eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Białystok › Dostawa produktów spożywczych

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych




Ogłoszenie z dnia 2023-01-19


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawa produktów spożywczych

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: Dom Pomocy Społecznej

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000304674

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: Świerkowa 9

1.5.2.) Miejscowość: Białystok

1.5.3.) Kod pocztowy: 15-328

1.5.4.) Województwo: podlaskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL841 - Białostocki

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@dps.bialystok.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.dps.bialystok.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

www.dps.bialystok.pl

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający


Jednostka samorządowa

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Inna działalność


Działalność społeczna

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Dostawa produktów spożywczych

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-815d635a-749a-11ed-b4ea-f64d350121d2

2.5.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00045540

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2023-01-19

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2022/BZP 00011901/07/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.5 Dostawa artykułów żywnościowych na 2023 r.

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00476631/01

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: DGO/341p-8/22

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak

4.3.1) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 560000 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Baleron wp. wędzony, gotowany 260 kg
2. Baleron z indyka 150 kg
3. Boczek wp. wędzony ,parzony b/k 150 kg
4. Boczek z polędwicą rolowany 90 kg
5. Filet świeży z indyka 100 kg
6. Filet świeży z kurczaka 1100 kg
7. Filet wędzony 50 kg
8. Flaki wołowe krojone mrożone 150 kg
9. Golonka konserwowa 110 kg
10. Karkówka wieprzowa surowa b/k 500 kg
11. Kaszanka pieczona 150 kg
12. Kiełbasa biała, parzona 400 kg
13. Kiełbasa krakowska formowana 180 kg
14. Kiełbasa krakowska parzona 220 kg
15. Kiełbasa krakowska sucha 30 kg
16. Kiełbasa krakowska z indyka 30 kg
17. Kiełbasa krucha 220 kg
18. Kiełbasa na „święconkę” 40 kg
19. Kiełbasa pieczona podsuszana 200 kg
20. Kiełbasa podwawelska 250 kg
21. Kiełbasa spod strzechy 160 kg
22. Kiełbasa toruńska 200 kg
23. Kiełbasa wieprzowa. szynkowa 260 kg
24. Kiełbasa z szynki wp. zawartość mięsa minimum 98% 180 kg
25. Kiełbasa żywiecka drobiowa 130 kg
26. Kiełbasa żywiecka wieprzowa 130 kg
27. Konserwa wojskowa 100 kg
28. Krupnioki 220 kg
29. Kurczak po sarmacku 80 kg
30. Kurczak z żurawiną 60 kg
31. Kurczaki świeże 180 kg
32. Łopatka prasowana 100 kg
33. Łopatka wieprzowa surowa b/k 1900 kg
34. Mortadela wieprzowa. 120 kg
35. Nogi wieprzowe. 130 kg
36. Ogonówka wp wędzona,parzona. 400 kg
37. Parówki delikatne np. królewskie 420 kg
38. Parówkowa firmowa 300 kg
39. Pasztet jarski 10 kg
40. Pasztet wieprzowy 100 kg
41. Pasztet z całego kurczaka 130 kg
42. Pasztetowa drobiowa. 130 kg
43. Pasztetowa wp. 70 kg
44. Pieczeń drobiowa zawartość mięsa minimum 98% 100 kg
45. Pieczeń rzymska 80 kg
46. Pieczeń schabowa 130 kg
47. Polędwica drobiowa extra 70 kg
48. Polędwica drobiowa sopocka 80 kg
49. Polędwica wieprzowa sopocka 280 kg
50. Polędwica wiśniowa 260 kg
51. Polędwica wp.wędzona,parzona zawartość mięsa 75% 130 kg
52. Przysmak z indyka 80 kg
53. Rolada z kurczaka zawartość mięsa minimum 65 % 80 kg
54. Rolada z kurczakiem 80 kg
55. Salami bumerang 100 kg
56. Salceson czosnkowy 100 kg
57. Salceson wieprzowy czarny 80 kg
58. Salceson wieprzowy. 100 kg
59. Schab biały 100 kg
60. Schab kruchy 100 kg
61. Schab wieprzowy surowy b/k 1150 kg
62. Serca wieprzowe. 100 kg
63. Szynka biała formowana 71% mięsa 180 kg
64. Szynka gotowana 60 kg
65. Szynka konserwowa 180 kg
66. Szynka pieczona 100 kg
67. Szynka wieprzowa świeża 10 kg
68. Szynka wp.tyrolska 160 kg
69. Szynka wp.wędzona,parzona zawarość mięsa minimum 81% 80 kg
70. Szynka wp.wędzona,parzona zawartość mięsa75% 80 kg
71. Szynka z piersi indyka 200 kg
72. Szynkowa luksusowa 130 kg
73. Udziec z kurczaka 950 kg
74. Wątróbka drobiowa z indyka 130 kg
75. Wątróbka drobiowa z kurczaka 80 kg
76. Wędlina wieprzowa bez glutenowa 1 kg
77 Kiełbasa wieprzowa bez glutenowa 1 kg
78. Wędlina drobiowa bez glutenowa 1 kg
79. Pierś z indyka z suszonymi pomidorami 50 kg
80. Żeberka wieprzowe paski 500 kg

