eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Zawiercie › "ZAKUP WRAZ ZDOSTAWĄ ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO MIEJSKIEGO OŚRODKA POMOCY SPOŁECZNEJ W ZAWIERCIU W PODZIALE NA 7 PAKIETÓW".



Ogłoszenie z dnia 2023-02-23


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
„ZAKUP WRAZ ZDOSTAWĄ ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO MIEJSKIEGO OŚRODKA POMOCY SPOŁECZNEJ W ZAWIERCIU W PODZIALE NA 7 PAKIETÓW”.

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Zawierciu

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 003462043

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Piłsudskiego 47

1.5.2.) Miejscowość: Zawiercie

1.5.3.) Kod pocztowy: 42-400

1.5.4.) Województwo: śląskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL22B - Sosnowiecki

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: mops@mopszawiercie.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.mopszawiercie.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://mops-zawiercie.logintrade.net/rejestracja/ustawowe.html

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Ochrona socjalna

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

„ZAKUP WRAZ ZDOSTAWĄ ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO MIEJSKIEGO OŚRODKA POMOCY SPOŁECZNEJ W ZAWIERCIU W PODZIALE NA 7 PAKIETÓW”.

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-2b71cb6b-751e-11ed-b4ea-f64d350121d2

2.5.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00107105

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2023-02-23

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2022/BZP 00035573/01/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.3 dostawa artykułów żywnościowych w podziale na pakiety

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00479484

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: PN/MOPS/6/2022

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak

4.3.) Łączna wartość poszczególnych części zamówienia: 197810,50 PLN

4.3.1) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 126083,56 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

