eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Tomaszów Lubelski › Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy internacie Zespołu szkół Nr 3 w Tomaszowie Lubelskim przy ul. Hallera 5 Przedmiot zamówienia został podzielony na 14 zadań od Nr 1-14

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-07-30

Tomaszów Lubelski: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy internacie Zespołu szkół Nr 3 w Tomaszowie Lubelskim przy ul. Hallera 5 Przedmiot zamówienia został podzielony na 14 zadań od Nr 1-14
Numer ogłoszenia: 123563 - 2009; data zamieszczenia: 30.07.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół nr 3 im. Macieja Rataja , ul. Hallera 5, 22-600 Tomaszów Lubelski, woj. lubelskie, tel. 084 6650505, faks 084 6650505.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsnr3tomaszow.internetdsl.pl
  • Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów: nie dotyczy

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka samorzadowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy internacie Zespołu szkół Nr 3 w Tomaszowie Lubelskim przy ul. Hallera 5 Przedmiot zamówienia został podzielony na 14 zadań od Nr 1-14.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa artykułów spożywczych takich jak : pieczywo, mleko i jego przetwory , mięso jadalne i surowce rzeźne , wyroby wędlinirskie , różne produkty spożywcze , ryby przetworzone i konserwowane, drób, mrożonki, owoce świeże, warzywa, jaja, produkty mączne gotowe, makarony, ziemniaki ..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 15.61.25.00 - Produkty piekarskie 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.11.00.00 - Mięso 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane 15.11.20.00 - Drób 15.33.11.00 - Warzywa świeże lub mrożone 03.12.10.00 - Produkty ogrodnicze 03.14.25.00 - Jaja 15.85.10.00 - Produkty mączne 15.85.11.00 - Makaron niegotowany 03.21.21.00 - Ziemniaki .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 14.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 30.06.2010.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy spełniający warunki wynikające z niniejszej Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia oraz warunki wynikające z art. 22 ustawy z 29 stycznia 2004 r.Prawo zamówień publicznych Dz. U. nr 19 poz.177 z pózn. zm. w szczególności Wykonawca, który: - posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; - posiada niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; - znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; - nie podlega wykluczeniu w myśl postanowień art. 24 ust. 1 i 2 ustawy z 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. nr 19 poz.177 z pózn. zm. Spełnienie warunków udziału w postępowaniu podlegać będzie ocenie Zamawiającego dokonywanej metodą spełnia -nie spełnia w oparciu o informacje zawarte w dokumentach wyszczególnionych w SIWZ. Z treści załączonych dokumentów musi wynikać jednoznacznie, iż ww warunki Wykonawca spełnił..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oświadczenia i dokumenty potwierdzające spełnienie przez Wykonawcę warunku udziału w postępowaniu : a. Oświadczenie, że Wykonawca spełnia warunki zawarte w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia oraz nie podlega wykluczeniu zgodnie z art. 22 i 24 ustawy Prawo zamówień publicznych b. Aktualny wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert odpis z właściwego rejestru lub zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, podpisany przez osobę uprawnioną z adnotacja, że dane zawarte w danym rejestrze ewidencji nie uległy zmianie..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsnr3tomaszow.internetdsl.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespól Szkół Nr 3 w Tomaszowie Lubelskim , ul. Hallera 5 , 22-600 Tomaszów Lubelski tel.fax 084 665 05 05.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 17.08.2009 godzina 12:00, miejsce: Zespół Szkół Nr 3 Tomaszów Lubelski , ul. Hallera 5 , 22-600 Tomaszów Lubelski , sekretariat szkoły - parter.