To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2010-06-16
Katowice: świadczenie usługi cateringowej w czasie Europejskich Targów Przedsiębiorczości, Pracy i Edukacji w dniu 18 czerwca 2010 r.
Numer ogłoszenia: 155673 - 2010; data zamieszczenia: 16.06.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 144291 - 2010r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Urząd Pracy, ul. Kościuszki 30, 40-048 Katowice, woj. śląskie, tel. 0 32 757 33 61, faks.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka organizacyjna samorządu województwa nie posiadająca osobowości prawnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: świadczenie usługi cateringowej w czasie Europejskich Targów Przedsiębiorczości, Pracy i Edukacji w dniu 18 czerwca 2010 r..
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla 40 osób - gości i wystawców podczas Europejskich Targów Przedsiębiorczości, Pracy i Edukacji w Częstochowie w dniu 18.06.2010 r. Na usługę składać się będą: 1) Napoje gorące: - kawa rozpuszczalna podana w termosach, wraz z dodatkami - mleczko lub śmietanka, cukier (bez ograniczeń), - herbata podana w termosach, wraz z dodatkami - cytryna, cukier (bez ograniczeń), 2) Napoje zimne: - woda mineralna niegazowana (25 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), - woda mineralna gazowana (20 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), - soki - pomarańczowy (25 porcji x 200 ml), jabłkowy (25 porcji x 200 ml), z czarnej porzeczki (25 porcji x 200 ml), podawane w szklanych dzbankach, 3) Kanapki bankietowe na białym i ciemnym pieczywie: - z szynką i pomidorkiem (13 szt x 40 g), - z serem typu camembert i orzechem włoskim (13 szt x 40 g), - z twarożkiem, szczypiorkiem i orzechem włoskim (13 szt. x 40 g), - z łososiem i cytrynką (13 szt. x 40 g), - z jajkiem i kolorowym kawiorem (13 szt. x 40 g), - z salami i marynatami (13 szt. x 40 g), - z żółtym serem i oliwkami (13 szt. x 40 g); 4) Sałatki - 2 rodzaje: - sałatka grecka (30 porcji x 100 g), - sałatka hawajska z kurczakiem, ananasem, kukurydzą i majonezem (30 porcji x 100 g), 5) Świeże owoce podawane na paterach: - jabłka - 1 kg, - banany - 1 kg, - winogrona (zielone, czarne) - 1 kg, - pomarańcze - 1 kg, - mandarynki - 1 kg 6) Ciastka bankietowe: - mini ciastka francuskie z jabłkiem/ brzoskwinią (15 porcji x 65 g), - szarlotka (15 porcji x 65 g), - mini drożdżówka (15 porcji x 65 g), 7) Przekąski koktajlowe: - mini- quiche z brokułami i tuńczykiem (10 szt.), - babeczki z łososia wędzonego (10 szt), - ruloniki ze schabu z musem chrzanowym (10 szt), - jajka faszerowane z pieczarką (10 szt), - koreczki mini caprese (mozarella i pomidorki - 10 szt), - koreczki z serem żółtym i kabanosem (10 szt) 8) Ciepły posiłek (do podania w podgrzewaczach na godz. 12:00): - bogracz, strogonow lub równoważne danie firmowe (25 porcji x 200 ml), - pierogi mieszane - ruskie, z mięsem, z kapustą i grzybami (25 porcji x 200 g), - pieczywo mieszane (białe, ciemne - 25 porcji x 50 g), 9) Produkty do rozłożenia na stoiskach targowych: - 30 butelek (500 ml) wody mineralnej gazowanej, - 30 butelek (500 ml) wody mineralnej niegazowanej, - 60 kubeczków jednorazowych, - słone paluszki (30 opakowań po min. 70g). Catering powinien zostać dostarczony do miejsca odbywania Targów - VII Liceum Ogólnokształcące im. Mikołaja Kopernika w Częstochowie ul. Nowowiejskiego 18, do pomieszczeń szatni hali sportowej na godz. 9:00 natomiast ciepły posiłek na godzinę 12:00. Ponadto Wykonawca zobowiązany jest zapewnić: - zastawę białą porcelanową, sztućce trwałe, - dekorację stołu - obrusy materiałowe jednokolorowe, dopasowane serwetki papierowe, - obsługę kelnerską przez cały czas trwania wydarzenia (w godz. 9:00 - 14:00). - transport..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Grant Eures Komisji Europejskiej.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.06.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- OBZ Sp. z o.o., ul. Kolejowa 57, 40-602 Katowice, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1639,34 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 2539,42
Oferta z najniższą ceną: 2539,42 / Oferta z najwyższą ceną: 2880,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z KATOWIC
- Dostawa samochodu osobowego do Izby Administracji Skarbowej w Katowicach
- "Świadczenie kompleksowej usługi sprzątania i utrzymania czystości wewnątrz i na zewnątrz budynku dla Powiatowego Urzędu Pracy w Katowicach, w okresie od dnia 01.01.2026 r. do dnia 31.12.2026 r."
- Zakup trzech ( 3 sztuki) samochodów typu SUV lub crossover
- Zakup i dostawa mikrofonogłośników do radiotelefonów noszonych TETRA
- DOSTAWA WYROBÓW MEDYCZNYCH JEDNORAZOWEGO UŻYTKU
- Dostawa sprzętu komputerowego dla Szkoły policji w Katowicach
więcej: przetargi w Katowicach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Przygotowanie i dowóz posiłków dla uczestników ośrodków wsparcia dla seniorów w Ustrzykach Dolnych w okresie od stycznia do czerwca 2026 r.
- Świadczenie usług cateringowych podczas konferencji o tematyce roli pacjentów i organizacji pacjenckich w kontekście prowadzenia badań klinicznych (...) TP-190/25/KT
- Świadczenie kompleksowych usług żywienia polegających na przygotowaniu oraz dostarczaniu gotowych do spożycia posiłków dla uczestników Centrum Opiekuńczo-Mieszkalnego w Szczecinie.
- Przygotowanie i dostarczanie posiłków dla dzieci i młodzieży uczęszczających do Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Sulęcinie w roku kalendarzowym 2026
- Przygotowanie i dowóz posiłków
- Przygotowanie i dostarczenie posiłków dla wychowanków internatu w Zespole Szkół im. Wł. Orkana w Marcinkowicach
więcej: Usługi dostarczania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