PAKIET I: mięso i jego przetwory:
1 Antrykot, mięso z/k gat. I kg 136;
2 Baleron wieprzowy gotowany, wędzonka przygotowana z peklowanych karczków wieprzowych. Produkt soczysty o delikatnie wyczuwalnym bukiecie przypraw i wędzenia. kg 7
3 Boczek surowy b/k kg 15;
4 Filet z piersi kurczaka b/k kg 135;
5 Flaki wołowe cięte parzone –pakowane od 0,5kg-do 1kg garmażeryjne. kg 15;
6 Mięso gulaszowe wieprzowe chude gat. I kg 15;
7 Kabanosy wieprzowo-drobiowe. kg 20;
8 Karczek z/k gat. I kg 150;
9 Kaszanka jęczmienna –w naturalnej osłonie -wyprodukowana z głów wieprzowych, mięsa wieprzowego, kaszy jęczmiennej, krwi. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw. kg 20;
10 Kiełbasa szynkowa wieprzowa zawartość tłuszczu nie więcej niż 8g/100g produktu ,grubo rozdrobniona wyprodukowana z mięsa wieprzowego peklowanego ,na przekroju widoczne duże kawałki mięsa. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw. kg 25;
11 Kiełbasa śląska zawartość wsadu mięsnego nie mniej niż 73%,zawartość tłuszczu nie więcej niż 15g/100g produktu Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw kg 450;
12 Kiełbasa toruńska zawartość wsadu mięsnego nie mniej niż 70%,zawartość tłuszczu nie więcej niż 30g/100g produktu Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw.
kg 450;
13 Nogi wieprzowe kg 5;
14 Kiełbasa żywiecka średnio rozdrobniona ,wyprodukowana z peklowanego mięsa wieprzowego nadziewana w osłonki sztuczne .Kiełbasa wędzona ,parzona chłodzona ,podsuszana. Charakterystyczny dla asortymentu wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw kg 15;
15 Konserwa turystyczna 300 g mięso z kurcząt min. 29%, surowce wieprzowe min. 23%, przyprawy kg 180;
16 Konserwa – Gulasz angielski 300g , mięso wieprzowe min. 92% , skórki wieprzowe , przyprawy. kg 70;
17 Kiełbasa krakowska drobiowa średnio rozdrobniona, wyprodukowana z mięsa drobiowego, nadziewana w osłonki sztuczne. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw. kg 18
18 Kurczak kg 60
19 Łopatka z/k (bez skóry) gat. I kg 120
20 Parówki śląskie wyprodukowane z mięsa wieprzowego min. 30% mięsa wołowego min.10% oraz tłuszczu wieprzowego surowce rozdrobnione z dodatkiem gotowej mieszanki przyprawowej. Parówki podwędzane a następnie parzone. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw. kg 35;
21 Pasztet drobiowy 160 g mięso drobiowe min. 34%,tłuszcz wieprzowy min. 18%,wątroba z kurcząt, przyprawy. kg 80;
22 Pasztet pieczony wieprzowo-drobiowy przygotowany z dodatkiem podrobów. Powierzchnia pasztetu pokryta jest kruszonką. kg 22;
23 Polędwica sopocka wędzonka przygotowana ze schabu wieprzowego, wędzona i parzona. Charakteryzuje się delikatnym smakiem i soczystością oraz bardzo niską zawartością tłuszczu. kg 14
24 Salami z mięsa wieprzowego min. 59%,tłuszcz wieprzowy, sól, cukier, przyprawy. kg 7;
25 Mortadela zawartość: mięso z indyka min. 35% , mięso wieprzowe min. 12%, skórki z kurczaka, przyprawy. kg 5
26 Kiełbasa kminkowa – mięso wieprzowe min. 76% , sól , skrobia ziemniaczana , kminek , przyprawy. kg 13;
27 Schab z/k gat. I kg 170;
28 Smalec 200 g kg 220;
