To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2011-05-06
Koronowo: Dostawa zup, sosów, przypraw, mrożonek, konserw miesnych i makaronu
Numer ogłoszenia: 102834 - 2011; data zamieszczenia: 06.05.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 68972 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Koronowie, ul. Bydgoska 27, 86-010 Koronowo, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 0 52 382 22 11, faks 0 52 382 09 00.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa zup, sosów, przypraw, mrożonek, konserw miesnych i makaronu.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Grupa 1 Zupy i sosy: 1) Sos pieczeniowy ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )- 110 kg, nomenklatura CPV: 15871260-4, PN-A-86951:2001; 2) Sos biały ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg ) -110 kg, nomenklatura CPV: 15871260-4, PN-A-86951:2001 3) Zupa pieczarkowa ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg ) -250 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 4) Zupa selerowa ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg ) - 150 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 5) Zupa kalafiorowa ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )-200 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 6) Zupa szparagowa ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg ) -150 kg, nomenklatura CPV: 15891400-4, PN-A-94050:1996; 7) Bulion drobiowy ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg -200 kg, nomenklatura CPV:15891500-5, PN-A-94052:1996; 8) Barszcz biały ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )-200 kg, nomenklatura CPV: 15891400-4, PN-A-94050:1996; 9) Zupa ogonowa ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg ) -150 kg, nomenklatura CPV: 15891400-4, PN-A-94050:1996; 10) Żurek ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )- 200 kg, nomenklatura CPV: 15891400-4, PN-A-94050:1996; 11) Barszcz czerwony ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )-150 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 12) Zupa porowa ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )- 150 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 13) zupa cebulowa - ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )- 200 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 14) zupa szczawiowa - ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )- 200 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 15) sos myśliwski - ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )- 110 kg, nomenklatura CPV: 15871260-4, PN-A-86951:2001; 16) sos boloński - ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )- 110 kg, nomenklatura CPV: 15871260-4, PN-A-86951:2001; Grupa 2 Przyprawy: 1) Herbata granulowana w opakowaniu jednostkowym nie mniejszym niż 40 kg -800 kg, nomenklatura CPV: 15863000-5, PN-A-94013:1998/Az1:2001 2) Kawa zbożowe opakowaniu jednostkowym nie mniejszym niż 25 kg - 500 kg, nomenklatura CPV: 15860000-4, PN-A-94013:1998/Az1:2001 3) Pieprz mielony-czarny - 90 kg, nomenklatura CPV: 15872100-2, PN-A - 86955:1997/Az1:2002 4) Sól drobnoziarnista - 3000 kg, nomenklatura CPV: 15872400-5, PN-C-84081-2:1998 5) Majeranek - 28 kg, nomenklatura CPV: 15872300-4, PN-A-86958:1997/Az1:2002 6) Ziele angielskie - 23 kg, nomenklatura CPV: 15871270-7, PN-A - 86965:1997/Az1:2002 7) Majonez -200 kg, nomenklatura CPV: 15871273-8, ,PN-A86964:2002/Az1:2004 8) Jarzynka -55 kg, nomenklatura CPV: 15871270-7,PN-A - 86965:1997/Az1:2002 9) Liść laurowy- 23 kg, nomenklatura CPV: 15872000-1,PN-A - 86965:1997/Az1:2002 10) Papryka słodka - 15 kg, nomenklatura CPV: 15872200-3, PN-A - 86955:1997/Az1:2002 11) Czosnek mielony - 10 kg, nomenklatura CPV: 15872300-4, PN-A - 86955:1997/Az1:2002 12) Chrzan tarty - 80 kg, nomenklatura CPV: 15891900-9, PN-A - 86965:1997/Az1:2002 13) Kwasek cytrynowy - 6 kg, nomenklatura CPV: 15890000-3, PN-A - 86955:1997/Az1:2002 14) Żelatyna - 25 kg, nomenklatura CPV: 15800000-3,PN-A - 86955:1997/Az1:2002 15) Cynamon -3 kg, nomenklatura CPV: 15872200-3, PN-A - 86955:1997/Az1:2002 16) Musztarda w opakowaniach nie mniejszych niż 5 kg - 1 000 kg, nomenklatura CPV: 15871250-1, PN-A8694:2002/Az1:2004 17) Przyprawa uniwersalna - 2 000 l, nomenklatura CPV: 15871270-7, PN-A-86967:1998/Az1:2002 18) Ocet - 400 l, nomenklatura CPV: 15871100-5, PN-EN-13188:2002/AC:2003 Grupa 3: Mrożonki: 1) Pierogi z nadzieniem truskawkowym mrożone