eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Strzelce Opolskie › Art. żywnościowewędliny, wedliny drobiowe

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2008-07-24

Strzelce Opolskie: Art. żywnościowe: wędliny, wedliny drobiowe
Numer ogłoszenia: 171027 - 2008; data zamieszczenia: 24.07.2008
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak, numer ogłoszenia w BZP: 137568 - 2008.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny nr 1 w Strzelcach Opolskich, ul. Karola Miarki, 47-100 Strzelce Opolskie, woj. opolskie, tel. 077 4621520+25.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Art. żywnościowe: wędliny, wedliny drobiowe.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1.kiełbasa kminkowa średniorozdrobniona, parzona, wędzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, dopuszczalny kon serwant E-250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 700kg. - dostawy sukcesywne po około 135 kg. 2.kiełbasa parówkowa homogenizowana, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o śred nicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, dopuszczalny konser want E-250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 2200kg. - dostawy sukcesywne po około 135kg. 3.kiełbasa mortadela homogenizowana,parzona, w osłonie baraierowej o średnicy ok. 70- 90 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy, dopuszczalny konserwant E-250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 2200kg. - dostawy sukcesywne po około 135kg. 4.pasztet drobiowy zapiekany z mięsa drobiowego o puszystej konsystencji, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 700kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg lub raz w miesiącu po 130kg, 5..blok drobiowy z indyka o strukturze wysoko rozdrobnionej, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 160kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg. 6..pieczeń drobiowa o strukturze wysoko rozdrobnionej termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 700kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg., raz w miesiącu po około 130kg. 7..pasztetowa drobiowa o smarowanej konsystencji termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 160kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg. 8..parówki drobiowe parzone, homogenizowana, w jelicie naturalnym, średnica ok. 20-40 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 200kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg. 9. salceson drobiowy średnio rozdrobniony, parzony, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 160kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg. 10..kiełbasa żywiecka drobiowa średnio rozdrobniona, baton ok. 70-90mm, parzona,, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 160kg. dostawy sukcesywne po około 9kg.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.13.11.30 - Wędliny Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny Oryginalny kod CPV: 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 21793,8 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: kiełbasa kminkowa.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 24.07.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Rzeźniczo Wędliniarski Józef Bartos, Czarnowska 6, 20-065 Piekoszów, kraj/woj. świętokrzyskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 6,72
  • Oferta z najniższą ceną: 5,09 / oferta z najwyższą ceną: 10,19
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Kiełbasa Parówkowa.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.07.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowe Ubój i Przetwórstwo Indyka Joanna Giżewska, Stabnisława Wyspiańskiego, 60-751 Poznań, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 4,40
  • Oferta z najniższą ceną: 4,40 / oferta z najwyższą ceną: 6,00
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: kiełbasa mortadela.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.07.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Rzeźniczo - Wędliniarski Józef Bartos, Czarnowska 6, 20-065 Piekoszów, kraj/woj. świętokrzyskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 3,85
  • Oferta z najniższą ceną: 3,85 / oferta z najwyższą ceną: 6,00
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: pasztet drobiowy.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.07.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Rzeźniczo - Wędliniarski Józef Bartos, Czarnowska 6, 20-065 Piekoszów, kraj/woj. świętokrzyskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 4,90
  • Oferta z najniższą ceną: 4,90 / oferta z najwyższą ceną: 8,80
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: blok drobiowy.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 24.07.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowe Ubój i Przetwórstwo Indyka Joanna Giżewska, Stanislawa Wyspiańskiego 26b/206, 60-751 Poznań, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 5,80
  • Oferta z najniższą ceną: 5,49 / oferta z najwyższą ceną: 13,55
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: pieczeń drobiowa.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.07.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowe Ubój i Przetwórstwo Indyka Joanna Giżewska, Stanisława Wyspiańskiego 26B/206, 60-751 Poznań, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 6,20
  • Oferta z najniższą ceną: 6,20 / oferta z najwyższą ceną: 12,00
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: pasztetowa drobiowa.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.07.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Rzeźniczo - Wędliniarski Józef Bartos, Czarnowwska 6, 20-065 Piekoszów, kraj/woj. świętokrzyskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 4,20
  • Oferta z najniższą ceną: 4,20 / oferta z najwyższą ceną: 6,20
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 8 NAZWA: parówki drobiowe.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.07.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Rzeźniczo - Wędliniarski Józef Bartos, Czarnowska 6, 20-065 Piekoszów, kraj/woj. świętokrzyskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 3,67
  • Oferta z najniższą ceną: 3,67 / oferta z najwyższą ceną: 7,00
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 9 NAZWA: salceson drobiowy.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.07.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowe Ubój i Przetwórstwo Indyka Joanna Giżewska, Stanisława Wyspiańskiego 26B/206,, 60-751 Poznań, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 5,60
  • Oferta z najniższą ceną: 5,60 / oferta z najwyższą ceną: 9,50
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 10 NAZWA: kiełbasa żywiecka drobiowa.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 24.07.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Rzeźniczo - Wędliniarski Józef Bartos, Czarnowska 6, 20-065 Piekoszów, kraj/woj. świętokrzyskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 10,78
  • Oferta z najniższą ceną: 10,45 / oferta z najwyższą ceną: 12,00
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.