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Chleb zwykły krojony 500 g szt. 7200 Chleb razowy 500 g szt. 150 Bułka 50 g szt 11000 Bułka 100 g. szt. 200 Bułka tarta kg 70 Placek cebularz 100 g szt. 400 Drożdżówka 100 g szt. 1800 Pierożki z kaszą lub kapustą porcja nie mniej jak 120g szt. 2200 Krokiety/paszteciki/ nie mniejsze jak 50 g szt. 150 Pączki 60 g szt. 400 Makowiec 500 g Kg. 15 Zapiekanki nie mniej jak 200 g szt 200.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.25.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: mleko i jego przetwory.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mleko spożywcze 2% tł. w opak. 1 l.litr 3200 Śmietana 18 % tł. litr 450 Smietana 18% op.400g szt 30 Masło ex .zawartość tł. 82,5% op. 0.200 g kg. 110 Twaróg półtłusty Kg. 250 Ser topiony 100 gSzt. 1300 Ser zółty półtłusty Kg. 200 Jogurt kubek 150 ml. Szt. 3100 Serek homogenizowany op.100 g Szt. 1300 Ser żółty salami Kg. 70 Serek smakosz szt 90.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: mięso jadalne i surowce rzeźne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mięso mielone wieprzowo-wołowe kg. 320 Mięso wieprzowe gulaszowe II kl. kg. 400 Łopatka wieprzowa z kością kg. 120 Łopatka wieprzowa b/ kośći kg. 30 Karkówka wieprzowa z kością kg. 50 Karkówka b/k kg. 40 Schab wieprzowy z kością kg. 260 Schab b / kości kg. 50 Wątroba wieprzowa kg. 40 Żeberka wieprzowe kg. 100 Smalec kg. 10.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: wyroby wędliniarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Boczek wędzony parzony kg. 20 baleron kg. 25 Kiełbasa krakowska kg. 200 Kiełbasa przysmak-śniadaniowa kg. 45 Kiełbasa zwyczajna kg. 110 Kiełbasa łopatkowa kg. 40 Kiełbasa wiejska kg. 60 Kiełbasa toruńska kg. 60 Kiełbasa golonkowa kg. 45 Kiełbasa żywiecka kg. 40 Kiełbasa szynkowa kg 10 Mielonka wieprz. kg. 50 Ogonówka kg. 500 Paróweczki wieprzowe kg. 200 Mortadela kg. 25 Pasztet zapiekany kg. 35 Pieczeń rzymska kg. 130 Salceson ozorkowy kg. 45 Szynka wieprzowa kg. 120 Pasztetowa kg. 30 Flaki wieprzowe odgotowane krojone kg. 40.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.20-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: różne produkty spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Cukier biały kryształ- luzem a 50 kg 800 Kg cukier puder op. 500g 10 Szt Cukier waniliowy 10 Szt Barszcz czerwony inst. słoik 160 g 10 Szt Chrzan tarty w słoiku op. 200 g 100 Szt Kakao ciemne sypkie 100 g 60 Szt Dżem wiśniowy nie mniej jak 280 200 Szt Dżem truskawkowy nie mniej jak 280 g 400 Szt Dżem śliwkowy - nie mniej jak 280g 200 Szt Fasolka konser. biała op. 400 g 10 szt Fasolka konserwowa czerwona op.nie mniejsze jak 425g 50 szt Groszek konserwowy op.nie mniej jak 400 g 150 Szt Gałka muszkatołowa mielona 20 g 10 Szt Herbata granulowana 100 g 140 Szt Herbata expresowa op. 100 g 50 Op Kawa inka op. 200 g 45 Szt Keczup PIKANTNY firmy Roleski lub równoważny poj. 500 g 250 Szt Keczup łagodny poj 500 g 50 szt Koncentrat pomidorowy 30 % op. 900 ml 220 Szt Koncentrat pomidorowy 30%Op. -250 g 100 Szt Kukurydza konserwowa słodka -op.nie mniejsze jak 400 g 200 Szt Kwasek cytrynowy 20g 130 Szt Majonez dekoracyjny nie mniej jak 700 g Firmy Winiary lub inny równoważny 150 szt Musztarda kremska op. nie mniej 180g 180 Szt Majeranek torebka op. 20g 90 Szt Miód naturalny wielokwiatowy op. słoik 1300 kg 5 szt Miód naturalny op. 410 g 15 Szt Ocet spirytusowy 10 % op. 05 l. 12 Szt Ocet winny op. 500 ml. 10 Szt Przyprawa do zup w płynie op. - 1 l Firmy Winiar lub inny równoważny 130 szt Pieprz naturalny czarny mielony Op.500 g 9 Szt Pieprz ziołowy torebka op. 20 g 10 Szt Papryka w proszku słodka mielona Op. 500 g 8 Szt Pietruszka susz- natka op 500 g 8 Szt Koper susz nać op. 500 g 8 Szt Przyprawa do potraw typu Vegeta lub inny równoważny op.200 g 180 Szt Ryż biały op. 1 kg 100 Kg Rosołki drobiowe op. 180 g Firmy Winiar lub równoważny 270 Op Sól kuchenna spożywcza 140 Kg Ziele angielskie torebka 15g 10 Szt Liść laurowy torebka 15 g 20 Szt Mąka ziemniaczana op. 500 g 15 Kg Mąka pszenna luksusowa typ 550 390 Kg