Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu
Og³oszenie z dnia 2013-04-25
¦widnica: OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU NA DOSTAWY SUKCESYWNE WARZYW DLA ARESZTU ¦LEDCZEGO W ¦WIDNICY
Numer og³oszenia: 164648 - 2013; data zamieszczenia: 25.04.2013
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt ¦ledczy w ¦widnicy , ul. Trybunalska 16, 58-100 ¦widnica, woj. dolno¶l±skie, tel. 0-74 854 93 00, faks 0-74 854 93 02.
- Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.zp.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Inny: areszt ¶ledczy.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKRE¦LENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU NA DOSTAWY SUKCESYWNE WARZYW DLA ARESZTU ¦LEDCZEGO W ¦WIDNICY.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: PAKIET I Buraki æwik³owe - 1700 kg Cebula - 2200 kg Jab³ka - 1000 kg Kapusta bia³a - 2060 kg Kapusta czerwona - 550 kg Kapusta pekiñska - 500 kg Marchew - 2600 kg Pieczarki - 400 kg Pietruszka korzeñ - 360 kg Por - 200 kg Seler - 450 kg Cukinia - 480 kg Sa³ata - 150 kg Pomidory - 350 kg Kalafior - 160 kg Ogórek zielony - 500 kg Papryka ¶wie¿a - 240 kg PAKIET II Ogórki kiszone - 820 kg Kapusta kiszona - 980 kg PAKIET III Ziemniaki - 20 000 kg Podane ilo¶ci s± ilo¶ciami szacunkowymi uwzglêdniaj±ce maksymalne zaludnienie jednostki, dlatego te¿ ze wzglêdu na ró¿ne zaludnienie jednostki ilo¶ci mog± ulec zmianie. Z tego tytu³u Dostawcy nie bêd± przys³ugiwa³y ¿adne roszczenia wobec Odbiorcy. Wszystkie artyku³y musz± byæ ¶wie¿e..
II.1.6) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.00.00.00-8, 03.22.10.00-6, 03.22.20.00-3.
II.1.7) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: tak, liczba czê¶ci: 3.
II.1.8) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczêcie: 01.06.2013.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagane
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIA£U W POSTÊPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPE£NIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania okre¶lonej dzia³alno¶ci lub czynno¶ci, je¿eli przepisy prawa nak³adaj± obowi±zek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku
O¦WIADCZENIE WYKONAWCY
III.3.2) Wiedza i do¶wiadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku
O¦WIADCZENIE WYKONAWCY
III.3.3) Potencja³ techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku
O¦WIADCZENIE WYKONAWCY
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku
O¦WIADCZENIE WYKONAWCY
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku
O¦WIADCZENIE WYKONAWCY
III.4) INFORMACJA O O¦WIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJ¡ DOSTARCZYÆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPE£NIANIA WARUNKÓW UDZIA£U W POSTÊPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spe³niania przez wykonawcê warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz o¶wiadczenia o spe³nianiu warunków udzia³u w postêpowaniu nale¿y przed³o¿yæ:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, nale¿y przed³o¿yæ:
- o¶wiadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
III.4.4) Dokumenty dotycz±ce przynale¿no¶ci do tej samej grupy kapita³owej
- lista podmiotów nale¿±cych do tej samej grupy kapita³owej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, ¿e nie nale¿y do grupy kapita³owej;
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostêpna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: ARESZT ¦LEDCZY W ¦WIDNICY
UL. TRYBUNALSKA 16
58-100 ¦WIDNICA.
IV.4.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 09.05.2013 godzina 11:00, miejsce: SEKRETARIAT ARESZTU ¦LEDCZEGO W ¦WIDNICY UL. TRYBUNALSKA 16 58-100 ¦WIDNICA.
IV.4.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje siê uniewa¿nienie postêpowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania ¶rodków pochodz±cych z bud¿etu Unii Europejskiej oraz niepodlegaj±cych zwrotowi ¶rodków z pomocy udzielonej przez pañstwa cz³onkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które mia³y byæ przeznaczone na sfinansowanie ca³o¶ci lub czê¶ci zamówienia: nie
ZA£¡CZNIK I - INFORMACJE DOTYCZ¡CE OFERT CZʦCIOWYCH
CZÊ¦Æ Nr: 1 NAZWA: WARZYWA.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: PAKIET I Buraki æwik³owe - 1700 kg Cebula - 2200 kg Jab³ka - 1000 kg Kapusta bia³a - 2060 kg Kapusta czerwona - 550 kg Kapusta pekiñska - 500 kg Marchew - 2600 kg Pieczarki - 400 kg Pietruszka korzeñ - 360 kg Por - 200 kg Seler - 450 kg Cukinia - 480 kg Sa³ata - 150 kg Pomidory - 350 kg Kalafior - 160 kg Ogórek zielony - 500 kg Papryka ¶wie¿a - 240 kg.
2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.00.00.00-8, 03.22.10.00-6, 03.22.10.22-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczêcie: 01.06.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 2 NAZWA: WARZYWA.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: PAKIET II Ogórki kiszone - 820 kg Kapusta kiszona - 980 kg.
2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.00.00.00-8, 03.22.10.00-6, 03.22.10.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczêcie: 01.06.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 3 NAZWA: WARZYWA.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: PAKIET III Ziemniaki - 20 000 kg.
2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.00.00.00-8, 03.22.10.00-6, 03.22.20.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczêcie: 01.06.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
INNE PRZETARGI Z ¦WIDNICY
- "Transformacja energetyczna budynków mieszkalnych w celu ograniczenia niskiej emisji w Gminie ¦widnica" - ETAP II
- Sprz±tanie pomieszczeñ w S±dzie Rejonowym w ¦widnicy, terenu wokó³ posesji, pomieszczeñ archiwalnych w SO w ¦widnicy oraz pomieszczeñ w O¶rodku Kuratorskim nr 1 w ¦widnicy i nr 4 w ¦wiebodzicach
- Zakup samochodu osobowego elektrycznego dla Starostwa Powiatowego w ¦widnicy
- "OCHRONA OBIEKTÓW, OSÓB I MIENIA S¡DU OKRÊGOWEGO W ¦WIDNICY I S¡DU REJONOWEGO W Z¡BKOWICACH ¦L¡SKICH
- Termomodernizacja budynku Przedszkola Miejskiego nr 1 w ¦widnicy, po³o¿onego przy pl. ¦w. Ma³gorzaty 15 w ¦widnicy (...).
- Zakup ambulansu/karetki pogotowia na potrzeby ochrony ludno¶ci
wiêcej: przetargi w ¦widnicy »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa produktów ¿ywno¶ciowych do Przedszkola Miejskiego nr 23 Promyczek w S³upsku
- Dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych do Przedszkola Miejskiego Nr 5 z Oddzia³ami Integracyjnymi w Pu³tusku w podziale na 8 czê¶ci
- Sukcesywna dostawa artyku³ów spo¿ywczych (wody mineralnej, soków, napojów, przetworów owocowych i warzywnych, towarów sypkich, przypraw i deserów) dla statku Nawigator XXI
- "Dostawa produktów ¿ywno¶ciowych do Przedszkola Miejskiego nr 4 "Królestwo Skrzatów" w S³upsku"
- "Dostawa produktów ¿ywno¶ciowych do Przedszkola Miejskiego nr 9 "Akademia U¶miechu" w S³upsku"
- "SUKCESYWNE DOSTAWY ARTYKU£ÓW ¯YWNO¦CIOWYCH DO DOMU POMOCY SPO£ECZNEJ W OLKUSZU W 2026 ROKU".
wiêcej: Warzywa »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.





