Ogłoszenie z dnia 2025-03-13
Powiązane ogłoszenia:
- 2025/BZP 00182295/01 - Wynik z dnia 2025-04-09
Ogłoszenie o zamówieniu
Dostawy
Dostawa artykułów spożywczych
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego
1.2.) Nazwa zamawiającego: Zamojski Szpital Niepubliczny Sp. z o.o.
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 951217536
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: ul. Peowiaków 1
1.5.2.) Miejscowość: Zamość
1.5.3.) Kod pocztowy: 22-400
1.5.4.) Województwo: lubelskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL812 - Chełmsko-zamojski
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: przetargi@szpital.com.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital.com.pl
1.6.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - związki podmiotów, o których mowa w art. 4 pkt 1 lub 2 ustawy lub podmiotów, o których mowa w art. 4 pkt. 3 ustawy
1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: Zdrowie
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawa artykułów spożywczych
2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-fb9b2442-80d2-4935-b6b1-d18331643c1a
2.5.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00145028
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2025-03-13
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Nie
2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie
2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną
Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA
3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania
https://zamojskiszpital.ezamawiajacy.pl/pn/zamojskiszpital/demand/200056/notice/public/details3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: Nie
3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: Tak
3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: https://zamojskiszpital.ezamawiajacy.pl/pn/zamojskiszpital/demand/200056/notice/public/details
3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: zgodnie z SWZ
3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: Nie
3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy
3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu:
polski
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Informacje ogólne odnoszące się do przedmiotu zamówienia.
4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie
4.1.2.) Numer referencyjny: 4/TP/2025
4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: Tak
4.1.9.) Liczba części: 7
4.1.10.) Ofertę można składać na wszystkie części
4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: Nie
4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie
4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:
Część 1
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Mleko - folia 2 % a` 1 litr litr 38 000
Śmietana 18 % homogenizowana a' 1 l litr 3 500
Ser twaróg półtłusty kg 4 500
Ser topiony a 100g szt. 6 000
Ser żółty kg 200
Masło extra (min.82 %tłuszczu) kg. 1 900
Kefir naturalny a` 200 g szt. 8 000
Jogurt owocowy a` 150g szt. 1 000
Margaryna zwykła a' 250g szt. 2 600
Serek homogenizowany waniliowy a' 150g szt. 800
Ser favita sałatkowo-kanapkowy tłusty a' 270g szt. 250
Jogurt naturalny 180g szt. 4 800
Serek naturalny 150g szt. 4 600
4.2.6.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 2
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Kiełbasa szynkowa kg 900
Kiełbasa mortadela kg 200
Kiełbasa parówkowa kg 100
Kiełbasa zwyczajna kg 100
Szynka drobiowa kg 1 300
Parówki wieprzowe w folii kg 550
Smalec wieprzowy kg 600
Szynka wieprzowa kg 50
Boczek wędzony kg 20
Kiełbasa łopatkowa kg 50
Mielonka tyrolska kg 400
Kiełbasa krakowska kg 300
Kiełbasa podwawelska kg 50
Szynka konserwowa wieprzowa kg 500
Polędwica drobiowa z warzywami kg 500
Parówki z indyka kg 200
Pieczeń cielęca kg 50
Pieczeń wołowa kg 50
4.2.6.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 3
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Schab bez kości wieprzowy klasa I kg 400
Łopatka wieprzowa bez kości klasa I kg 4 000
Żeberka wieprzowe (paski extra) klasa I z powłoką mięsa od 1cm do 1,5 cm) kg 700
Ozory wieprzowe (świeże, nie krojone) kg 550
Płuca wieprzowe, czyste bez żył kg 600
Wątroba wieprzowa kg 160
Słonina bez skóry kg 800
Karczek wieprzowy bez kości klasa I kg 20
Kości wieprzowe schabowo-karczkowe kg 800
4.2.6.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 4
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Kurczak świeży patroszony kg 900
Filet z kurczaka(piersi)świeży bez skóry kg 2 100
Udko świeże z kurczaka kg 2 000
4.2.6.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 5
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Barszcz czerwony koncentrat a` 0,33 l szt 10
Budyń śmietankowy, waniliowy z/c 60g szt 700
Chrzan tarty a` 290g szt 400
Cukier puder kg 10
