Ogłoszenie z dnia 2022-01-10
Powiązane ogłoszenia:
- 2022/BZP 00010302/01 - Ogłoszenie z dnia 2022-01-10
- 2022/BZP 00010302/02 - Ogłoszenie z dnia 2022-01-10 (po zmianach)
- 2022/BZP 00063903/01 - Wynik z dnia 2022-02-21
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Przygotowanie i wydanie gorących posiłków w 2022 r. dla podopiecznych Ośrodka Pomocy Społecznej w Dębnie
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Nazwa zamawiającego: Osrodek Pomocy Społecznej w Dębnie
1.2.) Oddział zamawiającego: OPS
1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 003132280
1.4.) Adres zamawiającego:
1.4.1.) Ulica: Droga Zielona 1
1.4.2.) Miejscowość: Dębno
1.4.3.) Kod pocztowy: 74-400
1.4.4.) Województwo: zachodniopomorskie
1.4.5.) Kraj: Polska
1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL427 - Szczecinecko-pyrzycki
1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: kontakt@opsdebno.pl
1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.ops.debno.com.pl/
1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego
1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Ochrona socjalna
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00010445
2.2.) Data ogłoszenia: 2022-01-10
SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA
3.1.) Nazwa zmienianego ogłoszenia:
Ogłoszenie o zamówieniu,3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2022/BZP 00010302/01
3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.3.8. Sposób oceny ofert Przed zmianą:
1. Oferty oceniane będą według poniższych kryteriów oceny ofert:
Lp. Kryterium Waga kryterium Maksymalna
liczba punktów
1 Cena 60 % 60 pkt
2 Wsad do kotła 40 % 40 pkt
2. Zasady oceny kryterium „Cena ” (C)
Kryterium zostanie obliczone według następującego wzoru:
oferowana najniższa cena brutto
• Cena = --------------------------------------------------------------------- x 70 pkt
cena brutto oferty badanej
W tym kryterium oferta może uzyskać max 70% = 70 pkt
3. Zasady oceny kryterium asady oceny kryterium „Wsad do kotła” (W)\
Kryterium zostanie obliczone według następującego wzoru:
najwyższa cena spośród badanych ważnych ofert
Wsad do kotła = --------------------------------------------------------------------- x 40 pkt
cena brutto oferty badanej
W tym kryterium oferta może uzyskać max 40% = 40 pkt
4. Punkty przyznane w poszczególnych kryteriach danej oferty zostaną zsumowane.
5. Za ofertę najkorzystniejszą uznana zostanie oferta zawierająca najwyższą ilość punktów łącznie w obu kryteriach wskazanych powyżej zgodnie z poniższym wzorem:
Łp= C + W
gdzie:
Łp – ilość uzyskanych punktów ogółem
max 100% = 100 pkt
6. Jeżeli nie można wybrać najkorzystniejszej oferty z uwagi na to, że dwie lub więcej ofert przedstawia taki sam bilans ceny i innych kryteriów oceny ofert, Zamawiający spośród tych ofert wybiera ofertę z najniższą ceną, a jeżeli zostały złożone oferty o takiej samej cenie, Zamawiający wzywa Wykonawców, którzy złożyli te oferty, do złożenia w terminie określonym przez Zamawiającego ofert dodatkowych.
7. Wykonawcy, składając oferty dodatkowe, nie mogą zaoferować cen lub kosztów wyższych niż zaoferowane w złożonych ofertach.
Po zmianie:
1. Oferty oceniane będą według poniższych kryteriów oceny ofert:
Lp. Kryterium Waga kryterium Maksymalna
liczba punktów
1 Cena 60 % 60 pkt
2 Wsad do kotła 40 % 40 pkt
2. Zasady oceny kryterium „Cena ” (C)
Kryterium zostanie obliczone według następującego wzoru:
oferowana najniższa cena brutto
• Cena = --------------------------------------------------------------------- x 60 pkt
cena brutto oferty badanej
W tym kryterium oferta może uzyskać max 60% = 60 pkt
3. Zasady oceny kryterium asady oceny kryterium „Wsad do kotła” (W)\
Kryterium zostanie obliczone według następującego wzoru:
najwyższa cena spośród badanych ważnych ofert
Wsad do kotła = --------------------------------------------------------------------- x 40 pkt
cena brutto oferty badanej
W tym kryterium oferta może uzyskać max 40% = 40 pkt
4. Punkty przyznane w poszczególnych kryteriach danej oferty zostaną zsumowane.
5. Za ofertę najkorzystniejszą uznana zostanie oferta zawierająca najwyższą ilość punktów łącznie w obu kryteriach wskazanych powyżej zgodnie z poniższym wzorem:
Łp= C + W
gdzie:
Łp – ilość uzyskanych punktów ogółem
max 100% = 100 pkt
6. Jeżeli nie można wybrać najkorzystniejszej oferty z uwagi na to, że dwie lub więcej ofert przedstawia taki sam bilans ceny i innych kryteriów oceny ofert, Zamawiający spośród tych ofert wybiera ofertę z najniższą ceną, a jeżeli zostały złożone oferty o takiej samej cenie, Zamawiający wzywa Wykonawców, którzy złożyli te oferty, do złożenia w terminie określonym przez Zamawiającego ofert dodatkowych.
7. Wykonawcy, składając oferty dodatkowe, nie mogą zaoferować cen lub kosztów wyższych niż zaoferowane w złożonych ofertach.
INNE PRZETARGI Z DĘBNA
- Budowa świetlicy wiejskiej wraz z zagospodarowaniem terenu i infrastrukturą zewnętrzna w miejscowości Oborzany.
- Zmiana sposobu ogrzewania na pompy ciepła w kotłowni budynku Szkoły Podstawowej w Różańsku wraz z instalacją PV oraz docieplenie dachu.
- Budowa ulicy Leśnej w Dębnie wraz z jej odwodnieniem.
więcej: przetargi w Dębnie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Świadczenie usługi restauracyjnej dla uczestników spotkania projektu ASSESS - Automated online monitoring of smart composite structures w dniach 13 oraz 15 października 2025 r.
- Kompleksowa usługa organizacji konferencji pn. "Interwencja 13.5 "Współpraca Grup Operacyjnych EPI" jako narzędzie finansujące projekty badawczo-wdrożeniowe realizowane przez partnerstwa ..."
- Świadczenie usług w zakresie obsługi kuchennej i obsługi kelnerskiej na potrzeby Wrocławskiego Przedsiębiorstwa Hala Ludowa Sp. z o.o. we Wrocławiu
- "Kompleksowa organizacja i przeprowadzenie kursów zawodowych dla 109 uczestników projektów, pn.: "Wykluczenie - nie ma MOWy! 2 - etap I" oraz "Trampolina 4 - etap I"
- Świadczenie usług hotelarsko-restauracyjnych w ramach projektu Nr 828/NIMIT/2025/M - Przygotowania do 17. Międzynarodowego Konkursu Skrzypcowego im. Henryka Wieniawskiego w Poznaniu.
- Organizacja spotkań sieciujących, zaplanowanych przez Centrum Projektów Polska Cyfrowa na potrzeby projektu "Kluby Rozwoju Cyfrowego - projekt wspierający (KRC Wsparcie)
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.