eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › 37/WNoŻCiK/SGGW/2016 Dostawa materiałów eksploatacyjnych, drobnego sprzętu laboratoryjnego oraz wyposażenia laboratoryjnego dla Katedry Techniki i Projektowania Żywności w ramach programu restrukturyzacji Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2016-07-11

Warszawa: 37/WNoŻCiK/SGGW/2016 Dostawa materiałów eksploatacyjnych, drobnego sprzętu laboratoryjnego oraz wyposażenia laboratoryjnego dla Katedry Techniki i Projektowania Żywności w ramach programu restrukturyzacji Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW
Numer ogłoszenia: 129185 - 2016; data zamieszczenia: 11.07.2016
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SZP , ul. Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 5931390, faks 022 5931391.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sggw.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: 37/WNoŻCiK/SGGW/2016 Dostawa materiałów eksploatacyjnych, drobnego sprzętu laboratoryjnego oraz wyposażenia laboratoryjnego dla Katedry Techniki i Projektowania Żywności w ramach programu restrukturyzacji Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA 1. Opis przedmiotu zamówienia: Dostawa materiałów eksploatacyjnych, drobnego sprzętu laboratoryjnego oraz wyposażenia laboratoryjnego dla Katedry Techniki i Projektowania Żywności w ramach programu restrukturyzacji Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia opisany jest w załączniku nr 5.1-5.8 do SIWZ. Zamawiający zastrzega sobie prawo do ograniczenia przedmiotu umowy w zakresie rzeczowym i ilościowym do 80 % podstawowej wartości przedmiotu zamówienia. OPIS CZĘŚCI ZAMÓWIENIA 1. Dopuszcza się złożenie ofert częściowych TAK Oznaczenie części zamówienia: Zadanie 1 - Materiały eksploatacyjne z tworzyw sztucznych CPV: 33192500-7, 38437000-7 2. Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa i wniesienie materiałów eksploatacyjnych z tworzyw sztucznych opisanych szczegółowo w załączniku nr 5.1 do SIWZ stanowiącym opis przedmiotu zamówienia wraz z kalkulacją ceny ofertowej. 3. Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji , Katedra Techniki i Projektowania Żywności, ul. Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa. Oznaczenie części zamówienia: Zadanie 2 - Drobny sprzęt laboratoryjny CPV: 38000000-5 4. Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa i wniesienie drobnego sprzętu laboratoryjnego opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.2 do SIWZ stanowiącym opis przedmiotu zamówienia wraz z kalkulacją ceny ofertowej. 5. Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji , Katedra Techniki i Projektowania Żywności, ul. Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa. Oznaczenie części zamówienia: Zadanie 3 - Materiały eksploatacyjne ze szkła CPV: 33793000-5 6. Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa i wniesienie materiałów eksploatacyjnych ze szkła opisanych szczegółowo w załączniku nr 5.3 do SIWZ stanowiącym opis przedmiotu zamówienia wraz z kalkulacją ceny ofertowej. 7. Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji , Katedra Techniki i Projektowania Żywności, ul. Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa. Oznaczenie części zamówienia: Zadanie 4 - Drobny sprzęt laboratoryjny z metalu i porcelany CPV: 38000000-5, 38437000-7 8. Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa i wniesienie drobnego sprzętu laboratoryjnego z metalu i porcelany opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.4 do SIWZ stanowiącym opis przedmiotu zamówienia wraz z kalkulacją ceny ofertowej. 9. Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji , Katedra Techniki i Projektowania Żywności, ul. Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa. Oznaczenie części zamówienia: Zadanie 5 - Pipety, wagi i akcesoria laboratoryjne CPV: 38437000-7, 38311000-8 10. Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa i wniesienie pipet, wag i akcesoriów laboratoryjnych opisanych szczegółowo w załączniku nr 5.5 do SIWZ stanowiącym opis przedmiotu zamówienia wraz z kalkulacją ceny ofertowej. 11. Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji , Katedra Techniki i Projektowania Żywności, ul. Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa. Oznaczenie części zamówienia: Zadanie 6 - Sprzęt laboratoryjny CPV: 38000000-5, 38540000-2 12. Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa i wniesienie aparatury laboratoryjnej opisanej szczegółowo w załączniku nr 5.6 do SIWZ stanowiącym opis przedmiotu zamówienia wraz z kalkulacją ceny ofertowej. 13. Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji , Katedra Techniki i Projektowania Żywności, ul. Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa. Oznaczenie części zamówienia: Zadanie 7 - Zasilacz awaryjny CPV: 30237280-5 14. Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa i wniesienie zasilacza awaryjnego opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.7 do SIWZ stanowiącym opis przedmiotu zamówienia wraz z kalkulacją ceny ofertowej. 15. Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji , Katedra Techniki i Projektowania Żywności, ul. Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa. Oznaczenie części zamówienia: Zadanie 8 - Wyposażenie dodatkowe do spektrometru i homogenizatora nastołowego CPV: 38430000-8, 33793000-5 16. Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa i wniesienie wyposażenia dodatkowego do spektrometru i homogenizatora nastołowego opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.8 do SIWZ stanowiącym opis przedmiotu zamówienia wraz z kalkulacją ceny ofertowej. 17. Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji , Katedra Techniki i Projektowania Żywności, ul. Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa..