Cukier wanilinowy a` 32g szt 1 500
Cynamon mielony 15g szt 20
Kawa Nescafe Gold rozp. 200g czerwona szt 5
Dżem brzoskwiniowy lub truskawkowy a` 280g szt 600
Fasola czerwona konserwowa a` 380g szt 200
Galaretka (cytrynowa,pomarańczowa) 90 g szt 150
Groszek zielony konserwowy a` 400g szt 500
Herbata Lipton exp. 100 x 2g op 15
Herbata granulowana a` 100g szt 1 500
Kakao a` 200g szt 150
Kasza gryczana kg 1 300
Kasza jęczmienna kg 900
Kasza manna kg 700
Ketchup (pikantny) a` 1 kg kg 50
Kawa Nescafe Gold rozp. 200g żółta szt 10
Kawa Tchibo Family mielona 500g szt 45
Kawa zbożowa a' 500g szt 600
Kisiel (cytrynowy,pomarańczowy) z/c 77g szt 1 200
Koncentrat pomidorowy a` 1 kg szt 850
Kukurydza konserwowa a` 400g szt 600
Kwasek cytrynowy a` 20g szt 1 600
Liść laurowy a` 1kg kg 3
Majeranek suszony kg 4
Majonez a` 5kg szt 90
Makaron nitka jajeczny kg 400
Makaron kolanko jajeczny kg 2 200
Mąka ziemniaczana kg 60
Musztarda stołowa a 180g szt 4
Ocet a` 0,5l szt 800
Ogórki konserwowe 1 kg szt 60
Oliwki konserwowe czarne kg 40
Pasztet drobiowy podlaski a' 195g szt 5 500
Pieczywo bezglutenowe a' 100g szt 20
Pieprz naturalny a` 20g szt 2 000
Pieprz ziołowy a` 20g szt 1 500
Płatki jęczmienne błyskawiczne kg 320
Płatki owsiane kg 450
Proszek do pieczenia 30g szt 30
Przyprawa do kurczaka kg 30
Przyprawa do ryb kg 15
Przyprawa do zup a' 1 kg ( drobno mielona) kg 430
Przyprawa do zup w płynie a 1 l szt 400
Rodzynki 100 g szt 6
Ryż kg 2500
Soda oczyszczona 60g szt 50
Sos czosnkowy majonezowy a` 1 kg szt 15
Sos ogrodowy do sałatek a' 700g szt 150
Sos sałatkowy grecki a' 9 g szt 500
Sól kuchenna a` 1kg kg 1500
Ziele angielskie kg 10
Żelatyna spożywcza a` 50g szt 250
Miód pszczeli 25g. szt. 6000
Mus jabłkowy bez cukru 100g. szt 12 000
Przyprawa do gulaszu 1 kg. szt 18
Aromat do ciasta cytrynowy 9 ml szt 200
Sok jabłkowy 200 ml szt. 6000
Sok pomarańczowy 200 ml szt. 6000
4.2.6.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 6
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Cukier kryształ kg 4 500
4.2.6.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 7
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Olej uniwersalny rzepakowy litr 2 200
4.2.6.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW
5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak
5.2.) Fakultatywne podstawy wykluczenia:
Art. 109 ust. 1 pkt 4
5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: Nie
5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: Tak
SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA
6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: Nie
6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: Nie
6.4.) Zamawiający wymaga wadium: Nie
6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: Nie
6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: Nie
SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY
7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: Nie
7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: Tak
7.4.) Rodzaj i zakres zmian umowy oraz warunki ich wprowadzenia:
zgodnie z projektem umowy- zał. nr 4.7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: Nie
SEKCJA VIII – PROCEDURA
8.1.) Termin składania ofert: 2025-03-21 12:00
8.2.) Miejsce składania ofert: https://zamojskiszpital.ezamawiajacy.pl/pn/zamojskiszpital/demand/200056/notice/public/details
8.3.) Termin otwarcia ofert: 2025-03-21 12:15
8.4.) Termin związania ofertą: do 2025-04-19
INNE PRZETARGI Z ZAMOŚCIA
- Przebudowa i doposażenie istniejącego placu zabaw przy Żłobku Miejskim w Zamościu przy ul. Kamiennej 4
- "ZAKUP ZESTAWU NARZĘDZI HYDRAULICZNYCH" DLA KOMENDY MIEJSKIEJ PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W ZAMOŚCIU.
- Remont nawierzchni placu w kompleksie wojskowym przy ul. Lubelskiej 168 w Chełmie.
- Świadczenie usług przeglądów okresowych aparatury medycznej
- Dostawa aparatury okulistycznej.
- Opracowanie dokumentacji projektowej i kosztorysowej budowy ulicy Myśliwskiej w Zamościu
więcej: przetargi w Zamościu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 6 w Białymstoku
- Dostawa artykułów spożywczych różnych asortymentów na potrzeby Zakładu Karnego w Raciborzu z podziałem na 7 części
- Dostawa artykułów żywnościowych dla szkół podstawowych i przedszkoli na terenie miasta Maków Mazowiecki
- "Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im. Kazimierza Górskiego w Wierzbicy"
- Sukcesywna dostawa produktów spożywczych na potrzeby Specjalnego Ośrodka Szkolno Wychowawczego im. Jana Pawła II w Jaworznie od września do grudnia 2025
- Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Zespołu Placówek Edukacyjno - Terapeutycznych w Bobrowie w okresie od 1 września 2025 roku do 31 grudnia 2025 roku
więcej: Różne produkty spożywcze »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.