eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi W³oc³awek › Dostawy drobiu dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego (znak sprawyMJ.AZ.2420-03/2015).

To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie



Og³oszenie z dnia 2015-05-25

W³oc³awek: Dostawy drobiu dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego (znak sprawy: MJ.AZ.2420-03/2015).
Numer og³oszenia: 122994 - 2015; data zamieszczenia: 25.05.2015
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: tak, numer og³oszenia w BZP: 86714 - 2015r.

Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Miejska Jad³odajnia "U ¦wiêtego Antoniego", ul. ¦w. Antoniego 11, 87-800 W³oc³awek, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 54 4110380, faks 54 4110380.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Administracja samorz±dowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Dostawy drobiu dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego (znak sprawy: MJ.AZ.2420-03/2015)..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: III/1. Przedmiotem zamówienia s± dostawy DROBIU dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego: a) ¯o³±dki drobiowe z kurcz±t - ¶wie¿e, oczyszczone z b³on, I klasa jako¶ci, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1.200 kilogramów, b) Porcje roso³owe z kurcz±t (grzbiety) - ¶wie¿e, I klasa jako¶ci, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 2.200 kilogramów, c) Udka drobiowe lux z kurcz±t - ¶wie¿e, o minimalnej wadze 180 g, a maksymalnej 220 g, I klasa jako¶ci, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego; poprzez udko lux rozumie siê podudzie + udziec (oczyszczone z ¿ó³tych b³on znajduj±cych siê na kostkach); jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 2.000 kilogramów, d) Piersi drobiowe - filet z kurcz±t, ¶wie¿y, I klasa jako¶ci, bez chrz±stek i ko¶ci, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 3.000 kilogramów, e) Skrzyde³ka drobiowe z kurcz±t - ¶wie¿e, o minimalnej wadze 90 g, a maksymalnej 120 g, I klasa jako¶ci, ca³kowicie oczyszczone z piór, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1.750 kilogramów, f) Kurczaki - ¶wie¿e, I klasa jako¶ci, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 150 kilogramów, 2. Jako¶æ wymienionego wy¿ej asortymentu nie mo¿e odbiegaæ od jako¶ci towaru dostêpnego w ogólnej sieci handlowej. 3. Wykonawca zapewnia transport DROBIU do magazynu w siedzibie zamawiaj±cego na w³asny koszt, dlatego cena oferty musi zawieraæ koszty transportu i roz³adunku. 4. Transport przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 musi odbywaæ siê w warunkach spe³niaj±cych wymogi sanitarno - epidemiologiczne. 5. Miejscem dostaw jest magazyn Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego przy ul. ¦w. Antoniego 11 we W³oc³awku. 6. Ilo¶æ przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 mo¿e ulec zmianie warto¶ciowo maksymalnie o minus 15 % ogó³em od warto¶ci umowy na dostawy w/w przedmiotu zamówienia. 7. Zamawiaj±cy bêdzie zamawia³ okre¶lon± partiê towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpó¼niej do godziny 13:00. 8. Dostawy odbywaæ siê bêd± sukcesywnie przez okres obowi±zywania umowy, ilo¶ciowo wed³ug zapotrzebowania zamawiaj±cego: nie czê¶ciej ni¿ cztery razy w tygodniu ka¿dorazowo do godziny 9:00. W przypadku stwierdzenia w trakcie odbioru dostawy braków ilo¶ciowych i jako¶ciowych Wykonawca dostarcza towar wolny od wad jako¶ciowych i uzupe³nienia braki ilo¶ciowe: w terminie do dwóch godzin od momentu zg³oszenia reklamacji. 9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadaæ parametrom ilo¶ciowym i jako¶ciowym okre¶lonym przez zamawiaj±cego.

II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.11.20.00 - Drób 15.11.21.00 - ¦wie¿y drób .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.05.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ANIR-B Spó³ka z o.o., ul. Botaniczna 11, 87-800 W³oc³awek, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 136969,14 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 69809,25

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 69809,25 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 76009,50

  • Waluta: PLN.

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.