eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Lubsko › Przetarg nieograniczony na sukcesywne dostawy mięsa i wyrobów wędliniarskich do Aresztu Śledczego w Lubsku

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-09-07

Lubsko: Przetarg nieograniczony na sukcesywne dostawy mięsa i wyrobów wędliniarskich do Aresztu Śledczego w Lubsku
Numer ogłoszenia: 193351 - 2012; data zamieszczenia: 07.09.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 274964 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Lubsku, ul. Nowa 2, 68-300 Lubsko, woj. lubuskie, tel. 0-68 372 54 00, faks 0-68 372 15 63.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Areszt Śledczy w Lubsku.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na sukcesywne dostawy mięsa i wyrobów wędliniarskich do Aresztu Śledczego w Lubsku.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Sukcesywne dostawy mięsa i wyrobów wędliniarskich Lp./ Nazwa artykułu /j.m./ilość/Kod CPV/ norma, której wymagania ma spełniać produkt 1/Mięso wołowe b/kości gat. I/kg/832/15111000-9_/_ PN-88/A-82003 2/Mięso wieprzowe gulaszowe - zawartość tłuszczu do 30%/kg/1456/15113000-3_/_ PN-A-82011/ 3/Mięso wieprzowe mielone stosunek mięsa do tłuszczu 80/20/kg/4368/15113000-3_/_ PN-A-82011/ 4/Wątroba wieprzowa/kg/1768/15114000-0_/_ PN-86/A-82004/ 5/Mortadela wieprzowa kg/1976/15131130-5_/_ PN-86-82007/ 6/Parówka drobiowa cienka/kg/2496 15131135-0_/_ PN-A-86526 7/Serdelki drobiowe/kg/2496/15131135-0_/_ PN-A-86526 8/Kiełbasa zwyczajna/kg/3328/15131130-5_/_ PN-A-82007 9/Kiełbasa mielona/ kanapkowa/kg/1976/15131130-5_/_ PN-A-82007 10/Kiełbasa mielona drobiowa/kg/2600/15131135-0_/_ PN-A-86526 11/Kiełbasa biała parzona/kg/120/15131130-5_/_ PN-A-82007 12/Kiełbasa szynkowa z indyka/kg/2600 15131135-0_/_ PN-A-86526 13/Szynka drobiowa/kg/2600 15131135-0_/_ PN-A-86526 14/Wątrobianka/kg/2080/15131310-1_/_ PN-A-82007 15/Kaszanka/kg/1820/15131135-0_/_PN-A-82007 16/Salceson biały/kg/2080/15131130-5_/_ PN-A-82007 17/Pieczeń rzymska/kg/2080/15131130-5_/_ PN-A-82011 18/Mielonka z indyka /kg/312/5131135-0_/_ PN-A-86526 19/Szynka wieprzowa gotowana/kg/2496/15131130-5_/_PN-A-82007 Wskazane w formularzu ofertowym ilości zamawianych produktów są wielkościami szacunkowymi. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany ilości towarów stanowiących przedmiot umowy w zależności od stanu zaludnienia w jednostce do +/-20%, z tego tytułu nie przysługują Dostawcy żadne roszczenia finansowe ani prawne. 3. Wszystkie w/w produkty muszą spełniać normy co do jakości jakie wynikają z obowiązujących przepisów polskiego prawa dla produktów żywnościowych, w szczególności z przepisów ustawy z dnia 16 grudnia 2005 roku o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2006 roku nr 17, poz. 127 z późn. zm.). 4. Mięsa świeże i wędliny winny być pakowane w paczki 1-5 kg w modyfikowanej atmosferze MAP, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 4 dni od daty dostawy. 5. W sytuacji odmiennego nazewnictwa poszczególnych artykułów mięsnych, zamawiający dopuszcza możliwość zastosowania nazw własnych (firmowych) producenta, ale wyłącznie wtedy, kiedy wykonawca nie sprzedaje artykułu o wyżej wymienionej nazwie, a oferowany przez niego wyrób jest z nim tożsamy w procesie produkcji, składu, grupy technologicznej oraz odpowiada danej normie przywołanej w pkt 1..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.13.10 - Pasztety 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.40.00 - Podroby .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 07.09.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne Niebieszczańscy Sp. j., Proszówka 36, 59-620 Gryfów Śląski, 59-620 Proszówka, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 243009,59 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 303579,92

  • Oferta z najniższą ceną: 303579,92 / Oferta z najwyższą ceną: 408391,20

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.