29 Szynka „Gerwazego” produkt blokowy parzony, mięso z indyka min. 42,7%, przyprawy. kg 20;
30 Szynka golonkowa. Wędzonka z odpowiednio przygotowanych mięśni łopatki wieprzowej, parzona, soczysta, o delikatnym smaku i prawidłowo zachowanej jasnoróżowej barwie przekroju. Doskonała do plasterkowania na krajalnicy. kg 14;
31 Szynka mielona prasowana produkt drobiowo-wieprzowo - wołowy (kurczak – min. 22%,wieprzowe – min. 7%, wołowe – min. 4%) przyprawy.
kg 15;
32 Szynka tyrolska wyśmienity produkt blokowy, wieprzowo-drobiowy z wyraźnie wyczuwalnym smakiem konserwy. Wyrób soczysty o dość ścisłej konsystencji kg 10;
33 Szynka wiejska gotowana – wędzonka o częściowo zachowanej strukturze tkankowej , wyprodukowana z mięsa wieprzowego, peklowana , wędzona , parzona. Wyrób w siatce wędzarniczej. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw. kg 35;
34 Szynka z indyka - odpowiednio przygotowane mięso z indyka; soczysta, o delikatnym smaku i prawidłowo zachowanej jasnoróżowej barwie przekroju. kg 30;
35 Udko z kurczaka (ćwiartka tylna średnia) kg 90;
36 Wątroba drobiowa kg 90;
37 Wołowina b/k gat. I, płaty mięsa bez ścięgien, bez okrywy tłuszczowej kg 160;
38 Żeberka (paski środkowe) równomiernie cięte , z przewagą mięsa gatunek klasa I, bez mostków. kg 60;
39 Salceson z indyka biały wyprodukowany z mięsa z indyka , mięsa z głów z dodatkiem żelatyny nadziewany w osłonki sztuczne, nie powinien się rozpadać . Na przekroju widoczne składniki. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw. kg 20;
40 Parówkowa wyprodukowana z mięsa wieprzowego , peklowanego, farsz nadziewany w osłonkę naturalną , produkt wędzony a następnie parzony. Konsystencja dość ścisła , elastyczna, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników , zaciek tłuszczu i galarety. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw. kg 20;
41 Pasztetowa w osłonce poliamidowej wyprodukowana z mięsa i tłuszczu wieprzowego z dodatkiem wątroby wieprzowej, nadziewana w jelita wieprzowe , parzona. Surowce dokładnie rozdrobnione. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw kg 15;
42 Boczek wędzony ze skórą bez żeberek. Tłuszcz przerośnięty warstwami mięsa .Wędzenie wyczuwalne. kg 200;
43 Żołądki z indyka kg 6;
44 Porcje rosołowe z kurczaka kg 787;
45 Parówki drobiowe wyprodukowane z mięsa kurcząt min. 83% , mięso cielęce min. 4%, skrobia ziemniaczana, sól, pieprz kg 20;
46 Kiełbasa drobiowa wyprodukowana z mięsa kurczaka min. 93%, woda, sól, przyprawy naturalne. kg 30;
47 Ozorek wołowy kg 15;
48 Filet z indyka b/k kg 10;
49 Szynka wiejska wędzona bez tłuszczu, peklowana w zalewie solankowej. kg 20;
50 Kiełbasa biała parzona z pieprzem, solą i czosnkiem, mięso wieprzowe min. 65% kg 15;
51 Wątróbka wieprzowa. kg 12;
52 Frankfurterki wieprzowe bez konserwantów, mięso wieprzowe min. 55% kg 20;
53 Kiełbasa wiejska , skład – mięso wieprzowe min. 67% , sól, czosnek, przyprawy (bez konserwantów, bez fosforanów, glutaminianu sodu bez alergenów) kg 60;
54 Schab b/k (gatunek I) kg 80;
55 Słonina kg 5;
56 Łopatka b/k I gat. (bez skóry) kg 60.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15130000-8 - Produkty mięsne

