To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2011-07-14
Rzeszów: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin oraz mięsa i wędlin drobiowych)
Numer ogłoszenia: 199118 - 2011; data zamieszczenia: 14.07.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 88947 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Rzeszowie, ul. Załęska 76, 35-322 Rzeszów, woj. podkarpackie, tel. 017 8580700, faks 0-17 8535420.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin oraz mięsa i wędlin drobiowych).
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin oraz mięsa i wędlin drobiowych). Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin oraz mięsa i wędlin drobiowych) do magazynu Zamawiającego w asortymencie i ilościach określonych w załączniku nr 1 i nr 2 do SIWZ - formularze cenowe. Zamówienie składa się z dwóch części stanowiących załącznik nr 1 i 2 (formularz cenowy) do SIWZ. Zamawiający dopuścił możliwość złożenia jednego lub dwóch załączników przez jednego Wykonawcę z zastrzeżeniem że, Wykonawca może złożyć tylko jedną ofertę na daną część zamówienia. Określona w ogłoszeniu i formularzach cenowych ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający informuje, że rzeczywista ilość pobranych artykułów może odbiegać od ilości planowanej. PAKIET I - dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin. Lp. Asortyment, Kod CPV, Jed. miary, Ilość, 1. Mięso wołowe gulaszowe II, 15111000-9, kg 3 800; 2. Mięso wieprzowe gulaszowe II a (80% mięsa, 20% tłuszczu), 15113000-3, kg 9 200; 3. Karkówka wieprzowa bez kości, 15113000-3, kg 1 220; 4. Polędwica sopocka, 15131100-6, kg 570; 5. Salceson włoski, 15131120-2, kg 3 500; 6. Pasztetowa wieprzowa, 15131310-1, kg 3 300; 7. Pieczeń rzymska, 15131120-2, kg 4 200; 8. Parówki wieprzowe cienkie, 15131100-6, kg 2 430; 9. Kiełbasa toruńska, 15131120-2, kg 2 700; 10. Kiełbasa parówkowa, 15131100-6, kg 3 600; 11. Kiełbasa krakowska parzona, 15131120-2, kg 950; 12. Kaszanka , 15131134-3, kg 3 200; 13. Kiełbasa zwyczajna, 15131130-5, kg 6 800; 14. Kiełbasa szynkowa, 15131130-5, kg 700 15. Luncheon meat prasowany (wędlina), 15131130-5 kg 4 000; 16. Mortadela, 15131130-5, kg 2 210; 17. Szynka gotowana wieprzowa, 15131410-2, kg 720; 18. Mielonka wieprzowa prasowana, 15131130-5, kg 4 050; 19. Golonka konserwowa prasowana, 15131130-5, kg 900; PAKIET II - dostawy mięsa i wędlin drobiowych. Lp. Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary, Ilość, 1. Wątroba z kurczaka, 15112300-9, kg 1 500; 2. Żołądki z kurczaka, 15114000-0, kg 850; 3. Ćwiartka z kurczaka (nogi), 15112000-6, kg 6 850; 4. Filet z kurczaka, 15112000-6, kg 2 600; 5. Parówki drobiowe cienkie, 15131135-0, kg 2 220; 6. Szynka drobiowa, 15131135-0, kg 803; 7. Polędwica drobiowa, 15131135-0, kg 630;.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie 15.13.13.10 - Pasztety 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.14.10 - Szynka 15.11.23.00 - Wątróbki drobiowe 15.11.40.00 - Podroby 15.11.20.00 - Drób 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin.
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.06.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO SZYNK-POL MASTEJ SPÓŁKA JAWNA
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO SZYNK-POL MASTEJ SPÓŁKA JAWNA
- ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO SZYNK - POL Mastej S. J., 39 - 200 Dębica, ul. Krakowska 92c, 39-200 Dębica, kraj/woj. podkarpackie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 517331,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 396862,20
Oferta z najniższą ceną: 396862,20 / Oferta z najwyższą ceną: 461323,80
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Dostawy mięsa i wędlin drobiowych.
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.06.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- ZAKŁADY MIĘSNE, Wiesław Leśniak, 33 - 300 Nowy Sącz, ul. Axentowicza 20 a, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 139230,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 113615,99
Oferta z najniższą ceną: 113615,99 / Oferta z najwyższą ceną: 152091,03
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z RZESZOWA
- Usługa wykonania koncepcji wielobranżowej oraz Programu Funkcjonalno-Użytkowego dla rozbudowy budynków "A" i "BG" o segment "L".
- Promocja Województwa Podkarpackiego podczas Wystawy Światowej EXPO 2025 Osaka, Kansai w dniach 1-7 października 2025 r.
- Dostawa farb, rozpuszczalników i akcesoriów malarskich - zamówienie z podziałem na 2 części
- Przebudowa drogi wojewódzkiej nr 870 Sieniawa - Jarosław, polegająca na budowie chodnika w km 7+932 -8+112 strona lewa w miejscowości Manasterz
- Usługa szkoleniowa nt. Rozliczanie projektów współfinansowanych z EFS+
- "Projekt stałej organizacji ruchu na skrzyżowaniach z istniejącą sygnalizacją świetlną w m. Stalowa Wola.
więcej: przetargi w Rzeszowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zakup i dostawa żywności dla potrzeb Miejskiej Szkoły Podstawowej nr 9 w Piekarach Śląskich
- ZP/29/2025 - Dostawa konserw mięsnych II
- Zakup i dostawę artykułów spożywczych dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Starachowicach oraz dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Jędrzejowie
- Sukcesywna dostawa mięsa na potrzeby Powiatowego Zakładu Aktywności Zawodowej w Suchowoli
- Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Domu Pomocy Społecznej w Gorlicach, ul. Sienkiewicza 30 w II półroczu 2025r.
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 13 w Chorzowie, ul. Styczyńskiego 32 - I/2025
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.