eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Siedlce › Świadczenie usług gastronomicznych podczas IX Międzynarodowego Kongresu Inkluzji Społecznej w dniach 23 - 24 maja 2022 r.



Ogłoszenie z dnia 2022-05-05


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Usługi
Świadczenie usług gastronomicznych podczas IX Międzynarodowego Kongresu Inkluzji Społecznej w dniach 23 - 24 maja 2022 r.

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000001471

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Konarskiego 2

1.5.2.) Miejscowość: Siedlce

1.5.3.) Kod pocztowy: 08-110

1.5.4.) Województwo: mazowieckie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL925 - Siedlecki

1.5.7.) Numer telefonu: 256431976

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: klaudia.krawczyk-styrna@uph.edu.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.uph.edu.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://uph-edu.logintrade.net/

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - uczelnia publiczna

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Tak

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Świadczenie usług gastronomicznych podczas IX Międzynarodowego Kongresu Inkluzji Społecznej w dniach 23 - 24 maja 2022 r.

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-e54ab812-bbd5-11ec-b879-9a86e5ac3946

2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00146317

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2022-05-05

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2022/BZP 00021169/05/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.3.8 Świadczenie usług gastronomicznych podczas IX Międzynarodowego Kongresu Inkluzji Społecznej w dniach 23 - 24 maja 2022 r.

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00123114/01

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: DZP.290.11.2022

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.4.) Rodzaj zamówienia: Usługi

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Przedmiot zamówienia obejmuje usługę gastronomiczną, która polega na przygotowaniu
i podaniu 30 obiadów i 30 kolacji (obiad i kolacja w pierwszym dniu konferencji) w trakcje trwania 2-dniowej Konferencji. Podczas trwania całej konferencji (2 dni) Wykonawca zapewni napoje gorące i zimne (kawa, herbata, woda), ciastka kruche w postaci stołu szwedzkiego.
Wykonawca zapewni w trakcje usługi:
a) obiad: salę do spożywania posiłku, zastawę z serwetkami, stoliki i krzesła, miejsce obiadu
w odległości nie większej niż 300 m. od miejsca obrad konferencyjnych ze względu
na uwarunkowania logistyczne związane z odbywającym się przedsięwzięciem.
b) kolacja: salę do spożywania posiłku, zastawę, oraz serwis kelnerski podczas kolacji,
w odległości nie większej niż 1 km. od miejsca obrad konferencyjnych, w atrakcyjnym budynku np. z historycznymi wnętrzami, w otoczeniu zieleni, parku, itp.
Posiłki powinny być świeże, ciepłe, poddane o ustalonych godzinach.
2. Posiłek (dla 30 osób) będzie się składać z:
Obiad: 2-daniowy (bez obsługi kelnerskiej):
a) danie: zupa (pomidorowa/rosół z makaronem/zupa krem z warzyw sezonowych) - 250 ml;
b) danie: danie mięsne (kotlet schabowy/kotlet mielony/pierś z kurczaka) z ziemniakami (ryżem/makaronem/kaszą) i zestawem surówek, napój / danie bezmięsne (ryba/owoce morza/danie warzywne) – do wyboru;
c) deser (ciasto);
d) napoje gorące i zimne (kawa, herbata, woda), ciastka kruche (w dostępie ciągłym podczas trwania 2 dni konferencji).
Kolacja serwowana do stolików:
a) przystawka (na stołach): Sałatka pecorino z figami i boczkiem, półmisek wędlin/rolad, pieczywo;
b) Zupa krem z pomidorów i czerwonej papryki z dodatkiem sera koziego/bulion z lubczykiem
i zatopionymi kołdunami;
b) Piersi kacze w sosie tymiankowym podane na puree ziemniaczanym z buraczkami na ciepło/Łosoś duszony w świeżych pomidorach i oliwkach podany z dzikim ryżem;
c) Deser: Crumble z jabłek pod kruszonką podane z kulka lodów waniliowych;
d) Kawa, herbata, napoje zimne(woda/ coca-cola/ sok/ sprite).

4.5.3.) Główny kod CPV: 55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 8100 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 8100 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 8100 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PANDEROSA s. c. Inga Ewa Myszka Marcin Myszka

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON: 711692298

7.3.3) Ulica: Garwolińska 53

7.3.4) Miejscowość: Siedlce

7.3.5) Kod pocztowy: 08-110

7.3.6.) Województwo: mazowieckie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-04-29

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 8100 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2022-05-23 do 2022-05-24

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.