4.5.5.) Wartość części: 65829,80 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

PAKIET NR II: Produkty spożywcze różne:
1 Batonik karmelowy z migdałami w polewie czekoladowej 30 g kg 5;
2 Baton z żurawiną i maliną 40g kg 5;
3 Baton orzechowy w czekoladzie 40g kg 5;
4 Baton z bananami w czekoladzie 40g kg 5;
5 Budyń owocowy z cukrem 70 g różne smaki kg 3,0;
6 Bulion w płynie 1 l l 10;
7 Chrzan tarty180 g kg 10;
8 Cukier 1kg kg 140;
9 Cukierki czekoladowe mieszanka 1 kg kg 12;
10 Cynamon pakowany po 20g kg 1;
11 Czekolada mleczna 100g, skład – cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, tłuszcz mleczny, masa kakaowa min. 30%, masa mleczna min. 15% kg 15;
12 Czekolada mleczna orzechowa 90g , skład – cukier, tłuszcz kakaowy, mleko odtłuszczone w proszku, orzechy laskowe min. 8%, tłuszcz mleczny. kg 10
13 Czekolada mleczna truskawkowa 100g , skład: czekolada mleczna min. 50%, tłuszcz mleczny, nadzienie truskawkowe min. 20%, cukier , mleko w proszku odtłuszczone, kg 10;
14 Czekolada gorzka , masa kakaowa min. 70% kg 5;
15 Czosnek mielony pakowany po 50g kg 10;
16 Czosnek granulowany bez chemii pakowany po 50g kg 10;
17 Draże kakaowe w opakowaniach 50g kg 10;
18 Herbata czarna ekspresowa 100g kg 9;
19 Herbata owocowa ekspresowa 50g (różne smaki) kg 3;
20 Herbatniki mieszanka kg 10;
21 Ciasteczka owsiane 138g kg 10;
22 Jaja klasa A kod systemu 2, klasa wagowa M szt. 5500;
23 Kakao naturalne 100g niskotłuszczowe kg 3;
24 Kasza manna 1kg kg 30;
25 Kasza mazurska średnia 1 kg;
kg
150
26 Kasza gryczana nieprażona 1kg kg 20;
27 Kasza jaglana 1 kg kg 30;
28 Kawa naturalna 100g kg 8;
29 Kawa zbożowa 100g kg 7 ;
30 Ketchup 1000 g łagodny skład: koncentrat pomidorowy min. 50% cukier, woda. kg 16;
31 Kisiel owocowy z cukrem 80g różne smaki kg 3;
32 Kozieradka mielona 100g kg 5;
33 Liść laurowy, op. 8 g kg 2;
34 Lizaki owocowe 150g kg 4;
35 Majeranek otarty 8 g kg 3;
36 Majonez dekoracyjny 350g skład: olej roślinny, żółtko jaja min. 6 %,musztarda, przyprawy, regulator kwasowości, kwas cytrynowy kg 8;
37 Makaron gruby kolanka 500g skład: mąka pszenna z pszenicy durum kg 50;
38 Makaron gruby muszelki 500g skład: mąka pszenna z pszenicy durum kg 50;
39 Makaron gruby świderki 500g skład: mąka pszenna z pszenicy durum kg 70;
40 Makaron nitka 4-jajeczny skład: mąka pszenna makaronowa, semolina 4 jajka /1kg kg 50;
41 Makaron spagetti 1000g kg 40;
42 Mąka pszenna typu poznańska typ 500 kg 140;
43 Mąka ziemniaczana 1kg kg 20;
44 Mikołaj czekoladowy 60g kg 5;
45 Miód naturalny wielokwiatowy 370 g kg 6;
46 Musztarda stołowa 180g bez konserwantów kg 10;
47 Musli czekoladowe 350g , skład: płatki owsiane , mąka jęczmienna, mąka kukurydziana, kasza kukurydziana, cukier trzcinowy, czekolada, kakao.
kg 2;
48 Musli owocowe 350g , skład: płatki owsiane, płatki pszenne , mąka owsiana, mąka kukurydziana, mieszanka owoców min. 13%(rodzynka, morela jabłko, truskawka ), cukier. kg 4;
49 Musli z owocami tropikalnymi 350g , skład: płatki owsiane, płatki pszenne , płatki kukurydziane, mieszanka owoców min. 18% (rodzynka, ananas papaja ), cukier. kg 2;
