To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2013-04-19
Wieliszew: Świadczenie usług cateringowych
Numer ogłoszenia: 155226 - 2013; data zamieszczenia: 19.04.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 101138 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Urząd Gminy Wieliszew, ul. Modlińska 1, 05-135 Wieliszew, woj. mazowieckie, tel. 022 7822596, faks 022 7822732.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usług cateringowych.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych polegających na przygotowaniu, dostarczeniu i podawaniu posiłków w trakcie wydarzeń gminnych w roku 2013 r., tj. 1) Święto Strażaka w Krubinie przy ul. Jeziornej w dniu 11 maja 2013 r. Przewidywana ilość uczestników imprezy: 400 osób. Zakres zamówienia obejmuje: a) sprzedaż dań grillowych oraz dań typu fast food w naczyniach jednorazowych, b) sprzedaż napojów gazowanych i niegazowanych, c) sprzedaż piwa, d) zapewnienie parasoli, stołów i ław dla min. 300 osób, e) przygotowanie cateringu typu VIP dla 150 osób, w tym: - przystawki (3 rodzaje), - dania ciepłe (2 zupy, 3 dania ciepłe mięsne), - ciasta (3 rodzaje), - napoje: kawa, herbata, soki (2 rodzaje), woda, - zapewnienie jednorazowych talerzyków, sztućców i kubków. Catering zorganizowany winien zostać w namiocie z podłogą, ze stołami i miejscami siedzącymi dla min. 50 osób. Zapewnienie obsługi kelnerskiej podczas trwania imprezy. f) realizację kuponów żywieniowych dla strażaków i orkiestry (kiełbasa i napój) w ilości 110 sztuk, g) przygotowanie grochówki wojskowej dla 150 osób, wydawanej z kuchni polowej w naczyniach jednorazowych z chlebem. 2) Święto Gminy w Wieliszewie przy ul. Modlińskiej 65 w dniu 02 czerwca 2013 r. Przewidywana ilość uczestników imprezy: 6000 osób. Zakres zamówienia obejmuje: a) przygotowanie cateringu typu VIP w formie szwedzkiego stołu dla 220 osób, w tym: - przystawki(4 rodzaje), - dania ciepłe mięsne (3 rodzaje), - zupa (2 rodzaje), - sałatki (2 rodzaje), - desery oraz napoje: kawa, herbata, soki (2 rodzaje), woda, - zapewnienie jednorazowych talerzyków, sztućców i kubków. Catering zorganizowany winien zostać w namiocie z podłogą, ze stołami i miejscami siedzącymi dla min. 50 osób. Zapewnienie obsługi kelnerskiej podczas trwania imprezy tj. od godziny 16.00 do godz. 22.00. b) zapewnienie cateringu dla zespołu Brodka (12 osób), w tym: - napoje chłodzące (soki, woda mineralna, napoje gazowane, w tym tonic), min. 12 małych butelek wody niegazowanej, - kanapki (w tym wegetariańskie) i / lub ciepły posiłek, - owoce, - kawę i herbatę, cukier, cytryna i mleko. - zapewnienie obsługi kelnerskiej od godz. 11.30 do godz. 21.00. c) przygotowanie grochówki wojskowej dla 150 osób, wydawanej z kuchni polowej w naczyniach jednorazowych z chlebem. 3) Dożynki Gminne w Skrzeszewie przy ul. Kościelnej w dniu 07 września 2013 r. Przewidywana ilość uczestników imprezy: 800 osób. Zakres zamówienia obejmuje: a) przygotowanie cateringu typu VIP w formie szwedzkiego stołu dla 220 osób, w tym: - przystawki (4 rodzaje), - dania ciepłe mięsne (2 rodzaje), - zupa, sałatki (2 rodzaje), - desery, - napoje: kawa, herbata, soki (2 rodzaje), woda, - zapewnienie jednorazowych talerzyków, sztućców i kubków, - zapewnienie namiotu VIP wraz z 8 stołami i siedzeniami typu ława oraz zapewnienie obsługi kelnerskiej podczas imprezy. b) sprzedaż dań grillowych oraz dań typu fast food w naczyniach jednorazowych, sprzedaż napojów gazowanych i niegazowanych, sprzedaż piwa, zapewnienie parasoli, stołów i ław dla 300 osób. c) przygotowanie grochówki wojskowej dla 150 osób, wydawanej z kuchni polowej w naczyniach jednorazowych z chlebem. 4) Święto Niepodległości - hala sportowa w Wieliszewie przy ul. Modlińskiej 65 w dniu 11 listopada 2013 r. Przewidywana ilość uczestników: 200 osób. Zakres zamówienia obejmuje: zapewnienie prostokątnego tortu w barwach flagi Polski wraz ze świeczkami, ilość porcji 200 szt./100 g, kawa i herbata 200 szt./200 ml, śmietanka do kawy, cukier, cytryna, zapewnienie plastikowych talerzyków, sztućców, kubeczków oraz serwetek, zapewnienie obsługi kelnerskiej, zorganizowanie bufetu (stół, nakrycie, kosze na śmieci). 