w opakowaniach nie mniejszych niż 2 kg - 400 kg, nomenklatura CPV: 15894000-1 Grupa 4: Konserwy mięsne: 1) Konserwa mięsna - 800 kg (ilość szacunkowa) ( gramatura 300-330 g w puszkach samootwieralnych ) nomenklatura CPV: 15131000-5, PN- A-82022:1998/Az1:2000 2) Pasztet mazowiecki - 500 kg (ilość szacunkowa) ( gramatura 300-330 g w puszkach samootwieralnych ) nomenklatura CPV: 15131310-1, PN- A-82007:1996/A1:1998 3) Pasztet mazowiecki - 500 kg (ilość szacunkowa) ( gramatura 80-160 g w puszkach samootwieralnych ) nomenklatura CPV: 15131310-1, PN- A-82007:1996/A1:1998 4) Pasztet drobiowy- 500 kg (ilość szacunkowa) ( gramatura 80-160 g w puszkach samootwieralnych ) nomenklatura CPV: 15131310-1, PN- A-82007:1996/A1:1998 Grupa 5: makaron 1) Makaron świderki ( jajeczny, o barwie żółtej, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg - 3 000 kg, (ilość szacunkowa) nomenklatura CPV: - 15851100-9, Polska Norma: PN-A-74131:1999 2) Makaron wstążki ( jajeczny, o barwie żółtej, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg ) - 1 000 kg, (ilość szacunkowa) nomenklatura CPV: - 15851100-9, Polska Norma: PN-A-74131:1999.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.60-4, 15.87.12.60-4, 15.89.14.00-4, 15.89.14.00-4, 15.89.14.00-4, 15.89.14.00-4, 15.89.15.00-5, 15.89.14.00-4, 15.89.14.00-4, 15.89.14.00-4, 15.89.14.00-4, 15.89.14.00-4, 15.89.14.00-4, 15.89.14.00-4, 15.87.12.60-4, 15.87.12.60-4, 15.86.30.00-5, 15.86.00.00-4, 15.87.21.00-2, 15.87.24.00-5, 15.87.23.00-4.
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: ZUPY I SOSY
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.05.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- JOGUŚ Jolanta Królak, ul. Jana Pawła II, 98-200 Sieradz, kraj/woj. łódzkie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 11326,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 12463,42
Oferta z najniższą ceną: 12463,42 / Oferta z najwyższą ceną: 18001,44
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: przyprawy
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.05.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- JOGUŚ Jolanta Królak, ul. Jana Pawła II, 98-200 Sieradz, kraj/woj. łódzkie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 17562,88 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 21663,91
Oferta z najniższą ceną: 21663,91 / Oferta z najwyższą ceną: 25795,28
Waluta: PLN.
Część NR: 3
Nazwa: mrożonki
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.05.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- UNIFREEZE sp.z.o.o, Miesiączkowo 110, 87-320 Górzno, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 2320,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 2226,00
Oferta z najniższą ceną: 2226,00 / Oferta z najwyższą ceną: 2301,60
Waluta: PLN.
Część NR: 4
Nazwa: konserwy
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.05.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- KONSHURT, ul. Korfantego 26, 42-202 Częstochowa, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 11810,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 10945,20
Oferta z najniższą ceną: 10945,20 / Oferta z najwyższą ceną: 16747,50
Waluta: PLN.
Część NR: 5
Nazwa: makaron
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.05.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- JOGUŚ Jolanta Królak, UL. Jana Pawła II, 98-200 Sieradz, kraj/woj. łódzkie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 6800,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 8190,00
Oferta z najniższą ceną: 8190,00 / Oferta z najwyższą ceną: 13335,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z KORONOWA
więcej: przetargi w Koronowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- DOSTAWY PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI INTERNATU ZESPOŁU SZKÓŁ Nr 2 im Ks. WARCISŁAWA IV W SZCZECINKU
- sukcesywna dostawa żywności
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 4 w Rydułtowach w roku szkolnym 2024/2025
- Dostawa artykułów spożywczych do Publicznego Przedszkola nr 4 w Rydułtowach w roku szkolnym 2024/2025
- Dostawa artykułów spożywczych do Publicznego Przedszkola nr 2 im. Czesława Janczarskiego w Rydułtowach w roku szkolnym 2024/2025
- Dostawa artykułów spożywczych do Publicznego Przedszkola nr 1 w Rydułtowach w roku szkolnym 2024/2025
więcej: Konserwy i przetwory z mięsa »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.