50 Ocet spirytusowy min. 10%, 0,5 l l 5;
51 Olej rzepakowy 1l l 150;
52 Papryka mielona słodka 20g kg 2,5;
53 Pieprz mielony czarny 50g kg 14;
54 Płatki kukurydziane kg 6;
55 Płatki owsiane 0,5kg kg 7;
56 Przyprawa do ryb 50g kg 0,5;
57 Przyprawa do zup sypka 200g (warzywa suszone min. 15,1%) kg 50;
58 Przyprawa do zup sypka bez glutaminianu sodu, 300g. Skład: sól, cukier, warzywa suszone (marchew , pasternak, natka pietruszki, seler) kg 55;
59 Przyprawa curry 50 g (bez sztucznych barwników i konserwantów) kg 0,5;
60 Zioła prowansalskie 50g , skład: oregano, rozmaryn, bazylia, tymianek, majeranek, cząber, estragon, szałwia, mięta, lawenda kg 1;
61 Ryż 1kg kg 350;
62 Sól warzona jodowana 1kg kg 85;
63 Wafelek czekoladowy – wafel przekładany kremem kakaowym w czekoladzie kg 10;
64 Wafle andruty suche 225g kg 5;
65 Pierniki w czekoladzie 132g kg 10;
66 Zacierka 250g – skład: mąka makaronowa pszenna, masa jajowa min. 10% kg 50;
67 Ziele angielskie 20g kg 3;
68 Żelatyna spożywcza 50g kg 1;
69 Żurek pakowany 0,5 l l 75;
70 Gałka muszkatołowa 20g kg 0,5;
71 Przyprawa do spagetti 47 g kg 1;
72 Przyprawa Gyros 20g kg 0,5;
73 Drożdże piekarskie 100g kg 2;
74 Cukier waniliowy pakowany po 32-34 g kg 0,5;
75 Pasztet sojowy 113g kg 5;
76 Pasztet sojowy z koperkiem 113g kg 5;
77 Baton proteinowy 50g kg 5;
78 Paprykarz warzywny 120g kg 5;
79 Proszek do pieczenia. kg 0,5;
80 Cukier puder. kg 2;
81 Przyprawa do piernika 50g kg 0,5;
82 Imbir mielony 20g kg 0,5;
83 Pieprz ziołowy 20g kg 4;
84 Przyprawa do ziemniaków 25g kg 1;
85 Przyprawa do kebaba 30g kg 1;
86 Lizaki owocowe kulka 20g kg 9;
87 Frytura 2l l 7;
88 Kasza kuskus 1kg kg 5;
89 Ziele angielskie 30g (mielone) kg 2;
90 Kminek mielony 30g kg 1;
91 Oregano 30g kg 0,5;
92 Jaja klasa A kod systemu 2 klasa wagowa L szt 5000;
93 Ketchup dla dzieci bez konserwantów.(min. 180g pomidorów na 100g ketchup) kg 3;
94 Chrupki smakowe do mleka różne. 250g kg 3;
95 Przecier pomidorowy 500g, bez konserwantów, min. 95% kg 100;
96 Warzywa suszone kostka 200g, bez chemii kg 10;
97 Koperek susz 20g kg 1;
98 Pietruszka natka suszona 25g kg 1;
99 Kolendra mielona 50g kg 0,5;
100 Makaron łazanki 500g skład: mąka pszenna z pszenicy durum kg 15;
101 Makaron gruby wstążki 500g skład: mąka pszenna z pszenicy durum kg 60;
102 Warzywa mrożone , skład: mieszanka warzyw –marchew , pietrucha , seler , por kg 100;
103 Mąka orkiszowa , Bio , typ 700 kg 5;
104 Oliwa z oliwek – Extra Virgin, tłoczona na zimno. l 5;
105 Ryż brązowy kg 5;
106 Makaron pełnoziarnisty kg 12;
107 Tortellini kg 4;
108 Szpinak mrożony kg 4;
109 Pasztet warzywny z cieciorką 160g kg 6;
110 Pasztet warzywny z soczewicą 160g kg 6;
111 Bulion warzywny bio 200g kg 10;
112 Olej z pestek winogron nierafinowany l 20;
113 Lody mleczne - różne smaki kg 10;
114 Chałwa, różne smaki (100g) kg 7;
115 Grzanki pszenne kg 4;
116 Makaron pióra 500g skład: mąka pszenna z pszenicy durum kg 30;
117 Makaron kokardki 500g skład: mąka pszenna z pszenicy durum kg 50.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze

