Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2008-07-25
Lubiewo: Przetarg nieograniczony na dostawy artykułów stanowiących rodzaj - owoce i warzywa przetworzone
Numer ogłoszenia: 172356 - 2008; data zamieszczenia: 25.07.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej, 144, 89-526 Lubiewo, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 0-52 3341225, fax 0-52 3341225 wew.316.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Organizacyjna Służby Więziennej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na dostawy artykułów stanowiących rodzaj - owoce i warzywa przetworzone.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów stanowiących rodzaj -owoce i warzywa przetworzone. Lp. Kod numeryczny WSZ (CPV) Nazwa przedmiotu zamówienia zgodna z CPV Jednostka miary Przewidywana ilość zamówienia Część I: 1 15332400-8 Owoce przetworzone kg 1000,00 2 15331460-9 Warzywa konserwowe kg 7650,00 3 15331464-7 Cała fasola zakonserwowana kg 700,00 4 15331463-0 Fasola w łupinach zakonserwowana kg 300,00 5 15331462-3 Groch konserwowy kg 700,00 6 15331142-4 Przetworzona kapusta biała kg 1200,00 7 15331461-6 Kapusta kwaszona zakonserwowana kg 300,00 8 15332100-5 Przetwory owocowe kg 1050,00 9 15331427-6 Skoncentrowany przecier pomidorowy kg 500,00 10 15331470-2 Kukurydza słodka kg 350,00 11 15331400-1 Warzywa przetworzone i/lub puszkowane kg 1450,00 12 15331466-1 Oliwki konserwowe kg 100,00 13 15331430-0 Pieczarki konserwowe kg 600,00 Część II: 14 15332290-3 dżemy kg 1600,00 15 15332100-5 Przetwory owocowe kg 200,00 16 1533230-5 marmolady kg 200,00
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.33.24.00 - Owoce konserwowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.24.00 - Owoce konserwowane Oryginalny kod CPV: 15.33.14.60 - Warzywa puszkowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.14.60 - Warzywa puszkowane .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 2.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium.
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą się ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają wymagania określone w art. 22 ustawy pzp, oraz nie podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy pzp. Zamawiający dokona oceny spełnienia w/w warunków na podstawie złożonych wymaganych oświadczeń i zaświadczeń.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej Sucha 144 89-526 Lubiewo.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 04.08.2008 godzina 12:00, miejsce: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej Sucha 144 89-526 Lubiewo Sekretariat.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: owoce przetworzone.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: owoce przetworzone; 1000 kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.24.00-8, 15.33.14.60-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: przetwory owocowe, dżemy i marmolady.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: przetwory owocowe; 200 kg dżemy; 1600 kg marmolady; 200.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.21.00-5, 15.33.22.90-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI LUBIEWO
więcej: przetargi LUBIEWO »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.