eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Włodawa › Przetarg nieograniczony-Dostawa mięs i przetworów mięsnych.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-05-04

Włodawa: Przetarg nieograniczony-Dostawa mięs i przetworów mięsnych.
Numer ogłoszenia: 99952 - 2011; data zamieszczenia: 04.05.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 68776 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny we Włodawie, ul. Żołnierzy WiN 19, 22-200 Włodawa, woj. lubelskie, tel. 0-82 5726810, 5726824, faks 0-82 5726866.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony-Dostawa mięs i przetworów mięsnych..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Część I zamówienia: Kiełbasa mielonka drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa mortadela drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa polędwica drobiowa w ilości 500 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa szynkowa drobiowa w ilości 500 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa krakowska drobiowa w ilości 400 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa schab drobiowy w ilości 400 kg, kod CPV 115131135-0 Kiełbasa parówkowa drobiowa w ilości 700 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa z indyka drobiowa w ilości 700 kg, kod CPV 15131135-0 Mięso drobiowe w kawałkach z piersi indyka ilości 700 kg, kod CPV 15311500-0 Udka drobiowe w ilości około 1000 kg, kod CPV 15131500-0 Część II zamówienia: Mielonka wieprzowa - konserwa o gramaturze w przedziale od 300g do 330g w ilości 1000 kg, kod CPV 15131000-5 Mielonka wołowa - konserwa o gramaturze w przedziale od 300g do 330g w ilości 700 kg, kod CPV 15131000-5 Pasztet drobiowy - konserwa o gramaturze w przedziale od 300g do 330g w ilości 1000 kg, kod CPV 15131000-5 Pasztet z indyka - konserwa o gramaturze w przedziale od 300g do 330g w ilości 800 kg, kod CPV 15131000-5 - Pasztet drobiowy - konserwa o gramaturze 50g w ilości 50 kg, kod CPV 15131000-5 Część III zamówienia: Kiełbasa serdelki w ilości 2000 kg, kod CPV 15131120-2 Kiełbasa krakowska parzona w ilości 400 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa lenszmit w ilości 2200 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa mortadela w ilości 2200 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa parówkowa wieprzowa w ilości 2000 kg, kod CPV 151311120-2 Kiełbasa zwyczajna w ilości 2000 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa biała w ilości 200 kg, kod CPV 15131130-5 Kaszanka w ilości 1000 kg, kod CPV 15131120-2 Pasztet wieprzowy w ilości 1000 kg,kod CPV 15132220-2 Pasztetowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131120-2 Pieczeń w ilości 1800 kg, kod CPV 15131120-2 Kiełbasa śląska w ilości 1200 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa ogniskowa w ilości 1500 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa podwawelska w ilości 700 kg, kod CPV 15131130-5 Salceson włoski w ilości 1500 kg, kod CPV 15131120-2 Salceson z indyka w ilości 1000 kg, kod CPV 15131120-2 Boczek mielony w ilości 1000 kg, kod CPV 15131120-2 Słonina faszerowana w ilości 1100 kg, kod CPV 15131120-2 Wątroba wieprzowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131120-2 Flaki wołowe w ilości 800 kg, kod CPV 15131120-2 Żeberka paski wędzone w ilości 900 kg, kod CPV 15131200-7 Część IV zamówienia: Mięso wieprzowe - półtusze bez głowy i nóg - klasy U w ilości 3500 kg, kod CPV 15113000-3 Mięso wołowe drobne /II chuda/ w ilości 2500 kg, kod CPV 15111000-9 Mięso wołowe bez kości( udziec) w 500 kg, kod CPV 15111000-9.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.31.15.00 - 15.31.15.00 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie 15.13.11.30 - Wędliny 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.10.00 - Mięso wołowe .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Część I

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 04.05.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • P.H. DROBIS, J. D. Wojciechowscy Sp.j., ul. Okszowska 41, 22-100 Chełm, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 53601,20 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 48915,00

  • Oferta z najniższą ceną: 48915,00 / Oferta z najwyższą ceną: 51700,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Część II

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 04.05.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • AUTO DOMS Stanisław Brodowski, ul. Wojska Polskiego 56, 11-700 Mrągowo 56, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 26643,53 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 18572,00

  • Oferta z najniższą ceną: 18572,00 / Oferta z najwyższą ceną: 52000,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Część III

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 04.05.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przetwórstwo Mięsa, Handel i Produkcja Piekarnicza, Bonifacy Dawidczyk, ul. Spółdzielcza 17, 23-110 Krzczonów, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 184265,97 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 119580,00

  • Oferta z najniższą ceną: 119580,00 / Oferta z najwyższą ceną: 157205,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Część IV

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 04.05.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsnego, Dąbrowa 6, 26-332 Sławno, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 59343,45 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 59750,00

  • Oferta z najniższą ceną: 59750,00 / Oferta z najwyższą ceną: 59750,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.