4.5.5.) Wartość części: 47562,72 PLN

Część 3

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

PAKIET NR III: produkty konserwowane
1 Dżem wiśniowy 300g skład: wiśnie, cukier , substancja żelująca-pektyna ,regulator kwasowości kg 8;
2 Dżem z czarnej porzeczki 300g skład: czarna porzeczka, cukier, substancja żelująca-pektyna ,regulator kwasowości
kg 8;
3 Dżem truskawkowy 300g skład: truskawki , cukier , substancja żelująca-pektyna, regulator kwasowości kg 8;
4 Dżem brzoskwiniowy 300g skład: brzoskwinie , cukier , syrop glukozowo-fruktozowy, substancja żelująca-pektyna, regulator kwasowości kg 8;
5 Dżem z owoców leśnych 300g skład: truskawki ,maliny , jeżyny,borówki w różnych proporcjach , cukier , substancja żelująca-pektyna, regulator kwasowości kg 8;
6 Dżem truskawkowy słodzony fruktozą 300g skład: truskawki , syrop fruktozowy , substancja żelująca-pektyna kg 6;
7 Dżem z czarnej porzeczki słodzony fruktozą 300g skład: czarna porzeczka , syrop fruktozowy , substancja żelująca-pektyna kg 6;
8 Fasolka szparagowa konserwowa 500 g kg 90;
9 Galaretka owocowa 80g bez sztucznych barwników, rożne smaki kg 3;
10 Groszek konserwowy 400 g kg 30;
11 Koncentrat pomidorowy min. 30%, 200g bez konserwantów ,bez tłuszczu ,bez laktozy ,bez cukru kg 35;
12 Kukurydza konserwowana 400 g kg 5;
13 Kwasek cytrynowy 50 g kg 4;
14 Pomidor w całości 400 g kg 15;
15 Ogórki konserwowe 900 g kg 40;
16 Papryka konserwowa 0,9 l kg 10;
17 Przecier ogórkowy 300 g kg 5;
18 Sałatka domowa 900 g kg 20;
19 Sałatka luksusowa 900 g kg 10;
20 Sałatka obiadowa 900 g kg 20;
21 Sałatka przysmak domowy 900g kg 10;
22 Sałatka szwedzka 900g kg 10;
23 Sałatka wielowarzywna 900g kg 10;
24 Sałatka z czerwonej kapusty 900g kg 12;
25 Fasola czerwona konserwowa 390g kg 6;
26 Syrop zagęszczany owocowy 550g, niskosłodzony różne smaki, bez barwników i konserwantów kg 240;
27 Szczaw konserwowany 300 g kg 12;
28 Oliwki czarne drylowane, skład – oliwki, woda, sól kg 2.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15331400-1 - Warzywa konserwowane i/lub puszkowane

15331500-2 - Warzywa konserwowane w occie

15622000-4 - Glukoza i produkty z glukozy, fruktoza i produkty z fruktozy

4.5.5.) Wartość części: 8073,38 PLN

Część 4

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

PAKIET NR IV: ryby i przetwory rybne :
1 Konserwa rybna, szprot w oleju, opakowanie 170 g kg
18;
2 Konserwa rybna, szprot w pomidorach, opakowanie 170 g kg
18;
3 Konserwa rybna śledź w oleju, opakowanie 170g kg
18;
4 Konserwa rybna śledź w pomidorach, opakowanie 170 g kg
18;
5 Konserwa filety z makreli w pomidorach, opakowanie 170 g kg ;5
5 Sałatka pikantna z makreli 130 g kg 10;
6 Konserwa , makrela z warzywami 330 g kg 25;
7 Makrela wędzona kg 20;
8 Śledź matias kg 32;
9 Filet z czarniaka mrożony SHP kg 40;
10 Filet sola iqf kg 8;
11 Filet z mintaja mrożony SHP , wielkość płata (4,8) kg 8;
12 Filet miruna ze skórą SHP kg 80;
13 Paprykarz szczeciński 310 g kg 50;
14 Tuńczyk w sosie własnym, duże kawałki 170g kg 8;
15 Tuńczyk w oleju 170kg kg 8;
16 Dorsz wędzony kg 8.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15200000-0 - Ryby przetworzone i konserwowane

