Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2011-04-07
Włodawa: Przetarg nieograniczony - Dostawa mięs i przetworów mięsnych.
Numer ogłoszenia: 68776 - 2011; data zamieszczenia: 07.04.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny we Włodawie , ul. Żołnierzy WiN 19, 22-200 Włodawa, woj. lubelskie, tel. 0-82 5726810, 5726824, faks 0-82 5726866.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony - Dostawa mięs i przetworów mięsnych..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1513Część I zamówienia: Kiełbasa mielonka drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa mortadela drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa polędwica drobiowa w ilości 500 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa szynkowa drobiowa w ilości 500 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa krakowska drobiowa w ilości 400 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa schab drobiowy w ilości 400 kg, kod CPV 115131135-0 Kiełbasa parówkowa drobiowa w ilości 700 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa z indyka drobiowa w ilości 700 kg, kod CPV 15131135-0 Mięso drobiowe w kawałkach z piersi indyka ilości 700 kg, kod CPV 15311500-0 Udka drobiowe w ilości około 1000 kg, kod CPV 15131500-0 Część II zamówienia: Mielonka wieprzowa - konserwa o gramaturze w przedziale od 300g do 330g w ilości 1000 kg, kod CPV 15131000-5 Mielonka wołowa - konserwa o gramaturze w przedziale od 300g do 330g w ilości 700 kg, kod CPV 15131000-5 Pasztet drobiowy - konserwa o gramaturze w przedziale od 300g do 330g w ilości 1000 kg, kod CPV 15131000-5 Pasztet z indyka - konserwa o gramaturze w przedziale od 300g do 330g w ilości 800 kg, kod CPV 15131000-5 - Pasztet drobiowy - konserwa o gramaturze 50g w ilości 50 kg, kod CPV 15131000-5 Część III zamówienia: Kiełbasa serdelki w ilości 2000 kg, kod CPV 15131120-2 Kiełbasa krakowska parzona w ilości 400 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa lenszmit w ilości 2200 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa mortadela w ilości 2200 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa parówkowa wieprzowa w ilości 2000 kg, kod CPV 151311120-2 Kiełbasa zwyczajna w ilości 2000 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa biała w ilości 200 kg, kod CPV 15131130-5 Kaszanka w ilości 1000 kg, kod CPV 15131120-2 Pasztet wieprzowy w ilości 1000 kg,kod CPV 15132220-2 Pasztetowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131120-2 Pieczeń w ilości 1800 kg, kod CPV 15131120-2 Kiełbasa śląska w ilości 1200 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa ogniskowa w ilości 1500 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa podwawelska w ilości 700 kg, kod CPV 15131130-5 Salceson włoski w ilości 1500 kg, kod CPV 15131120-2 Salceson z indyka w ilości 1000 kg, kod CPV 15131120-2 Boczek mielony w ilości 1000 kg, kod CPV 15131120-2 Słonina faszerowana w ilości 1100 kg, kod CPV 15131120-2 Wątroba wieprzowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131120-2 Flaki wołowe w ilości 800 kg, kod CPV 15131120-2 Żeberka paski wędzone w ilości 900 kg, kod CPV 15131200-7 Część IV zamówienia: Mięso wieprzowe - półtusze bez głowy i nóg - klasy U w ilości 3500 kg, kod CPV 15113000-3 Mięso wołowe drobne /II chuda/ w ilości 2500 kg, kod CPV 15111000-9 Mięso wołowe bez kości( udziec) w 500 kg, kod CPV 15111000-9.
