Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu
Og³oszenie z dnia 2011-06-10
Strzelce Opolskie: Dostawa warzyw m³odych
Numer og³oszenia: 162113 - 2011; data zamieszczenia: 10.06.2011
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zak³ad Karny Nr 1 , ul. Karola Miarki 1, 47-100 Strzelce Opolskie, woj. opolskie, tel. 077 4400420-25.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Administracja rz±dowa terenowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKRE¦LENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Dostawa warzyw m³odych.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: czê¶æ I - warzywa Kapusta czerwona w ilo¶ci 2 400kg Kapusta bia³a w ilo¶ci 2 400kg Burak czerwony w ilo¶ci 2400kg Marchew w ilo¶ci 6 000kg Pietruszka w ilo¶ci 3 200kg Seler w ilo¶ci 2 400kg Cebula w ilo¶ci 3 200kg Por w ilo¶ci 1 600kg czê¶æ II- ziemniaki m³ode ziemniaki 64 000kg.
II.1.4) Czy przewiduje siê udzielenie zamówieñ uzupe³niaj±cych: nie.
II.1.5) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 03.22.10.00-6, 03.22.11.00-7, 03.22.14.00-0, 03.21.21.00-1.
II.1.6) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: tak, liczba czê¶ci: 2.
II.1.7) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakoñczenie: 31.10.2011.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje siê udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.3) WARUNKI UDZIA£U W POSTÊPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPE£NIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania okre¶lonej dzia³alno¶ci lub czynno¶ci, je¿eli przepisy prawa nak³adaj± obowi±zek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku
Za spe³niaj±cych powy¿sze warunki zamawiaj±cy uzna wykonawców, którzy z³o¿± o¶wiadczenie o spe³nianiu wymagañ okre¶lonych w art. 22 ust. 1 ustawy
III.3.2) Wiedza i do¶wiadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku
Za spe³niaj±cych powy¿sze warunki zamawiaj±cy uzna wykonawców, którzy z³o¿± o¶wiadczenie o spe³nianiu wymagañ okre¶lonych w art. 22 ust. 1 ustawy
III.3.3) Potencja³ techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku
Za spe³niaj±cych powy¿sze warunki zamawiaj±cy uzna wykonawców, którzy z³o¿± o¶wiadczenie o spe³nianiu wymagañ okre¶lonych w art. 22 ust. 1 ustawy
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku
Za spe³niaj±cych powy¿sze warunki zamawiaj±cy uzna wykonawców, którzy z³o¿± o¶wiadczenie o spe³nianiu wymagañ okre¶lonych w art. 22 ust. 1 ustawy
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku
Za spe³niaj±cych powy¿sze warunki zamawiaj±cy uzna wykonawców, którzy z³o¿± o¶wiadczenie o spe³nianiu wymagañ okre¶lonych w art. 22 ust. 1 ustawy
III.4) INFORMACJA O O¦WIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJ¡ DOSTARCZYÆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPE£NIANIA WARUNKÓW UDZIA£U W POSTÊPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spe³niania przez wykonawcê warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz o¶wiadczenia o spe³nieniu warunków udzia³u w postêpowaniu, nale¿y przed³o¿yæ:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, nale¿y przed³o¿yæ:
- o¶wiadczenie o braku podstaw do wykluczenia
-
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Je¿eli wykonawca ma siedzibê lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedk³ada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibê lub miejsce zamieszkania potwierdzaj±cy, ¿e:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie og³oszono upad³o¶ci - wystawiony nie wcze¶niej ni¿ 6 miesiêcy przed up³ywem terminu sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu o udzielenie zamówienia albo sk³adania ofert
III.7) Czy ogranicza siê mo¿liwo¶æ ubiegania siê o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowi± osoby niepe³nosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona bêdzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje siê istotne zmiany postanowieñ zawartej umowy w stosunku do tre¶ci oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak
Dopuszczalne zmiany postanowieñ umowy oraz okre¶lenie warunków zmian
Zamawiaj±cy dopuszcza zmianê umowy postanowieñ warunków umowy dotycz±cych terminu realizacji podmiotu umowy jedynie w przypadkach niezale¿nych od wykonawcy, na skutek klêsk ¿ywio³owych spowodowanych nieodwracalnymi dzia³aniami przyrody lub na skutek dzia³añ osób trzecich. Udowodnienie w/w sytuacji bêdzie le¿eæ po stronie wykonawcy.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostêpna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: Zak³ad Karny nr 1, ul. Karola Miarki 1, 47-100 Strzelce Opolskie.
IV.4.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 20.06.2011 godzina 09:00, miejsce: W sekretariacie Zak³adu Karnego nr 1, ul. Karola Miarki 1, 47-100 Strzelce Opolskie.
IV.4.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje siê uniewa¿nienie postêpowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania ¶rodków pochodz±cych z bud¿etu Unii Europejskiej oraz niepodlegaj±cych zwrotowi ¶rodków z pomocy udzielonej przez pañstwa cz³onkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które mia³y byæ przeznaczone na sfinansowanie ca³o¶ci lub czê¶ci zamówienia: nie
ZA£¡CZNIK I - INFORMACJE DOTYCZ¡CE OFERT CZʦCIOWYCH
CZÊ¦Æ Nr: 1 NAZWA: warzywa.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Kapusta czerwona w ilo¶ci 2 400kg Kapusta bia³a w ilo¶ci 2 400kg Burak czerwony w ilo¶ci 2400kg Marchew w ilo¶ci 6 000kg Pietruszka w ilo¶ci 3 200kg Seler w ilo¶ci 2 400kg Cebula w ilo¶ci 3 200kg Por w ilo¶ci 1 600kg.
2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 03.22.10.00-6, 03.22.11.00-7, 03.22.14.00-0.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakoñczenie: 31.10.2011.
4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 2 NAZWA: ziemniaki.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: ziemniaki 64 000kg.
2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 03.21.21.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakoñczenie: 31.10.2011.
4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
INNE PRZETARGI Z STRZELEC OPOLSKICH
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Sukcesywna dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych na potrzeby Szko³y Podstawowej w Bratoszewicach na 2026 rok"
- Sukcesywna dostawa artyku³ów spo¿ywczych
- Ssukcesywn± dostawê artyku³ów spo¿ywczych na rok 2026 dla PS w Mietniowie
- Zakup i sukcesywna dostawa ¿ywno¶ci - owoce i warzywa, na potrzeby Zespo³u Szkó³ w Kostom³otach Drugich w 2026 r.
- Sukcesywna dostawa ¿ywno¶ci do Internatu ZSCKR w Potoczku
- Przetarg 2. Sukcesywna dostawa artyku³ów spo¿ywczych do sto³ówek ZS im. Jana Koszczyca Witkiewicza w Kazimierzu Dolnym na 2026 r.
wiêcej: Ziemniaki »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.





