To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2014-04-15
Zielona Góra: Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Lubuskiego Regionalnego Programu Operacyjnego Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w roku 2014
Numer ogłoszenia: 129220 - 2014; data zamieszczenia: 15.04.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 82808 - 2014r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Urząd Marszałkowski Województwa Lubuskiego, ul. Podgórna 7, 65-057 Zielona Góra, woj. lubuskie, tel. 68 4565403, 4565404, 4565277, faks 68 4565404.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Lubuskiego Regionalnego Programu Operacyjnego Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w roku 2014.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1.Przedmiotem zamówienia jest Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Lubuskiego Regionalnego Programu Operacyjnego Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w roku 2014 2.Wykonanie usług cateringowych obejmuje teren województwa lubuskiego. 3.Świadczenie usług cateringowych będzie odbywało się sukcesywnie w miarę potrzeb Zamawiającego poprzez złożenie przez Zamawiającego zlecenia (e-mailem lub telefonicznie) na 3 dni przed wykonaniem zamówienia. Wykonanie usług cateringowych obejmuje teren województwa lubuskiego. 4.Każdorazowo Zamawiający będzie informował Wykonawcę o miejscu świadczenia usług, terminie i ilości osób na 3 dni przed realizacją zamawianej usługi cateringowej. 5.Zamawiający zapłaci Wykonawcy jedynie za rzeczywistą ilość zrealizowanych usług cateringowych, obliczoną według stawek przyjętych na osobę w ramach poszczególnych kategorii. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia ilości usług cateringowych w uzasadnionych przypadkach. 6.Wartością graniczną wynagrodzenia Wykonawcy jest cena ofertowa brutto zaproponowana przez Wykonawcę. 7.W uzasadnionych przypadkach Zamawiający zastrzega sobie prawo łączenia poszczególnych kategorii. 8.W ramach zamówienia Wykonawca zobowiązany jest do: przygotowania, dowozu i podania posiłków w terminie i miejscu wskazanym przez Zamawiającego, świadczenia usług cateringowych wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych o ważnym terminie przydatności do spożycia w opakowaniach posiadających stosowne atesty, transportu przedmiotu zamówienia oraz podania go zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności i wyżywienia zbiorowego, usuwania i utylizacji odpadów i śmieci. 9.Zamawiający zastrzega sobie prawo w trakcie realizacji umowy dostępu do wszystkich atestów na surowce, urządzenia, sprzęt, naczynia, opakowania transportowe wykorzystane w procesie przygotowania i transportu posiłków, 10.Zamawiający zastrzega sobie prawo do oceny i weryfikacji wszystkich parametrów zleconej usługi na każdym etapie oraz w każdej chwili w miejscu przygotowania posiłków i ich dostawy, 11.Wyłoniony Wykonawca musi przedstawić 3 dni przed podpisanie umowy kserokopię Decyzji Zatwierdzenia lub zaświadczenia wystawione przez odpowiedni organ Powiatowej Stacji Sanitarno - Epidemiologicznej, z której wynika że w zakresie działalności gospodarczej wchodzi świadczenie usług cateringowych. 12.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 do SIWZ..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Przedmiot zamówienia jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz budżetu państwa.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 04.04.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- PHU GREG Grzegorz Pyzikiewicz, Al. Niepodległości 7a/16, 65-048 Zielona Góra, kraj/woj. lubuskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 105000,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 87250,00
Oferta z najniższą ceną: 70850,00 / Oferta z najwyższą ceną: 99795,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z ZIELONEJ GÓRY
- Opracowanie dokumentacji projektowo-kosztorysowej na budowę ul. Drzonków-Akacjowa i Drzonków-Klonowa wraz z chodnikiem na ul. Drzonków-Modrzewiowa
- ZAKUP WRAZ Z DOSTAWĄ DWÓCH FABRYCZNIE NOWYCH POJAZDÓW SPALINOWYCH O DOPUSZCZALNEJ MASIE CAŁKOWITEJ 3,5 T DO UTRZYMANIA CZYSTOŚCI NA TERENIE MIASTA ORAZ ZIMOWEGO UTRZYMANIA DRÓG
- "Remont korytarza na III piętrze* oraz remont toalet na II i I piętrze*"
- "Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Instytucji Zarządzającej Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze w roku 2025 na terenie Województwa Lubuskiego".
- Remont pomieszczeń biurowych w budynkach oraz remont schodów zewnętrznych stanowiących własność Skarbu Państwa w trwałym zarządzie Izby Administracji Skarbowej w Zielonej Górze
- Kompleksowa organizacja konferencji dla jednostek UZ.
więcej: przetargi w Zielonej Górze »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Świadczenie usług w zakresie całodobowego żywienia i dystrybucji posiłków dla pacjentów hospitalizowanych"
- Usługa cateringowa na szkoleniu połączonym z warsztatami polowymi pn. "Dzień Kukurydzy"
- "Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Instytucji Zarządzającej Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze w roku 2025 na terenie Województwa Lubuskiego".
- Przygotowanie i dowóz posiłków dla dzieci uczęszczających do żłobka i przedszkola prowadzonych przez Gminę Skawina w roku szkolnym 2025/2026
- Wykonanie i dostarczenie posiłków dla uczniów i dzieci Szkoły Podstawowej im. Józefa Ignacego Kraszewskiego w Snopkowie
- Przygotowanie i dowożenie posiłków do Punktu Przedszkolnego przy Szkole Podstawowej im. Wincentego Witosa w Bierkowie w roku szkolnym 2025/2026
więcej: Usługi dostarczania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.