Ogłoszenie z dnia 2021-10-04
Powiązane ogłoszenia:
- 2021/BZP 00156455/01 - Ogłoszenie z dnia 2021-08-23
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawa mięsa i wędlin dla Domu Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: Dom Pomocy Społecznej
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000304680
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Lipowa 1
1.5.2.) Miejscowość: Nowa Wieś Ełcka
1.5.3.) Kod pocztowy: 19-321
1.5.4.) Województwo: warmińsko-mazurskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL623 - Ełcki
1.5.7.) Numer telefonu: 87 6197770
1.5.8.) Numer faksu: 87 6197490
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zp@dpsnwe.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.dpsnwe.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
www.dpsnwe.pl1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Zdrowie
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawa mięsa i wędlin dla Domu Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-f6932e42-03d9-11ec-b885-f28f91688073
2.5.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00200302
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2021-10-04
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2021/BZP 00005978/04/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.1 Dostawa mięsa i wędlin
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00156455/01
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: TP/DPSNWE/17/2021
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 99495,95 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1 Baleron wysokogatunkowy (mający w składzie minimum 90% surowego karczku) 35 kg
2 Blok mięsny drobiowy. Produkt drobno rozdrobniony, parzony (mięso z kurczaka minimum 73%) 20 kg
3 Boczek pieczony, podpiekany (boczek wieprzowy minimum 79%) 25 kg
4 Boczek wędzony parzony (boczek wieprzowy minimum 85% ) 150 kg
5 Boczek surowy bez żeberek 120 kg
6 Boczek-rolada wysokogatunkowa (mająca w składzie minimum 85% boczku wieprzowego) 25 kg
7 Ćwiartka z kurczaka 500 kg
8 Filet z kurczaka surowy (vacum) 220 kg
9 Filet z indyka surowy (vacum) 40 kg
10 Filet drobiowy, parzony (grubo rozdrobniony, mający w składzie minimum 66% mięsa z fileta drobiowego surowego) 40 kg
11 Filet z indyka wędzony (mająca w składzie minimum 70% surowego fileta z indyka ) 40 kg
12 Flak wołowy krojony gotowany (hermetycznie zamknięty w opakowaniach od 1k wzwyż) 130 kg
13 Galareta z mięsem wieprzowym (minimum 50% mięsa) 10 kg
14 Galareta z mięsem drobiowym (minimum 50% mięsa) 10 kg
15 Golonka prasowana, parzona, w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa wieprzowego) 60 kg
16 Golonka wieprzowa surowa z/k tylnia 60 kg
17 Indyk w galarecie z warzywami 120 kg
18 Kurczak w galarecie z warzywami 120 kg
19 Kabanos wieprzowo-drobiowy o średnicy 1cm i małym stopniu wysuszenia (mający w skłądzie na 100g gotowego produktu minimum 60g mięsa wieprzowego i 50g mięsa drobiowego) 40 kg
20 Karczek wieprzowy b/k (vacum) 250 kg
21 Kaszanka pieczona (mająca w składzie minimum 50% mięsa wieprzowego, w tym tłuszcz wieprzowy co najmniej 14%, kasza jęczmienna 12%, cebula smażona oraz przyprawy ) 105 kg
22 Kiełbasa biała surowa wysokogatunkowa (90% mięsa) 150 kg
23 Kiełbasa śląska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 70 kg
24 Kiełbasa krakowska sucha wieprzowa (mająca w składzie minimum 87% mięsa) 150 kg
25 Kiełbasa krakowska parzona (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 70 kg
26 Kiełbasa podwawelska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie min. 80% mięsa) 70 kg
27 Kiełbasa toruńska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 70 kg
28 Kiełbasa palcówka wędzona (mająca w składzie minimum 87% mięsa) 50 kg
29 Kiełbasa parówkowa, drobno rozdrobniona, wędzona (mająca w składzie minimum 35% mięsa wieprzowego) 120 kg
30 Kiełbasa piwna, średnio rozdrobniona, wieprzowa, wędzona (mająca w składzie minimum 64% mięsa wieprzowego) 20 kg
31 Kiełbasa szynkowa drobiowo-wieprzowa, grubo rozdrobniona, parzona (mająca w składzie minimum 53% mięsa) 50 kg
32 Kiełbasa żywiecka wieprzowa, średnio rozdrobniona, podsuszana, podwędzana (100g gotowego wyrobu wyprodukowane ze 125g mięsa wieprzowego) 120 kg
33 Kiełbasa cienka drobiowa, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 93% mięsa z piersi kurczaka) 100 kg
34 Kiszka ziemniaczana, wyrób garmażeryjny (mająca w składzie 75% ziemniaków, tłuszcz wieprzowy, mąkę pszenną, cebulę, sól i przyprawy) 150 kg
35 Konserwa mięsna 300g (mająca w składzie minimum 85% mięsa) 700 szt
36 Kości karkowe 160 kg
37 Kości schabowe 160 kg
38 Kurczak cały świeży 180 kg
39 Kurczak gotowany, grubo rozdrobniony (mający w składzie minimum 87% mięsa z piersi kurczaka) 40 kg
40 Łopatka wieprzowa b/k (vacum) 520 kg
41 Mortadela z warzywami, pieczarkami, serem 50 kg
