Ogłoszenie z dnia 2022-01-10
Powiązane ogłoszenia:
- 2022/BZP 00010302/01 - Ogłoszenie z dnia 2022-01-10
- 2022/BZP 00010302/02 - Ogłoszenie z dnia 2022-01-10 (po zmianach)
- 2022/BZP 00063903/01 - Wynik z dnia 2022-02-21
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Przygotowanie i wydanie gorących posiłków w 2022 r. dla podopiecznych Ośrodka Pomocy Społecznej w Dębnie
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Nazwa zamawiającego: Osrodek Pomocy Społecznej w Dębnie
1.2.) Oddział zamawiającego: OPS
1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 003132280
1.4.) Adres zamawiającego:
1.4.1.) Ulica: Droga Zielona 1
1.4.2.) Miejscowość: Dębno
1.4.3.) Kod pocztowy: 74-400
1.4.4.) Województwo: zachodniopomorskie
1.4.5.) Kraj: Polska
1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL427 - Szczecinecko-pyrzycki
1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: kontakt@opsdebno.pl
1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.ops.debno.com.pl/
1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego
1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Ochrona socjalna
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00010445
2.2.) Data ogłoszenia: 2022-01-10
SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA
3.1.) Nazwa zmienianego ogłoszenia:
Ogłoszenie o zamówieniu,3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2022/BZP 00010302/01
3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.3.8. Sposób oceny ofert Przed zmianą:
1. Oferty oceniane będą według poniższych kryteriów oceny ofert:
Lp. Kryterium Waga kryterium Maksymalna
liczba punktów
1 Cena 60 % 60 pkt
2 Wsad do kotła 40 % 40 pkt
2. Zasady oceny kryterium „Cena ” (C)
Kryterium zostanie obliczone według następującego wzoru:
oferowana najniższa cena brutto
• Cena = --------------------------------------------------------------------- x 70 pkt
cena brutto oferty badanej
W tym kryterium oferta może uzyskać max 70% = 70 pkt
3. Zasady oceny kryterium asady oceny kryterium „Wsad do kotła” (W)\
Kryterium zostanie obliczone według następującego wzoru:
najwyższa cena spośród badanych ważnych ofert
Wsad do kotła = --------------------------------------------------------------------- x 40 pkt
cena brutto oferty badanej
W tym kryterium oferta może uzyskać max 40% = 40 pkt
4. Punkty przyznane w poszczególnych kryteriach danej oferty zostaną zsumowane.
5. Za ofertę najkorzystniejszą uznana zostanie oferta zawierająca najwyższą ilość punktów łącznie w obu kryteriach wskazanych powyżej zgodnie z poniższym wzorem:
Łp= C + W
gdzie:
Łp – ilość uzyskanych punktów ogółem
max 100% = 100 pkt
6. Jeżeli nie można wybrać najkorzystniejszej oferty z uwagi na to, że dwie lub więcej ofert przedstawia taki sam bilans ceny i innych kryteriów oceny ofert, Zamawiający spośród tych ofert wybiera ofertę z najniższą ceną, a jeżeli zostały złożone oferty o takiej samej cenie, Zamawiający wzywa Wykonawców, którzy złożyli te oferty, do złożenia w terminie określonym przez Zamawiającego ofert dodatkowych.
7. Wykonawcy, składając oferty dodatkowe, nie mogą zaoferować cen lub kosztów wyższych niż zaoferowane w złożonych ofertach.
Po zmianie:
1. Oferty oceniane będą według poniższych kryteriów oceny ofert:
Lp. Kryterium Waga kryterium Maksymalna
liczba punktów
1 Cena 60 % 60 pkt
2 Wsad do kotła 40 % 40 pkt
2. Zasady oceny kryterium „Cena ” (C)
Kryterium zostanie obliczone według następującego wzoru:
oferowana najniższa cena brutto
• Cena = --------------------------------------------------------------------- x 60 pkt
cena brutto oferty badanej
W tym kryterium oferta może uzyskać max 60% = 60 pkt
3. Zasady oceny kryterium asady oceny kryterium „Wsad do kotła” (W)\
Kryterium zostanie obliczone według następującego wzoru:
najwyższa cena spośród badanych ważnych ofert
Wsad do kotła = --------------------------------------------------------------------- x 40 pkt
cena brutto oferty badanej
W tym kryterium oferta może uzyskać max 40% = 40 pkt
4. Punkty przyznane w poszczególnych kryteriach danej oferty zostaną zsumowane.
5. Za ofertę najkorzystniejszą uznana zostanie oferta zawierająca najwyższą ilość punktów łącznie w obu kryteriach wskazanych powyżej zgodnie z poniższym wzorem:
Łp= C + W
gdzie:
Łp – ilość uzyskanych punktów ogółem
max 100% = 100 pkt
6. Jeżeli nie można wybrać najkorzystniejszej oferty z uwagi na to, że dwie lub więcej ofert przedstawia taki sam bilans ceny i innych kryteriów oceny ofert, Zamawiający spośród tych ofert wybiera ofertę z najniższą ceną, a jeżeli zostały złożone oferty o takiej samej cenie, Zamawiający wzywa Wykonawców, którzy złożyli te oferty, do złożenia w terminie określonym przez Zamawiającego ofert dodatkowych.
7. Wykonawcy, składając oferty dodatkowe, nie mogą zaoferować cen lub kosztów wyższych niż zaoferowane w złożonych ofertach.
INNE PRZETARGI Z DĘBNA
- Dostawa urządzeń do wody pitnej w ramach zadania realizowanego z Programu OLiOC na lata 2025/2026.
- Dostawa sprzętu do realizacji zadań w sytuacjach kryzysowych w ramach zadania realizowanego z Programu OLiOC na lata 2025/2026.
więcej: przetargi w Dębnie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Świadczenie kompleksowej usługi hotelarskiej w ramach projektu "Utworzenie i Wsparcie Funkcjonowania Branżowego Centrum Umiejętności przy ZSTiOzOI im. St. Staszica w Białymstoku"
- Szkolenie alpejskie ratowników górskich - przygotowanie do transgranicznych działań ratowniczych w okresie zimy, organizowanego w ramach współpracy transgranicznej GOPR i Horskiej Służby
- Świadczenie usług hotelarskich, restauracyjnych i zapewnienia sal szkoleniowo-dydaktycznych podczas wyjazdu realizowanego w ramach działania pn. "Kluby Małopolskiej Pieczy Rodzinnej" postępowanie nr 2
- Usługi społeczne - Świadczenie usług w zakresie całodziennego wyżywienia osób zatrzymanych i osadzonych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych (PdOZ) garnizonu mazowieckiego
- Usługa cateringowa i wynajem sali konferencyjnej na organizację spotkania roboczego dla 120 osób
- 40/DOBP/DCZP/2025/US Realizacja programu pilotażowego w zakresie edukacji żywieniowej oraz poprawy jakości żywienia w szpitalach - "Dobry posiłek w szpitalu"
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