4.5.5.) Wartość części: 8149,49 PLN

Część 5

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

PAKIET NR V: produkty mleczarskie :
1 Jogurt naturalny min. 1,5% tłuszczu, opakowanie 150g l 75;
2 Jogurt smakowy, min. 1,5% tłuszczu, opakowanie 150g l 45;
3 Margaryna mleczna 250g kg 75;
4 Masło extra min. 82% zawartość tłuszczu, opakowanie po 200 g kg 280;
5 Maślanka 1000 ml l 15;
6 Mleko pasteryzowane 2 % folia, po 0,9 l l 260;
7 Ser topiony kremowy (różne smaki) , po 100 g kg 95;
8 Ser żółty pełnotłusty min. 45%, typu „GOUDA” kg 80;
9 Serek twarogowy kremowy min., opakowanie po 125g kg 30;
10 Serek twarogowy kremowy (różne dodatki) , opakowanie po 125g kg 65;
11 Serek homogenizowany (różne smaki) opakowanie po 150g kg 65;
12 Serek homogenizowany naturalny, opakowanie po 150g kg 15;
13 Serek wiejski lekki max. 3% tłuszczu , opakowanie po 150g kg 40;
14 Śmietana 30% zawartość tłuszczu, opakowanie 0,5 l l 280
15 Twaróg półtłusty kg 70;
16 Ser żółty edamski 250g kg 4;
17 Masło klarowane 500g kg 10.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15500000-3 - Produkty mleczarskie

4.5.5.) Wartość części: 35988,05 PLN

Część 6

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

PAKIET NR VI: pieczywo :
1 Bułka tarta kg 50;
2 Bułki zwykłe 0,10 kg kg 280;
3 Bulki ciemne z ziarnami 0,10 kg kg 30;
4 Bułka grahamka 0,10 kg kg 30;
5 Bułka orkiszowa 0,10 kg kg 30;
6 Chałka pszenna 0,2 kg kg 15;
7 Chleb baltonowski 0,8 kg , pieczony na zakwasie , bez konserwantów i ulepszaczy, w całości lub krojony zgodnie z zamówieniem kg
1800;
8 Chleb ciemny z ziarnami 0,5 kg, pieczony na zakwasie, bez konserwantów i ulepszaczy, w całości lub krojony zgodnie z zamówieniem kg 70;
9 Chleb orkiszowy 0,5 kg, pieczony na zakwasie , bez konserwantów i ulepszaczy, pieczony na zakwasie , bez konserwantów i ulepszaczy, w całości lub krojony zgodnie z zamówieniem kg 70;
10 Chleb graham 0,5 kg, pieczony na zakwasie, bez konserwantów i ulepszaczy, w całości lub krojony zgodnie z zamówieniem kg 40;
11 Rogal maślany 0,1 kg kg 60;
12 Bułka do kebaba 100g kg 20;

13 Bułka do hot doga 100g kg 30;
14 Bułka do hamburgera 100g kg 15;
15 Bułka do zapiekanek 100g kg 30;
16 Chleb tostowy kg 8.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15811000-6 - Pieczywo

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15811000-6 - Pieczywo

4.5.5.) Wartość części: 15297,48 PLN

Część 7

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

PAKIET NR VII: wyroby ciastkarskie :
1 Babka piaskowa kg 20;
2 Bułki nadziewane kg 75;
3 Ciastka różne na wagę kg 10;
4 Ciastka W-Z 100g kg 35;
5 Ciastko „Napoleonka” 100g kg 10;
6 Ciasto biszkoptowe kg 10;
7 Ciasto jabłecznik kg 20;
8 Ciasto „Ptasie mleczko” kg 10;
9 Ciasto drożdżowe kg 45;
10 Strucla z makiem kg 25;
11 Pączki z pudrem z marmoladą 100g kg 80;
12 Piernik kg 25;
13 Tort śmietankowy z owocami kg 18;
14 Sernik kg 28.

4.5.3.) Główny kod CPV: 15812000-3 - Wyroby ciastkarskie i ciasta

4.5.5.) Wartość części: 7694,28 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 65829,80 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 85112,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 65829,80 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

6.7.) Wskazanie, czy najkorzystniejsza oferta wykonawcy, któremu udzielono zamówienia uwzględnia określone w kryteriach:

zgodnie z art. 242 ust. 2 ustawy - aspekty środowiskowe

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PPHU Zakład Masarski s.c. Stanisław, Henryka Ośliźlok

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6472173248

7.3.3) Ulica: Powstańców Śląskich 24

7.3.4) Miejscowość: Skrzyszów

7.3.5) Kod pocztowy: 44-348

7.3.6.) Województwo: śląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-01-02

