eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Rzeszów › Świadczenie usług cateringowych



Ogłoszenie z dnia 2007-09-12

Rzeszów: Świadczenie usług cateringowych
Numer ogłoszenia: 165090 - 2007; data zamieszczenia: 12.09.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza, ul. W. Pola 2, 35-959 Rzeszów, woj. podkarpackie, tel. (017) 865 12 50, fax (017) 854 13 34.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.prz.rzeszow.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Uczelnia Wyższa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usług cateringowych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: usługi.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych dla Projektu pt. Priorytetowe technologie dla zrównoważonego rozwoju województwa podkarpackiego. Planowane jest 27 spotkań po 15 osób. Pierwsze spotkanie odbędzie się 27.09.2007 r., ostatnie 27.10.2007 r. o terminie pozostałych spotkań wykonawca zostanie powiadomiony 5 dni przed planowanym spotkaniem. Poniżej zostały przedstawione przykładowe IV zestawy menu na spotkania. Ogółem odbędzie się 27 spotkań (6 grup po 15 osób x 4 spotkania 1 grupa 15 osobowa x 3 spotkania). Na każdym spotkaniu dla danej grupy inny zestaw menu. Pierwsza propozycja: I. Dania gorące: 1. Boeuf Strogonow 15 porcji po 250 ml (mięso wołowe, pieczarki, cebula, papryka itd.) II. Dania zimne: 1. kanapki tartinki z łososiem wędzonym, szynką, pasty mix - łacznie 30 sztuk 2. zestaw wędlin (polędwica, szynka wiejska) - łącznie ok. 1 kg 3. sałatka jarzynowa - 10 porcji po 100 g 4. sałatka gyros z kurczaka ( duża pierś z kurczaka, słoik ogórków konserwowych, puszka kukurydzy, duża cebula, ketchup pikantny i łagodny mały, majonez, kapusty pekińskiej (drobno posiekanej), przyprawa gros) - 10 porcji po 150 g 5. nadziewane sakiewki z łososia 15 porcji po 120 g (plastry wędzonego łososia nadziewane twarogiem z szalotką, czosnkiem i przyprawami) 6. koreczki (śledziowe, z kabanosem, jarskie) - łącznie 30 sztuk 7. pieczywo mieszane - łącznie 30 porcji (bułki, chleb pszenny, chleb graham) III. Ciastka kruche mieszane - łącznie 2 kg IV. Soki owocowe (różne rodzaje) - łącznie 7 l, woda mineralna (gazowana i niegazowana) łącznie 7 l V. Kawa z ekspresu ok. 20 filiżanek lub herbata ok. 20 sztuk ( kawa i herbata podawana będzie wg zamówienia) Zastawa, sztućce (nie dopuszcza się naczyń i sztućców jednorazowych). Dekoracja stołów: obrusy. Obsługa kelnerska w uniformach. Dowóz wszystkich produktów i materiałów, potrzebnych do wykonania potraw i dekoracji na miejsce imprezy (teren województwa podkarpackiego) w cenie oferty. Druga propozycja: I. Dania gorące: 1. Krem pieczarkowy 15 porcji po 250 ml (z groszkiem ptysiowym) II. Dania zimne: 1. kanapki tartinki z szynką, pasty mix - łącznie 30 sztuk 2. zestaw wędlin (polędwica, szynka wiejska) - łącznie ok. 1 kg 3. sałatka grecka - 10 porcji po 150 g 4. sałatka z kurczaka z sosem miodowo chrzanowym 150g x 10os 5. połówki jajek faszerowane różnymi pastami - łącznie 20 sztuk 6. koreczki (oliwki zielone i czarne ,ser żółty, kabanos ,szynka ) - łącznie 30 sztuk 7. pieczywo mieszane - łącznie 30 porcji (bułki, chleb pszenny, chleb graham) III. Ciastka kruche mieszane - łącznie 2 kg IV. Soki owocowe (różne rodzaje) - łącznie 7 l, woda mineralna (gazowana i niegazowana) łącznie 7 l V. Kawa z ekspresu ok. 20 filiżanek lub herbata ok. 20 sztuk ( kawa i herbata podawana będzie wg zamówienia) Zastawa, sztućce (nie dopuszcza się naczyń i sztućców