi cateringowe podczas 9 edycji Śląskiego Festiwalu Nauki
- Przygotowanie i dostarczenie obiadów do Dziennych Domów Pomocy Społecznej mieszczących się w Warszawie przy ul. Paca 42 i ul. Walecznych 59
- Usługa cateringowa i wynajem sali konferencyjnej na organizację spotkania roboczego dla 120 osób
więcej: Usługi dostarczania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