II.1.5)

  przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 33.19.25.00-7, 38.43.70.00-7, 38.00.00.00-5, 33.79.30.00-5, 38.31.10.00-8, 38.54.00.00-2, 30.23.72.80-5, 38.43.00.00-8.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 8.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w dniach: 28.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Spełnia/ nie spełnia- podpisany załącznik nr 2 do SIWZ Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu będzie prowadzona na podstawie treści złożonych oświadczeń lub dokumentów wymaganych zgodnie rozporządzeniem Prezesa Rady Ministrów z dnia 19 lutego 2013 r. w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać zamawiający od wykonawcy oraz form, w jakich te dokumenty mogą być składane (Dz. U. z 2013 r., poz. 231).

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Spełnia/ nie spełnia- podpisany załącznik nr 2 do SIWZ Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu będzie prowadzona na podstawie treści złożonych oświadczeń lub dokumentów wymaganych zgodnie rozporządzeniem Prezesa Rady Ministrów z dnia 19 lutego 2013 r. w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać zamawiający od wykonawcy oraz form, w jakich te dokumenty mogą być składane (Dz. U. z 2013 r., poz. 231).

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Spełnia/ nie spełnia- podpisany załącznik nr 2 do SIWZ Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu będzie prowadzona na podstawie treści złożonych oświadczeń lub dokumentów wymaganych zgodnie rozporządzeniem Prezesa Rady Ministrów z dnia 19 lutego 2013 r. w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać zamawiający od wykonawcy oraz form, w jakich te dokumenty mogą być składane (Dz. U. z 2013 r., poz. 231).

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Spełnia/ nie spełnia- podpisany załącznik nr 2 do SIWZ Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu będzie prowadzona na podstawie treści złożonych oświadczeń lub dokumentów wymaganych zgodnie rozporządzeniem Prezesa Rady Ministrów z dnia 19 lutego 2013 r. w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać zamawiający od wykonawcy oraz form, w jakich te dokumenty mogą być składane (Dz. U. z 2013 r., poz. 231).

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Spełnia/ nie spełnia- podpisany załącznik nr 2 do SIWZ Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu będzie prowadzona na podstawie treści złożonych oświadczeń lub dokumentów wymaganych zgodnie rozporządzeniem Prezesa Rady Ministrów z dnia 19 lutego 2013 r. w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać zamawiający od wykonawcy oraz form, w jakich te dokumenty mogą być składane (Dz. U. z 2013 r., poz. 231).

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY, USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM

W zakresie potwierdzenia, że oferowane roboty budowlane, dostawy lub usługi odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:

  • próbki, opisy lub fotografie produktów, które mają zostać dostarczone, których autentyczność musi zostać poświadczona przez wykonawcę na żądanie zamawiającego;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

W celu potwierdzenia, że oferowane dostawy odpowiadają wymaganiom określonym przez zamawiającego, zamawiający żąda: dołączenia kart katalogowych lub innych dokumentów np. wydruków ze strony internetowej do wszystkich pozycji opisu przedmiotu zamówienia potwierdzających spełnianie wymagań Zamawiającego określonych w załączniku nr 2 do umowy stanowiącym Załącznik nr 5 do SIWZ - Kalkulacji ceny ofertowej + opisie przedmiotu zamówienia.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

  • 1 - Cena - 95
  • 2 - Termin dostawy - 5

IV.2.2)

  przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona:

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Zamawiający przewiduje dokonanie zmian postanowień treści zawartej umowy w przypadku zaistnienia okoliczności określonych w § 14 pkt. 5 wzoru umowy