Olej jadalny Uniwersalny op. 3 l. 25 Szt Olej jadalny uniwersalny Op. 1 litr 200 Szt Olej słonecznikowy 1 l. 100 Szt Margaryna stołowa zwykła kostka 250 g 40 Szt Margaryna śniadaniowa z zaw. Olejów roslinnych op. 500 g 900 Szt Kasza jęczmienna wiejska op.1000g 30 Kg Kasza gryczana op. 1000 g 40 Kg Płatki kukurydziane zwykłe op.425 g 100 Szt. Płatki kukurydziane zwykłe op.1000g 40 szt Ogórek konserwowy poj.0.9 l 160 Szt Papryka konserwowa poj. 0,9 l 150 Szt Pieczarka konserwowa poj.900 ml 10 Szt Serek top. Krążki op. 200 g 430 szt Serek top. plastry op.150g 600 Szt Szyneczka drobiowa nie mniej jak op. 110g 700 Szt Szyneczka wieprzowa nie mniej jak op. 110g 60 Szt Pasztet drobiowy nie mniej jak op. 135g 700 Szt Delikat do mięs op. 700 g 5 Szt Delikat do ryb op. 700g 2 Szt Delikat do drobiu op. 700 g 6 Szt Sos sałatkowy ogrodowy op.700 g 13 Szt Baton mars snikres op 300g 600 Szt Wafelki ciastka op. 300 g 300 Szt Wafelek princessa 100 szt Cukierki czekoladowe -wedell- lub inne równoważne 10 Kg Baton czekoladowy op. 60 g 250 Szt Czekolada wedell lub inna równoważna op. 100 g 500 Szt Sok - napój kartonik op. 0.33 l 200 Szt.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: ryby przetworzone i konserwowane.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet z ryby mrożony mintaj SHP Kg 100 Filet z ryby mrożony morszczuk SHP Kg 120 Filet śledziowy w zalewie octowej op.4 kg Kg 20 Filet śledziowy b/skóry w oleju op. 4 kg kg 48 Makrela wędzona Kg 40 Konserwa rybna szprot w oleju op. nie mniej jak 170 g Szt 200 Konserwa rybna szprot w pomidorach op. nie mniej jak 170 gSzt 130 Sałatka rybna z makreli -ALUPACK op. nie mniej jak 135 g Szt 700 Paprykarz szczeciński -ALUPACK op. nie mniej jak 135 g Szt 700 Paprykarz szczeciński op. 300 g szt 100.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: drób.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet drobiowy mrożony - kg. 420 Porcje rosołowe kg. 120 Mięso drobiowo - gulaszowe kg. 130 Ćwiartka kurczaka mrożona kg. 200.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: mrożonki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mieszanka warzywna mrożona 7 skł. Op.2,5 kg- kg 120 Kalafior mrożony Op. 2.50 kg- kg 40 Fasolka szparagowa Mrożona op.2,5 kg- kg 20 Szpinak mrożony op. 2,5kg - kg 20 Pyzy ziemniaczane mrożone op. 450-500g - kg 100.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: owoce świeże.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jabłka gat.I kg 1200 Śliwka gat. I kg 120.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.12.10.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: warzywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Burak ćwikła kg. 400 Cebula biała kg. 330 marchew kg. 670 seler korzeń kg. 15 por kg. 50 Pietruszka korzeń kg. 15 Kapusta czerwona kg. 30 Kapusta biała kg. 600 Kapusta włoska kg. 100 Kapusta pekińska kg. 330 Kapusta kiszona kg. 200 Ogórek kwaszony kg. 170 Fasola biała Jaś kg. 50 Groch łupany kg. 20 Czosnek kg. 20 Pieczarka kg. 70 Papryka świeża kg 30.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: jaja kurze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja kurze świeże kl. I szt 6500.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: produkty mączne gotowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pierogi ruskie domowe 400 kg Pierogi z kapustą - 50 kg Pyzy ziemniaczane .- 80 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.10.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: makarony.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Makaron świderki op. 2 KG- szt 80 Makaron nitka op. 1 kg- Szt 30 Makaron spagetti op. 1 kg- szt 100 Makaron wstążka cięta op. 2 kg- Szt 30 Makaron łazanki op. 2 kg - Szt 30 Makaron świder op. 2 kg- szt 20.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: ziemniaki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ziemniaki jadalne późne op. 30 kg - 6000 kg Polska Norma - PN-75-R-744 530.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.21.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.