42 Mielonka wieprzowa w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 70 kg
43 Mięso drobne indycze (vacum) 30 kg
44 Nogi wieprzowe 180 kg
45 Ogonówka wędzona, wieprzowa (mająca w składzie min. 80% mięsa wieprzowego) 60 kg
46 Ozory wieprzowe 65 kg
47 Parówki cienkie z dodatkiem cielęciny; produkt homogenizowany, wieprzowo-drobiowo-cielęcy (mający w składzie minimum 66% mięsa wieprzowego, mięso z kurczaka 4%, cielęcina 4%) 100 kg
48 Parówki z szynki (mająca w składzie minimum 90% szynki wieprzowej) 100 kg
49 Pasztet z indykiem, z dodatkiem wieprzowiny, pieczony (mający w składzie minimum 48% mięsa z indyka, mięso wieprzowe 4%, tłuszcz wieprzowy 12%) 80 kg
50 Pasztet drobiowy z dodatkiem wieprzowiny (mający w składzie minimum 52% mięsa z kurczaka, mięso wieprzowe 7%) 80 kg
51 Pasztetowa w osłonce foliowej (mająca w składzie minimum 45% mięsa) 90 kg
52 Pasztetowa we flaku (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 90 kg
53 Pasztet drobiowy, drobiowo-wieprzowy w konserwie, w słoiku (300g) 500 szt
54 Podgardle surowe bez skóry 80 kg
55 Podudzie z kurczaka surowe 350 kg
56 Podudzie wędzone z kurczaka (vacum) 200 kg
57 Porcje rosołowe 930 kg
58 Polędwica sopocka wieprzowa (mająca w składzie minimum 64% mięsa) 90 kg
59 Polędwica drobiowa (mająca w składzie minimum 43% mięsa) 60 kg
60 Pieczeń rzymska wieprzowa, pieczona (mająca w składzie minimum 62% mięsa wieprzowego)) 50 kg
61 Rolada z kurczaka (mająca w składzie minimum 40% mięsa) 80 kg
62 Salami, kiełbasa drobno rozdrobniona, suszona (do wyprodukowania 100g gotowego wyrobu zużyto minimum 54g mięsa wieprzowego i 14g mięsa wołowego) 60 kg
63 Salceson wieprzowo-drobiowy, parzony (mięso z głów wieprzowych minimu 58%, mięso drobiowe mechanicznie oddzielone minimum 10%) 80 kg
64 Schab pieczony, produkt wysokodajny, wieprzowy (mająca w składzie minimum 65% surowego schabu) 120 kg
65 Schab w przyprawach; produkt wędzony, parzony (mający w składzie minimum 60% surowego schabu) 70 kg
66 Schab wp surowy b/k (vacum) 250 kg
67 Schab wędzony wysokogatunkowy (mająca w składzie minimum 90% mięsa) 100 kg
68 Serdelki wieprzowe 100 kg
69 Słonina surowa bez skóry 60 kg
70 Szynka wieprzowa wędzona,parzona, pieczona (mająca w składzie min. 99% mięsa) 90 kg
71 Szynka wieprzowa gotowana, wysokodajna (mająca w składzie min. 65% mięsa) 90 kg
72 Szynka wieprzowa tradycyjna, wędzona, wysokodajna (mająca w składzie minimum 97% mięsa) 70 kg
73 Szynka drobiowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 40 kg
74 Szynka wieprzowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 50 kg
75 Szynka wp surowa b/k (vacum) 360 kg
76 Udziec z indyka surowy z/k i skórą (vacum) 80 kg
77 Udziec z kurczaka surowy 80 kg
78 Udziec wołowy b/k (vacum) 100 kg
79 Wątróbka drobiowa 105 kg
80 Żołądki z indyka (vacum) 120 kg
4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 99357,30 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 128448,60 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 99357,30 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: ALBA S.J. Podlaskie Centrum Mięsne, Żuraw i Gryko, ul. Bitwy Białostockiej 2D, 15-103 Białystok, Filia 4 Ełk
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5421671007
7.3.3) Ulica: Łukasiewicza 3
7.3.4) Miejscowość: Ełk
7.3.5) Kod pocztowy: 19-300
7.3.6.) Województwo: warmińsko-mazurskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-09-16
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 99357,30 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2021-12-31INNE PRZETARGI NOWA WIEŚ EŁCKA
- Całodobowa, stała ochrona fizyczna mienia i konwojowanie wartości pieniężnych dla Domu Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej
- Odbiór i transport odpadów z posesji Domu Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej przy ul. Lipowej 1
- Usługi konserwacyjne, utrzymanie porządku i czystości na nieruchomości zabudowanej położonej w Nowej Wsi Ełckiej przy ul. Lipowej 1"
więcej: przetargi NOWA WIEŚ EŁCKA »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa środków spożywczych na potrzeby żywienia zbiorowego dzieci w Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Otmicach w roku 2026
- Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych do Internatu ZSTW w Trzcianie na rok 2026
- "Zakup i sukcesywna dostawa artykułów na stołówkę dla Publicznego Przedszkola w Czudcu w 2026 roku"
- Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych: część A - mięso, konserwy i przetwory z mięsa; część B - drób i podroby drobiowe
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 1 i nr 2 w Lidzbarku od 1 stycznia 2026 do 31 grudnia 2026 r.
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola Miejskiego w Lidzbarku na rok 2026
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