4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

4.5.5.) Wartość części: 322000 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Drożdże piekarnicze 36 kg
2. Jogurt kremowy z owocami 122g Fantazja-różne smaki 390 szt.
3. Jogurt naturalny 150 g 8 000 szt.
4. Jogurt naturalny 350 g 120 szt.
5. Jogurt owocowy 150 g rózne smaki 3 000 szt.
6. Jogurt pitny naturalny 250g 120 szt.
7. Jogurt pitny smakowy 250g różne smaki 1000 szt.
8. Jogurt pitny smakowy różne smaki b/ cukru 250g 400 szt.
9. Kefir 1,8%-3% tłuszczu 400 g 200 szt.
10. Margaryna zwykła 250 g 60% tłuszczu 700 szt.
11. Masło roślinne 250g 10 szt.
12. Masło śmietankowe stołowe 200 g 82% tłuszczu 10 300 szt.
13. Mleko 2% luz, opakowanie 5 l 20 000 l
14. Ser Favita 12% tł 270g 10 szt.
15. Ser Mozzarella Classic 125 g 10 szt.
16. Ser pleśniowy naturalny 125g 10 szt.
17. Ser żółty typu holenderskiego 150 kg
18. Ser żółty lekki 16% tł. W suchej masie 30 kg
19. Ser żółty rolada ustrzycka 130 kg
20. Ser żółty typu salami 150 kg
21. Ser żółty typu szwajcarskiego 130 kg
22. Serek homogenizowany 150 g - różne smaki 1050 szt.
23. Serek homogenizowany bez laktozy naturalny 150 g 10 szt.
24. Serek kanapkowy twarogowy 150 g - różne smaki 1900 szt.
25. Serek mascarpone 250 g 5 szt.
26. Serek mazowiecki topiony kremowy 100g - kiełbaska 600 szt.
27. Serek topiony 100 g różne smaki 1 700 szt.
28. Serek topiony 140 g krążki mix smaków 1 000 szt.
29. Serek topiony plastry 130 g - różne smaki 500 szt.
30. Serek twarogowy ziołowy/ naturalny 150g np.. Deliser plastry 330 szt.
31. Serek wiejski lekki 150 g 250 szt.
32. Serek wiejski smakowy 150 g 500 szt.
33. Śmietana 18% 400 g 3200 szt.
34. Śmietanka UHT 30% tł 330 ml 5 szt.
35. Twaróg capri 250 kg
36. Twaróg półtłusty, krajanka 1 300 kg

4.5.3.) Główny kod CPV: 15500000-3 - Produkty mleczarskie

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15500000-3 - Produkty mleczarskie

4.5.5.) Wartość części: 268000 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 318690 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 318690 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 318690 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)

7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie

Wykonawca

7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Mięsnego "KBS" Sp. z o.o.

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 200402726

7.3.4) Miejscowość: Potoczyzna 33a

7.3.5) Kod pocztowy: 19-100

7.3.6.) Województwo: podlaskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)

8.1.) Data zawarcia umowy: 2022-12-29

8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 318690 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:

Od 2023-01-01 do 2023-12-31

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

brak ofert

SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 0

6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0

6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 0

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 0 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 0 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 0 PLN

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.