jednorazowych). Dekoracja stołów: obrusy. Obsługa kelnerska w uniformach. Dowóz wszystkich produktów i materiałów, potrzebnych do wykonania potraw i dekoracji na miejsce imprezy (teren województwa podkarpackiego) w cenie oferty. Trzecia propozycja: I. Dania gorące: 1. Polędwiczki wieprzowe w ziołach 15 porcji po 250 ml (mięso wieprzowe, przyprawy.) II. Dania zimne: 1. zestaw wędlin (polędwica, szynka wiejska) - łącznie ok. 1 kg 2. sałatka serow-szynkowa - 10 porcji po 100 g 3. sałatka grecka - 10 porcji po 150 g 4. paluszki z kurczaka z curry podawane na melonie 10 porcji po 120 g (pierś z kurczaka, curry i przyprawy, melon) 5. koreczki (śledziowe, z kabanosem, jarskie) - łącznie 30 sztuk 6. pieczywo mieszane - łącznie 30 porcji (bułki, chleb pszenny, chleb graham) III. Ciastka kruche mieszane - łącznie 2 kg IV. Soki owocowe (różne rodzaje) - łącznie 7 l, woda mineralna (gazowana i niegazowana) łącznie 7 l V. Kawa z ekspresu ok. 20 filiżanek lub herbata ok. 20 sztuk ( kawa i herbata podawana będzie wg zamówienia) Zastawa, sztućce (nie dopuszcza się naczyń i sztućców jednorazowych). Dekoracja stołów: obrusy. Obsługa kelnerska w uniformach. Dowóz wszystkich produktów i materiałów, potrzebnych do wykonania potraw i dekoracji na miejsce imprezy (teren województwa podkarpackiego) w cenie oferty. Czwarta propozycja: I. Dania gorące: 1. Delikatna zupa serowa z grzankami - 15 porcji po 250 ml II. Dania zimne: 1. fileciki z kurcząt na ananasie - łącznie 15 sztuk 2. zestaw wędlin (polędwica, szynka wiejska) - łącznie ok. 1 kg 3. sałatka z kurczaka z curry - 10 porcji po 150 g 4. sałatka z tuńczykiem i kapustą pekińską (tuńczyk w sosie własnym, kukurydza, sałata pekińska, przyprawy) 150g x 10os 5. roladki szynkowe z kremem chrzanowym - łącznie 30 sztuk 6. koreczki (śledziowe, z kabanosem, jarskie) - łącznie 30 sztuk 7. pieczywo mieszane - łącznie 30 porcji (bułki, chleb pszenny, chleb graham) III. Ciastka kruche mieszane - łącznie 2 kg IV. Soki owocowe (różne rodzaje) - łącznie 7 l, woda mineralna (gazowana i niegazowana) łącznie 7 l V. Kawa z ekspresu ok. 20 filiżanek lub herbata ok. 20 sztuk ( kawa i herbata podawana będzie wg zamówienia) Zastawa, sztućce (nie dopuszcza się naczyń i sztućców jednorazowych). Dekoracja stołów: obrusy. Obsługa kelnerska w uniformach. Dowóz wszystkich produktów i materiałów, potrzebnych do wykonania potraw i dekoracji na miejsce imprezy w cenie oferty. 9462,62

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków Kod CPV wg słownika 2008: 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data rozpoczęcia: 27.09.2007; lub data zakończenia: 27.10.2007.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Sytuacja podmiotowa wykonawcy, Wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Aktualny odpis z właściwego rejestru, Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, Oświadczenie z art. 22 i 24, Oświadczenie z art. 22 i 24

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ogloszenia.propublico.pl/prz

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: siedzibie Zamawiającego pokój nr 203 bud. A.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 19.09.2007 godzina 10:00, miejsce: siedzibie Zamawiającego pokój nr 203 bud. A.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Środki finansowe w ramach umowy nr WKP_1/1.4.5/2/2006/21/24/602/2006/U projekt pn Priorytetowe technologie dla zrównoważonego rozwoju województwa podkarpackiego.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.