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 65829,80 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 6 miesiące

8.4.) Zamawiający przewiduje następujące wymagania związane z realizacją zamówienia:

obejmujące, zgodnie z art. 96 ustawy: - aspekty srodowiskowe

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

nie złożono żadnej oferty na pakiet II

Część 3

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

nie wpłynęła żadna oferta na pakiet III

Część 4

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 4)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 8441,86 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 8441,86 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 8441,86 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

6.7.) Wskazanie, czy najkorzystniejsza oferta wykonawcy, któremu udzielono zamówienia uwzględnia określone w kryteriach:

zgodnie z art. 242 ust. 2 ustawy - aspekty środowiskowe

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 4)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: FH "ANNA" Sieracka, Cygan i Wspólnicy Sp. J.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5730231275

7.3.3) Ulica: Złota 120

7.3.4) Miejscowość: Częstochowa

7.3.5) Kod pocztowy: 42-200

7.3.6.) Województwo: śląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie

SEKCJA VIII UMOWA (dla części 4)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-01-02

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 8441,86 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 6 miesiące

8.4.) Zamawiający przewiduje następujące wymagania związane z realizacją zamówienia:

obejmujące, zgodnie z art. 96 ustawy: - aspekty srodowiskowe

Część 5

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 5)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 5)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 32345,20 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 32345,20 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 32345,20 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

6.7.) Wskazanie, czy najkorzystniejsza oferta wykonawcy, któremu udzielono zamówienia uwzględnia określone w kryteriach:

zgodnie z art. 242 ust. 2 ustawy - aspekty środowiskowe

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 5)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Spółdzielnia Mleczarska MLEKOVITA

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7220002329

7.3.3) Ulica: Ludowa 122

7.3.4) Miejscowość: Wysokie Mazowieckie

7.3.5) Kod pocztowy: 18-200

7.3.6.) Województwo: podlaskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie

SEKCJA VIII UMOWA (dla części 5)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-01-02

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 32345,20 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 6 miesiące

8.4.) Zamawiający przewiduje następujące wymagania związane z realizacją zamówienia:

obejmujące, zgodnie z art. 96 ustawy: - aspekty srodowiskowe

Część 6

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 6)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 6)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 12853,10 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 12853,10 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 12853,10 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

6.7.) Wskazanie, czy najkorzystniejsza oferta wykonawcy, któremu udzielono zamówienia uwzględnia określone w kryteriach:

zgodnie z art. 242 ust. 2 ustawy - aspekty środowiskowe

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 6)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: MIRPOL Paweł Kadłubek

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6490011071

7.3.3) Ulica: 11 Listopada 31

7.3.4) Miejscowość: Zawiercie

7.3.5) Kod pocztowy: 42-400

7.3.6.) Województwo: śląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 6)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-01-02

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 12853,10 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 6 miesiące

8.4.) Zamawiający przewiduje następujące wymagania związane z realizacją zamówienia:

obejmujące, zgodnie z art. 96 ustawy: - aspekty srodowiskowe

Część 7

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 7)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 7)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 6613,60 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 6613,60 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 6613,60 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

6.7.) Wskazanie, czy najkorzystniejsza oferta wykonawcy, któremu udzielono zamówienia uwzględnia określone w kryteriach:

zgodnie z art. 242 ust. 2 ustawy - aspekty środowiskowe

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 7)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: MIRPOL Paweł Kadłubek

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6490011071

7.3.3) Ulica: 11 Listopada 31

7.3.4) Miejscowość: Zawiercie

7.3.5) Kod pocztowy: 42-400

7.3.6.) Województwo: śląskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 7)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-01-02

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 6613,60 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 6 miesiące

8.4.) Zamawiający przewiduje następujące wymagania związane z realizacją zamówienia:

obejmujące, zgodnie z art. 96 ustawy: - aspekty srodowiskowe

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.