To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie
Og³oszenie z dnia 2008-06-09
Warszawa: Artyku³y piekarnicze
Numer og³oszenia: 122948 - 2008; data zamieszczenia: 09.06.2008
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: Tak, numer og³oszenia w BZP: 74885 - 2008.
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Szpital Chirurgii Urazowej ¦w. Anny Samodzielny Publiczny Zak³ad Opieki Zdrowotnej, ul. Barska, 02-315 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 579 53 71, fax 022 579 53 70.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Samodzielny publiczny zak³ad opieki zdrowotnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Artyku³y piekarnicze.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: Artyku³y piekarnicze
II.1.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.81.10.00 - Pieczywo Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.81.10.00 - Pieczywo .
II.1.5) Ca³kowita koñcowa warto¶æ zamówienia (bez VAT) obejmuj±ca wszystkie zamówienia i czê¶ci: 41410 PLN.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: przetarg nieograniczony
IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: Nie
SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZÊ¦Æ NR: NAZWA: Artyku³y piekarnicze.
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09.06.2008.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
"SPO£EM" POWSZECHNA SPÓ£DZIELNIA SPO¯YWCÓW W SIEDLCACH
jakie przetargi wygra³a firma
"SPO£EM" POWSZECHNA SPÓ£DZIELNIA SPO¯YWCÓW W SIEDLCACH
- Spo³em Powszechna Spó³dzielnia Spo¿ywców, ul.W³.Jagie³³y 10, 08-110 Siedlce, kraj/woj. mazowieckie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJ¡CYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 41410
- Oferta z najni¿sz± cen±: 40500 / oferta z najwy¿sz± cen±: 42890
- Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- Wykonanie konserwacji (utrzymanie) cieków bêd±cych w administracji Zarz±du Zlewni Katowice, obszar dzia³ania Nadzoru Wodnego w Olkuszu
- Dostawa warzyw, ziemniaków i jab³ek do Aresztu ¦ledczego w Warszawie - S³u¿ewcu.
- BZP.261.16.2024 Dostawa fabrycznie nowego samochodu osobowego dla Politechniki Warszawskiej Filii w P³ocku
- Dostawa samochodów osobowych
- Monta¿ i demonta¿ na ulicach Warszawy elementów dekoracji w formie flag i banerów z okazji Meczu Superpuchar UEFA (Super Cup) 2024
- Remont pustostanów lokali mieszkalnych: czê¶æ nr 1: Obo¼na 11 m. 19b czê¶æ nr 2: Nowomiejska 1/3 m. 14 czê¶æ nr 3: Wilcza 69 m. 30 (w podziale na 3 czê¶ci)
wiêcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych do Szko³y Podstawowej nr 1 im. Olofa Palmego w Józefowie w roku szkolnym 2024/2025
- Dostawa ¿ywno¶ci do sto³ówki internatu przy Zespole Szkó³ im . Wincentego Witosa w Zarzeczu - II po³owa 2024 r. - postêpowanie powtórzone
- Sukcesywne dostawy wraz z transportem artyku³ów ¿ywno¶ciowych w II pó³roczu 2024 roku
- "Sukcesywna dostawa artyku³ów spo¿ywczych do Samorz±dowej Szko³y Podstawowej Nr 3 im. Jana Paw³a II w Kazimierzy Wielkiej w roku szkolnym 2024/2025"
- Sukcesywna dostawa artyku³ów spo¿ywczych do O¶rodka Pomocy Spo³ecznej w Czechowicach-Dziedzicach
- Sukcesywna dostawa produktów ¿ywno¶ciowych dla SPZOZ - Szpitala im. dr. J. Dietla w Krynicy - Zdroju
wiêcej: Pieczywo »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.