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://szp.sggw.pl/show.php?id=3269
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji KTiPŻ ul. Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa pok. A 109.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 19.07.2016 godzina 10:00, miejsce: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, KTiPŻ ul. Nowoursynowska 159 c, budynek 32 pok. A 109, 02-776 Warszawa.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Nie dotyczy.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa materiałów eksploatacyjnych, drobnego sprzętu laboratoryjnego oraz wyposażenia laboratoryjnego dla Katedry Techniki i Projektowania Żywności w ramach programu restrukturyzacji Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie 1 - Materiały eksploatacyjne z tworzyw sztucznych CPV: 33192500-7, 38437000-7 Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa i wniesienie materiałów eksploatacyjnych z tworzyw sztucznych opisanych szczegółowo w załączniku nr 5.1 do SIWZ stanowiącym opis przedmiotu zamówienia wraz z kalkulacją ceny ofertowej. Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji , Katedra Techniki i Projektowania Żywności, ul. Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 33.19.25.00-7, 38.43.70.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 28.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. Termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa materiałów eksploatacyjnych, drobnego sprzętu laboratoryjnego oraz wyposażenia laboratoryjnego dla Katedry Techniki i Projektowania Żywności w ramach programu restrukturyzacji Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie 2 - Drobny sprzęt laboratoryjny CPV: 38000000-5 Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa i wniesienie drobnego sprzętu laboratoryjnego opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.2 do SIWZ stanowiącym opis przedmiotu zamówienia wraz z kalkulacją ceny ofertowej. Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji , Katedra Techniki i Projektowania Żywności, ul. Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 38.00.00.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 28.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. Termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawa materiałów eksploatacyjnych, drobnego sprzętu laboratoryjnego oraz wyposażenia laboratoryjnego dla Katedry Techniki i Projektowania Żywności w ramach programu restrukturyzacji Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie 3 - Materiały eksploatacyjne ze szkła CPV: 33793000-5 Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa i wniesienie materiałów eksploatacyjnych ze szkła opisanych szczegółowo w załączniku nr 5.3 do SIWZ stanowiącym opis przedmiotu zamówienia wraz z kalkulacją ceny ofertowej. Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji , Katedra Techniki i Projektowania Żywności, ul. Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 33.79.30.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 28.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. Termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Dostawa materiałów eksploatacyjnych, drobnego sprzętu laboratoryjnego oraz wyposażenia laboratoryjnego dla Katedry Techniki i Projektowania Żywności w ramach programu restrukturyzacji Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie 4 - Drobny sprzęt laboratoryjny z metalu i porcelany CPV: 38000000-5, 38437000-7 Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa i wniesienie drobnego sprzętu laboratoryjnego z metalu i porcelany opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.4 do SIWZ stanowiącym opis przedmiotu zamówienia wraz z kalkulacją ceny ofertowej. Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji , Katedra Techniki i Projektowania Żywności, ul. Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa. Oznaczenie części zamówienia:.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 38.00.00.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 28.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. Termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Dostawa materiałów eksploatacyjnych, drobnego sprzętu laboratoryjnego oraz wyposażenia laboratoryjnego dla Katedry Techniki i Projektowania Żywności w ramach programu restrukturyzacji Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie 5 - Pipety, wagi i akcesoria laboratoryjne CPV: 38437000-7, 38311000-8 Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa i wniesienie pipet, wag i akcesoriów laboratoryjnych opisanych szczegółowo w załączniku nr 5.5 do SIWZ stanowiącym opis przedmiotu zamówienia wraz z kalkulacją ceny ofertowej. Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji , Katedra Techniki i Projektowania Żywności, ul. Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 38.43.70.00-7, 38.31.10.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 28.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. Termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Dostawa materiałów eksploatacyjnych, drobnego sprzętu laboratoryjnego oraz wyposażenia laboratoryjnego dla Katedry Techniki i Projektowania Żywności w ramach programu restrukturyzacji Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie 6 - Sprzęt laboratoryjny CPV: 38000000-5, 38540000-2 Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa i wniesienie aparatury laboratoryjnej opisanej szczegółowo w załączniku nr 5.6 do SIWZ stanowiącym opis przedmiotu zamówienia wraz z kalkulacją ceny ofertowej. Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji , Katedra Techniki i Projektowania Żywności, ul. Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 38.00.00.00-5, 38.54.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 28.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. Termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Dostawa materiałów eksploatacyjnych, drobnego sprzętu laboratoryjnego oraz wyposażenia laboratoryjnego dla Katedry Techniki i Projektowania Żywności w ramach programu restrukturyzacji Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie 7 - Zasilacz awaryjny CPV: 30237280-5 Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa i wniesienie zasilacza awaryjnego opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.7 do SIWZ stanowiącym opis przedmiotu zamówienia wraz z kalkulacją ceny ofertowej. Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji , Katedra Techniki i Projektowania Żywności, ul. Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 30.23.72.80-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 28.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. Termin dostawy - 5

CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Dostawa materiałów eksploatacyjnych, drobnego sprzętu laboratoryjnego oraz wyposażenia laboratoryjnego dla Katedry Techniki i Projektowania Żywności w ramach programu restrukturyzacji Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie 8 - Wyposażenie dodatkowe do spektrometru i homogenizatora nastołowego CPV: 38430000-8, 33793000-5 Krótki opis części zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa i wniesienie wyposażenia dodatkowego do spektrometru i homogenizatora nastołowego opisanego szczegółowo w załączniku nr 5.8 do SIWZ stanowiącym opis przedmiotu zamówienia wraz z kalkulacją ceny ofertowej. Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji , Katedra Techniki i Projektowania Żywności, ul. Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 38.43.00.00-8, 33.79.30.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 28.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. Termin dostawy - 5

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.