eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Sosnowiec › Usługa dostaw żywnościowych z grupy 158 - różne produkty spożywcze

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-07-02

Sosnowiec: Usługa dostaw żywnościowych z grupy 158 - różne produkty spożywcze
Numer ogłoszenia: 192670 - 2010; data zamieszczenia: 02.07.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy , ul. Radocha 25, 41-200 Sosnowiec, woj. śląskie, tel. 032 2925501, faks 032 2924877.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa dostaw żywnościowych z grupy 158 - różne produkty spożywcze.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: GRUPA 1 1. Cukier KG 8700 2. Dżem KG 900 3. Fasola JAŚ sredni KG 1100 4. Fasolka konserwowa puszka 0,4 kg KG 200 5. Groch łuszczony KG 1100 6. Groszek konserwowy puszka 0,4 kg KG 350 7. Koncentrat pomidorowy 30% KG 750 8. Marmolada KG 900 9. Miód sztuczny KG 700 10. Musztarda sarepska KG 300 11. Ocet 10%-spirytusowy KG 150 12. Szczaw konserwowy w słoiku KG 200 13. Woda mineralna-1,5 L L 6000 14. Leczo Pieczarkowe puszka 3 - 13 kg KG 1300 15. Soja - krajanka KG 200 16. Soja - granulat KG 300 17. Dżem truskawkowy KG 200 18. Herbata granulowana KG 250 GRUPA 2 1. Masło roślinne kostka 250g KG 7500 2. Margaryna mleczna KG 600 3. Olej L 1400 4. śmietana 30 % kartonik 0,5 litra L 700 5. Serek kanapkowy 150g o zawartości tłuszczu min. 3,5% KG 950 6. ser topiony 100 g KG 360 7. serek homogenizowany 150g KG 1400 GRUPA 3 1. Konserwa Turystyczna 300g KG 600 2. konserwa Tyrolska 300g KG 600 3. pasztet drobiowy 130g opak. Aluminiowe KG 600 4. pasztet mazowiecki 360g KG 600 5. przysmak śniadaniowy 300g KG 600 GRUPA 4 1. Cynamon KG 20 2. Czosnek mielony KG 30 3. Przyprawa do zup w proszku KG 140 4. Liść laurowy KG 10 5. Majeranek KG 10 6. Papryka mielona ostra KG 25 7. Sos pieczeniowy w proszku KG 70 8. Ziele angielskie KG 20 9. Sól jadalna KG 2000 10. Przyprawa w płynie do zup KG 900 11. Zupa pieczarkowa w proszku KG 120 12. Pieprz mielony czarny KG 25 13. Rosół w proszku KG 100 14. Żurek KG 250 GRUPA 5 1. Mąka pszenna poznańska KG 1500 2. Ryż biały długoziarnisty KG 2200 3. Mąka ziemniaczana KG 200 4. Kasza jęczmienna KG 2200 5. Kasza manna KG 900 6. Płatki owsiane KG 700 7. Makaron świder nitka łazanka KG 3300.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 5.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 14.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Nazwa kryterium Waga cena 100 Wynik - oferta, która przedstawia najkorzystniejszą cenę zostanie uznana za najkorzystniejszą. Realizacja zamówienia zostanie powierzona Wykonawcy, którego oferta uzyska najkorzystniejszą cenę.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Posiadający niezbędna wiedzę i doświadczenie oraz dysponujący potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Znajdujący się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1) Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu. 2)aktualnych zaświadczeń właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzających odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne, lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawionych nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. 3) Dokumenty dodatkowe: - formularz ofertowy z wykorzystaniem wzoru - załącznik nr 1 SIWZ - oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu z art. 22 Prawa Zamówień Publicznych - załącznik nr 2 - zaakceptowany przez Wykonawcę wzór umowy stanowiący załącznik nr 3 - formularz cenowy - załącznik nr 4

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: www.sw.gov.pl.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 12.07.2010 godzina 09:00, miejsce: Areszt Śledczy w Sosnowcu ul. Radocha 25 41-200 Sosnowiec.

IV.4.5) Termin związania ofertą: do 10.08.2010.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Grupa I.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Cukier KG 8700 2. Dżem KG 900 3. Fasola JAŚ sredni KG 1100 4. Fasolka konserwowa (puszka 0,4 kg) KG 200 5. Groch łuszczony KG 1100 6. Groszek konserwowy ( puszka 0,4 kg) KG 350 7. Koncentrat pomidorowy 30% KG 750 8. Marmolada KG 900 9. Miód sztuczny KG 700 10. Musztarda sarepska KG 300 11. Ocet 10%-spirytusowy KG 150 12. Szczaw konserwowy w słoiku KG 200 13. Woda mineralna-1,5 L L 6000 14. Leczo Pieczarkowe (puszka 3 - 13 kg) KG 1300 15. Soja - krajanka KG 200 16. Soja - granulat KG 300 17. Dżem truskawkowy KG 200 18. Herbata granulowana KG 250.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 14.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Grupa II.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Masło roślinne ( kostka 250g) KG 7500 2. Margaryna mleczna KG 600 3. Olej L 1400 4. śmietana 30 % ( kartonik 0,5 litra ) L 700 5. Serek kanapkowy- 150g o zawartości tłuszczu min. 3,5% Kg 950 6. ser topiony (100 g) KG 360 7. serek homogenizowany (150g) KG 1400.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 14.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Grupa III.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Konserwa Turystyczna (300g) KG 600 2. konserwa Tyrolska (300g) KG 600 3. pasztet drobiowy 130g opak. Aluminiowe KG 600 4. pasztet mazowiecki (360g) KG 600 5. przysmak śniadaniowy 300g KG 600.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 14.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Grupa IV.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Cynamon KG 20 2. Czosnek mielony KG 30 3. Przyprawa do zup w proszku KG 140 4. Liść laurowy KG 10 5. Majeranek KG 10 6. Papryka mielona ostra KG 25 7. Sos pieczeniowy w proszku KG 70 8. Ziele angielskie KG 20 9. Sól jadalna KG 2000 10. Przyprawa w płynie do zup KG 900 11. Zupa pieczarkowa w proszku KG 120 12. Pieprz mielony czarny KG 25 13. Rosół w proszku KG 100 14. Żurek KG 250.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 14.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Grupa V.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Mąka pszenna poznańska KG 1500 2. Ryż biały długoziarnisty KG 2200 3. Mąka ziemniaczana KG 200 4. Kasza jęczmienna KG 2200 5. Kasza manna KG 900 6. Płatki owsiane KG 700 7. Makaron - świder, nitka, łazanka KG 3300.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 14.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.