To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie
Og³oszenie z dnia 2007-10-02
£êtownia: Artyku³y spo¿ywcze
Numer og³oszenia: 182258 - 2007; data zamieszczenia: 02.10.2007
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: Tak, numer og³oszenia w BZP: 163444 - 2007.
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Spo³ecznej w £êtowni, £êtownia, 34-242 £êtownia, woj. ma³opolskie, tel. 018 2773010, fax 018 2773010.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Administracja samorz±dowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Artyku³y spo¿ywcze.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: Dostawa artyku³ów spo¿ywczych
II.1.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.00.00.00 - Produkty spo¿ywcze i napoje Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.00.00.00 - ¯ywno¶æ, napoje, tytoñ i produkty pokrewne 01.00.00.00 - Produkty rolnictwa, ogrodnictwa, ³owiectwa i us³ug pokrewnych .
II.1.5) Ca³kowita koñcowa warto¶æ zamówienia (bez VAT) obejmuj±ca wszystkie zamówienia i czê¶ci: 33987 PLN.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: przetarg nieograniczony
IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: Nie
SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZÊ¦Æ NR: 1 NAZWA: Artyku³y spo¿ywcze przetworzone.
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.10.2007.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Bzomex Hurtownia Spo¿ywcza, Stró¿a 516, 32-431 Stró¿a, kraj/woj. ma³opolskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJ¡CYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 7475
- Oferta z najni¿sz± cen±: 7475 / oferta z najwy¿sz± cen±: 7475
- Waluta: PLN.
CZÊ¦Æ NR: 2 NAZWA: owoce, warzywa.
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.10.2007.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Firma HUP, Naprawa 139, 34-240 Jordanów, kraj/woj. ma³opolskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJ¡CYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 5934
- Oferta z najni¿sz± cen±: 5934 / oferta z najwy¿sz± cen±: 5934
- Waluta: PLN.
CZÊ¦Æ NR: 4 NAZWA: jaja.
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.10.2007.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- RPHP Agro-Farm, Rabka-Zdrój ul. Rynek 10, 34-700 Rabka-Zdrój, kraj/woj. ma³opolskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJ¡CYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 1800
- Oferta z najni¿sz± cen±: 1800 / oferta z najwy¿sz± cen±: 2040
- Waluta: PLN.
CZÊ¦Æ NR: 5 NAZWA: Miêso, wêdliny.
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.10.2007.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zak³ad Miêsny Igar, Rabka-Zdrój ul.Bystra 16a, 34-700 Rabka-Zdrój, kraj/woj. ma³opolskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJ¡CYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 10836
- Oferta z najni¿sz± cen±: 10836 / oferta z najwy¿sz± cen±: 10836
- Waluta: PLN.
CZÊ¦Æ NR: 6 NAZWA: pieczywo.
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.10.2007.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
PIEKARNIA S.C., TADEUSZ BIERÓWKA, SZYMON BIERÓWKA
jakie przetargi wygra³a firma
PIEKARNIA S.C., TADEUSZ BIERÓWKA, SZYMON BIERÓWKA
- Piekarnia Tadeusz Bierówka, £êtownia 596, 34-242 £êtownia, kraj/woj. ma³opolskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJ¡CYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 4327
- Oferta z najni¿sz± cen±: 4327 / oferta z najwy¿sz± cen±: 4327
- Waluta: PLN.
CZÊ¦Æ NR: 7 NAZWA: miêso drobiowe.
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.10.2007.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zak³ad Miêsny Igar, Rabka-Zdrój ul. Bystra 16a, 34-700 Rabka-Zdrój, kraj/woj. ma³opolskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJ¡CYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 2186
- Oferta z najni¿sz± cen±: 2186 / oferta z najwy¿sz± cen±: 2186
- Waluta: PLN.
CZÊ¦Æ NR: 8 NAZWA: Ryby.
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.10.2007.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Lód-Pol sj, Wadowice ul. Wa³owa 30, 34-100 Wadowice, kraj/woj. ma³opolskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJ¡CYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 1429
- Oferta z najni¿sz± cen±: 1429 / oferta z najwy¿sz± cen±: 1429
- Waluta: PLN.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy ryb, warzyw mro¿onych, miêsa i wêdlin
- Zakup i sukcesywna dostawa ¿ywno¶ci na potrzeby Przedszkola nr 12 w Miko³owie w roku szkolnym 2025/2026
- Dostawy artyku³ów spo¿ywczych
- Dostawa artyku³ów spo¿ywczych do sto³ówki szkolnej w Specjalnym O¶rodku Szkolno-Wychowawczym im. Waldemara Kikolskiego w Bia³ymstoku
- Zakup i sukcesywna dostawa ¿ywno¶ci na potrzeby Przedszkola nr 3 w Miko³owie w roku szkolnym 2025/2026
- Sukcesywna dostawa produktów ¿ywno¶ciowych dla Zespo³u Szkó³ Technicznych w Le¿ajsku
wiêcej: »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.