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0, 15.13.10.00-5, 15.13.11.30-5.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 4.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 30.04.2012.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
- aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny we Włodawie, ul.Żołnierzy W i N 19, 22-200 Włodawa /dział kwatermistrzowski/.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 18.04.2011 godzina 09:00, miejsce: Zakład Karny we Włodawie, ul.Żołnierzy W i N 19, 22-200 Włodawa /sekretariat/.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Część I.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kiełbasa mielonka drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa mortadela drobiowa w ilości 800 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa polędwica drobiowa w ilości 500 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa szynkowa drobiowa w ilości 500 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa krakowska drobiowa w ilości 400 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa schab drobiowy w ilości 400 kg, kod CPV 115131135-0 Kiełbasa parówkowa drobiowa w ilości 700 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa z indyka drobiowa w ilości 700 kg, kod CPV 15131135-0 Mięso drobiowe w kawałkach z piersi indyka ilości 700 kg, kod CPV 15311500-0 Udka drobiowe w ilości około 1000 kg, kod CPV 15131500-0.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.04.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Część II.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mielonka wieprzowa - konserwa o gramaturze w przedziale od 300g do 330g w ilości 1000 kg, kod CPV 15131000-5 Mielonka wołowa - konserwa o gramaturze w przedziale od 300g do 330g w ilości 700 kg, kod CPV 15131000-5 Pasztet drobiowy - konserwa o gramaturze w przedziale od 300g do 330g w ilości 1000 kg, kod CPV 15131000-5 Pasztet z indyka - konserwa o gramaturze w przedziale od 300g do 330g w ilości 800 kg, kod CPV 15131000-5 - Pasztet drobiowy - konserwa o gramaturze 50g w ilości 50 kg, kod CPV 15131000-5.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.04.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Część III.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kiełbasa serdelki w ilości 2000 kg, kod CPV 15131120-2 Kiełbasa krakowska parzona w ilości 400 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa lenszmit w ilości 2200 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa mortadela w ilości 2200 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa parówkowa wieprzowa w ilości 2000 kg, kod CPV 151311120-2 Kiełbasa zwyczajna w ilości 2000 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa biała w ilości 200 kg, kod CPV 15131130-5 Kaszanka w ilości 1000 kg, kod CPV 15131120-2 Pasztet wieprzowy w ilości 1000 kg,kod CPV 15132220-2 Pasztetowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131120-2 Pieczeń w ilości 1800 kg, kod CPV 15131120-2 Kiełbasa śląska w ilości 1200 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa ogniskowa w ilości 1500 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa podwawelska w ilości 700 kg, kod CPV 15131130-5 Salceson włoski w ilości 1500 kg, kod CPV 15131120-2 Salceson z indyka w ilości 1000 kg, kod CPV 15131120-2 Boczek mielony w ilości 1000 kg, kod CPV 15131120-2 Słonina faszerowana w ilości 1100 kg, kod CPV 15131120-2 Wątroba wieprzowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131120-2 Flaki wołowe w ilości 800 kg, kod CPV 15131120-2 Żeberka paski wędzone w ilości 900 kg, kod CPV 15131200-7.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.12.00-7, 15.13.11.20-2.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.04.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Część IV.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mięso wieprzowe - półtusze bez głowy i nóg - klasy U w ilości 3500 kg, kod CPV 15113000-3 Mięso wołowe drobne /II chuda/ w ilości 2500 kg, kod CPV 15111000-9 Mięso wołowe bez kości( udziec) w 500 kg, kod CPV 15111000-9.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.10.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.04.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z WŁODAWY
- Dostawa ziemniaków i warzyw do Zakładu Karnego we Włodawie
- Dostawa rozwiązań podnoszących poziom cyberbezpieczeństwa systemów teleinformatycznych oraz usługa audytu bezpieczeństwa systemów IT w Starostwie Powiatowym we Włodawie
- Budowa hali i linii technologicznej do produkcji paliwa alternatywnego RDF z pozostałości po segregacji odpadów w instalacji komunalnej - I etap.
więcej: przetargi w Włodawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 1 im. Olofa Palmego w Józefowie w roku szkolnym 2024/2025
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej nr 34 w Białymstoku
- DOSTAWY PRODUKTÓW MIĘSNCYH I WĘDLINIARSKICH
- Sukcesywne dostawy wędlin i mięsa na potrzeby Domu Pomocy Społecznej "Spokojna Przystań" w Garbarach 2024 II
- Dostawa żywności do bieżącego żywienia wojsk w 2024 r. - KONSERWY MIĘSNE
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 12 w Mikołowie w roku szkolnym 2024/2025
więcej: Mięso wołowe »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.