Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu
Og³oszenie z dnia 2007-09-11
£êtownia: Artyku³y spo¿ywcze
Numer og³oszenia: 163444 - 2007; data zamieszczenia: 11.09.2007
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Spo³ecznej w £êtowni, £êtownia 353, 34-242 £êtownia, woj. ma³opolskie, tel. 018 2773010, fax 018 2773010.
- Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.republika.pl/dpsroman
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Administracja samorz±dowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Artyku³y spo¿ywcze.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Dostawa artyku³ów spo¿ywczych
II.1.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.00.00.00 - Produkty spo¿ywcze i napoje Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.00.00.00 - ¯ywno¶æ, napoje, tytoñ i produkty pokrewne 01.00.00.00 - 01.00.00.00 05.00.00.00 - 05.00.00.00 .
II.1.5) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: Tak, ilo¶æ czê¶ci: 8.
II.1.6) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakoñczenia: 31.12.2007.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZ¡CE ZAMÓWIENIA
III.2) WARUNKI UDZIA£U
- Opis warunków udzia³u w postêpowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tych warunków: posiada niezbêdna wiedzê i do¶wiadczenie oraz dysponuj± potencja³em technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia
- Informacja o o¶wiadczeniach i dokumentach, jakie maj± dostarczyæ wykonawcy w celu potwierdzenia spe³niania warunków udzia³u w postêpowaniu: O¶wiadczenie wykonawcy
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
IV.2.2) Wykorzystana bêdzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostêpna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.republika.pl/dpsroman
Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: Dom Pomocy Spo³ecznej w £êtowni, £êtownia 353, 34-242 £êtownia.
IV.3.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 21.09.2007 godzina 11:30, miejsce: Dom Pomocy Spo³ecznej w £êtowni, £êtownia 353, administracja.
IV.3.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).
ZA£¡CZNIK I - INFORMACJE DOTYCZ¡CE OFERT CZʦCIOWYCH
CZÊ¦Æ Nr: 1 NAZWA: Artyku³y spo¿ywcze przetworzone.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Dostawa artyku³ów spo¿ywczych.
- 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakoñczenie: 31.12.2007.
- 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 2 NAZWA: Owoce,warzywa.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Dostawa artyku³ów spo¿ywczych.
- 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 01.00.00.00-7.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakoñczenie: 31.12.2007.
- 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 3 NAZWA: Mleko i przetwory mleczne, sery i t³uszcze.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Dostawa artyku³ów spo¿ywczych.
- 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.50.00.00-3, 15.40.00.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakoñczenie: 31.12.2007.
- 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 4 NAZWA: jaja.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Dostawa artyku³ów spo¿ywczych.
- 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 01.20.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakoñczenie: 31.12.2007.
- 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 5 NAZWA: miêso, wêdliny.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Dostawa artyku³ów spo¿ywczych.
- 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.10.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakoñczenie: 31.12.2007.
- 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 6 NAZWA: pieczywo.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Dostawa artyku³ów spo¿ywczych.
- 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.80.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakoñczenie: 31.12.2007.
- 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 7 NAZWA: miêso drobiowe.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Dostawa artyku³ów spo¿ywczych.
- 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.10.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakoñczenie: 31.12.2007.
- 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 8 NAZWA: ryby.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Dostawa artyku³ów spo¿ywczych.
- 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 05.10.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakoñczenie: 31.12.2007.
- 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy ryb, warzyw mro¿onych, miêsa i wêdlin
- Zakup i sukcesywna dostawa ¿ywno¶ci na potrzeby Przedszkola nr 12 w Miko³owie w roku szkolnym 2025/2026
- Dostawy artyku³ów spo¿ywczych
- Dostawa artyku³ów spo¿ywczych do sto³ówki szkolnej w Specjalnym O¶rodku Szkolno-Wychowawczym im. Waldemara Kikolskiego w Bia³ymstoku
- Zakup i sukcesywna dostawa ¿ywno¶ci na potrzeby Przedszkola nr 3 w Miko³owie w roku szkolnym 2025/2026
- Sukcesywna dostawa produktów ¿ywno¶ciowych dla Zespo³u Szkó³ Technicznych w Le¿ajsku
wiêcej: »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.