5) Wigilia dla mieszkańców Gminy Wieliszew w hali sportowej w Wieliszewie przy ul. Modlińskiej 65, w dniu 22 grudnia 2013r. Przewidywana ilość uczestników: 300 osób. Zakres przedmiotu zamówienia obejmuje przygotowanie cateringu, w tym: - pierogi z kapustą 300 por./120g; - barszcz czerwony 300 por./200ml; - bigos 300 por./150g; - zorganizowanie bufetu (stół, sprzęt cateringowy, kosze na śmieci); - zapewnienie plastikowych talerzyków, sztućców, kubeczków oraz serwetek; - zapewnienie obsługi kelnerskiej. 6) Wigilia dla pracowników Urzędu Gminy Wieliszew w Urzędzie Gminy Wieliszew przy ul. Modlińskiej 1, w dniu 23 grudnia 2013 r. Przewidywana ilość uczestników: 100 osób. Zakres przedmiotu zamówienia obejmuje przygotowanie cateringu, w tym: - pierogi z kapustą 100 por./120 g, - barszcz czerwony 100 por./200 ml, - bigos 100 por./120 g, - zorganizowanie bufetu (stół, sprzęt cateringowy, kosze na śmieci), - zapewnienie plastikowych talerzyków, sztućców, kubeczków oraz serwetek, - zapewnienie obsługi kelnerskiej. W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do: a) przygotowania, dowozu i podawania posiłków w dni wskazane przez Zamawiającego w opisie przedmiotu zamówienia do miejsca, w którym będą odbywały się dane uroczystości wskazane wyżej, b) świadczenia usług cateringowych, wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, c) przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914, z późn. zm.), d) dowozu i przygotowania stołów, ław, parasoli oraz namiotów w sposób uzgodniony z zamawiającym, e) świadczenia usług cateringowych z użyciem talerzyków, sztućców oraz kubków, serwetek papierowych, obrusów, f) estetycznego podawania posiłków, g) dostarczania posiłków na miejsce wskazane przez Zamawiajacego najpóźniej na 30 minut przed rozpoczęciem uroczystości, h) dostarczenia sprzętu niezbędnego do realizacji zamówienia (termosy z gorącą wodą, naczynia, sztućce, serwetki). Zamawiający dopuszcza użycie naczyń i sztućców jednorazowych, i) wykonawca zobowiązany jest do uprzątnięcia miejsca, w którym świadczona była usługa, w dniach jej świadczenia..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków 55.52.12.00 - Usługi dowożenia posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.04.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
"USŁUGI GASTRONOMICZNE i KELNERSKIE" JANUSZ ROGOZIŃSKI
jakie przetargi wygrała firma
"USŁUGI GASTRONOMICZNE i KELNERSKIE" JANUSZ ROGOZIŃSKI
- USŁUGI GASTRONOMICZNE I KELNERSKIE Janusz Rogoziński, ul. Modlińska 110/9, 05-135 Wieliszew, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 17723,58 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 21000,01
Oferta z najniższą ceną: 21000,01 / Oferta z najwyższą ceną: 94218,00
Waluta: PLN.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Przygotowanie i dostarczanie posiłków ( usługa cateringowa) dla mieszkańców Centrum Opiekuńczo- Mieszkalnego w Cedyni
- Usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu gotowych posiłków (śniadań, obiadów, kolacji) dla podopiecznych Centrum Opiekuńczo - Mieszkalnego w Tryńczy
- Świadczenie usług w zakresie obsługi kuchennej i obsługi kelnerskiej na potrzeby Wrocławskiego Przedsiębiorstwa Hala Ludowa Sp. z o.o. we Wrocławiu
- Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników posiedzenia Rady Społeczno-Gospodarczej w Kolegium Nauk Przyrodniczych odbywającego się w dniu 19 czerwca 2024 r.
- Świadczenie usług cateringowych dla publicznych szkół podstawowych i przedszkoli prowadzonych przez Gminę Miejską Wągrowiec w okresie od 2 września do 31 grudnia 2024 roku
- Usługi w zakresie przygotowania, dostaw i dystrybucji posiłków dla pacjentów
więcej: Usługi podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.